2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897374 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Fifanın bu konuyla ilgili bir yaptırım getirmesi gerekiyor. Futbolcular bunları kötü niyetli kullanıyor.

Misal 20 milyon euro bağladığın 22 yaşında bir yetenek var, aldın takıma koydun çokta iyi oynuyor.. 2 sene geçiyor, biti kanlanmaya başlıyor beyimizin.

Yeni sözleşme diye geliyor kapına, aldığı ücrette iyileştirme yapıyorsun, diyelim 3 alıyor ama sen gayet iyi olduğu için 4 veriyorsun senelik ama beyimiz ne yapıyor? 4 milyon da imza parası isterim diyor. O niye? E vermezsen 2 sene sonra bedavaya giderim diye de ekliyor(Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalanlar, ve sözleşmesi bitip kuluple pazarlık edenler daha sık yapıyor bunu)

Yani artık kalbur üstü hiç bir oyuncunun, bonservisli bonservissiz bir önemi kalmıyor. Bu büyük takımların daha fazla işine geliyor, Yine örnek chelsea sana 20 milyon ödeyeceğine, imza parası falan adamın istediği 4 ü veriyor alıyor bedavaya.

Bu şekilde ne elinde oyuncu tutabilirsin, ne satıp kar yapabilirsin. Biz demba ba yı bu sene satmazsak, gelecek sezon sonunda 3 milyon euroyu bastırıp alabilir mesela herhangi bir kulup. Böyle saçma işler dönmeye başladı.

Ama Bahsettiğiniz macar arkadaşa, yok parayı seviyormuş yok iyi oyuncuymuş, hem kulubüne hem kendisine imza parası üstüne bir de maaş verelim diyorsanız, gidin bir yüzünüzü yıkayın.

Fifa kendine yaptırım getirsin önce kulaklarına dinozor üflüyor yolsuzluktan  :evillol:

Paranın olduğu yerde kısıtlama getiremezsin her zaman bir arka kapı bulurlar en kötü adamın menajerine bir iş ortaklığı verir parayı oradan akıtırlar bitmez yani bunlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet57

Burda stopper olarak oynamasina ragmen Twente'de orta sahada cok daha iyi performans gosteriyor. Keske Atiba'in yerine alinsaydi. Scout ekibi boyle oyunculari bulamiyorsa neye yariyor acaba. Twente iflasin esigindeyken kacirilmamali boyle futbolcular. Hollanda'dan cikacak yeni buyuk topcu olacak Tapia onumuzdeki zamanlarda.

Ligin son haftalarina dogru Groningen'e attigi bu muthis gol herseyi anlatiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şenol hocanın en başarılı olduğu taktik hangisidir? ve bizim takım oyuncuları bu taktiğe ne kadar uygundur?
Şenol Hocanın en başarılı oldugu taktik Direk Hücum futbolu ama şuanki savunma hattımızla Hücum futbolu oynarsak İlk yarı bitmeden Havlu atarız , Tıpkı Samet Aybaba donemindeki Gibi Bol gol atar bol gol yeriz , Oyuzden sağlam stoper arayışları var , Çünkü Şenol Hoca hücum futbolu oynatacagı için sağlam Stoper transferi istiyor doğal olarak , savunmada Kafam rahat olsun aklım savunmada kalmasın diyor....
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 00:44:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Burada bir kaç kez yazdım.

İlla Sportif direktör olmasına gerek yok; transfer danışmanlığı da yapabilir.

Frank Arnesen.

Zamanında Chelsea onu alabilmek için Tottenham'a sözleşme fesih bedeli ödemişti. Şu an Paok'ta.

Gökhan Töre'yi Chelsea'ye kazandıran kişi. Menajerler ile arası da iyidir. Tam futbol piyasasının adamı.

edit: Emin değilim ama 10 milyon pound olabilir.

edit2: Bu arada Arnesen; Van Nistelrooy, Robben, Ronaldo gibi isimleri keşfeden kişiymiş. Bunu yeni öğrendim. via @Ali Ece
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 00:58:57 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

Burda stopper olarak oynamasina ragmen Twente'de orta sahada cok daha iyi performans gosteriyor. Keske Atiba'in yerine alinsaydi. Scout ekibi boyle oyunculari bulamiyorsa neye yariyor acaba. Twente iflasin esigindeyken kacirilmamali boyle futbolcular. Hollanda'dan cikacak yeni buyuk topcu olacak Tapia onumuzdeki zamanlarda.

Ligin son haftalarina dogru Groningen'e attigi bu muthis gol herseyi anlatiyor.

3-4 maç izledim ben de gol attığı maçlara denk geldim şansıma gerçekten yetenekli oyuncu.

Taş çatlasın 1- 1,5 milyon euroya alınacak oyuncu.

Ve dediğin gibi 2 sene içinde değeri 6-7 bandına çıkacak bir oyuncu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Mitrofilanka verelim  :evillol:

Bu gidiş o gidiş  :iblush:

dem ana ana alalım :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Ozan Tufan zu Fenerbahçe :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

http://www.transfermarkt.com.tr/ricardo-goulart/profil/spieler/106076

Bir dönem ismi bizimle geçen goulart. Çok istemiştim gelmesini, brezilyada takip ediyordum.

Rekor paraya çine gitti, yaptıkları ortada. Elkeson ile birlikte takımı şampiyonluğa götürüyorlar.

Bunu gören diğer çin kulupleri, kaliteli isimlere yöneliyor. Çünkü başarıyı, isimler getiriyor.

Çevrimdışı Çağrı

Scoutluğu çok büyütüyoruz galiba aslında asıl amaç çok çok kıymetli oyuncu bulmak değildir.

Scouttan çok Avrupa piyasasını bilen fırsat kaçırmayacak adam lazım.

Çoğu zaman fırsatları kaçırıyoruz biz takipsizlikten.

3 sene önce Vladimir Weiss'i göremediler mesela. Sağda Holosko oynayacağına Weiss oynardı.

Bedavaya alıp 1 sene sonra 7 milyona sattı Olimpiakos.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ozan Tufan zu Fenerbahçe :)

sinir bozucu hal almaya başladı.

Oyuncuların maliyetlerini de açıklamıyorlar

http://www.transfermarkt.com.tr/ricardo-goulart/profil/spieler/106076

Bir dönem ismi bizimle geçen goulart. Çok istemiştim gelmesini, brezilyada takip ediyordum.

Rekor paraya çine gitti, yaptıkları ortada. Elkeson ile birlikte takımı şampiyonluğa götürüyorlar.

Bunu gören diğer çin kulupleri, kaliteli isimlere yöneliyor. Çünkü başarıyı, isimler getiriyor.
Abi şimdi Beni Can evimden vurdun işte :bawling: :bawling:
Bana Elkeson deme , Ben çok istiyorum alınmasını ama kimse begenmiyor :s20: :s20:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Kemal

Kono yu acaba gecen sene getiriyoruz deseler kım ne derdi, uefa da tanıdı çoğu kişi, ben gelmezse sadece butce yönunden uzulurum cunku bu adamı bu sene 3e alırız ımza parası seneye 15 m euroya satarız avrupaya , boyle para kazanır bu kulup.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sinir bozucu hal almaya başladı.

Oyuncuların maliyetlerini de açıklamıyorlar

Demi? :D Adamlara şey bile diyemiyosun; "Lan olm aldınız aldınız da şu kadar para verilirmi yuh!" :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Tribun Dergi ‏@tribundergi 3 dk.3 dakika önce

TRANSFER - Eski Inter kalecisi Paolo Orlandoni, Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü oldu.

Çevrimdışı Tolga

Kono yu acaba gecen sene hetiriyoruz deseler kım ne derdi, uefa da tanıdı çoğu kişi, ben gelmezse sadece butce yönunden uzulurum cunku bu adamı bu sene 3e alırız ımza parası seneye 15 m euroya satarız avrupaya , boyle para kazanır bu kulup.
Şahsen benim geçen seneden beri takip ettiğim bir oyuncudur.

Buralara gelme ihtimalini bile düşünmüyordum ama görüştüğü çoğu kulüple anlaşamayınca bir umut gelir mi diye bekliyoruz işte.

Hala gelip gelmeme durumu % 50 % 50.

Çevrimdışı Çağrı

Kono yu acaba gecen sene getiriyoruz deseler kım ne derdi, uefa da tanıdı çoğu kişi, ben gelmezse sadece butce yönunden uzulurum cunku bu adamı bu sene 3e alırız ımza parası seneye 15 m euroya satarız avrupaya , boyle para kazanır bu kulup.

Şeyetmek gibi olacak ama satamayız abi :)

Seneye 15 verecek olan bu sene 3-4 verip eline bedava alır zaten :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Kimse ciddiye almıyor ama aşı tutarsa fenerde, ambargo koyarlar lige.. O kadar diyorum.

Çevrimdışı Tolga

TRANSFER - Eski Inter kalecisi Paolo Orlandoni, Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü oldu.
Inter'in paf takımının kaleci antranörlüğünü yapıyormuş en son.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Oha çok iyi adam seçtiler ya.

Baya baya profesyonelleşiyorlar çok iyi kaleci antrenörü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli