2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890718 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Baba1903

Meunier Ekim'e kadar iptal.

Zaten 5-6 milyon bonservis verip alamazlar onu çıkarabiliriz listeden.
Diğerlerini de alamayız zaten kaldık mı yine Rajtoral'e :D

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi başlıkları karıştırmışsın :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

:busted_cop: :busted_cop:
stad başlığına yazıyordum hangi ara transfere geçtim anlamadım :alala:

Çevrimdışı Tolga

:busted_cop: :busted_cop:
stad başlığına yazıyordum hangi ara transfere geçtim anlamadım :alala:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

Meunier Ekim'e kadar iptal.

Zaten 5-6 milyon bonservis verip alamazlar onu çıkarabiliriz listeden.

Biliyorum lakin Ersan giderse o paraya her türlü alırım. Birkaç sene sonra Belçika milli takımı performansı ile o para katlanacak.

edit: Bu arada Ekim değil, Eylül.

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 14:48:56 atalay ]

Çevrimdışı Baba1903

Sime Vrsaljko alamaz mıyız?Sene başında 3.5e gitmiş taş çatlasın 5e alınır ve değer bence hem sağ hem sol bekte oynayabiliyor

Çevrimdışı Çağrı

Sen pusuda mı bekliyorsun oğlum herkesin üstüne atlıyorsun olur böyle hatalar  :evillol: :kop:  :steamed:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sime Vrsaljko alamaz mıyız?Sene başında 3.5e gitmiş taş çatlasın 5e alınır ve değer bence hem sağ hem sol bekte oynayabiliyor

O gemi de kalktı artık.

2 sene önce yazdım onu da Bilic geldiğinde.

Sağ bek diye inlerken Bilic sırf Dinamo'ya para kazandırmayayım diye almamış bile olabilir kendi utansın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sen pusuda mı bekliyorsun oğlum herkesin üstüne atlıyorsun olur böyle hatalar  :evillol: :kop:  :steamed:
:dry: :s18: :nargile:

Çevrimdışı atalay

Geçti o tren.  :eyes

Çevrimdışı Baba1903

Artık KAP bekliyorum biri açıklama yapsın artık bu kadar sessiz transfer dönemi berbat bişey zaten oruç insan yapacak bişey bulamıyo :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Artık KAP bekliyorum biri açıklama yapsın artık bu kadar sessiz transfer dönemi berbat bişey zaten oruç insan yapacak bişey bulamıyo :bandit:
Temmuz ayı hareketli geçecek ister istemez :icool:

Çevrimdışı Baba1903

Temmuz ayı hareketli geçecek ister istemez :icool:
Temmuz geldiğinde artık yeni transfer bombamız Tosic'i izleriz hazırlık maçlarında dört gözle :evillol:
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 14:56:15 Baba1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

Biliyorum lakin Ersan giderse o paraya her türlü alırım. Birkaç sene sonra Belçika milli takımı performansı ile o para katlanacak.

edit: Bu arada Ekim değil, Eylül.

Ekim de sen ona sakatlık Eylül'de geçer fit olması en az ekim adam uzun çünkü süre de uzar.

İyi oyuncu. Kaderabek gibi atletik değil ama uzun savunması dengesi iyi klasik Belçika beki aslında.

Ama ben vermem o paraya daha iyisi bulunabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Temmız geldiğinde artık yeni transfer bombamız Tosic'i izleriz hazırlık maçlarında dört gözle :evillol:
Gidenler olur gelenler olmayabilir :D

Çevrimdışı atalay

Ekim de sen ona sakatlık Eylül'de geçer fit olması en az ekim adam uzun çünkü süre de uzar.

İyi oyuncu. Kaderabek gibi atletik değil ama uzun savunması dengesi iyi klasik Belçika beki aslında.

Ama ben vermem o paraya daha iyisi bulunabilir.

Hadi bul.

Hepsi "fiks depozit"   :evillol:

Gülüm, MALUM1903'e yaptığı açıklamada; "Benim için çok duygusal bir dönem. Ne diyeceğimi fazla bilemiyorum. Beşiktaş ile yeni sözleşme imzaladım ve mutluydum. Şimdi böyle bir teklif gelince, kulübümün de paraya ihtiyacı olduğu bir dönemde hakkımda hayırlısı neyse o olsun" dedi. @siyahbeyaz7

Tesekkurler

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Silvan Widmer  :D

http://www.transfermarkt.com.tr/silvan-widmer/profil/spieler/168989

Kaderbak vol2.

Sözleşmesi 2016'da bitiyor.

Udinese, önce sözleşmesini uzatır ardından asgari 7-8 milyona okutur bunu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Sözleşmesi 2016'da bitiyor.

Udinese, önce sözleşmesini uzatır ardından asgari 7-8 milyona okutur bunu.

O yüzden hemen teklif yapman lazım  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Ersanın parası konoya gidecekse bu adam imza parasını eline saymamızı bekliyor heralde maaşa yaymayacaklar.

Çevrimdışı atalay

İskandinavya ve Latin Amerika'dan bir çok kanat oyuncusunun veri analizlerini inceledim.

Potansiyelli, 2 milyon bandında alınabilecek çok oyuncu var; ama Pedro Franco muamelesi görebilirler.

O yüzden bizim olmuş oyunculara yönelmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Bertug

Göreve geldiğinden beri "Beşiktaş'ta transferler kamptan önce biter" diyen başkanımızın 4 sezondur bir kere bile söylediğini gerçekleştirememesi çok üzücü.

Çevrimdışı Çağrı

İskandinavya ve Latin Amerika'dan bir çok kanat oyuncusunun veri analizlerini inceledim.

Potansiyelli, 2 milyon bandında alınabilecek çok oyuncu var; ama Pedro Franco muamelesi görebilirler.

O yüzden bizim olmuş oyunculara yönelmemiz gerekiyor.

O zaman hiç uzatmayacaksın alacaksın bunu.

http://www.transfermarkt.com.tr/marcos-rocha/leistungsdaten/spieler/75435

Asistlerin yarısını taçlardan yaptığına dair bir rivayet yok değil  :evillol:

Marcos Rocha

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 15:16:16 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli