2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893070 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Yok sürekli baskan boyle dedi bu boyle oldu  falan flan her konusulandan haberi var gibi konusuyor o yuzden dedim Fuatavninin söyledikleri cıkıyor . Fuatavni gibi duyumcu olsa  suan herseyden haberimiz olurdu :) @Deniz
sallıyor ya işi gücü sallamak.Geçen transfer döneminde rezil oldu hala ne yüzle yazıyorsa..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Fiziksel açıdan beslenme, kas gruplarına göre yanlış antrenman teknikleri daha bilumum sebep sayarım lakin; asıl sorun çocuklara bu işin geometrisini öğretmiyorlar. Alan oyun becerisi kısıtlı, fundamentals becerileri sınırlı, oyun ezberi basit; hayal gücünden, kreatif düşünceden uzak futbolcular yetiştiriyorlar.

Aynı okullarda ki eğitim müfredatı gibi.

Bu işi yakın zamanda en iyi yapacak olan adam.

http://www.romeojozak.com/cv.html

Dehşet bir Hırvat ekolü yetiştiriyor. Doktora yapacak kadar kafa patlattı bu işe Romeo Jozak.

Ama bizim paramız var değil mi basarız parayı alırız yıldızları :)

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok değişik şeyler olabilir 1 hafta içinde :D Sanki fırtına öncesi sessizlik gibi...

gecen senede umudumu  kesmiştim aynı böyle bunlar transfer falan yapamaz dedim  Önce Demba Sonra Sosa yı getirdiler :)

Çevrimdışı ALDENYX

Çok değişik şeyler olabilir 1 hafta içinde :D Sanki fırtına öncesi sessizlik gibi...

1 temmuz .... ...sağ beke 1 temmuzakadar  transfer yapmazsak glen gelecek...gibi duruyor....ama defansın göbeğine süpriz bekliyorum..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar Meçhul haberci yi burada reklam ederim hepiniz gülersiniz :) Gelecek haftaya konoplyanka mı olur sako mu olur mitroglu vlaar mı glen  mi olur bilemem bi  transfer açıklancak kesin bilgi..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Bu arada Önder Özen istifa filan etmemiş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sallıyor ya işi gücü sallamak.Geçen transfer döneminde rezil oldu hala ne yüzle yazıyorsa..

Başkanlık seçimindede patladı yok  8. sandıktan sonra adalı gececek yok surda adalı öne gececek falan  flan  üç kağıtcının teki lavuk :)

Çevrimdışı Mehmet57

Sol'a Senol hoca Bakambu gibi bir oyuncuyu bulup getirtirse guzel olur. Lazio 9 milyon'u gozden cikarmis diyorlar.

Bizde olmasini isterdim.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar Meçhul haberci yi burada reklam ederim hepiniz gülersiniz :) Gelecek haftaya konoplyanka mı olur sako mu olur mitroglu vlaar mı glen  mi olur bilemem bi  transfer açıklancak kesin bilgi..
sen misin yoksa  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu iş gerçekten Hepimizin Canını sıkmaya başladı , Bırakalım nereye giderse gitsin bu kadar paracı bi adamdan hiç bişey olmaz , Yarın birgun 2 Ay parasını alamdımmı UEFAda alır soluğu :steamed: :steamed:
Dutşak 6 Ay sonra Serbest , Moskova'ya 2-3 milyon , Kendisine de 2 milyon İmza parası verdimmi Alırız Bu adamı :tabe: :tabe:
Konoya 3,5 Net maaş verilecek Çok para , Dutşak taş çatlasın 2,5 milyona oynar... @Çağrı @Tolga_
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Önder Özen istifa filan etmemiş.

Bizim Basının işleri

Çevrimdışı Çağrı

Bu iş gerçekten Hepimizin Canını sıkmaya başladı , Bırakalım nereye giderse gitsin bu kadar paracı bi adamdan hiç bişey olmaz , Yarın birgun 2 Ay parasını alamdımmı UEFAda alır soluğu :steamed: :steamed:
Dutşak 6 Ay sonra Serbest , Moskova'ya 2-3 milyon , Kendisine de 2 milyon İmza parası verdimmi Alırız Bu adamı :tabe: :tabe:
Konoya 3,5 Net maaş verilecek Çok para , Dutşak taş çatlasın 2,5 milyona oynar... @Çağrı @Tolga_

Oynar da Dinamo salacak mı bakalım :D

Ben başından beri Dzsudzsak'ı istiyorum biliyorsunuz Samba ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Halen dutluk olan yerlerden arazi de verelim mi?

Hem bonservis vereceksin hem imza parası vereceksin hemde maaş vereceksin.

Bekarsa, çevrenden kız bak bir de kız verelim elimiz alışmışken.

Çevrimdışı atalay

Bu işi yakın zamanda en iyi yapacak olan adam.

http://www.romeojozak.com/cv.html

Dehşet bir Hırvat ekolü yetiştiriyor. Doktora yapacak kadar kafa patlattı bu işe Romeo Jozak.

Ama bizim paramız var değil mi basarız parayı alırız yıldızları :)

Biliyorum bu adamı. Zaten fabrika gibi seri üretim yapıyorlar.

Adriyatik denizinin olduğu bölgede çok yetenekli işlenmemiş cevherler var.

Nijerya'da futbol okulumuz var; Hırvatistan'da var mı merak ediyorum?

Gerçi olsa ne olur bu kafa ile.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 00:16:39 atalay ]

Oynar da Dinamo salacak mı bakalım :D

Ben başından beri Dzsudzsak'ı istiyorum biliyorsunuz Samba ile.
Kıyaslama yaptıgın zaman Her turlu Dutşak zaten , Her sezon Belli sayıda garanti Gol-Asist var , Hiç altına inmemiş, Yani devamlılıgı olan bi futbolcu inişli çıkışlı performansı Yok adamın hep ust seviyede...
Moskova bırakır mı diyorsun oraya gelirsek , 6 Ay sonra Serbest kalacak adamdan 2-3 milyon Para kazanmak isterler diye düşünüyorum ben :bandit:
Yoksa Bedava gidecek :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

Dudzsak iyi transfer olur tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet57

Tore kalacaksa Dzsudzsak'i Konop'a tercih ederim. Tore ile zaten topla alip giden, iceri kat edebilen, kilit acan oyuncu mevcut, brde bu isi yapabilecek Kerim var, Oguzhan'da topla etkili, kaleyi dusunen bir futbolcu.

Dzsudzsak'in oyun stili cok sansasyonel degil Konoplyanka gibi, ama daha etkili. Onun o super sol ayagi ile yapacagi ortalar ve cektigi sutlarla 10 gol 10 assistin ustune cikabilir.

Çevrimdışı Çağrı

Kıyaslama yaptıgın zaman Her turlu Dutşak zaten , Her sezon Belli sayıda garanti Gol-Asist var , Hiç altına inmemiş, Yani devamlılıgı olan bi futbolcu inişli çıkışlı performansı Yok adamın hep ust seviyede...
Moskova bırakır mı diyorsun oraya gelirsek , 6 Ay sonra Serbest kalacak adamdan 2-3 milyon Para kazanmak isterler diye düşünüyorum ben :bandit:
Yoksa Bedava gidecek :busted_cop:

Dzudzsak para sever :)

Bugün versin Moskova yıllık 4 milyon 10 yıl daha uzatır :D

Yani belli olmaz o iş ama mutlaka zorlamaları lazım bu oyuncuyu..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Aynen aynen bu bonservisli adama imza parası vermek de yeni mi çıktı ya?

Bugün bir yerde okudum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama Ersan da alınan bonservis parasından imza parası istiyomuş kulüpten. Bi sakal atın bana da misali.

İşler bi garipleşti arkadaş.

Bu işler artık böyle Maalesef , Bonservisli adam bile imza parası istiyor @Armağan Bozkurt abi
Begenmedigimiz Babel bile imza parası istedi Bonservisli olduğu halde ....
Zaten yıllık alacagı para Konoya teklif edilwnden daha az olacaktır bu açıgıda buradan kapatırız :tabe:

Çevrimdışı atalay

Sol'a Senol hoca Bakambu gibi bir oyuncuyu bulup getirtirse guzel olur. Lazio 9 milyon'u gozden cikarmis diyorlar.

Bizde olmasini isterdim.

Bakambu'ya 9 milyon mu teklif etmişler. 

Ekleyin bunları da listeye; Liverpool, Besiktas, Lazio ...   :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tore kalacaksa Dzsudzsak'i Konop'a tercih ederim. Tore ile zaten topla alip giden, iceri kat edebilen, kilit acan oyuncu mevcut, brde bu isi yapabilecek Kerim var, Oguzhan'da topla etkili, kaleyi dusunen bir futbolcu.

Dzsudzsak'in oyun stili cok sansasyonel degil Konoplyanka gibi, ama daha etkili. Onun o super sol ayagi ile yapacagi ortalar ve cektigi sutlarla 10 gol 10 assistin ustune cikabilir.

Tam da bu :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu işler artık böyle Maalesef , Bonservisli adam bile imza parası istiyor @Armağan Bozkurt abi
Begenmedigimiz Babel bile imza parası istedi Bonservisli olduğu halde ....
Zaten yıllık alacagı para Konoya teklif edilwnden daha az olacaktır bu açıgıda buradan kapatırız :tabe:

Öyle birşey olmadı. Öyle birşey olamaz da.

Babel imza parasını şu sebepten istedi, benim alacaklarım var kasımpaşada, ben onlarla anlaşıp bonservisimi alacağım.

İmza parasını o yüzden ister oyuncular. Valla bilmemek değil, öğrenmemek ayıp hala aynı şeyi dersen sağda solda, bilemiyorum gözüm üstünde.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Normalde bir gözümüzün hatta kulak burun ne varsa devamlı Hollanda'da olması lazım.

Tam bizim ligimize uygun oyuncular çıkıyor ama kafa gösterince alamazsın Depay gibi.

Parlamaya başladığı anda Heerenveen gibi takımlardayken almamız gerek.

Tabi bu sefer de eğitme aşaması var eğitemezsek paraya yazık olur oyuncu mındar olur.

Bu ligde fiziksiz oyuncu oynayamıyor. önce güçlü dengeli sonra teknik ve zeki olacak.

Örnek ortasaha :

http://www.transfermarkt.com.tr/nemanja-gudelj/profil/spieler/74294

Mehmet Topal'dan hallice.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Konop bu saatten sonra gelmez , eğer Dutşak da alınamazsa Sezona Solda Olcay- Kerim ikilisiyle başlarız , Sakho transferi İNTİHAR olur :s20: :s20: :s20: