2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860287 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bu Angel Correa'ın sağlık sorunları ne oldu.

Atletico'ya gitmeden önce çok beğeniyordum bu çocuğu.

edit: Kalp sorunu devam ediyormuş.

Büyük bir kariyer, başlamadan bitti.

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 14:58:41 atalay ]

Çevrimdışı Jukebox

10 numara olcayda ne giyecek bu çocuk biri alsın şu formayı olcaydan :D
Konoplyanka gelse alicak 10 numarayi.

Çevrimdışı Tolga

Adam Madrid'e gitti diye mi A.Madrid'e transfer olmuş oluyor :D

Resmi imzalar atılmadığı müddetçe hala şansımız var demektir fakat daha önceden de dediğim gibi iyice sıktı bu durum.

Anladığıma göre yönetimin Kono dışında başka alternatifi yok o yüzden de adamdan haber bekliyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı okansosa

Olcay neye hikmet 10 numara giyiyo çözemedim ben zaten samet aybaba döneminde karışıklıktan yararlanıp aldı 10 numarayı :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

https://twitter.com/Efsanespors/status/614755503047077888

yok iyi çocuk yok öyle yok böyle. abi gereksiz romantizm hayranıyız biz. Adamlar belki en önemli oyuncularından birini gönderdi tak diye biz kuş besliyoruz kafeste sanki.  :bawling:

Aynı şey değil ya adam 35 yaşında :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Konoplyanka da en yüksek teklif biziz ayrıca Atl Madrid'te Jackson Martinez bile 7 M € alamaz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

O değilde herkes Arda'nın kesin olarak gittiğini düşünüyor da 41 m euro'yu kim verecek kimse onu söylemiyor ama :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Size bir Walter Zenga klasiği ; Rahat Oluuuuuuuuuun  :halay: :super: :biggrinking: :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Kendi görüşüm bu para için sevillaya gitmeyen bir tık üstü takıma da gitmez alacağı aşağı yukarı aynı. İkincisi konoplyanka eski atleti için yeterli olsada şu an onlar için düşük profil. Ardayı 40 a satıp yarısına çok iyi birini alabilirler. Genelde yüksek meblağlara sattığı oyuncular yerine olmuş birini alıyorlar.

Çevrimdışı Kadir G.

O değilde herkes Arda'nın kesin olarak gittiğini düşünüyor da 41 m euro'yu kim verecek kimse onu söylemiyor ama :D

En yakın psg imiş.

Çevrimdışı Necmi

Yaptığımız şuan şu. Sana en çok parayı biz verdik sen hem para hem kariyer derdindesin ama o kadar da iyi oyuncu değilsin.

Bunu anladığında biz bekliyor olacağız al hevesini bakalım dolaşa dolaşa  :evillol:
kononun bizim öncelikli bir oyuncumuz olduğunu sanmıyorum olursa olur olmazsa olmaz bir transfer
gibi bakıyorlar bonservissiz her halukarda para kazanırız mantığı hakimdir. Birde rus kökenli oyuncular
yurt dışına çıktığında pek başarılı olamıyor bir bildiğim Şevçenko var ukraynadan çıkmış başarılı olan onun dışında
rus olsun ukraynalı olsun patlayan kamyon dolusu oyuncu var bu konuda yanlışmıyım @Çağrı

Çevrimdışı talha

Aynı şey değil ya adam 35 yaşında :D

Ya Allah aşkına bizim Mustafa'da sanki 60 yaşında. O yaşta biri çıksa bu kadar sakatlanmaz.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Beyler her şey iyi güzel de biz töreyi satınca sağ kanata kimi alcaz ?   :alala:

Çevrimdışı Çağrı

kononun bizim öncelikli bir oyuncumuz olduğunu sanmıyorum olursa olur olmazsa olmaz bir transfer
gibi bakıyorlar bonservissiz her halukarda para kazanırız mantığı hakimdir. Birde rus kökenli oyuncular
yurt dışına çıktığında pek başarılı olamıyor bir bildiğim Şevçenko var ukraynadan çıkmış başarılı olan onun dışında
rus olsun ukraynalı olsun patlayan kamyon dolusu oyuncu var bu konuda yanlışmıyım @Çağrı

Haklısın @Necmi abi Valery Karpin, Shevchenko gibi çok nadir örnekler var.

O yüzden çok nadir yüksek ücret ödüyor Avrupa klüpleri slavlara. Adam bize gelse Ukrayna da dibinde olacak boşuna uzadı bu kadar aslında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Beyler her şey iyi güzel de biz töreyi satınca sağ kanata kimi alcaz ?   :alala:

Hoşgeldin :)

Töre bu sene satılmaz rahat olun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu Angel Correa'ın sağlık sorunları ne oldu.

Atletico'ya gitmeden önce çok beğeniyordum bu çocuğu.

edit: Kalp sorunu devam ediyormuş.

Büyük bir kariyer, başlamadan bitti.
Uruguaylı cocukmu

Çevrimdışı okansosa

Başkan Töreyi satmicaz dedi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Fener kurumsallaşır bir görüntü veriyor.

İmza törenlerinde yönetici yok sadece sportif dayı var.

Planları kendi yapıyor Emre'yi göndermesinden belli umarım tüm kulüpler bu yoldan gider başta Fener bu yoldan çıkmazsa tabi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Viviano

Selamlar millet. Yeni gelişmeler var mı bugün? Son durumlar neler? :halay:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arjantinli.
Oyun stili SUareze benzeyen bi oyuncu almisti atl.madrid onunla karistirdim heralde.

Çevrimdışı atalay

Fener kurumsallaşır bir görüntü veriyor.

İmza törenlerinde yönetici yok sadece sportif dayı var.

Planları kendi yapıyor Emre'yi göndermesinden belli umarım tüm kulüpler bu yoldan gider başta Fener bu yoldan çıkmazsa tabi :D

Bunun anlamı yok. Bizde de Önder Özen vardı; Sezer Öztürk, Enaramo imzalıyordu.  :eyes

Nasıl geldikleri malum.

Sizce nasıl bir kadro olmuş ? bu kadroyla yeni sezona başlarsak başarılı olur muyuz ?

Use this11.com for tactics for football
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 15:23:24 Bjk Sevdalısı Mc ]

Çevrimdışı atalay

Oyun stili SUareze benzeyen bi oyuncu almisti atl.madrid onunla karistirdim heralde.

Oyuncu bu:

Çevrimdışı Sedat C

@Necmi abi doğru söylüyorsun. Nedense bende bir türlü ısınamadım bu adama. Rus kökenli olması mı transferin çok uzaması mı bilmiyorum ama. Bir de bu adamın bu kadar iyi takım (atletico, sevilla, tottenham vs vs) dururken bizi tercih etmesi de pek mantıklı gelmiyor. Bu yaşta bizi bir tek para için tercih eder, para için gelen (genç) hiç bir oyuncudan da bize bir fayda olmadı. Patlama ihtimalini yüksek görüyorum.