2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897361 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

http://www.transfermarkt.com.tr/ricardo-goulart/profil/spieler/106076

Bir dönem ismi bizimle geçen goulart. Çok istemiştim gelmesini, brezilyada takip ediyordum.

Rekor paraya çine gitti, yaptıkları ortada. Elkeson ile birlikte takımı şampiyonluğa götürüyorlar.

Bunu gören diğer çin kulupleri, kaliteli isimlere yöneliyor. Çünkü başarıyı, isimler getiriyor.
o cin takiminin 2tane santraforu 1 forvet arkasi  var dusman basina alan diye santrafor  28 mac 24 gol 7 asist elkenson 15 mac 6 gol 3 asist forvet arkasi ricardi goulart 22 mac 17 gol 7 asist bu ucluden bize lazim bence  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Abdullah

Tribun Dergi ‏@tribundergi 3 dk.3 dakika önce

TRANSFER - Eski Inter kalecisi Paolo Orlandoni, Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü oldu.
Bunlar bayağı yapılanıyor ya  :ebebe:

Çevrimdışı TØLGA

Oha çok iyi adam seçtiler ya.

Baya baya profesyonelleşiyorlar çok iyi kaleci antrenörü.
ali koç geliyor ali koç  :bandit: :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

ali koç geliyor ali koç  :bandit: :bandit:
iyice korkmaya başladım ben bundan rahmi baba bırakmasın bunu işler hiç iyi yere gitmiyor  :bandit:

Çevrimdışı murat_

Kimse ciddiye almıyor ama aşı tutarsa fenerde, ambargo koyarlar lige.. O kadar diyorum.
bizde insallah tutmaz diye dua edelim elimizden baska bisey gelmiyor valla  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

iyice korkmaya başladım ben bundan rahmi baba bırakmasın bunu işler hiç iyi yere gitmiyor  :bandit:
Güya 3 senedir yapılanıyoruz, adamlar 2-3 ayda yapılandı  :pes

Çevrimdışı Türkay

Tribun Dergi ‏@tribundergi 3 dk.3 dakika önce

TRANSFER - Eski Inter kalecisi Paolo Orlandoni, Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü oldu.

En çok da buna üzülüyorum adamlar bir şekilde çalışıyor profesyonel hareket ediyorlar. Biz aylardır Konop'un peşinde koşuyoruz  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

ben yerinde olsam bu çocuk yanlış oldu fenerbahçeli deyip
yeni çocuk çalışmalarına başlardım onuda bize başkan yapardık  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kimse ciddiye almıyor ama aşı tutarsa fenerde, ambargo koyarlar lige.. O kadar diyorum.
Koysunlar abi yapıcak bir şey yok şu halimizle biz mi koyacaz sanki..Bir sene Gs koyar bir sene bunlar bu kuralı bozacak takımın çıkması zor görünüyor.

Çevrimdışı Kemal

Şeyetmek gibi olacak ama satamayız abi :)

Seneye 15 verecek olan bu sene 3-4 verip eline bedava alır zaten :)

ailece paraya tapıyorlar kardeşim Katara - çine gazlarız, oda aldığı maaşın 2 katına bayıla bayıla gider zaten . İstikrarını bizim arenada bi kanıtlasın ülkesel bölgesi dışında.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

dem ana ana alalım :evillol:

Eveeeeett şuana kadar verdiğin katkılar için teşekkürlerimizi sunup üç evetle yolcu ediyoruz :claps: :claps: :evillol: @Efe

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Yalnız bir anda bu kadar profesyonelleşmek ters de tepebilir.

Bizim insanımız genel anlamda profesyonelce yaşamayı da sevmez yönetilmeyi de pek sevmez.

Aşama aşama profesyonelleşme bu ülke futbolunda bana daha mantıklı geliyor aslında.

Radikal değişiklikler bazen olumsuz etkileyebiliyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Kaleci antrenörü bizde kim?

İddia: Dünyanın en iyi iki* antrenöründen biri. O zaman burada birincisini almadıkları sürece sıkıntı yok.

* Bu arada bu ölçülebilir bir şey değil.

Mesele onların kimi aldığı değil; malzeme ne?

Ospina, Volkan & Tolga, Cenk ise;

Onlar her türlü önde.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 01:04:58 atalay ]

Çevrimdışı TØLGA

Yalnız bir anda bu kadar profesyonelleşmek ters de tepebilir.

Bizim insanımız genel anlamda profesyonelce yaşamayı da sevmez yönetilmeyi de pek sevmez.

Aşama aşama profesyonelleşme bu ülke futbolunda bana daha mantıklı geliyor aslında.

Radikal değişiklikler bazen olumsuz etkileyebiliyor.
tek temennimiz o yönde zaten yoksa işimiz iş  :lol: :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Fener olur da CL de gruplara kalırsa asıl o zaman sıkıntı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

bizim için bir sıkıntı yok aslında galatasarayın alıcağı para düşer
ama hedefleri o tabi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Kalamaz diyeyim geçeyim.

Oynayacakları ilk ön elemede bile seri başı değiller yani.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu konuda Çogumuz hemfikiriz zaten , üzerine birde NANİyi alırlarsa geçmiş olsun hepimize :by2: :by2:
Dua edelimde Aşı tutmasın kolları şişsin :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abdullah

Güya 3 senedir yapılanıyoruz, adamlar 2-3 ayda yapılandı  :pes
Futbol aklı çok başka bir şey ya hissetiriyor hemen kendini  :money:

Çevrimdışı Efe

esprim şok etkisi yaratmış  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

esprim şok etkisi yaratmış  :lol:
Hala kendimize gelemedik :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Çok iyi kaleci antranörü olup ne olacak beyler Allah aşkına, Ospina gelirse zaten herif Ospina ve Volkan 20numara Caner eşliğinde kapışacaklar tatsızlık çıkacak , paralel yapı zaten paralellikten yürür hazırdır. :)

Bu işler hiç belli olmaz biz guti q7 almeida simao getirdiğimizde kesin şampiyonlar diyordu herkes.

Biz gediklerimizi iyi kapatmalıyız , Ba satılırsa en az Cisse, stoper kaliteli ve deneyimli, sağbek ise Maxi P. ayarında biri. Sol açığa Kono gelmeyecek onu saymıyorum artık . 4 Dzunsak alınabilirse , adamlar istediği kadar yapılansın..

Ama apır sapır adam alıran arka 4 lünü elden geçirmezsen elek yapar yine her takım.

Çevrimdışı can1903

Opsiyonlu kiralik teklifi iletilecek Remy'e  :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Abdullah

ben yerinde olsam bu çocuk yanlış oldu fenerbahçeli deyip
yeni çocuk çalışmalarına başlardım onuda bize başkan yapardık  :evillol: :evillol:
Ya arkadaş sen koca rahmi koçsun nasıl oğlunun fenerli olmasına göz yumarsın ya aklım almıyor  :akuma: insan azcık ileri görüşlü olur bu ileride bela olur başıma der hiççç  :evillol:

Çevrimdışı forzatunga

azizin olduğu yerde ne yapılanması beyler ya :lol: geçsinler bu ayakları ,fiyasko olur.15 yıllık aziz bu