Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NTVSpor Cavanda diyor sağ bek icin
Abartmayın yahu daha imza bile atılmadı Avrupa'da. 1 Temmuz'u bekleyin bir iş resmi olarak başlasın.Para olduktan sonra adam bulmak kolay bir gitsin şu oyuncular.
Yine olabilecek en kötü isimler çıkmaya başladı. Yalan yada değil beni geriyor bunlar.Chelsea den kiralanabilecek en son adam Wallace ı kiralamak üzere olduğumuz söyleniyor sağ bek için.Bu bastos ismi hakeza. Tamam isim olarak fena değil ama 32 yaşına gelmiş adam. Alcan da ne yapacaksın. Bedava da değil üstelik bonservisli. Dilerim öyle bir hata yapmazlar diyorum.
Isinine gelmeyen adamin yaşını 1 yas büyük söylüyorsun ayrica bastos sol kanadi sadece ofansif degil komple kullanır31 yasindaki oyuncuya bitmiş muamelesi yapmak cok sacma bastos bu ligde 10 gol 10 asist zaten her türlü yapar
Olacağından değilde; Maxi Perira halen boşta.Benfica ile uzatmamış.
O iş muamma ya ben anlamadım.Adamın istediği para olsa baya verdik. Yok Şampiyonlar ligi isterim dedi.E o zaman kal kulübünde neden caz yapıyorsun.
Ağustos'ta 32 olacak ondan demiştir ama Bastos iyidir.Cicinho bunları yaptıysa bu ligde..
Sanki Benfica'da çok ŞL oynuyor. 6 maç oynuyorlar; sonra UEFA finali.Gelsin bizde UEFA Finali oynasın. Para mevzusuna zaten değinmeye gerek yok; orada alacağı maksimum 1 milyon euro. 600 bin euro net ücret alıyor.
Abi bakamadim ben ne dedi Ersan G.
Podolski zu Gs
Temmuz 1'i bekliyoruzAğustos 31'imi şimdi
Maxi için, Kulübü net 1,5 milyon euro önermiş; şu anda 600 bin euro alıyormuş.Belli ki son kontratının peşinde 2 milyonu veren; düdüğü çalar.
Hadi İnşallah alsınlar.
Yol haritası bu olmalı.Maxi > Isla > Munier > Glen