2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891281 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

@Çağrı sportif direktör olmaktan ziyade şenol güneş ile birlikte çalışacak

Yani üstü değil kurmayı gibi olacak.

Yardımcısı olacak.Bu kadar işin altından şenol güneş kolay kolay kalkamaz yardımcı şart,işi bilen camiayı bilen biri..

bütün is Senol Hocaya kalmayacak ki. bunu daha önce de yazanlar oldu. öyle sey mi olur. Senol Hoca kendi adamlariyla birlikte calisacak. kendisi karar verecek. en dogrusu da bu.

Çevrimdışı Savaş

Bu sezon solda Olcay yerine Kerim'i izlemiş olsaydık simdi Kerim'e gelen teklifleri konuşuyor olurduk. Yedi çocuğun bir senesini Bilic. Umarım bu sene yapar patlamasını Kerim. Ben çok umutluyum bu çocuktan.

Çevrimdışı ozan062

yalanmıs heyecana gerek yok:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Kabul eder mi @Deniz? Ben etmezdim. Bir yere çıktıysan o konumdan aşağı inmemen gerek.

Şimdi 1 yıl nefes alsın yine bir takımdan teklif gelir illa ki Eskişehirspor gibi.

Ama yardımcı olursa yardımcı olarak gider artık. Hocanın bence oturup düşünmesi lazım hatayı nerede yapıyorum ben diye.
Türkiyede çalışmasın o.

Eskişehirde de sonu kasımpaşa gibi olur.

Önder Özen buradaki düzende teknik direktörlük yapabilecek birisi değil...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hamahakki

Yabanci kuralinin olmadigi yerde Amrabat'i satmalari birisi için bütce yaratmaya çalistiklarini gösterir. Konoplyanka'yi alacaklar diye korkuyorum. Insallah Podolski'dir.

Ben sneijder'in gsde kendisinden daha maliyetli topçu isteyeceğini zannetmiyorum çünkü adam yıldız oyuncu ve onun gittiği takımlara erişmemiş bir topçuyla oynayabileceğini düşünmüyorum.
Maliyetli derken yıllık kazanç imza parası ve bonuslar

Çevrimdışı Çağrı

bütün is Senol Hocaya kalmayacak ki. bunu daha önce de yazanlar oldu. öyle sey mi olur. Senol Hoca kendi adamlariyla birlikte calisacak. kendisi karar verecek. en dogrusu da bu.

Hangi kısım kalmayacak sence?

Bence sadece antrenman tekniği ve kondisyonerin işleri geriye koca bir kitaplık kalıyor :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

kerim frei düşünemiyor pozisyonu getiriyor sonra eli ayağına dolaşıyor daumun böyle tip oyuncular için bir tabiri vardır c sınıfı topçu bsınıfına yükselir ama asla asınıfına yükselemez diye hatta stoch için kullanmıştı bunu frei da sanki bu tiplemede gibi
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Mehmet57

Bu sezon solda Olcay yerine Kerim'i izlemiş olsaydık simdi Kerim'e gelen teklifleri konuşuyor olurduk. Yedi çocuğun bir senesini Bilic. Umarım bu sene yapar patlamasını Kerim. Ben çok umutluyum bu çocuktan.

Bir degil, iki sezonunu yedi. Ilk sezonunda da hic oynatmadi. Ikinci sezonda Olcay'dan cok daha iyi oldugunu gostermesine ragmen yedekte tutuldu, hic oynatilmadigi oldu.

Bu sezon bende Kerimden umutluyum.

Çevrimdışı Hamahakki

Bir degil, iki sezonunu yedi. Ilk sezonunda da hic oynatmadi. Ikinci sezonda Olcay'dan cok daha iyi oldugunu gostermesine ragmen yedekte tutuldu, hic oynatilmadigi oldu.

Bu sezon bende Kerimden umutluyum.

Bende umutluyum ama defansif yönünü biraz çalışması lazım.olcay'ın oynama sebeplerinden biride frei'ın defansif yetersizliğiydi

Çevrimdışı Savaş

kerim frei düşünemiyor pozisyonu getiriyor sonra eli ayağına dolaşıyor daumun böyle tip oyuncular için bir tabiri vardır c sınıfı topçu bsınıfına yükselir ama asla asınıfına yükselemez diye hatta stoch için kullanmıştı bunu frei da sanki bu tiplemede gibi

Kerim 93 doğumlu daha 22 yaşında. Takıma çok istediğimiz Kono 25 yaşında ve bu sene tam anlamıyla parlattı kendini. Kerim'de çok güzel bi potansiyel var bence. Önümüzdeki 2 bilemedin 3 senede çok geliştiricektir kendini.

Çevrimdışı Mehmet57

Stoch ile Kerim cok farkli oyuncular. Stoch'un tek artisi muthis sutlar cikarabilmesi. Oyun zekasi ve teknik kapasite anlaminda Kerim'den cok daha alt seviyede.

Kerim'in ongorulemez bir oyun stili var. Her an her sekilde rakibinden siyrilabilecek oyuncu, top kontrolu ust duzey, kendine cok yakin tutabiliyor. Stoch ise sirf soldan topu sagina cekip, hiziyla adam gecebilecek futbolcu. Teknigi vasat, oyunu hep ayni. Iyi bir defansci karsisinda cok etkisiz kalir.

Kerim'e c hatta b sinifi demek cok sacma. Bu cocuk genc yasinda Premier League'de top kosturdu. "Comandante" Bilic onu gercek mevkisi, yani sol acik'ta devamli oynatsaydi ara sira 15 dakika sag kanatta oynatacagi yere, su an cok daha gelismis bir futbolcu olurdu.

Devamli oynayip, form yakaladiginda en tehlikeli futbolcularimiz arasinda Kerim. Bence Senol Gunes ile cok buyuk patlama yapacak.

Su video'yu yeniden izlemenizi tavsiye ederim.

Çevrimdışı Çağrı

Kerim 93 doğumlu daha 22 yaşında. Takıma çok istediğimiz Kono 25 yaşında ve bu sene tam anlamıyla parlattı kendini. Kerim'de çok güzel bi potansiyel var bence. Önümüzdeki 2 bilemedin 3 senede çok geliştiricektir kendini.

Gelişmesine gelişir ama varolan özellikler gelişir.

Mesela hiçbir zaman set oynayamayacak. Hiçbir zaman durarak oynayamayacak.

Şuan göze batan dribling, şut ve hızı. Bunlar daha da gelişir Kerim'de. Tam bir kanat oyuncusu olur ama hiçbir zaman üst sınıf olamayacak hiç olmayan özelliklerden ötürü.

Geçen Atınç'a da böyle yazınca oyuncuları ezme diyor bazılarınız haklı olarak ama potansiyel başka bir şey arkadaşlar.

Yoksa yoktur ve ne yaparsanız yapın yerine konamayacak özellikler vardır. Çoğu teknik direktör bundan oynatmaz inanmadığı genç oyuncuyu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu sezonun yıldızı cenk tosun olacak  :icool: .+17 gol bekliyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Jukebox

Benim de beklentim oguzhan'dan.

yarın haftanın son günü. yarın da haraket olmasa bir haftayı daha boş geçmiş olacağız. tek anlaştığımız tosiç. lig biteli 1 ay oldu. bonservisi ile oyuncu alamıyoruz. free alacağımız oyuncular da bir bir başka takımlara katılıyor

özetle: geç kalıyoruz beyler. çok geç kalıyoruz. bir an önce haraketlilik lazım artık.

Çevrimdışı sosyalkartal

kerim gelişir ama olmayan özellikleri var oyun aklı yok bu kazanılan bir şey değil sergenin aklını buna versen o hızla kanatta çoşturur gol atar asist yapar ama dediğim gibi bunu bu saatten sonra kazanamaz ama türkiyede yeterlimidir yeterlidir
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Benim de beklentim oguzhan'dan.

İşte. Bu senenin winnerı bu oyuncu olacak.

Oğuzhan işlenmemiş bir cevher hala ama çok sıkı denetim gerektiriyor.

Motivasayonu çok kolay düşen oyuncu tipi. Ama potansiyeli Töre'den bile yüksek tek oyuncu elimizde.

Töre 2 sınıf daha atlar en fazla. Ama Oğuzhan'ın çıkacağı 4 sınıf var daha. Çok değil 2 sene hayatının her anında personal trainer ile yaşaması lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bertug

Tottenham !
‏@FollowsSpurs
BREAKING: FC Dnipro winger Yevhen Konoplyanka arrives in London ahead of medical for Tottenham. #SSNHQ

Böyle bi haber var. Yarın sağlık kontrolünden geçecek diyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Hangi kısım kalmayacak sence?

Bence sadece antrenman tekniği ve kondisyonerin işleri geriye koca bir kitaplık kalıyor :D

Senol Hoca 25 senedir bu islerin icinde. her görev icin geregi düsünülmüstür. scout ekibi illa ki vardir bildigi ve güvendigi. pazarlikla ilgilenecek güvenilir birlilerini de taniyordur mutlaka.

benim anladigim kadariyla herseyi kendisi yapacak diye birsey söylenmedi. her seye Senol Hoca karar verecek dendi.

yani tüm yetki onda olacak ama bildigi ve güvendigi kisilerle koordinasyon halinde calisacak.

bana göre bu Sportif Direktör Sisteminden de iyidir. cünkü arada pürüz cikartacak önemli bir Kisi olmuyor. hersey daha düzenli olacak.

Çevrimdışı Türkay

Töre zaten belli bir noktaya geldi ama Ozi Cenk Kerim hala iyi durumda değiller.

Özellikle Cenk Tosun'un milli takımın devamlı forveti olması gerekiyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

Tottenham !
‏@FollowsSpurs
BREAKING: FC Dnipro winger Yevhen Konoplyanka arrives in London ahead of medical for Tottenham. #SSNHQ

haydaa daha sevillayı yeni atlattık  :tabe:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

İşte. Bu senenin winnerı bu oyuncu olacak.

Oğuzhan işlenmemiş bir cevher hala ama çok sıkı denetim gerektiriyor.

Motivasayonu çok kolay düşen oyuncu tipi. Ama potansiyeli Töre'den bile yüksek tek oyuncu elimizde.

Töre 2 sınıf daha atlar en fazla. Ama Oğuzhan'ın çıkacağı 4 sınıf var daha. Çok değil 2 sene hayatının her anında personal trainer ile yaşaması lazım.
ÇAğrı  sence  Oğuzhanın  biraz daha fizik olarak güçlenmesi  gerekiyormu  yoksa bu fiziksel  gelişme yeteneklerini  köreltebilirmi?Engellermi?

Çevrimdışı Deniz

Tottenham !
‏@FollowsSpurs

adam asena gibi her masaya oynuyor

Çevrimdışı Çağrı

Tottenham !
‏@FollowsSpurs

Tottenham işin içine girdiğinden beri huzursuzdum ben bunlar almazsa şaşırırım para su gibi, imkan + Londra. Adamın istediği her şey var.
Senol Hoca 25 senedir bu islerin icinde. her görev icin geregi düsünülmüstür. scout ekibi illa ki vardir bildigi ve güvendigi. pazarlikla ilgilenecek güvenilir birlilerini de taniyordur mutlaka.

benim anladigim kadariyla herseyi kendisi yapacak diye birsey söylenmedi. her seye Senol Hoca karar verecek dendi.

yani tüm yetki onda olacak ama bildigi ve güvendigi kisilerle koordinasyon halinde calisacak.

bana göre bu Sportif Direktör Sisteminden de iyidir. cünkü arada pürüz cikartacak önemli bir Kisi olmuyor. hersey daha düzenli olacak.

Bunun da bir zaafı var ama.

Hoca çok iyi bir teknik direktör ve eğitmen ama her konuda iyi değil.

Özellikle transfer konusunda. Gelmesini çok istedim herkes bilir ama hep de söyledim transferi bırakmasınlar hocaya diye çok kötü adam seçiyor çünkü konu yabancı olunca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı o2bucak

Gelişmesine gelişir ama varolan özellikler gelişir.

Mesela hiçbir zaman set oynayamayacak. Hiçbir zaman durarak oynayamayacak.

Şuan göze batan dribling, şut ve hızı. Bunlar daha da gelişir Kerim'de. Tam bir kanat oyuncusu olur ama hiçbir zaman üst sınıf olamayacak hiç olmayan özelliklerden ötürü.

Geçen Atınç'a da böyle yazınca oyuncuları ezme diyor bazılarınız haklı olarak ama potansiyel başka bir şey arkadaşlar.

Yoksa yoktur ve ne yaparsanız yapın yerine konamayacak özellikler vardır. Çoğu teknik direktör bundan oynatmaz inanmadığı genç oyuncuyu.

Ben  ekstra özellikler kazanılamayacağına inanmıyorum. verebileceğim  örnek İbrahim Üzülmez yıllardır çok hızlı süper defansif ama orta atmayı beceremiyor deniyordu adam son yıllarında orta açmayı öğrendi Q7 döneminde çalım atmayı bile öğrendi.
İbrahim Üzülmez kötü oyuncuydu demiyorum daha çok defansif yönü kuveetliydi ofansta sadece boş driblingleri düz koşuları vardı.
Ben Atınç'ın ve Kerim'in eğer fırsat bulurlarsa gelişeceklerine eminim.
Atınç'ın yaptığı pozisyon hatalarını tecrübe ederek ekstra çalışarak giderebileceğini düşünüyorum hırsda var bence.
Kerim ise Driblingleri olsun çalımları olsun çok yetenekli ama ekstra bir şeyler geliştirmesi ne zaman durması ne zaman kaleye gitmesi gerektiğini bilmiyor.