2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903537 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hiç gerek yok , Çop olur o Para yazık Günah , Bi Cacık olmaz o kazmadan :bandit:

kazma mı? 15 yıla damgasını vuracak çocuktur ozan tufan mevkisinde.  :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Hani diyorsunuz ya, onu sat yerine bunu koy falan.

Bu veli 3 3.5 milyon euro eder sanırım avrupa da. Avusturya pasaportu vs.

Bahsi geçen satışların üstüne koyunca 28-29 milyon euro gibi bir gelir oluyor. Hiç düşünmeden ozan tufana 9 milyon verir alırım ben olsam.

Yatırımdır, zarar etmeyeceğin bir yatırım. Hemde mesajdır. MEsaj transferidir. ama tabi ki asla ve asla olmayacak şey bunlar.  :lol:

Ozan tufan değil de çıkarıp 9 u maykeye vereceksin sonra da töre ile rakibin solunu perişan ederlerken arkana yaslanıp izleyeceksin.

Çevrimdışı Çağrı

Bahsi geçen satışların üstüne koyunca 28-29 milyon euro gibi bir gelir oluyor. Hiç düşünmeden ozan tufana 9 milyon verir alırım ben olsam.

Yatırımdır, zarar etmeyeceğin bir yatırım. Hemde mesajdır. MEsaj transferidir. ama tabi ki asla ve asla olmayacak şey bunlar.  :lol:

Ozan'a 9 milyonu vermek için aklını kaçırmak lazım bence hem de temelde mesaj vermek için :D

Çünkü o parayı asla edecek adam değil. O paradan daha azına Leroy Fer'i alır inletirsin ortalığı.

Senin demek istediğini anladım da bana göre çok ters bu. Aksine böyle şeyleri Aziz Yıldırım başlattı bu ülkede onunla birlikte yokolması lazım.

Futbol bu yahu. Giunti diye bir adam alırsın sana şampiyonluk getirir. Psikolojisi ligi migi yok olay doğru tercih yapmaktan geçiyor.

Biz o psikolojik durumda üste çıkacağız diye Nihat'ı ve Toraman'ı aldık olanlar malum sonrasında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Onur Can

Ozan Tufan çok iyi bir futbolcu degil ama çok büyük potansiyeli var. Geçmis'teki Türk futbolcularina bakinca büyük çogunlugunun da asla potansiyellerine ulasamadigini gorüceksin. Demek istedigim: Ozan Veli'nin yarisi degil, belki ama belki, ileride bir Veli olabilir. O da en fazla. Ozan'a yabanci sinirinin olmadigi yerde 9 milyon vermek, kusura bakma ama, agir vizyonsuzluk olur.

Ozan tufan bana göre mevkisinde mehmet topal ile birlikte ligin en iyisi. Mehmet topalıda geçecek.

Siz Türk diye itibarsızlaştırıyorsunuz ama o işler öyle olmuyor işte. Göreceksiniz neler yapabileceğini.

Çevrimdışı Onur Can

Ozan tufan bana göre mevkisinde mehmet topal ile birlikte ligin en iyisi. Mehmet topalıda geçecek.

Siz Türk diye itibarsızlaştırıyorsunuz ama o işler öyle olmuyor işte. Göreceksiniz neler yapabileceğini.

Ozan Bursaspor'dan daha yüksek bir yere asla gitmeyecektir. Gidecegi yer en fazla Saint-Etienne felan.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Türkiye genel olarak daha soğuk iklimli bir ülke olsaydı çıkan oyuncularımız daha kaliteli olurdu, ligimiz daha kaliteli olurdu bu kadar para karşılığında :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozan'a 9 milyonu vermek için aklını kaçırmak lazım bence hem de temelde mesaj vermek için :D

Çünkü o parayı asla edecek adam değil. O paradan daha azına Leroy Fer'i alır inletirsin ortalığı.

Senin demek istediğini anladım da bana göre çok ters bu. Aksine böyle şeyleri Aziz Yıldırım başlattı bu ülkede onunla birlikte yokolması lazım.

Futbol bu yahu. Giunti diye bir adam alırsın sana şampiyonluk getirir. Psikolojisi ligi migi yok olay doğru tercih yapmaktan geçiyor.

Biz o psikolojik durumda üste çıkacağız diye Nihat'ı ve Toraman'ı aldık olanlar malum sonrasında.
:claps: :claps:
2008-2009 Sezonu ligin ilk yarısını 5.ci bitirdik, Herkes Havlu attık derken ERNST ve YUSUF geldi ve bu 2 Adam bizi ŞAMPİYON yaptı :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Öğlen verdim örneğini bizim ülkede çok büyük yetenek gibi görülüyor adam halbu ki bildiğin çift yönlü ortasaha oyuncusu sadece.

Hiçbir şeyden çok olmayan her şeyden biraz olan. Çok yüksek potansiyeli de olmayan. Bir Mehmet Topal seviyesine ulaşamayacaktır mesela kendi yetenekleri oranında.

İyi oyuncu. Ama al koy Fransa ligine oldu sana oradaki 25 potansiyel vaat ede oyuncudan biri. Oldu fiyatı 3 milyon euro.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

bir kere Fenerin yaptigi Transferler cok büyütülüyor. Fernandao, Sener, Volkan gibi Oyuncular su anda bize gelecek olsalar cogumuz karsi cikar. ben de dahil.

su ana kadar üst düzey olarak bir Kjaer var aldiklari. bu seviyede kac tane Oyuncu alabilecekleri de süpheli. cok konusuluyor ama su anda hala cok eksikleri var.

Galatasaray'in durumu zaten icler acisi.

su anda Kadro kalitesi olarak Üc Takim da asagi yukari ayni seviyede.

hatta ilgilenilen Oyunculara bakarsak en dogru Transferleri düsünen biziz.

Vay, ozan velinin yarısı bile değilmiş. E ben özür diliyorum o vakit. kapattım ozan mevzusunu.

Volkan şen, törenin bağcığı olamazdı zaten, fernandao demba ba nın tozluğu olamaz, ozan velinin yarısı olamıyor.  Biri istatistikte töreyi ikiye katlıyor, diğeri türkiye ligi gol kralı oluyor, diğeri avrupanın önde gelen gelecek nesil isimlerinden biri gösteriliyor.

Bir hata var ama, zaman gösterecek haklıyı haksızı.

bir kere Fenerin yaptigi Transferler cok büyütülüyor. Fernandao, Sener, Volkan gibi Oyuncular su anda bize gelecek olsalar cogumuz karsi cikar. ben de dahil.

su ana kadar üst düzey olarak bir Kjaer var aldiklari. bu seviyede kac tane Oyuncu alabilecekleri de süpheli. cok konusuluyor ama su anda hala cok eksikleri var.

Galatasaray'in durumu zaten icler acisi.

su anda Kadro kalitesi olarak Üc Takim da asagi yukari ayni seviyede.

hatta ilgilenilen Oyunculara bakarsak en dogru Transferleri düsünen biziz.

Görkem. Adamlar Gökhan gönülü yedeklemek için şeneri aldı. Alacakları forveti yedeklemek için ligin gol kralı yabancısını aldı, bilmiyorum bunu nasıl atlıyorsun. Adamlar bu isimleri ROTASYONA aldı.

Çevrimdışı TØLGA

ortamı dağıtıyim biraz stada yeni tır gelmiş mavi renk olaraktan :evillol:
stadyum karın doyurmuyo be abi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

diğeri avrupanın önde gelen gelecek nesil isimlerinden biri gösteriliyor.

Valla bunu kim gösterdi merak ettim ben :) Türkler mi yabancılar mı?

Necip mesela Ozan'dan 2 yaş küçükken Uefa en gelecek vaad eden 10 oyuncu arasında 3. sırada göstermişti o yüzden. Şuan malum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ozan'ın Necip gibi olacağını düşünüyordum piyasa çıktığı ilk zamanlarda.

Hatta bazı arkadaşlar Ozan alınsa iyi olmaz mı derken karşı da çıkmıştım yeni Necip'imiz olur diye.

Fakat bu konuda yanıldım.Ozan, Necip gibi belli bir seviyede kalmadı ve sürekli kendisini geliştiriyor.

Tabi Ozan'ın bu kadar çabuk üzerine koyabilmesinin en büyük nedeni de kesinlikle Şenol Hoca'dır.

Şenol Hoca ile çalışmamış olsaydı bu futbol ortamında ne kadar gelişebilirdi tartışılır.

Şimdi düşündüm de Necip'te zamanında Şenol Hoca ile çalışsaydı bir Ozan Tufan olur muydu acaba :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Ozan'ın Necip gibi olacağını düşünüyordum piyasa çıktığı ilk zamanlarda.

Hatta bazı arkadaşlar Ozan alınsa iyi olmaz mı derken karşı da çıkmıştım yeni Necip'imiz olur diye.

Fakat bu konuda yanıldım.Ozan, Necip gibi belli bir seviyede kalmadı ve sürekli kendisini geliştiriyor.

Tabi Ozan'ın bu kadar çabuk üzerine koyabilmesinin en büyük nedeni de kesinlikle Şenol Hoca'dır.

Şenol Hoca ile çalışmamış olsaydı bu futbol ortamında ne kadar gelişebilirdi tartışılır.

Şimdi düşündüm de Necip'te zamanında Şenol Hoca ile çalışsaydı bir Ozan Tufan olur muydu acaba :D

o sene bu senadahfasghsjg :)

Çevrimdışı GÖRKEM

:claps: :claps:

ölmez sağ kalır isek, göreceğiz ozanı, töreyi kim ne yapıyor, kim ne oluyor.  :ok:

Sosa diyelim ki gitmek istedi.

Sosa yerine josue alınsa ne dersiniz?

Çevrimdışı sosyalkartal

yıllarca alışmış bizim taraftar kendi takımımızda oynayan oyuncuyu itibarsızlaştırmaya sen fenersin töre boş ozan boş hangisini alırsın sen galatasaysın demba boş fernandao boşta hangisini alırsın bursada oynayan adamla beşiktaşta oynayan adamı karşılaştırmak ne bursaya oynayan yenerim diye çıkıyor bize oynayan puan alayım diye eminim ozan bizde veli bursada olsa bu seferde veliyi övüyordu bu taraftar
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Töre'nin kendini avrupada biraz daha göstermesi şart. O zaman konuşulan rakamları hep beraber izleriz işte :ebebe: :money:

Çevrimdışı Tolga

o sene bu senadahfasghsjg :)
Faruk, bu saatten sonra Necip'in oyunu gelişmez belki bunun üzerine biraz daha çıkar o kadar.

Necip alt yapıdan A takıma çıktığı zaman oyunun iki yönünü de oynayabilen, ileri çıkıp şut atan, az da olsa çalım özelliği olan bir oyuncuydu.

A2 maçlarını izlerken baya baya umutluydum ama o patlamayı yapamadı ve şuan sadece defansif yönü iyi olan bir oyuncu haline geldi.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bu sene bize bir şeyi öğretecek.

Küçük takım ile büyük takımda oynamak bir değildiri.

Volkan ve Fernandao sağlam bir patlasın Fener'de o zaman aaa diyecek insanlar yine bunlarda bir şey yokmuş.

1o+ gol atan Volkan kalsın 3 golde gol kralı Fernandao kalsın 8-9 golde gibi.

Bazı sistemler çok tehlikelidir. özgür ortamda yıldız yaratır oyuncuları sattırır ama giden hiçbir oyuncu dışarıda tutunamaz.

Şenol Güneş sisteminde parladı bu oyuncular. Şimdi siz bunlara dur koşma öne orada 9 adam var diyince adamlar ne yapalım diyecekler otur set pas yapıp boşluk arayacağız diyince bizden bu kadar diyip yedek kalacaklar.

Durum bundan ibarettir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

yıllarca alışmış bizim taraftar kendi takımımızda oynayan oyuncuyu itibarsızlaştırmaya sen fenersin töre boş volkan boş hangisini alırsın sen galatasaysın demba boş fernandao boşta hangisini alırsın bursada oynayan adamla beşiktaşta oynayan adamı karşılaştırmak ne bursaya oynayan yenerim diye çıkıyor bize oynayan puan alayım diye eminim ozan bizde veli bursada olsa bu seferde veliyi övüyordu bu taraftar
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..