2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878087 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Aslında bize gerekli olan oyuncu profili aynen bunlardı.

Özellikle derbiler ve sezonun sonunu getirememe hastalığımızı giderebilmek için bu tarz transferler yapmamız lazım ama piyasada bu profilde alabileceğimiz kaç tane oyuncu var bilemiyorum.

O yüzden tecrübeli ve winner oyuncu beklentim yok.Kaliteli oyuncu transferi olsun kafidir. :D

Beklenti yoktu.

Ersan, Demba, Atınç hatta Franco gibi oyuncuların satışı mümkünse gelecek para ile neden olmasın.

Zaten her pozisyona böyle oyuncu bulamazsın. Önce tabii ki kalite şart.

Çevrimiçi Necmi

skrtel masallarından buralara.  :lol: :lol:

Neyse alınsın da, 1 sene sonra kışkışlamaya uğraşalım.
skrtel imi alacakmışız resmi ağızdan ne zaman açıklandı :alala:
ben kaçırmışım bu yönetimde az değil bir sürü adamı alacağız diyor listeler yapıyor
ama hiç biri yok hep masal anlatıyorlar :D
ya şimdiye kadar yönetimin ortaya attığı tek isim kono oldu onun dışında bir isim
dillendirdilermi onuda daha yeni Beşkan 3 maçını izledim dedi. o kadar ilgilendikleri oyuncuların
listesini yapıp açıkladılarmı ben mi kaçırdım birileri ortaya isim atıyor yönetim masalı diyorsun
ortada bir masal varda anlatan başkası ondan sonrada yönetimi eleştirme hakkım var diyorsun
tamam varda yaptığı şey için eleştir başkasının uydurduklarıyla eleştirme buna eleştiri denmez.  :D
@Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Deniz

Bugün de bos gecti :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ayayhan

hadi biz ondan bundan  kone  bağladık

gs liler ne yapsın

dani alvesten    sabri ye  szöleşme yenilediler  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

şu kadarını söyleyeyim galatasaray battı arkadaşlar uefa sınırlama anlaşması yapma gereği bile duymadılar kuralar çekilmeden bunların poposuna tekme vururlarsa şaşırmayın  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Hamahakki

şu kadarını söyleyeyim galatasaray battı arkadaşlar uefa sınırlama anlaşması yapma gereği bile duymadılar kuralar çekilmeden bunların poposuna tekme vururlarsa şaşırmayın  :tabe:

3-4 sene evvel sanki yapmışlardı diye hatırlıyorum ama.hatta bu sezon sonu sanırım son sene olması lazım eğer yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı sosyalkartal

bir düşünelim galatasaray şu an şamp ligi ve şampiyonluk gelirine rağmen niye bilali aldılar niye gözden çıkarılan sabriyle uzattılar onlarda biliyor tehlikeyi ve fedaya başladılar  :ok:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ben 50 yaşındayım o nedenle bu laf sokmayı üstüme almıyorum :D
ama sen muhalifsin ne dememiz lazım :D
bir şeye katılıyorum keşke herkes senin gibi muhalefet yapsa önemli olan burda seviyeyi koruyabilmek
muhalefeti bilinçli yapabilmek ama sen onaylıyormusun birilerinin adamı olmanın muhalefet sayılmasını
mesela Hasan arat başkan olsun diye burda muhalefet yapan var kim olduğunu bilmezler ne faydası olacak
bilmezler kime hizmet edeceğini bilmezler aslında biraz düşünseler bileceklerde gerçekten yapabilecek kapasite varmı
onuda bilmezler ama Hasan Arat gelsin derler. İşin ilginç yanı geldiğinde ilk eylemi forzayı bitirmeye çalışmak olacak adamı
en çokta forzanın içindekiler dillendirir. Buda aslında boş konuştuklarının göstergesidir Şimdi böyle muhalefet edeni ciddiyemi alalım.
yada Serdal Adalı başkan olsun neymiş Q7 yi getirmiş ama kimse demiyor Q7 yi getiren Demirören buraya onun onayıyla geldi Q7
parasınıda bu yönetim ödedi bunlarda giderken messiyi getirsin bıraksın gelecek yönetimin kucağına parayı gelen ödesin alkışları bunlar alsın
böyle muhalefet olmaz yaparsanda hem eleştirilsin hemde dalga geçilirsin yanlışmıyım @Armağan Bozkurt

abi onlara ben muhalif bile demiyorum. Benim ağzımdan ne bir kere hasan arat gelsin çıktı, ne Serdal adalı gelsin çıktı, ne de fikret orman çıktı.
Ben kim iyi bir şey yaptıysa tebrik ettim, hoşuma gitmeyen şeyleri de eleştirdim. Tabi ki bunlar şahsi kanaatim sonucu oluşan durumlardı.

Ben bir çoğunuzun yaptığı gibi, stat yapıyoru en tepeye koymuyorum. Evet stat yapıyor, bu çok önemli. Ama bu diğer eksiklikleri, eksileri ve yanlışları süspanse etmiyor benim kanatımda.

Yahut Demba ba yı getirdiler, tebrik ettim. Ama aynı adamlar saçma sapan transfer yaparken de eleştirdim. Burada isteniyor ki bir çokları tarafından, 10 tane enaramo sezer transferi de yapsa, stadı yapıyor diye sus, konuşma eleştirme yerme. Öyle bir şey olabilir mi.

Ben her şekilde dürütstlüğü ilke edinmiş bir insanım, eminim bir çoğumuzda öyleyiz, o yüzden eleştiririm, tebrik ederim. Eğilmeye bükülmeye de gerek görmem kimsenin önünde.

Öyle bir hale geldik ki, F.orman yazsan sen nasıl beşiktaş başkanının ismini F. yaparsın diyenler çıktı. (Hakaret Yasak)₄ denilmesini hakaret kabul ettiler.
(Hakaret Yasak)₄ Demek beşiktaş başkanına hakaretti de(ki kullanmamaya özen gösteriyorum bu kelimeyi), kendisinin taraftarlarla ilgili söylediği bir çok söz hakarettir o halde.

Ben niye eleştiriyorum Fikret Ormanı? Çünkü Gidişatı tıpkı Adnan polat gibi. 0 sportif başarı, rezalet sonuçlar. Stat yapıldı, daha içine giremeden şutlandı camia tarafından gitti. Şimdi bu adama sportif başarı nerede diye sormayalım mı? Stat yapıyor diye, 3 sene 0 kupa 0 final küme düşmeler var deyince muhalif olmuş oluyorsun da, ne diyeyim, aslanım stat yapıyor boşver mi diyelim.

Velhasıl kelam, hakaret edene ben de karşıyım. Ama fikret ormanı severim ama sevmem ama beşiktaş başkanına küfüre hakarete bende karşıyım. Edenin de karşısındayım. Amma velakin, iş dönüp dolaşıp muhalifliğe gelecekse, Her camiada her kurumda, bardağın boş tarafından bakan birileri elzemdir. İnsan sevdiğini eleştirir, sevdiğimi sürekli sırtına sıvazlayarak da göstermem ben.

Çevrimdışı atalay

Geleneksel "Galatasaray bu sezon battı şenlikleri" başlamış.

Biten, batan GS, 4 yılda 3 şampiyonluk; ŞL'de 1 Çeyrek final, 1 son 16 yapmış.

Tarihinin en kötü futbolunu oynayan FB, ligi üzerimizde bitirmiş.

O yüzden rakipler ne yapmış; kimi almış beni ilgilendirmiyor.

Biz fişek gibi bir takım kurmaya bakalım.

Onlar bizi aşağı çekmeyi düşünsün.

