2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895140 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

ÇAğrı  sence  Oğuzhanın  biraz daha fizik olarak güçlenmesi  gerekiyormu  yoksa bu fiziksel  gelişme yeteneklerini  köreltebilirmi?Engellermi?
@Coşkun Mevsim abi oğuzhan 1 senedir fizik çalışıyor takip ediyorum ben onu.Biraz kalıplandı eskisinden daha iyi.Artık bir omuza 3 metre uçmuyor  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

ÇAğrı  sence  Oğuzhanın  biraz daha fizik olarak güçlenmesi  gerekiyormu  yoksa bu fiziksel  gelişme yeteneklerini  köreltebilirmi?Engellermi?

Yok abi aksine güçlenirse çok daha kolay adam geçecek çünkü omuzu vuran topunu alıyor ayağından.

Kalça ve sırt kasları güçlenince  sırtı dönük de oynar.

Hızı ve patlaması iyi  zaten ama onlar bile gelişebilir daha.

Şutları, bitiricliği hepsi gelişime açık.

Bu adam senede 7-10 gol 15-20 asist yapabilecek adam aslında çok yazık oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hamahakki

Ben bu sene şampiyonuluğun en büyük adayının biz olduğunu düşünüyorum.gsnin hali ortada amrabatı felan yolladılar,niasse ile bilal ile fazla yapabileceklerini sanmıyorum.fenerde yeni yapılanma içinde bunun sıkıntısını yaşayacaklardır.bizim yine 1-2 gider gelir ama kadro yaklaşık 3 senedir korunmuş ve oyuncular birbirlerine alışmış olarak devam edicez.şenol hocanın ben değil biz felsefesinide yerleştirdimi eğer olurda son 2 senedeki gibi hakemdir çirkin tezahurat felan olmazsa dediğim gibi birkaç takviye ile herkesin önüne geçebiliriz

Çevrimdışı Savaş

Gelişmesine gelişir ama varolan özellikler gelişir.

Mesela hiçbir zaman set oynayamayacak. Hiçbir zaman durarak oynayamayacak.

Şuan göze batan dribling, şut ve hızı. Bunlar daha da gelişir Kerim'de. Tam bir kanat oyuncusu olur ama hiçbir zaman üst sınıf olamayacak hiç olmayan özelliklerden ötürü.

Geçen Atınç'a da böyle yazınca oyuncuları ezme diyor bazılarınız haklı olarak ama potansiyel başka bir şey arkadaşlar.

Yoksa yoktur ve ne yaparsanız yapın yerine konamayacak özellikler vardır. Çoğu teknik direktör bundan oynatmaz inanmadığı genç oyuncuyu.

İşte tam bu sebeple bu seneki en büyük beklentim Kerim'den. Bu sene set oyunu oynayacağımızı sanmıyorum. Sağdan soldan saldıran bi takım yapıcaktır Şenol Hoca. Yani tam Kerim'e ve Gökhan'a uyan maçlar oynayacağız bu sene. Çok atarız çok da yeriz.

Mevcut sistemde yani saldıran sistemde oynayan takımlarda ileriki dönemlerde çok güzel işler yapacaktır Kerim. Ebet belki çok üst sınıfta futbolcu olmayacaktır ama transfer dönemlerinde gözde bi adam da çıkacaktır içinden. Burada tek sıkıntı Kerim'in oynayacağı mevkiye yapacağımız transfer yine önünü kapayacaktır bu çocuğun. Umarım gösterebilir kendini de yazık etmez kendine.

Çevrimdışı Türkay

Konop zu Tottenham artık hayır çıkmaz. Hemen Duzdak'a çökmeliyiz.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Demba Ba Outrights
View all odds
Club After Summer Transfer Window
Shanghai Shenhua (1), Besiktas (11/8), West Brom (2), West Ham (8), Everton (25), Chelse…

Glen Johnson Outrights
View all odds
Besiktas (1/3), Fiorentina (8), West Ham (8), Sunderland (14), Aston Villa (16),

Mario Balotelli Outrights
View all odds
Liverpool (3/5), Besiktas (8), Any MLS Club (9), Napoli (10), Sampdoria (11), Fiorentina…

