2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872714 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Ergin Aslan ‏@erginaslan  3 dk.3 dakika önce
Muhtemelen 5-10 gün sonra buralar Türk futbol tarihinin en sansasyonel transferini konuşacak... (Zehri verir kacarim) :)

Konoplyanka'dır herhalde.

5 10 gün çok yaa
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Kurtarışı görmedim ama Ospina yaptığı için şaşırmadım :icool:

Fb'ye gelirse ne kadar iyi bir kaleci olduğu daha net ortaya çıkar formayı Volkan'a vermez. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dlcs

Ergin Aslan ‏@erginaslan  3 dk.3 dakika önce
Muhtemelen 5-10 gün sonra buralar Türk futbol tarihinin en sansasyonel transferini konuşacak... (Zehri verir kacarim) :)

Konoplyanka'dır herhalde.

dzeko. bununla ilgili ciddi girişmler var.

Çevrimdışı Çağrı

Hakemin her kararına itiraz ediyorlar ama Avrupa'da takımlarında hiç edemiyorlar.

Adamlar kendi habitatında oynayınca yıldız da olsa çirkinleşiyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Heralde Konoplyanka değil dediği ya kim acaba  :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

e gelmesin o zaman. şuraya bak. İmza parası bonservis yıllık ücret.

Tarla da verelim. 10 tane de sarıkız :lol:

Tavıh da ister  :kop:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Valla onu bilir onu söylerim iyi kalecin varsa maça 1-0 önde başlarsın.

Şenol Hoca'yı ikna etsinler iyi bir kaleci alalım eldekilerle yola hakikaten çıkılmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hocayı ikna etsinler Julio Cesar'ı alsınlar kaleye :D

Çevrimdışı Çağrı

Valla onu bilir onu söylerim iyi kalecin varsa maça 1-0 önde başlarsın.

Şenol Hoca'yı ikna etsinler iyi bir kaleci alalım eldekilerle yola hakikaten çıkılmaz.

Hoca zaten istiyor durumun farkında.

Önce transferler bitecek para kalırsa 2. kampta isteyecek muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

RVP'yi nereye alıyorsun. Demba'nın parası yetmez.
Bu kadar sansasyonalse saglam para bayiliriz yagizda transfer rekoru olur mu demisti aksam yildiz mi gelicek acaba arenaya
See you in another life,brother.

Çevrimdışı sosyalkartal

beyler maç hangi kanalda
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Zapata vurdu Ospina çıkardııı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zapata'dan 2. kritik hamle :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Muslera'nın kral ilan edildiği bir ligde ospina ile oynamak .. off off hiç umut yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kadar sansasyonalse saglam para bayiliriz yagizda transfer rekoru olur mu demisti aksam yildiz mi gelicek acaba arenaya
Dzeko zorluyorlardır. En fazla kiralık olur parayı çöpe atarlar. Bonservisini 14'e alabiliyorsan olur orası ayrı yıllık da 5 veriler başka da transfer yapmazlar :D

Çevrimdışı Türkay

Kolombiya daha orta sahayı geçemedi yalnız :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Atkar

Yıllık 3.5 milyon euro verdin kemiksiz aynısını ver Dzsudzsak da almaz :)

Bedel düşük olunca illa ki isterler yılda 2 milyon euroya getiremezsin mesela bu adamı.

2.8 verirsin ama yıllık 300'ü devamlı imza parası olur. Sow böyle geldi Fener'e mesela.

2.7 garanti ücret-400bin imza parası-400 bin maç bası toplam 3.5M.Bunu verebilirsen yeterli.Kono gelirse eğer buraya 10 gol 10 asist yapabileceğini düşünmüyorum.Kono gelse 10 gol 10 asist yazarım Töreyede 4-5 gol 7-8 asist yazarım Volkan Şen gibi patlama yapmak ise.Duzdek 10-Töre 8-Forvet 15-Sosa 6-Tolgay 5-Veli 3 yazsa zaten kağıt üzerinde yeterli gözüküyo

Çevrimdışı Çağrı

Dzeko zorluyorlardır. En fazla kiralık olur parayı çöpe atarlar. Bonservisini 14'e alabiliyorsan olur orası ayrı yıllık da 5 veriler başka da transfer yapmazlar :D

Dzeko ile Kono gelecek olsa yine isyanları oynarız :D

Düşünün artık sağ bek stoper ve kaleci ne kadar kötü durumda. Normalde bu iki adamı alıyor olsak tamam kapatın transferi derdik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Kolombiya daha orta sahayı geçemedi yalnız :D

Aynısını yazacaktım. Arjantin'in sahaya dağılımı mükemmel, en gerideki adamlar en uçtakinin arası 30-35 metre yoktur. 3 pas yaptırmadılar Kolombiya'ya.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Hoca zaten istiyor durumun farkında.

Önce transferler bitecek para kalırsa 2. kampta isteyecek muhtemelen.
2. kamp dönemine kadar transferlerin hepsinin biteceği garanti değil ki. :)

Velev ki 2. kampa döneminin sonuna doğru transferler bitti o zaman kaleci işini ne yapacaklar :D

Çevrimiçi Samet Ç

Dzeko ile Kono gelecek olsa yine isyanları oynarız :D

Düşünün artık sağ bek stoper ve kaleci ne kadar kötü durumda. Normalde bu iki adamı alıyor olsak tamam kapatın transferi derdik.
Benim önceliğim savunma hattı ama bizim yönetim Dzeko - Konoplyanka getirme peşindeler bu adamlar gelse bile biz bu savunma hattı ile şampiyon olamayız herhalde.  :)

Çevrimdışı Renton

O kadar para vercek olsak dzeko yapmayiz ya.Daha sukse yapacak adam kovalarlar 15 e
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Ospina hakikaten çok konsantre çıkmış 3 oldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli