2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894510 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

2.5 yıldır stat bekle, transfer için sabret bekle. e bekle bekle bekle.

Ben artık bir aksiyon istiyorum. Ama alınan ama satılan. farkındamısınız bilmiyorum, 1 temmuzda kamp başlıyor. Bu adamlara kalsak, ikinci kampa yetişseler, hatta ağustos sonuna kadar gelseler bile sorun yok. Takım olmayı anlattım geçen gün. 1 hafta 10 günün bile önemi var.
transfere gerek yok şenol güneş hepsini parlatacak  :D daha 15 gün önce bunları konuşuyorduk.eksik olan br sağ bek ve birde stoper.onlarda yedekleme amacıyla.kaleciye hiç gerek yok şenol güneş bu konudada uzman.yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.(sözüm sana değil)genel kanı böyleydi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Salzburg sorianonun veliahtını bile bulmuş, almış takımına.

Biz hala ba giderse nolur diye düşünüyoruz. zor işimiz, köklü değişim şart kafalarda.

Çevrimdışı talha

İşin yapılanma kısmını konuşursak mesela Önder hoca bir tane G.Amerika'dan pilot takım istiyordu. Tabi bizim müthiş futboldan anlayan yönetimimiz adamın isteğini gerşekleştirmedi.

Ama unuttukları bir kısım var. Hani şuan ballandıra ballandıra anlattıkları onu satıyoruz bunu satıyoruzun en büyük potansiyeli orada yatıyor.

Öyle çok ahım şahım işlere gerek yok Pedro ayarı da yeter. 2'ye al 6-7'ye sat.

Atletico Gimenez'i 900bin gibi komik bir rakamla almış. Şuan çocuğun değeri 15M ve benim gözümde geleceği en parlak defans adayı.

Sana ona da gerek yok. Murillo ayarı Zapata ayarı da yeter. Sen de iki yıl oynasın 6'ya sat.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kişinin kendini bilmesi, harika bir olay. Aynen objektif bakamıyorsun olaya. 
Vay arkadas pusuda mi bekliyon sen. Klavyen kirilsin..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Vay arkadas pusuda mi bekliyon sen. Klavyen kirilsin..

Kişinin kalemi de, kalbi de kırılmaya görsün. Varsın kırılan klavye olsun.

Çevrimdışı murat

İşin yapılanma kısmını konuşursak mesela Önder hoca bir tane G.Amerika'dan pilot takım istiyordu. Tabi bizim müthiş futboldan anlayan yönetimimiz adamın isteğini gerşekleştirmedi.

Ama unuttukları bir kısım var. Hani şuan ballandıra ballandıra anlattıkları onu satıyoruz bunu satıyoruzun en büyük potansiyeli orada yatıyor.

Öyle çok ahım şahım işlere gerek yok Pedro ayarı da yeter. 2'ye al 6-7'ye sat.

Atletico Gimenez'i 900bin gibi komik bir rakamla almış. Şuan çocuğun değeri 15M ve benim gözümde geleceği en parlak defans adayı.

Sana ona da gerek yok. Murillo ayarı Zapata ayarı da yeter. Sen de iki yıl oynasın 6'ya sat.

daha türkiyede doğru dürüst bir altyapı kuramamışız ta buradan güney amerika ,afrikaya altyapı takımı kuracağız.daha ona çok var.

Çevrimdışı talha

Arjantin mesela işin artık suyunu çıkarmış. Brezilya'da çok gönderiyor ama Arjantin daha organize sanki.

Çünkü adamlar Uruguay,Kolombiya,Şili,Venezuela nerde yetenekli çocuk var topluyorlar. Sonra Avrupa için çok büyük paralar olmasa da kendileri için değerli sayılabilecek miktarlarda pazarlıyorlar.

Arjantin'e kur bir takım. Gönder baba iki adam buradan. Aklı başında birilerini. Sen kurmana bile gerek yok yeterli parayı ayarla adamlar Antrenöründen Scoutuna herşeyini kurarlar. Sen sadece denetlemesini yap.

Bilmiyorum biraz çaba gerektiren işler ama kesinlikle değer yani.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kişinin kalemi de, kalbi de kırılmaya görsün. Varsın kırılan klavye olsun.
Ama dogru soyle hic mi uyumuyon yoksa ozel bir alarm sistemin mi var. Umut iceren mesajlari hic kacirmiyon da. :)

Ama dogru soyle hic mi uyumuyon yoksa ozel bir alarm sistemin mi var. Umut iceren mesajlari hic kacirmiyon da. :)

Sahur vakti.. :) olumluyu da olumsuzu da konuşuyoruz, denk geliyor demek ki.

Çevrimdışı talha

daha türkiyede doğru dürüst bir altyapı kuramamışız ta buradan güney amerika ,afrikaya altyapı takımı kuracağız.daha ona çok var.

Altyapı kurmayacaksın ki. Adamlara göndereceksin parayı ve ekibi onlar halleder zaten.

Ben öyle çok büyük paralara da mal olacağını sanmıyorum.

Ya her klübün nerden baksan bir temsilcisi var oralarda en küçüğünden en büyüğüne ama bir bizim yok. Bence biz buraların ekmeğini çok yerizz ama biz o kadar saçma işlere meşguluz ki.çç

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ama her koye de bir eli degnekli lazim.. iyiki varsin. :)
Cumleten hayirli sabahlar...

Çevrimdışı TØLGA

abi gözünü seveyim sabahları uğra buraya umut tacirleri geliyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet57

Wallace diyor gazeteler. Umarim yalandir. Vitesse'de gecon sezon cok kez izledim. Defansi cok, cok kotu. Nasil sagbek oldugu benim icin hala soru isareti. Ofansta da pek akilli degil. Ileri cikar eder ama oyle guzel ortalar acmak, ver-kac falan yok. Ekrem Dag'in ileri cikmasi gibi hep. Bal yapmayan ari.

Tam bir fiasko olur.

Çevrimdışı Baba1903

Franco-Milosevic ikilisi kalacak gibi duruyo.Ben şahsen Britos-Toloi ikilisine razıyım elimizde zaten Kolombiya milli stoperi ve İsveç milli stoperi var.
Kaleye Ochoa hamlesi yerinde olur.Sağ beke Meunier hamlesi cuk oturur.Sola zaten Konop başkan gelecek.İleriye de Mitroglou hamlesine fitim ben bu sezon bide bu oyunculara Şenol baba eli değecek ve stad açılacak herşey güzel olacak :D

Çevrimdışı Onur Can

Kişinin kendini bilmesi, harika bir olay. Aynen objektif bakamıyorsun olaya.  :lol: :lol:

E söyle o zaman. Bizden hangi oyuncular sence onlarda ilk 11 oynayabilir? Ve onlardan hangi oyuncular bizde ilk 11 oynayabilir?

Çevrimdışı Kadir G.

E söyle o zaman. Bizden hangi oyuncular sence onlarda ilk 11 oynayabilir? Ve onlardan hangi oyuncular bizde ilk 11 oynayabilir?

Bizden onlarda oynayabilecekler: ba sosa tolgay töre. Onlardan bizim ilk 11 de oynayabilecekler: Gs den muslera sneijder chedjou melo. Fenerden gökhan caner alves kjaer topal alper sow.

ysariusta

• Ziyaretçi

yarın haftanın son günü. yarın da haraket olmasa bir haftayı daha boş geçmiş olacağız. tek anlaştığımız tosiç. lig biteli 1 ay oldu. bonservisi ile oyuncu alamıyoruz. free alacağımız oyuncular da bir bir başka takımlara katılıyor

özetle: geç kalıyoruz beyler. çok geç kalıyoruz. bir an önce haraketlilik lazım artık.
Lig bitti, transfer 9 haziranda başladı. Hadi bakalım hergün bir adam alalım denmiyordur sanırım. İhtiyacaın 4 5 oyuncuyken. Eylüle kadar zamanın var. gelişecek olaylar var. Çocukça bir beklentidesiniz. Transferde 2 imza zamanı vardır yoğunlukla imza atılan. Bir hemen lig bitimi. Oyuncu tatile gitmeden. Birde kamp başlamadan önce. Pazarlığı devm eden falan filan eylüle kadar yolu var. neyin acelesi bu onu anlamıyorum.

Çevrimdışı Neco

Eğer bu Demba, Ersan ve Atınç haberleri doğruysa ki ciddi gibi görünüyor; en çok Atınç'ın gidişine üzülürüm. Atınç ve kariyeri açısından gitmesi iyi olur ama bizim için bir kayıptır. Adamdan hiç faydalanamadık  :s20: Türkiye'de böyle kafaya çıkıp topa vuracak adam eksikliği var, ayağı da düzgün bence.

Çevrimdışı Çağatay

ulan sabah sabah (Küfür Yasak)₆ haber yapmış
biz RvP ile ilgileniyomuşuz da sarışınlara yüzyılın çalımıymış da  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lig bitti, transfer 9 haziranda başladı. Hadi bakalım hergün bir adam alalım denmiyordur sanırım. İhtiyacaın 4 5 oyuncuyken. Eylüle kadar zamanın var. gelişecek olaylar var. Çocukça bir beklentidesiniz. Transferde 2 imza zamanı vardır yoğunlukla imza atılan. Bir hemen lig bitimi. Oyuncu tatile gitmeden. Birde kamp başlamadan önce. Pazarlığı devm eden falan filan eylüle kadar yolu var. neyin acelesi bu onu anlamıyorum.
Ağustos'ta Eylül'de alacağın adamın doğru düzgün idman yapıp yapmadığını nereden bileceksin?  Sezon öncesi hazırlık kampı yapmamış adamdan 3-4 ay doğru düzgün bir performans bekleme. Biz de farkındayız herşeyin ama şu an yeni bir teknik direktörümüz var ve yeni bir sistemimiz olacak durum böyleyken bir an önce gideceklerin ayarlanıp yerine geleceklerin de çözülmesi gerekiyor. Manavdan elma armut almıyorsun ki takıma aldığında direk katkı sağlayacak adam alıyorsun o yüzden bir an önce çözülüp sezon öncesi kampına katılması elzemdir. Ayrıca şunu tekrar hatırlatmak istiyorum alacağımız tüm adamlar direk ilk 11 oyuncusu olacak bu da sezon öncesi kampında neden olmaları gerektiğinin en önemli sebebidir.
Şu an gidecek oyuncuların durumu netleşmediği için bazı mevkilerde(forvet,defans) yönetimin eli kolu bağlı bunun farkındayım ama en azından sol açık ve sağ bek transferlerini şimdiden bitirebiliriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Brezilyalı sol kanat oyuncusu Michel Bastos ikinci kez Beşiktaş’ın transfer gündemine girdi. Geçtiğimiz günlerde ülke basınına yaptığı açıklamada siyah-beyazlı kulüpten teklif aldığını bildiren Bastos tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Ukraynalı Evgen Konoplyanka’nın alternatiflerinden biri olarak belirlenen 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun ülke basınına “Daha fazla para verilirse Sao Paulo’dan ayrılabilirim” açıklamasını yapması Beşiktaş’ı umutlandırdı. Siyah-beyazlı kulübün yetenekli oyuncuya resmi teklif yaptığı doğrulanırken o dönem Bastos’un bu teklifi kabul etmediği vurgulandı.

Beşiktaş’ın, Sao Paulo’dan ayrılma planları yaptığı savunulan Michel Bastos için önümüzdeki günlerde bir girişimde daha bulunacağı kaydedildi. Siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcunun teklifi kabul etmesi halinde Sao Paulo ile bonservis pazarlığına başlayacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Çevrimdışı Hamahakki

ulan sabah sabah (Küfür Yasak)₆ haber yapmış
biz RvP ile ilgileniyomuşuz da sarışınlara yüzyılın çalımıymış da  :kop:

:) sen bide totomaça bak güya demba yöneticilere ikiyüzlü filan demiş.benim haberim olmadan çin takımıyla görüştüler felan.işte şu mübarek auda bile yalan dolan

Yine olabilecek en kötü isimler çıkmaya başladı. Yalan yada değil beni geriyor bunlar.

Chelsea den kiralanabilecek en son adam Wallace ı kiralamak üzere olduğumuz söyleniyor sağ bek için.

Bu bastos ismi hakeza. Tamam isim olarak fena değil ama 32 yaşına gelmiş adam. Alcan da ne yapacaksın. Bedava da değil üstelik bonservisli. Dilerim öyle bir hata yapmazlar diyorum.

Çevrimdışı Hamahakki

Ağustos'ta Eylül'de alacağın adamın doğru düzgün idman yapıp yapmadığını nereden bileceksin?  Sezon öncesi hazırlık kampı yapmamış adamdan 3-4 ay doğru düzgün bir performans bekleme. Biz de farkındayız herşeyin ama şu an yeni bir teknik direktörümüz var ve yeni bir sistemimiz olacak durum böyleyken bir an önce gideceklerin ayarlanıp yerine geleceklerin de çözülmesi gerekiyor. Manavdan elma armut almıyorsun ki takıma aldığında direk katkı sağlayacak adam alıyorsun o yüzden bir an önce çözülüp sezon öncesi kampına katılması elzemdir. Ayrıca şunu tekrar hatırlatmak istiyorum alacağımız tüm adamlar direk ilk 11 oyuncusu olacak bu da sezon öncesi kampında neden olmaları gerektiğinin en önemli sebebidir.
Şu an gidecek oyuncuların durumu netleşmediği için bazı mevkilerde(forvet,defans) yönetimin eli kolu bağlı bunun farkındayım ama en azından sol açık ve sağ bek transferlerini şimdiden bitirebiliriz.

Tamamda ona bakarsan demba almanya kampını görmedi.sosa'da ing kampını.ama yaptıkları ortada daha zaman var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tamamda ona bakarsan demba almanya kampını görmedi.sosa'da ing kampını.ama yaptıkları ortada daha zaman var.
Demba ba ve Sosa kalitesinde adam alabilecek misin sorun orada zaten.
Korku akıl katilidir.