2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897313 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Global futbol ekonomisi. Kim verirse versin. Artık hindistan da işin içinde, çin de katar da hatta amerika da.

O yüzden Geliştirebileceğine inandığın adama riske girmekten korkma.

6 ya aldın 13 e sattın. Git o 13 e, daha büyük potansiyelli adam al.

6 ya aldım 13 e sattım, 7 m kar ettim, yine 6 lık alayım dersin, o adamın tutma ihtimali alacağın 13 milyonluk adamdan çok çok azdır.

Yani biraz yatırım riski alman lazım. Başka türlü de düzlüğe çıkamayacağız zaten.

25 e satarsan aldığını, yine en az 20 m luk bir adam alman lazım. Yine genç yine potansiyelli.

Benim 3 yıldır yapmalarını istediğim iş buydu zaten. Ama adamlar inadına kaçtılar bundan.

Mesela Hakan ve Salih'i almıyorsun 1M fazla diye ikisi de 15M'e gittiler. Yani bunlar her türlü 15M'e giderler. Bu konularda kaçınmıyacaksın.

Futbolda ayakta durmak istiyorsan bu sistemi işleteceksin.

Koskoca Real bile yapıyor bunu her sene illaki birilerini satıyor. Şimdi de Ramos ve Bale'yi satacaklar inanılmaz fiyatlara kimleri alacaklar. Adamların cebinden çıkan para bizim harcadığımızdan daha az.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Deniz, 6 milyonluk adam tamam iyidir hoştur. Ama 12 milyon euro piyasası olan adamın potansiyeli de, pazarıda daha geniştir.

Bahsetmeye çalıştığım şey bu.

kalkıp bana 1 tane kötü örnek veriyorsun onuda gs den veriyorsun, gs den diyorum bak. burdisso ontivero hayrovic bilmem ne doldurdular, o transferlerin hiç biri temiz değildi.

Swensea 14 e aldığı bony i 32 ye sattı.

Yine hakeza aklıma gelen icardi var, 12 e aldı inter , 25 den aşağı satmaz, satmayacaktırda.

Örnek olarak brumayı almak hiç doğru değil.

Çevrimdışı Deniz

Onu bunu bilmem de ersani 5 milyona okutabilmek demek buyuk basari demek.bunu becersinler kocaman bir helal olsun diyecem..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

aslında beğeniyorum ben olcayı çok verimli oyuncu ama form düşüklüğü yaşadımı çok uzun sürüyor toparlaması
geçen sene son 4 ay göremedim resmen  :bandit:

bu paraya bundan iyisini bulamazsın.ilk yarı performansı olsaydı şampiyon olurduk zaten.aynı anda iki kanat

oyuncusuda formsuz olunca ba da etkisizleşti. bunda uzun süre rotaston yapılmadan oynatılmalarınında

etkisi çok büyük.hem sezonu erken açıyorsun hemde şehir şehir dolaşıyorsun.tek formsuz olan olcay

olsa belki altından kalkılabilecek bir durum olurdu.eğer iyi bir sağbek iyi bir kaleci ve necip hastalığı

olmasaydı şimdi olcay ne büyük oyuncu olurdu.malesef başkalarının hatalarını ve elde olmayan

mazeretlerin getirdiği sorunları birilerinin üzerine yıkıyoruz ve en büyük hatalı olan bizler kendimizi

temize çıkarıyoruz.seyircisiz maçlar ödenen 2 milyona yakın para belkide bize şampiyonluğu

kaybettiriyor ama biz suçlu olarak 48 maç mücadele etmiş 10 gol 10 asist yapmış adamları baş

sorumlulardan gösteriyoruz.

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 03:53:43 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

Olcay kritik maçların adamı değildir :)
kaç kritik maçı aldı adam daha ne yapsın
dembaba kaç kritik maçı aldı peki töre kaç tane aldı sosa kaç tane aldı
ama olcayın aldığı çok kritik maç var mesela tolgayın aldığı maç liverpool maçı
olcayın avrupa maçlarını izle ne kadar verimli olduğunu görürsün

Ersanın bize maliyeti 2.5 milyon euro civarıydı, 5 e satarsak şükredeceğiz.

Pedro hakeza 2.5 a geldi, şimdi 5-6 ya portoya satma hedefindeyiz.

Töre 5 e geldi, şuan 10 teklif ediyorlar, daha fazla olması için ekstra şeyler lazım.

Gördüğünüz üzre en kötü 1 e 1 ile satıyoruz oyuncuları. Bir şekilde bu pazarda yerimizi almış oluruz bu satışlar gerçekleşirse, o yüzden ben törenin 10 a satılmasına karşı değilim. İnsanlarda şu algı oluşacak, evet beşiktaş da güzel kalite isimler var.. Hele bir de bizden gidip tutarlarsa, değmeyin reklamın alasına.  :lol:

Çevrimdışı talha

Ersan ne diye kabul etmiyor? Senin olup olacağın budur Ersan. İmzalamasalar seninle senin alacağın maaş 300.000'i geçmezdi. Yönetim böyle bir aptallık yaptı seninle imzaladı. Önüne çok güzel bir şans geçmiş. Git işte. Neyi zorluyorsun? Kendine yer mi bulacaksın? Türklerin vizyonu niye bu kadar kapalı akıl erdiremem arkada.

Şurada iki tarafa da ilk defa faydalı bir işin düşecek kendini yıldızdan satmaya başladı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

kaç kritik maçı aldı adam daha ne yapsın
dembaba kaç kritik maçı aldı peki töre kaç tane aldı sosa kaç tane aldı
ama olcayın aldığı çok kritik maç var mesela tolgayın aldığı maç liverpool maçı
olcayın avrupa maçlarını izle ne kadar verimli olduğunu görürsün
abi avrupa maçlarında necip bile iyi oynuyordu beeee motivassyon çok farklı orda
olcay ilk yarı çok iyiydi ama ikinci yarı hiç yoktu son haftalara gelindiğinde sorumluluk almaya çalışan
kendini gösteren tek oyuncu sosaydı bana göre sakatlık durumu çok canını sıktı onun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

bu paraya bundan iyisini bulamazsın.ilk yarı performansı olsaydı şampiyon olurduk zaten.aynı anda iki kanat

oyuncusuda formsuz olunca ba da etkisizleşti. bunda uzun süre rotaston yapılmadan oynatılmalarınında

etkisi çok büyük.hem sezonu erken açıyorsun hemde şehir şehir dolaşıyorsun.tek formsuz olan olcay

olsa belki altından kalkılabilecek bir durum olurdu.eğer iyi bir sağbek iyi bir kaleci ve necip hastalığı

olmasaydı şimdi olcay ne büyük oyuncu olurdu.malesef başkalarının hatalarını ve elde olmayan

mazeretlerin getirdiği sorunları birilerinin üzerine yıkıyoruz ve en büyük hatalı olan bizler kendimizi

temize çıkarıyoruz.seyircisiz maçlar ödenen 2 milyona yakın para belkide bize şampiyonluğu

kaybettiriyor ama biz suçlu olarak 48 maç mücadele etmiş 10 gol 10 asist yapmış adamları vaş

sorumlulardan gösteriyoruz.

onlarda var Bilicde olcayı kötü oynattı adamın sağlamcılığı olcayı sürekli geri çekmek zorunda bıraktı
adamı takımın en skorer ikinci oyuncusunu sağ beke çekiyor yerine Mustafayı alıyor olcaydan ne bekleyebilirsin olcayın bir sezonda attığını bir ömür atamamış
Bilicin tercihi bu sen olsan düşmezmisin oyundan senin yerine kurtarıcı diye mustafayı koyuyor.

Çevrimdışı TØLGA

bu arada sosa demişken sakatlığı geçmediydi onun yanılmıyosam ameliyat olacaktı oldumu biliyor musunuz?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Deniz, 6 milyonluk adam tamam iyidir hoştur. Ama 12 milyon euro piyasası olan adamın potansiyeli de, pazarıda daha geniştir.

Bahsetmeye çalıştığım şey bu.

kalkıp bana 1 tane kötü örnek veriyorsun onuda gs den veriyorsun, gs den diyorum bak. burdisso ontivero hayrovic bilmem ne doldurdular, o transferlerin hiç biri temiz değildi.

Swensea 14 e aldığı bony i 32 ye sattı.

Yine hakeza aklıma gelen icardi var, 12 e aldı inter , 25 den aşağı satmaz, satmayacaktırda.

Örnek olarak brumayı almak hiç doğru değil.
Örneği tabi ki gs den verecem ispanya liginde mi oynuyoruz :)

Bizim ligimizin durumu bu.gelen oyuncuların patlama olasiligi yuksek.10 a da alsan 5 e de alsan fark etmiyor.

Biz ba yi aslinda ligdeki performansina gore okutmuyoruz,avrupada yaptıkları ile asil piyasasini yaptı.

Arsenal maçının arap versiyonuna denk geldim gecen,Ba santradan sutu koyunca spiler "ya Allahhhhh ya Allaaaahhh" diye bagiriyor.videonun alti al ahli taraftarlarinin "ba bize gel"  yorumuyla dolu.

Avrupadan erken elendigini farz et ,piyasasi direk ölur.alabilir misin bu kadar riski su durumda?

Böyle şeylere SİMDİLİK gerek yok.boyle transferlerle kemik bir kadro kurariz ondan sonra bu toplara gireriz.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

abi avrupa maçlarında necip bile iyi oynuyordu beeee motivassyon çok farklı orda
olcay ilk yarı çok iyiydi ama ikinci yarı hiç yoktu son haftalara gelindiğinde sorumluluk almaya çalışan
kendini gösteren tek oyuncu sosaydı bana göre sakatlık durumu çok canını sıktı onun
ne alaka tek fark avrupa maçlarında Bilic hücum oynatıyordu takımı o nedenle hem takım hemde olcay iyi görünüyordu
bekleri bile ileri çıkartıyordu

Çevrimdışı TØLGA

Örneği tabi ki gs den verecem ispanya liginde mi oynuyoruz :)

Bizim ligimizin durumu bu.gelen oyuncuların patlama olasiligi yuksek.10 a da alsan 5 e de alsan fark etmiyor.

Biz ba yi aslinda ligdeki performansina gore okutmuyoruz,avrupada yaptıkları ile asil piyasasini yaptı.

Arsenal maçının arap versiyonuna denk geldim gecen,Ba santradan sutu koyunca spiler "ya Allahhhhh ya Allaaaahhh" diye bagiriyor.videonun alti al ahli taraftarlarinin "ba bize gel"  yorumuyla dolu.

Avrupadan erken elendigini farz et ,piyasasi direk ölur.alabilir misin bu kadar riski su durumda?

Böyle şeylere SİMDİLİK gerek yok.boyle transferlerle kemik bir kadro kurariz ondan sonra bu toplara gireriz.

ah birde gol olaydı o ahhh ahhhhh
2. maçta son dakikalarda vuraydı kafayı ahh ahhh
gözlerim almeidayı aradı o an  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Atınçın 6 milyona satılması da çok şeyi değiştirir. En basitinden artık altyapı külfet olarak anılmaz yatırım yapılır yeni atınçlar için. Yıllık birkaç milyonluk yatırım bize baya para kazandırabilir. Alt kademelerde çok iyi jenerasyonlarımız var her birinden ikişer üçer tane bu tarz para edecek oyuncu çıkarırsak olmuşuzdur artık.

Çevrimdışı Deniz

Ersan ne diye kabul etmiyor? Senin olup olacağın budur Ersan. İmzalamasalar seninle senin alacağın maaş 300.000'i geçmezdi. Yönetim böyle bir aptallık yaptı seninle imzaladı. Önüne çok güzel bir şans geçmiş. Git işte. Neyi zorluyorsun? Kendine yer mi bulacaksın? Türklerin vizyonu niye bu kadar kapalı akıl erdiremem arkada.

Şurada iki tarafa da ilk defa faydalı bir işin düşecek kendini yıldızdan satmaya başladı.
Adama burda da tonla para oduyoruz 4 senelik sozlesmesini imzaladi.4 sene catir catir parasini alacak,altinda ferrarisi kurulu duzeni var gitmek ister mi ?

Çevrimdışı TØLGA

ne alaka tek fark avrupa maçlarında Bilic hücum oynatıyordu takımı o nedenle hem takım hemde olcay iyi görünüyordu
bekleri bile ileri çıkartıyordu
lig maçına göre daha iyi hazırlanıyordu kendini gösterebilmek için diyelim biz ona  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

belkide ersan sözleşmeyi imzalamasaydı şimdi birde imza parası alacaktı.bizde havagazı.ersan serbest olsaydı türkiye liginde en kötü yedek olarak fener ve gs ad olarak ts bursa ve devlet destekli takımlardan beşiktaşta aldığı paralardan veya daha fazlasını alırdı.yine bizden aldığı paralara yakın avrupadanda teklif alırdı.

Çevrimdışı TØLGA

Atınçın 6 milyona satılması da çok şeyi değiştirir. En basitinden artık altyapı külfet olarak anılmaz yatırım yapılır yeni atınçlar için. Yıllık birkaç milyonluk yatırım bize baya para kazandırabilir. Alt kademelerde çok iyi jenerasyonlarımız var her birinden ikişer üçer tane bu tarz para edecek oyuncu çıkarırsak olmuşuzdur artık.
atınçın satılması taraftarıyım bende ama bir şart koymak gerek sözleşmeye 6 milyondan daha fazla bir ücrete satılırsa gideceği takımdan
%15 %20 pay istemek olmalı eğer almanya'ya giderse kendini geliştirir diye düşünüyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

bu arada sosa demişken sakatlığı geçmediydi onun yanılmıyosam ameliyat olacaktı oldumu biliyor musunuz?

Tedavi olacaktı işe yaramazsa ameliyat böyle hatırlıyorum. Nasıl iyi olacaksa olsun ligin ilk maçından itibaren çok ihtiyacımız olacak ona.

2.5 yıldır stat bekle, transfer için sabret bekle. e bekle bekle bekle.

Ben artık bir aksiyon istiyorum. Ama alınan ama satılan. farkındamısınız bilmiyorum, 1 temmuzda kamp başlıyor. Bu adamlara kalsak, ikinci kampa yetişseler, hatta ağustos sonuna kadar gelseler bile sorun yok. Takım olmayı anlattım geçen gün. 1 hafta 10 günün bile önemi var.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Risk almak icin oncelikle para olmasi lazim. Bir insan karni acken cebindeki 10 lirayla gidip piyango bileti almaz, once karnini doyurur.

Bizim hala doldurmamiz gereken 3-4 mevki var. Bu mevkilere adam almadan Ba'nin yerine 12 milyonluk forvet almak su anda girilebilecek bir risk degil. Transfer yasagini da unutmayin. Ba'nin parasiyla yerine 12 milyona adam alsan ve elinde patlasa seneye transfer yapamayacaksin belki de...

Borclar azalir, butce artar, transfer yasagi kalkar, o zaman o risk alinir.

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı murat

onlarda var Bilicde olcayı kötü oynattı adamın sağlamcılığı olcayı sürekli geri çekmek zorunda bıraktı
adamı takımın en skorer ikinci oyuncusunu sağ beke çekiyor yerine Mustafayı alıyor olcaydan ne bekleyebilirsin olcayın bir sezonda attığını bir ömür atamamış
Bilicin tercihi bu sen olsan düşmezmisin oyundan senin yerine kurtarıcı diye mustafayı koyuyor.
adam tolgayı biraz ileri sürmeyi bile düşünmüyor.olgay adam geçip şut atabiliyor ara pası verebiliyor slalom yapıp ceza sahasına dalıyor.zaten defanslarının hücuma katkısı yok çakılı defans yaptır 4 üne önünede atibayı koy kalanı bassın ileride.bizi yakan necip ve mustafa sevdası oldu.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sarisin bacilardan bosa dusse alacagim futbolcu bir elin parmagini zorluyor. Ama bilmiyorum belki objektif bakamiyorum ama bizim kadrodan en az 10 oyuncu bosa dusse ya fener alir ya gs en kotu ts... Bence kadromuz gayet iyi. Gelecek vaadeden bir kadroydu artik bu yil meyvelerini toplayacaz insallah. Ba giderse sag bek stoper ve forvet transferiyle bu kadro ligi domine eder inancindayim.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

Sarisin bacilardan bosa dusse alacagim futbolcu bir elin parmagini zorluyor. Ama bilmiyorum belki objektif bakamiyorum ama bizim kadrodan en az 10 oyuncu bosa dusse ya fener alir ya gs en kotu ts... Bence kadromuz gayet iyi. Gelecek vaadeden bir kadroydu artik bu yil meyvelerini toplayacaz insallah. Ba giderse sag bek stoper ve forvet transferiyle bu kadro ligi domine eder inancindayim.

kadromuz gayet iyi olduğu fikrine katılıyorum ama takviyelere ihtiyaç duyuyoruz kaleci, sağbek ,stoper, şart oğlu şart
bu takıma tecrübe transferi taşıyacak şampiyonluk görmüş adamlar lazım böylelikle puzzle'ın son parçasıda tamamlanır diye düşünüyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Kişinin kendini bilmesi, harika bir olay. Aynen objektif bakamıyorsun olaya.  :lol: :lol: