2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884908 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Atletico alacak olsaydı çok önceden bu işi bitirirdi sanmıyorum alacaklarını.

Tottenham ciddi ise zaten alır fakat ciddi değilse yavaş yavaş buraya geliyor demektir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Eğer inada binmezse ille gideceğim diye Ukraynalı bize kalacak gibi.

Almıyorlar Premier lig takımları çünkü Tuncay gibi bu da kendini çok fazla bir şey görüyor. Ama değil orada bir Milner bile değil şuanda.

Liverpool filan hiç bulaşmaz şu durumda. Tottenham da sanmıyorum.

Bu çocuk Stoke ve Beşiktaş arasında tercih yapacak.

Ama 1 hafta daha oyalarsa Stoke da çekilir transferden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Kono'nun menejeri de bizim ersan ı satmamızı bekliyo sanırım  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Şimdiye kadar hep artılarını konuştuk oturdum izledim bu arada.

Konoplynaka'nın eksiler benim gözümde

Kondisyonu iyi değil 90 dk tam performans veremiyor. Haftada 2 maç olduğunda mutlaka rotasyona girmesi şart kaldıracak fizik kondisyonu yok 2 90 dk arka arkaya.

Gücü yok. Birebirlerde ayakta kalmakta baya zorlanıyor Töre'den pay biçersek 2 gömlek altı kalçayı yaslayıp durma konusunda ve omuz omuzalarda.

Dengesi çok iyi değil ama bu lig için yeterli.

Sezgileri iyi durmuyor oyun içinde hareketlenirken belli oluyor topa. Bu yüzden pozisyon alması da iyi olmuyor genelde. Oyun içi kopuklukları var konsantrasyonu düşük.

Adam hiç ama hiç kovalamıyor arkası bildiğiniz bostan oluyor maç içinde.

Bunlar da benim gözümden biline..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  14 sn.14 saniye önce
West Bromwich yetkilileri, Demba Ba transferini sonuçlandırmak için Türkiye'ye geldi. Beşiktaş'la görüşme halindeler.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kondisyonu iyi değil 90 dk tam performans veremiyor. Haftada 2 maç olduğunda mutlaka rotasyona girmesi şart kaldıracak fizik kondisyonu yok 2 90 dk arka arkaya.

Gücü yok. Birebirlerde ayakta kalmakta baya zorlanıyor Töre'den pay biçersek 2 gömlek altı kalçayı yaslayıp durma konusunda ve omuz omuzalarda.

Sezgileri iyi durmuyor oyun içinde hareketlenirken belli oluyor topa. Bu yüzden pozisyon alması da iyi olmuyor genelde. Oyun içi kopuklukları var konsantrasyonu düşük.

Adamı bitirdin :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

West Bromwich'liler 10m pound, haftalık 60binle geliyolarmış :upto:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Adamı bitirdin :)

:D

Bilinmesi lazım ama Dünya yıldızı gelecek moduna girme durumu var öyle bir şey söz konusu değil.

Quaresma'nın daha takım oyunu oynayan ama onun kadar kötü savunma yapan bir versiyonu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

West Bromwich'liler 10m pound, haftalık 60binle geliyolarmış :upto:

Ba yı alıp giderler o zman

Çevrimdışı Kutay

konu dışı ama yine de yazayım dedim süper ligde tüm zamanlarda 999 galibiyetimiz varmış bakalım 1000. galibiyetimizi hangi takıma karşı alacağız inşallah fb veya gs'ye karşı alırız
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ahmetx

parayı nakit alırız west bromwich albions  :money:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Bilinmesi lazım ama Dünya yıldızı gelecek moduna girme durumu var öyle bir şey söz konusu değil.

Quaresma'nın daha takım oyunu oynayan ama onun kadar kötü savunma yapan bir versiyonu.

hiç olmadı bi sene parlatıp satamaz mıyız çağrı ?

Çevrimdışı talha

Alanın Alalh belasını versin ne diyim ben. Yemin ediyorum soğudum. :kop: :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

ortalarıda kötü
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Söylediğin şeylere kısmen katılıyorum ama Quaresma'ya göre en büyük artısı şutu ve bitiriciliği çok iyi.

Zaten bu 2 özelliği ile bu kadar sükse yaptı :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi peki artılarınıda yazarmısın düşüncelerini merak ettim :)

Yani üzerinde bizim armamızın olduğu forma varken ne gibi katkılar verebilir gerçekçi olarak..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

parayı nakit alırız west bromwich albions  :money:

Onlar verir adamlar doğuştan zengin öyle lig parası bile değil direk şirket parası. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

hiç olmadı bi sene parlatıp satamaz mıyız çağrı ?

Ben Avrupa'ya satabileceğimizi hiç sanmıyorum satarsak yine Ortadoğu'ya gider, zaten parayı da seviyor.
Alanın Alalh belasını versin ne diyim ben. Yemin ediyorum soğudum. :kop: :kop: :kop:

:kop: :kop: :kop:

ortalarıda kötü

Yok abi ortaları ve şutları çok etkili benim gözlemime göre. Zaten teknik özellikleri ve hızı bu kadar çekici kılıyor
Söylediğin şeylere kısmen katılıyorum ama Quaresma'ya göre en büyük artısı şutu ve bitiriciliği çok iyi.

Zaten bu 2 özelliği ile bu kadar sükse yaptı :)
.

Şutu çok iyi ama bitiriciliği de baya kötü Tolga bu özelliklere göre rakamları çok düşük geriye dönük bakarsan :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Zaten haftalardır yazıyorum. 11 tane takım istiyor; Lazio, Stoke City ve biz dışında Kono, hepsi için düşük profil.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Öyle diyorsan dogrudur benim Avrupa liginde  izlediğim 3 tane  maçı vardır toplasan o yuzden bişey diyemem ..

İnşallah eksik yönlerini geliştirir gelirse çünkü Dnipro da oynamakla Beşiktaş ta oynamak arasında fark var.

Çevrimdışı Kadir G.

Artısı varsa onu da yazsaydın. :D

Şaka bir yana şenol hoca bana göre aklıyla oynamayan sıradan kontra topçusuna bile 10 gol yaptırdıysa konoplyankadan en az o kadar verim alır. Rotasyona da kerim girer olmadı olcay girer. Olcay 11 oynamamalı ama son 20dk larda girse bile baya katkı verebilir. Kerime gelirsek hiç düzenli oynamadı onun da oynarken kafasında bir planı olmuyor fakat çok iyi bire biri var bir şekilde geçiyor rakibi. Daha da gelişir bu sene.

Transferlere ek olarak kerim oğuzhan tolgay ve tosuna da transfer gözüyle bakıyorum. Çünkü çok kullanamadık bu isimleri bu sene kullanacak biri var. Faydalanırız.

Çevrimdışı Tolga

Ek olarak bire birlerde de rakibini kolay geçip pozisyona girebiliyor. :icool:

Gelirse bir kanatta o diğer kanatta Töre ile sıkışan maçları bireysel yetenekleri ile çoğu kez rahat çözeriz. :ok:

Çevrimdışı Jukebox

Kondisyonda haklısın,sezgide haklısın,konsantrasyon ve adam kovalama dediğin olayda katılmıyorum.
Fiziği kuvvetli bu adamın istediğimiz dudak'dan 2-3 gömlek daha iyi fiziği var ama arkası dönük top tutamıyor yinede omuz omuza da fena değil bence.
Defans yapabiliyor bu çocuk dnipro'da da böyle bu ama baktığın bazı maçlar vardır yardım etmiyor koşmuyordur öyle düşün.Her maç farklı taktikle bazen ilerde top bekler kendini kaldırmaz ama bazen beke yardım etmek için en geriye kadar bile gelebilir.Gökhan da öyle veli oynarken dönmüyordu geriye pek ondan sonra daha fazla defansa dönüp top almaya başladı bu değişir.

Konsantrasyon bizdeki oğuzhan gibi.Düşük çabuk dağılıyor ama iyi bir teknik adamla ki ben şenol hocaya güveniyorum değişir,gelişir bu.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı abi peki artılarınıda yazarmısın düşüncelerini merak ettim :)

Yani üzerinde bizim armamızın olduğu forma varken ne gibi katkılar verebilir gerçekçi olarak..

Yazalım tabi :)

Teknik özellikler çok üst düzey.

Yani şutu, pası, ortası, set oyunu, fundamentalı çok çok üst düzey.

Ülkedeki düşük tempolu futbolda bizi maç içinde baya baya büyüler top ayağına geldiğinde.

Etkili duran top kullanıyor.

Çok hızlı, gerçekten çok hızlı ve çok çabuk. Dönüşleri çok hızlı tam kanat bu anlamda.

Top tekniği çok üst düzey, haliyle çok rahat top kontrol ediyor. Yaratıcılığı ve oyun zekası çok üst düzey ara pasları çok iyi.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yazalım tabi :)

Teknik özellikler çok üst düzey.

Yani şutu, pası, ortası, set oyunu, fundamentalı çok çok üst düzey.

Ülkedeki düşük tempolu futbolda bizi maç içinde baya baya büyüler top ayağına geldiğinde.

Etkili duran top kullanıyor.

Çok hızlı, gerçekten çok hızlı ve çok çabuk. Dönüşleri çok hızlı tam kanat bu anlamda.

Top tekniği çok üst düzey, haliyle çok rahat top kontrol ediyor. Yaratıcılığı ve oyun zekası çok üst düzey ara pasları çok iyi.

Aslında tipik 4-4-3 ün sol kenar oyuncusu diyebiliriz :)