Yevhen Konoplyanka Outrights
View all odds
Stoke (5/4), Atletico Madrid (2), Seville (4), Liverpool (10), Besiktas (16), Tottenham

Transfer oranları bunlar.Konoplyanka oranları tekrar açılmış.En yakın rakip stoke city ve atletico madrid.Bize zor gelir bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Demba Ba Outrights
View all odds
Shanghai Shenhua (1)

Yarım imza geliyor galiba  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

o değilde baba giderse balotelli gelmesin  :lol: istemeyenler vardır ama gelsin
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Tottenham mı girmiş şimdi de devreye :)

Konoplyanka'nın menajeri iyi çalışıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

o değilde baba giderse balotelli gelmesin  :lol: istemeyenler vardır ama gelsin

ASLA.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yani demem o ki bu adamın bize gelme niyeti yok daha fazla beklememek lazım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hamahakki

Bu adamın menajeri yani düşman başına

Çevrimdışı Deniz

Konop atletico ya imza atarsa şaşmayın  :)

Çevrimdışı atalay

Tottenham !
‏@FollowsSpurs
BREAKING: FC Dnipro winger Yevhen Konoplyanka arrives in London ahead of medical for Tottenham. #SSNHQ

Böyle bi haber var. Yarın sağlık kontrolünden geçecek diyor.

Sıkıntı yok. Daha önce Arsenal, Stoke City ve Liverpool ile de sağlık kontrolünden geçti.

Olursa; olsun artık.

Sıktı.

Çevrimdışı Çağrı

Bunun babasını bizim futbol şubesine satış sorumlusu yapalım 3. Dünya savaşı çıkaracak kapasite var  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Çok yolu var çok çalışması lazım.

Çevrimdışı Deniz

Çok yolu var çok çalışması lazım.
2015 te kalıpkandı biraz  :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Bunun da bir zaafı var ama.

Hoca çok iyi bir teknik direktör ve eğitmen ama her konuda iyi değil.

Özellikle transfer konusunda. Gelmesini çok istedim herkes bilir ama hep de söyledim transferi bırakmasınlar hocaya diye çok kötü adam seçiyor çünkü konu yabancı olunca.

iste tamamen kendi akliyla da hareket etmeyecek. görevdeki Adamlara danisarak olacak bunlar.

ayrica Oyun anlayisi, Sistem ve Kadroyu kuran Adamin hangi Oyuncularla calismak istedigine kendisinin karar vermesi kadar saglikli bir sey yoktur.

Bir TD sececegi Oyuncu konusunda gercekten cok kötüyse bu zaten Futbol Anlayisi hakkinda soru isareti yaratir. cünkü bunu yapmiyorsa ilk 11'i kuran kendisi olmuyor gercek anlamda.

bir Futbol Adami daha calisacagi Oyunculari bile secemiyorsa ondan Sistem ve Oyun Anlayisi anlaminda hic birsey beklememek gerekir.

bizi yakacagi varsa zaten yakacak. ancak araya anlasamayacagi birisi girerse daha da kötü yanariz.

yani sonuc ne olursa olsun en dogrusu bu.

Çevrimdışı Deniz

çocuk çalışıyor

Çevrimdışı Jukebox

Ne konopmus be gidicekse gitsin kalicaksa kalsin da kapansin bu konop.

Çevrimdışı Çağrı

iste tamamen kendi akliyla da hareket etmeyecek. görevdeki Adamlara danisarak olacak bunlar.

ayrica Oyun anlayisi, Sistem ve Kadroyu kuran Adamin hangi Oyuncularla calismak istedigine kendisinin karar vermesi kadar saglikli bir sey yoktur.

Bir TD sececegi Oyuncu konusunda gercekten cok kötüyse bu zaten Futbol Anlayisi hakkinda soru isareti yaratir. cünkü bunu yapmiyorsa ilk 11'i kuran kendisi olmuyor gercek anlamda.

bir Futbol Adami daha calisacagi Oyunculari bile secemiyorsa ondan Sistem ve Oyun Anlayisi anlaminda hic birsey beklememek gerekir.

bizi yakacagi varsa zaten yakacak. ancak araya anlasamayacagi birisi girerse daha da kötü yanariz.

yani sonuc ne olursa olsun en dogrusu bu.

