2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867854 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

ospina fenerde gençler bize falan yazmayın komik olmayalım ben acıkcası 5,6 milyon veremem bir kaleciye acırım:) cnk ön tarafı iyi olmayacagı için bosuna yani gereksiz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Arkadaş ne Mitroglou sevdasıymış ya. Ne var bu Mitroglou'da herkes kadrosuna yazıyor. Bi ben mi beğenmiyorum bu adamı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden hocam oyle deme su adama baksana bi ya
bu yasında 9 tane kupa kaldırmıs adamdan bahsediyoruz bütün takımı topla onunki kadar kupa kazanan yok
saka değil istatistik tut yanılmazsın
birde attığı golleri izlediğimizde hakikaten onu içselleştiricez dembada kimmiş dicez o derece inanıyorum ben:)
derbi golcusu oalcak bu adam
bu cocugu geçen sene cok istemiştim ama olmadı:)tek kotu yani almeida gibi sakatlanabilir habire

nitekim sizinkide öyle demiş

Başkan Fikret Orman ile yeni sezon planlarını masaya yatıran Şenol Güneş, “Kafamda çok çabuk oynayan bir Beşiktaş var. Mitroglou güçlü, teknik ve çabuk. Bizim sistemimize uyar” dedi

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 11:18:38 ozan062 ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bugün Ba transferi bitebilir.F.Doğan.  As por. söyledi.İngilizler de bugün pazarlık yapacaklarmış.Saat 2 gibi belli olabilir dedi.Çin 7 vermiş 3 yıl Ba ya.İng 4.Bakalım Bjkya İngilizler ne önerecek.

Çevrimdışı Renton

Bugün Ba transferi bitebilir.F.Doğan.  As por. söyledi.İngilizler de bugün pazarlık yapacaklarmış.Saat 2 gibi belli olabilir dedi.Çin 7 vermiş 3 yıl Ba ya.İng 4.Bakalım Bjkya İngilizler ne önerecek.
İngilizler 14 cinliler 13.5 veriyor bize
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çinliler teminatı bulmuş.Ahmet bulut Ba ve Atınç için İstanbuldaumış.Ardanın transfer görüşmesini bırakmış gelmiş Bulut İstanbula.Bugün halledip tekrar Arda görüşmelerine devam edecekm iş.

Çevrimdışı Ergin1903

Bugun ve yarın gidecek oyuncularimiz açısında cok hareketli geçecege benziyor.

Çevrimdışı Deniz

Ospina dedik dedik inandiramadik bak ne oldu simdi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

ne sorucam biz oyuncu sattıgımızda kapa bildiriliyormuydu unuttum biz en son bi kaleci satmıstık onun haricinde hatırlamıyorum nasıl ogreniyordukparayı biz?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çin'de transfer dönemi yarın bitiyormuş. Ersan'ın da bugün imzayi atmiş olması lazım. Atınc'ta gitmek istemiyormuş. Bu iyi bir haber degil.
gitsin 2 sene sonra 1 alırız onu geri 1 m euroya söz verelim geri alacağımıza :D

Çevrimdışı ayayhan

ne sorucam biz oyuncu sattıgımızda kapa bildiriliyormuydu unuttum biz en son bi kaleci satmıstık onun haricinde hatırlamıyorum nasıl ogreniyordukparayı biz?

bildiriyoruz KAP gelicek

Çevrimdışı Jukebox

Loic remy'i alsak keşke chelsea'den.  :icool:

Çevrimdışı KAP

Bu sefer kamp başlamadan bitirsek şu transfer işini sıcak para da var  :icool:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Renton

10 milyon euro pesin sıcak para iyi gelir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali

Atınç gitmezse hem bize hem kendisine yazık eder

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina dedik dedik inandiramadik bak ne oldu simdi :)
deniz yan toplarda zayıf sanki iyi kaleci ama bi muslera değil :D

Çevrimdışı Deniz

deniz yan toplarda zayıf sanki iyi kaleci ama bi muslera değil :D
Bence ospina=x2 muslera :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Ersan için son 1 gün mu gerçekten öyleyse gitmez bu adam

Çevrimdışı Renton

Dimarzio besiktas britosa 3 yillik resmi teklif yapti dedi oyuncu gelmek istiyormus

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence ospina=x2 muslera :)
transfermarket verilerine göre muslera 17 m euro, ospina  7 m euro alsınlar çok üzülmem eger guarin ve maiconu falan alırlarsa çok güçlenecekler ama bizim takım oturdu 3 tane sosa kalitesine yakın adam şampiyon yapar bizi :)

Çevrimdışı ozan062

kono ve mitro gelirse
üstüne iki tanede üst düzey stoper
işte o vakitten sonra bir tanede kiralık sağ bek
o zaman sampiyonuz derim işte ama bakalım gelecek parayı nasıl yönlendirecekler onemli olan o..
keske kaleci alınsa ama inat etmiş almıcam demiş güneş

Çevrimdışı ayayhan

Gianluca Di Marzio ‏@DiMarzio  · 7 dk.7 dakika önce 
Çeviriyi görüntüle
#Besiktas, offerta ufficiale al #Napoli per #Britos: pronto un triennale per il giocatore http://gianlucadimarzio.com/calciomercato/besiktas-offerta-ufficiale-al-napoli-per-britos-pronto-un-triennale-per-il-giocatore/

hayırlı olsun diyelim

Çevrimdışı ozan062

transfermarket verilerine göre muslera 17 m euro, ospina  7 m euro alsınlar çok üzülmem eger guarin ve maiconu falan alırlarsa çok güçlenecekler ama bizim takım oturdu 3 tane sosa kalitesine yakın adam şampiyon yapar bizi :)

oturdu derken dostum?
olcay demba stoperler ve sağ bek değişecek:) ilk 11de
artık oturmus diye birsey bana sorarsanız yok tamamen yeni bir düzen oalcak

Çevrimdışı Deniz

1 sene duzenli oynadiktan sonra ospina da 15m € yu gecer :)

Çevrimdışı TØLGA

bakary kone falan uğraşçaklarına Forza britos gelir inşallah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Atınç gitmezse cok büyük hata yapar. B2'de kendini gösterirse zaten her türlü piyasa yapar.HEm orda kendini daha cok geliştirecegini düsünüyorum. Bizde yine yedek olacak. Bunu göremiyor mu ? 6 m € şu durumda cok iyi para.