Çevrimdışı Hamahakki

Sen haklıymışsın benim hatırladığım geçen seneki ceza ve yaptırımmış o da sanırım iki senelikmiş
Bu sene sınırı aşarlarsa ceza gelebilir herhalde.podolski felan gelirse aşarlar herhalde

Çevrimdışı ayayhan

Napoligol ‏@napoligol2014  · 1 dk.1 dakika önce 

Dalla Turchia insistono: Britos è pronto per firmare col Besiktas http://dlvr.it/BL8yPY  #forzanapolisempre

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim bildiğim gs her sene batıyor. ama sene sonu ya şampiyon oluyor ya şampiyonlar ligine gidiyor. keşke "batan" biz olsak.

Çevrimdışı Hamahakki

Napoligol ‏@napoligol2014  · 1 dk.1 dakika önce 

Dalla Turchia insistono: Britos è pronto per firmare col Besiktas http://dlvr.it/BL8yPY  #forzanapolisempre

Britos imzaya hazır,yıllık 1,3 m€ birde ev bakmış istanbulda diye yazıyo

Çevrimdışı ayayhan

gs stadsız oynadığı sezonları kaçıncı bitirdi ?

ima yok sadece merak ettim ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Aynen öyle.

Adam sneijderi tuttu ,muslerayi tuttu burda herkes bunlar batacak dedi sonra bu adamlar gs yi sampiyon yapti.

Bizim gibi yandik bitti yanan ev siyaseti ile hasan türkleri mehmet akyuzleri takima doldurmadilar.

3 senedir biz 3. Oluyoruz onlar da 4 yilda 3 kez sampiyon oldu.demek ki yanlisi biz yapiyoruz.

Kimseninde battığı yok.3 sene sampiyonlukla 150 milyonu cebine koydular.degirmenleri bie sekilde donuyor.

Biz kendi isimize bakalim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JoseDemba

Britos-Kone nasıl olur hiç izlemedim Kone'yi izleyenler yorum yapabilirmi ? İhtimal üzerine konuşuyorum
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Gs ve Fb'nin batmayacağını aylarca burada yazdım.

Gs son 4 sezonun 3 ünde şampiyon olmuş bu takım batıyorsa biz ne yapalım o zaman.

Fb'yi zaten söylemiyorum.

Onlarında maddi sıkıntıları yok değil özellikle de Gs'nin fakat bu 2 takıma hiçbirşey olmaz boşu boşuna bu 2 takıma da birşeyler olur diye beklemeyin.

Biz kendi işimize bakalım yeter.İyi kadro kuralım onların üzerine çıkalım yeter.

Ama sen her sene şampiyonluğu rakiplerine kaptırırsan tabiki de batmazlar.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Britos-Kone nasıl olur hiç izlemedim Kone'yi izleyenler yorum yapabilirmi ? İhtimal üzerine konuşuyorum

Tek kelimeyle patlarız.

Çevrimdışı atalay

Toraman - Sivok tandemi daha verimli olur.

Mübalağa içermez.

Çevrimdışı ozan062

Sadece serdar var baskada yok benim  hatırladıgım

sene 2013
serdar kurtulus 1.75 geldi
giden hilbert
ondan once ekrem dag gitti

sag beke sadece mevki olarak oynayabilecek oyuncu serdar kaldı
ve ogunden bugune dany necip ismail atiba tanju kadir opare mehmet akgün
gibi oyuncularla idare ettik bi ara jones ta oynadı

ve kaybettirdikleri maçları topladıgımızda rahatlıkla 15 maç yani bir trilyondan 6-7m euro zarara ugradık ustune  bu aldıklarımız adamların yani oynattıkalrımızın maç basılarını katalım
bizi ettikleri kupalarıda katın
ve maliyeti gorun
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 22:37:43 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

1 temmuzdan önce transfer olur ama bizden giden olur gelen olmaz bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Bu konvansiyonel medya her yerde bitmiş. Bu transfer sezonu bunu net anladım.

Britos'u 3 hafta önce filan yazdım. İtalyan basını yeni yazıyor. Bizim basının hali zaten ortada.

Halen ✔ koyulmadı.

Bekliyoruz...

edit: Alacağı ücret 1.3 değil; 1,5.

Olursa tabii...
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 22:43:15 atalay ]