Ben öyle düşünmüyorum pek.

Kimisi iyi oyuncu seçemez ama çok iyi oynatır.

Derby County ve sonrasında N. Forest efsanesi Brian Clough mesela kendi hiç transfer yapmamış yapmaya kalktığında hep başarısız olmuştur.

En yakın arkadaşı Peter Taylor'a hep kafasındaki oyuncuyu söylemiş oyuncuyu Peter bulmuştur ama ikisi de birbirine dahi gözüyle bakmışlar hep.

Sonuç : Premier lig ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları.

Brian Clough arası bozulunca Peter ile transferi kendi yapmak zorunda kalıyor ve 1 şampiyonluk dahi alamıyor kalan kariyerinde.

Var çok örneği. Başkası seçsin Şenol Hoca oynatsın. Şenol hoca kafasındaki oyuncuyu anlatsın biri de bulsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet57

Turk futbolcularina ne diyorlar acaba. Fazla kas yapmayin, agirlastikca yavaslarsiniz gibi sacmaliklarla mi dolduruyorlar bunlarin aklini.

Oysa ki kas yapmak (vucud yapina bagli olsa da) cok zor degil. Futbolcular fazla cardio yaptiklari icin daha zor olabilir ama kulubun koskoca salonu var, hocalari var, doktorlari var. Hep fizikten kaybediyoruz zaten Turk futbolu olarak.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

kerim gelişir ama olmayan özellikleri var oyun aklı yok bu kazanılan bir şey değil sergenin aklını buna versen o hızla kanatta çoşturur gol atar asist yapar ama dediğim gibi bunu bu saatten sonra kazanamaz ama türkiyede yeterlimidir yeterlidir

Serpil Hamdi Tuzun Sergen'e "her hafta bir kagida kafandan 5-10 tane gol senaryosu yazip finalini kendin bitirmeni istiyorum" diyormus. Ayni calismayi Kerim'e yaptirmak lazim.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay

Ben öyle düşünmüyorum pek.

Kimisi iyi oyuncu seçemez ama çok iyi oynatır.

Derby County ve sonrasında N. Forest efsanesi Brian Clough mesela kendi hiç transfer yapmamış yapmaya kalktığında hep başarısız olmuştur.

En yakın arkadaşı Peter Taylor'a hep kafasındaki oyuncuyu söylemiş oyuncuyu Peter bulmuştur ama ikisi de birbirine dahi gözüyle bakmışlar hep.

Sonuç : Premier lig ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları.

Brian Clough arası bozulunca Peter ile transferi kendi yapmak zorunda kalıyor ve 1 şampiyonluk dahi alamıyor kalan kariyerinde.

Var çok örneği. Başkası seçsin Şenol Hoca oynatsın. Şenol hoca kafasındaki oyuncuyu anlatsın biri de bulsun.

Brian Clough demişken The Damned United kitabını okuyun; sonra filmini mutlaka izleyin.

Çevrimdışı Çağrı

Turk futbolcularina ne diyorlar acaba. Fazla kas yapmayin, agirlastikca yavaslarsiniz gibi sacmaliklarla mi dolduruyorlar bunlarin aklini.

Oysa ki kas yapmak (vucud yapina bagli olsa da) cok zor degil. Futbolcular fazla cardio yaptiklari icin daha zor olabilir ama kulubun koskoca salonu var, hocalari var, doktorlari var. Hep fizikten kaybediyoruz zaten Turk futbolu olarak.

Temel sorun maalesef beslenme. Acı gerçek.

İstedikleri kadar çalışsınlar hiçbir zaman Avrupa seviyesine çıkamazlar araştırmasını çok yaptım zamanında.

7 yaşında altyapıya alınan çocuğun daha o zamandan beslenme planı düzenli olarak değiştirilmesi gerekiyor.

Çünkü bazı şeyler belli yaşlardan sonra gelişmiyor.

Klasiktir Hollanda U16 takımlarına kadar bize hep kaybeder biz de u17'den sonra hep kaybederiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli