2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904457 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kritik gün 1 Temmuz arkadaşlar. Glen Johnson , Miguel Britos , Ron Vlaar sözleşmeleri 30 Haziranda THE END !
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Neyseki Canlı bombalardan birinden kurtuluyoruz hemde para kazanarak :bandit: :bandit:
Bence GUNAY , formayı diğer 2 Canlı bombadan Alacak :tabe:
ersandan bahsediyorsun inşallah diyelim 5 milyon euro direk stada demaba badan  5-6 stada yine 10 milyon diyelim bu 2 transferden stada gidecek para bitişe parayı bulmuş oluyorlar 9 milyon civarı bi parada transferler için kalıyor yeterli olacaktır hee zaten kasadan belirlenen bi parada vardır transfer için gerek olursa 12-13 milyona kadar çıkar geçen seneki gibi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Kritik gün 1 Temmuz arkadaşlar. Glen Johnson , Miguel Britos , Ron Vlaar sözleşmeleri 30 Haziranda THE END !

Zaten 1 Temmuz öncesine kadar bende bi transfer beklemiyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sözleşme ile alakası yok, 300 kere yazıldı. Bu adamlarla, şubattan itibaren imzalayabilirdin zaten.

Cenk tosun transferi gibi düşünün.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zaten 1 Temmuz öncesine kadar bende bi transfer beklemiyorum.

şunun surasonda  1 temmuza ne kaldı ki :)

Çevrimdışı Efe

perşembe yada cuma bu adamlardan 2 tanesi gelmeli biritos ve glen gelsin rahatlayalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GÖRKEM

Yani demem o ki bu adamın bize gelme niyeti yok daha fazla beklememek lazım :)

Konoplyanka'nin hedefi belli oldu. ingiltere'ye gitmek istiyor. bizi sadece kullanmaya bakiyor su anda.

artik müddet verme zamani geldi. en iyi ihtimalde zaman tükenmek üzereyken parayi kacirmamak icin iyice emin olmadan imzayi atar.

baska türlü getiremeyiz. zaten sabrimiz da kalmadi.

en akillisi an itibariyle iki-üc gün müddet sunmak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sözleşme ile alakası yok, 300 kere yazıldı. Bu adamlarla, şubattan itibaren imzalayabilirdin zaten.

Cenk tosun transferi gibi düşünün.

Öyle herşey  o kadar kolay olmuyor işte .

olsa yaparlar senin benim düşündüğümü ordaki insanlarda düşünürler.

Çevrimdışı TØLGA

Bayern munih dortmundun doktorunuda almis
yakında taraftar liderini flende alacaklar utanmasa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

mustafa pektemek için uygun bir kulup logosundan dolayı yabancılık çekmez :biggrinking: amblemde pektemek var :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı can1903

Hatırlarsanız Cenk Tosunun transferinde Gaziantepe sözleşme imzalanırken 200 Bin euro para verilmişti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Adamlar Resmen Sömürüyor Dortmundu , Yıl Olmuş 2015 Ama sömürgecilik hala devam ediyor :akuma: :akuma:
dortmund büyük takım herşeyin üstesinden geldi zaten elinde iyi takım var bayerni yine geçecek bakalım bu sezon neler yapcaklar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Öyle herşey  o kadar kolay olmuyor işte .

olsa yaparlar senin benim düşündüğümü ordaki insanlarda düşünürler.

kolayını zorunu bilmem.

ayew de gignac da resmi olarak 30.06.15 bitişli kontratlardı, ne oldu? biri swensea de diğeri tigreste. Alakası yok diyorum sözleşme ile.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mustafa pektemek için uygun bir kulup logosundan dolayı yabancılık çekmez :biggrinking: amblemde pektemek var :biggrinking:
Mustafa Pektemek mi O :evillol: :evillol:
Adamların Arması bile sakat :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

kolayını zorunu bilmem.

ayew de gignac da resmi olarak 30.06.15 bitişli kontratlardı, ne oldu? biri swensea de diğeri tigreste. Alakası yok diyorum sözleşme ile.
bayı satıp ona göre alacaklardır parasal durumlarda önemli belki iyi alacaklardı dem ba ba giderse çok iyisini  alacaklar o yüzden bekliyorlardır :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

bayı satıp ona göre alacaklardır parasal durumlarda önemli belki iyi alacaklardı dem ba ba giderse çok iyisini  alacaklar o yüzden bekliyorlardır :icool:

tamam buna katılabilirim ama sözleşmelerinin bitimi bekleniyor lafı gerçekçi değil diyorum efe. Korkuyorum da aslında söylemeye, bir espri daha yaparsın falan, hazır mıyız buna bilmiyorum :)

Çevrimdışı Çağrı

KONOPLYANKA VE MENAJERİNİN BİTMEK BİLMEYEN İSTEKLERİ

Konoplyanka genç ve çok yetenekli olmasına rağmen transfer görüşmeleri çok uzun süren ve görüştüğü takımları canından bezdiren bir oyuncu durumuna düştü. Ukraynalı oyuncunun menajeri ile birlikte imza parası olarak 4  kendisine de yıllık 3.5 milyon Euro istemesi ve hiç bir şekilde taviz vermemesi bu transferin oldukça zorlaşmasına sebep oluyor. Genç oyuncu ve menajeri ile ücret konusunda anlaşılsa bile bu kezde istediği bonuslar, serbest kalma bedeli ve sonraki satıştan istediği paylar ile adeta karşısındakileri adeta çıldırtıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bence Hemen Cagliari ile iritibata geçip , Pektemekin videolarını izletelim , Hemen alırlar vallaha :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Kadir G.

Konoyu bekleriz bekleriz patlar sonra adam aranır başkanın dediği gibi ondan daha iyileri varmış. Bulamayız bulsakta onu da bitiremezler. 2 gün kala kiralık biri gelir ya da hiç gelmez olcayla devam edilir. The end.

Çevrimdışı Tolga

KONOPLYANKA VE MENAJERİNİN BİTMEK BİLMEYEN İSTEKLERİ

Konoplyanka genç ve çok yetenekli olmasına rağmen transfer görüşmeleri çok uzun süren ve görüştüğü takımları canından bezdiren bir oyuncu durumuna düştü. Ukraynalı oyuncunun menajeri ile birlikte imza parası olarak 4  kendisine de yıllık 3.5 milyon Euro istemesi ve hiç bir şekilde taviz vermemesi bu transferin oldukça zorlaşmasına sebep oluyor. Genç oyuncu ve menajeri ile ücret konusunda anlaşılsa bile bu kezde istediği bonuslar, serbest kalma bedeli ve sonraki satıştan istediği paylar ile adeta karşısındakileri adeta çıldırtıyor.

Bugün şakayla karışık demiştim ki en sonunda Dnipro'da kalacak diye bu gidişte gerçekten öyle olacak :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Konoyu bekleriz bekleriz patlar sonra adam aranır başkanın dediği gibi ondan daha iyileri varmış. Bulamayız bulsakta onu da bitiremezler. 2 gün kala kiralık biri gelir ya da hiç gelmez olcayla devam edilir. The end.
Dzutsak der Susarım :tabe:

Çevrimdışı Türkay

İşin kötüsü Babel de Arabistana gidiyor. Konop olmayınca Babel olabilirdi yani en azından bildiğimiz biri şimdi gidip getirirler adı sanı duyulmamış birini  :s20:

Çevrimdışı Kadir G.

Remyi kiralamak falan yaş iş ayrıca. Hele 12-13 milyon gibi düşük opsiyon koymazlar.

Çevrimdışı Anıl

Kostas Sloukas zu Fenerbahçe Ülker.

Yeter be kardeşim

Çevrimdışı Türkay

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun  1 dk.1 dakika önce
İSTİHBARAT - ÖZEL: Fenerbahçe, Bursaspor'dan Volkan Şen ile anlaştı. Bonservis pazarlığında ufak pürüzler kaldı. Yakında açıklanır...