2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896899 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tamamda ona bakarsan demba almanya kampını görmedi.sosa'da ing kampını.ama yaptıkları ortada daha zaman var.

Burayı bilmiyorum da, genel olarak, sosanın Arsenal maçlarında oynaması halinde arsenali eleme şansımızın daha yüksek olduğu söylenip durdu.

Yani, geç yapılan transferlerin hiç bir yararı yok özetle. Bir kere nasıl olsun ki?

Kulupler, takım planlamasını yapıyor. Sen o plana dahil olan ismi istiyorsun, daha mı ucuza almış olacaksın?

Ya O planlamada olmayan adamı alabileceksin, yada normalden daha pahalıya alabileceksin. Benim de mantığım bunu gösteriyor.

şimdi düşünün şenol hoca herşeyi ayarlamış, çalışmaları yapmış lige hazır, ağustos sonunda kadrosunda kritik pozisyonda töreyi tolgay arslanı falan şak diye satıyor yönetim. ne kadar makul geliyor kulağınıza?

Bir de unutulan şu. Bizim her koşulda en az 2 free bonservis adam almamız şart. öteki türlü ne kadar para toplarsan topla bir kar edemezsin.

Çevrimdışı Hamahakki

Demba ba ve Sosa kalitesinde adam alabilecek misin sorun orada zaten.

İnşallah alırız temennimiz o yönde ama :)

Çevrimdışı JoseDemba

Beşiktaş Maxi Pereira için devreye girdi;
Oyuncunun ikna edilmesi halinde bonservis ödenmeyeceğini öğrenen Beşiktaşlı kurmaylar da Uruguaylı sağ bekin menajeri Paco Casal’ın yanı sıra Türkiye haklarını elinde bulunduran Ersoy Dicle ile temasa geçti. Dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, Porto’nun da istediği 31 yaşındaki oyuncu için şartları sordu. Benfica’nın 1.5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklifini ‘cebinde tutan’ Pereira’nın menajeri Casal, “2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme ve 1 milyon Euro da imza parası isteriz” dedi. Beşiktaş’ın imza parası ödemeyi kabul ettiği, buna karşın yıllık ücrette indirim istediği belirtildi. Buna karşın 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşmeye ‘Evet’ diyen Porto, imza parası ödemeye karşı çıkıyor. Pereira’nın Porto ile Beşiktaş arasında bir seçim yapması bekleniyor. (Habertürk)
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Lig bitti, transfer 9 haziranda başladı. Hadi bakalım hergün bir adam alalım denmiyordur sanırım. İhtiyacaın 4 5 oyuncuyken. Eylüle kadar zamanın var. gelişecek olaylar var. Çocukça bir beklentidesiniz. Transferde 2 imza zamanı vardır yoğunlukla imza atılan. Bir hemen lig bitimi. Oyuncu tatile gitmeden. Birde kamp başlamadan önce. Pazarlığı devm eden falan filan eylüle kadar yolu var. neyin acelesi bu onu anlamıyorum.
Lig bitti, transfer 9 haziranda başladı. Hadi bakalım hergün bir adam alalım denmiyordur sanırım. İhtiyacaın 4 5 oyuncuyken. Eylüle kadar zamanın var. gelişecek olaylar var. Çocukça bir beklentidesiniz. Transferde 2 imza zamanı vardır yoğunlukla imza atılan. Bir hemen lig bitimi. Oyuncu tatile gitmeden. Birde kamp başlamadan önce. Pazarlığı devm eden falan filan eylüle kadar yolu var. neyin acelesi bu onu anlamıyorum.
Çocukca beklenti tabirini üzerime alınmıyorum. Zira beklentim gayet mantıklı ve akıllıca.

Beşiktaş bu sene bonservis parası vermeyecekse free oyuncu alacak demektir. Kaliteli iş yapacak free oyuncular da gayri resmi olarak nisan sonu mayıs başında (hatta daha da abartayım şubat mart aylarında) gidecekleri takımlarla pazarlıklara başlarlar ve gayri resmi olarak anlaşırlar(Fernandes-L.moskova gibi). Haziran ayında da resmi imzalar atılır. Yani iş yapacak oyuncu alacaksan haziran ayı görüşme ayı değil resmi anlaşma ayıdır. Bizim anlaşmayı bırakın kimi alacağımız ve hangi mevkiye alacağımız bile beli değil. Stoper adı geçiyor, bek adları geçiyor. Demba ba gidecek deniliyor forvet ismi geçiyor vs vs.

Transfer sezonu elbette eylül 1'e kadar devam ediyor. Fakat 1 eylülde alacağın free oyuncu Pandev gibi elde kalmış kimsenin istemediği menajerlerin sana kakaladığı oyuncular olur. Ha paran varsa 31 ağustos 23:59'da basarsın, alırsın sneijder'i demba'ba yı ama yoksa bu kadar bekleme lüksün yok. Free oyuncular elden kaçınca, menajerlerin eline bakarsın. Saçma sapan oyuncuları almak zorunda kalırsın. Kadronu şişirsin.

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 10:47:48 halvetifarazi ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

neden sağ bek ve stoper alınmaz ki en zayıf noktalar onlar.

Çevrimdışı ahmetx

Para olacakdı verecekdin 8 i 9 u alacakdın Ozan Tufanı orta sahada Tolgay ve Sosayla ezici üstünlüğümüzü ilan edecektik. Eğer bu çocuk kendini bozmazsa Tr nin gelmiş geçmiş en iyi orta sahası olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

neden sağ bek ve stoper alınmaz ki en zayıf noktalar onlar.
alınacak zaten ama daha önemlisi kalecimiz yok bizim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Para olacakdı verecekdin 8 i 9 u alacakdın Ozan Tufanı orta sahada Tolgay ve Sosayla ezici üstünlüğümüzü ilan edecektik. Eğer bu çocuk kendini bozmazsa Tr nin gelmiş geçmiş en iyi orta sahası olacak.
bence o kadarda değil abi ozanın o kadar iyi olacağını düşünmüyorum asıl olacak kişi hakan çalhanoğlu bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haklısın o da büyük aksaklık ama o 2'si olmazsa olmaz.

Çevrimdışı ahmetx

Şilide Paraguayda İsla kalitesinde başka sağ bek yok mu yahu bu adamlardan çok kaliteli bekler çıkıyor Kayseride bir tane çok kaliteli Paraguaylı sol bek vardı Toledo mesela. Ama İslayı çok isterdim.

Çevrimdışı Çağatay

çok yüksek ihtimalle kaleci almayacaklar
ama ligin ilk yarısı en az 2-3 maçta kaleci hatasından
saçma sapan puanlar kaybettikten sonra ufak ufak akılları başlarına gelecek
ama artık çok geç olacak

tıpkı sağ bek almadan idare ederiz deyipte o bölgeden yediğimiz gollerle kaybettiğimiz puanlar gibi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetx

bence o kadarda değil abi ozanın o kadar iyi olacağını düşünmüyorum asıl olacak kişi hakan çalhanoğlu bence
Çalhanoğlunu Tr den saymıyorum buralara yolu düşmez onun .OZan konusunda sana katılmıyorum taş gibi ve zeki çocuk bu özelliklerde bu topraklarda bir topçu bulmak neredeyse imkansız.  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

çok yüksek ihtimalle kaleci almayacaklar
ama ligin ilk yarısı en az 2-3 maçta kaleci hatasından
saçma sapan puanlar kaybettikten sonra ufak ufak akılları başlarına gelecek
ama artık çok geç olacak

tıpkı sağ bek almadan idare ederiz deyipte o bölgeden yediğimiz gollerle kaybettiğimiz puanlar gibi
Artık top Şenol hocada inşallah kendim ettim kendim buldum olmaz , olmadı ocak ayında alırız diyor yoksa bunların ocak için düşündüğü biri mi var?

Çevrimdışı yigitcan1903

Çalhanoğlunu Tr den saymıyorum buralara yolu düşmez onun .OZan konusunda sana katılmıyorum taş gibi ve zeki çocuk bu özelliklerde bu topraklarda bir topçu bulmak neredeyse imkansız.  :bandit:
Artık düşmez  :s20:

Çevrimdışı Sarp

Orhan Yıldırım bey'e bakacak olursak Demba Ba ile ilişkilere büyük zarar vermiş kulüp.
İki yüzlü davrandılar falan yazmış ama ben Ba'nın böyle bir söylemi olacağına inanmıyorum. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gınaydın :)
Güne İbretlik Bir CAPS la başlayalım :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ozan Tıfanın nesini begeniyorsun abi ???
Afedersin ama Bi cacık olmaz ondan :tabe: Milli maçlardaki Performansını gördük 10 kişi oynattı bizi !! Bitti bitti diye bogurur o sadece :D ama bilmiyor ki biz bitti demeden bitmez :eyes

Çevrimdışı ahmetx

@Armağan Bozkurt senin Khune kaiser de kalma konusunda kararsızmış , 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

türk abi bizim milli takımda oynuyor :) saygı duyarım abi 2 3 sene içinde ortaya çıkar gerçek gücü :) enesi alabilseydik olurdu asıl ama city kaptı :)

Çevrimdışı Serdkar

Kasımpaşa'dan açıklama: "Önder Özen ve Marco Aurelio'nun sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedilmiştir."

Çevrimdışı ahmetx

Ozan Tıfanın nesini begeniyorsun abi ???
Afedersin ama Bi cacık olmaz ondan :tabe: Milli maçlardaki Performansını gördük 10 kişi oynattı bizi !! Bitti bitti diye bogurur o sadece :D ama bilmiyor ki biz bitti demeden bitmez :eyes
@Yunus Emre Dökmeci  :upto:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aslında pedro josue takası olursa sosayı sola çekebiliriz elimiz bayağı güçlenir josuede iyi oyuncu.

Çevrimdışı MumbLe

Beşiktaş Maxi Pereira için devreye girdi;
Oyuncunun ikna edilmesi halinde bonservis ödenmeyeceğini öğrenen Beşiktaşlı kurmaylar da Uruguaylı sağ bekin menajeri Paco Casal’ın yanı sıra Türkiye haklarını elinde bulunduran Ersoy Dicle ile temasa geçti. Dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, Porto’nun da istediği 31 yaşındaki oyuncu için şartları sordu. Benfica’nın 1.5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklifini ‘cebinde tutan’ Pereira’nın menajeri Casal, “2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme ve 1 milyon Euro da imza parası isteriz” dedi. Beşiktaş’ın imza parası ödemeyi kabul ettiği, buna karşın yıllık ücrette indirim istediği belirtildi. Buna karşın 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşmeye ‘Evet’ diyen Porto, imza parası ödemeye karşı çıkıyor. Pereira’nın Porto ile Beşiktaş arasında bir seçim yapması bekleniyor. (Habertürk)

:kop: :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Artık top Şenol hocada inşallah kendim ettim kendim buldum olmaz , olmadı ocak ayında alırız diyor yoksa bunların ocak için düşündüğü biri mi var?

gider khune yi alırız en kötü  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst