2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891366 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

drenthe zu antalyaspor  olabilir yakında

şu herifi aslında alabilsek rotasyonda işimize yaradı sanki
ne rotasyonu ya drenthe formayı alır bırakmaz kimseye kim rotasyona girecek kabiliyette bizim takımda  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ozan062

niasse kim yav? iyimidir cırtmıdır yani bi ferdi etkisi verirmi? bana sorarsanız fernandao fenerde patlıcak
patlıcak derken elde ....
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 22:22:56 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet57

Niasse Umuttan daha iyi, lakin kanattaki diger oyunculardan da daha iyi Gsdeki. Ama mal taraftarlari kendilerine dev aynasinda baktiklari icin begenmiyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

niasse kim yav? iyimidir cırtmıdır yani bi ferdi etkisi verirmi? bana sorarsanız fernandao fenerde patlıcak
patlıcak derken elde ....

Ben de aynısını düşünüyorum o sıkışık dar alanda o koca kıçını döndürene kadar 3 defa vururlar topuna Bursa'ya benzemez  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hamahakki

Niasse Umuttan daha iyi, lakin kanattaki diger oyunculardan da daha iyi Gsdeki. Ama mal taraftarlari kendilerine dev aynasinda baktiklari icin begenmiyorlar.

Bırak toplasın eski akhisarı.zaten ilk sinyali bu trabzona giden defans oyuncusu vardı onunla vermişti.
Adamlar bildiğin akhisarı topluyo.yakında çağdaş atanı falanda alır bunlar

Çevrimdışı Kadir G.

@evrenmanchester: Southhampton

Gokhan tore ? .. to good to be true .. so skip tht

Çevrimdışı Mehmet57

Gecen sezon Botaka'yi baya izledim (baya derken, 10-15 macta, buyuk maclar dahil). Aslinda rotasyonda cok etkili olabilecek bir oyuncu, ki ilerde daha iyi olma potansiyeline sahip.
Excelsior'dan ucuza kapatibiliriz, max 2 veya 2,5 milyon. Kilit acabilecek futbolcu, nasil Gedoz bizim macta girip kilidi actiysa, bizim de ligde bu sekilde kullanabilecegimiz topcu. Daha 22 yasinda, fizigi oldukca iyi, iyi orta acabilen, teknik kapasitesi yuksek topcu.

Çevrimdışı ozan062

önder ozen istifasını sunmus:D

onuda geçtim unlu duyumcular bir haftaya ucusa gecicez diyorlar
neye dayaranarak acaba? oyuncu satısıylamı
oyle olsa bile parca parca alıcaz paraları aynı dembanın parasını odeyişimiz gibi...o sebeble pek umutlanmamakta fayda var

Çevrimdışı Baba1903

Gökhan giderse kimi almalıyız sizce?

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

Önder Özen gibi insanlar maalesef bu ülkede çalışamazlar.

Yapacağı işin çok kaliteli olacağını iddia etmiyorum bu sadece karakterinden ötürü.

Bu insanlar düzen insanları ve profesyonellik olmazsa yapamazlar.

Hoca artık farkına varmıştır ya yorumcu olarak kalacak ya da bir şekilde dışarı çıkacak.

Bu ülkedeki düzen en başta idare etmekten geçiyor maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

aslında ropte yabancı bir ülke takımıyla anlasmak istediğini söylemişti
bi anda kasımpasaya geçmesi zaten tuhaflık içeriyordu iyi olmus yarın karara baglar umarım

Çevrimdışı atalay

Önder Özen gibi insanlar maalesef bu ülkede çalışamazlar.

Yapacağı işin çok kaliteli olacağını iddia etmiyorum bu sadece karakterinden ötürü.

Bu insanlar düzen insanları ve profesyonellik olmazsa yapamazlar.

Hoca artık farkına varmıştır ya yorumcu olarak kalacak ya da bir şekilde dışarı çıkacak.

Bu ülkedeki düzen en başta idare etmekten geçiyor maalesef.

Oyunu kurallarına göre oynayacaksın yada kuralları kendin koyacaksın.

Önder Özen görebildiğim kadarı ile kuralları koyma konusunda beceriksiz.

sad but true.

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 22:42:02 atalay ]

Çevrimdışı sosyalkartal

seneye frei ya içine ya dışına patlama yapar dışına yaparsa satın gökhanı  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Onur Can

ambrabat zu malaga diyimde belki konu dağılır  :lol:

Yabanci kuralinin olmadigi yerde Amrabat'i satmalari birisi için bütce yaratmaya çalistiklarini gösterir. Konoplyanka'yi alacaklar diye korkuyorum. Insallah Podolski'dir.

Çevrimdışı Deniz

Önder özen geri gelsin isterim.

Çok ciddiyim.Hazır bizde de o pozisyonda boşluk var.

En azından transfer konusunda ciddi yardımları olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Oyunu kurallarına göre oynayacaksın yada kuralları kendin koyacaksın.

Önder Özen görebildiğim kadarı ile kuralları koyma konusunda beceriksiz.

sad but true.

Burada kirlenmeden ya da mutfağa girmeden olmaz, olmuyor yani.

Fazla nasıl diyim kibar kaçıyor bu ülkeye. İddialı konuşmaz, liderlik vasıflarını ortaya koymaz tam profesyonel ama tam 2. 3. ya da 4. adam. Asla 1. adam değil karakterden ötürü.

Kavga etmiyor edeceğime çeker giderim diyor o da onun stili. Ama burada kavga etmeden ve kavgadan sonra dediğin gibi kurallarını koymadan yürümüyor.

Yılmaz Vural kendi söylemişti. Elazığspor'a sanırım iyi top oynatırken yazın sezon başı transfer istemiyor illa 3 tane yabancı alalım diyor başkan.

Ya istemiyorum diyor yok alalım sonunda istifa etmiş  :evillol:

Kulüpler ya satılacak ya da yöneticileri korumayan bir yasa çıkacak. Her türlü maddi sorumluluk yöneticilere kalacak şeklinde o zaman değişir bir şeyler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı atalay

Yılmaz Vural kendi söylemişti. Elazığspor'a sanırım iyi top oynatırken yazın sezon başı transfer istemiyor illa 3 tane yabancı alalım diyor başkan.

Ya istemiyorum diyor yok alalım sonunda istifa etmiş  :evillol:

:kop:

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş'in rüzgarı bile devririr Özen'i Deniz.

Bilic'i idare edemeyen Şenol hocayı hayatta edemez.

Önder Özen sportif direktör olacaksa teknik direktörü kim olacak söyleyeyim.

Ertuğrul Sağlam, Mehmet Özdilek. Rıza bile gelse sorun çıkar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bertug

Önder Özen'in gitmesinin en büyük sebebi yönetimin menajerlerin oyuncağı haline gelmesiydi. Sezer,Eneramo derken Yalçın Ayhan bardağı taşırdı. Futboldan çok iyi anladığını düşündüğüm bir insan ama Fikret Orman yönetimi gitmeden Beşiktaş'ta görev alacağını zannetmiyorum

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş'in rüzgarı bile devririr Özen'i Deniz.

Bilic'i idare edemeyen Şenol hocayı hayatta edemez.

Önder Özen sportif direktör olacaksa teknik direktörü kim olacak söyleyeyim.

Ertuğrul Sağlam, Mehmet Özdilek. Rıza bile gelse sorun çıkar.
@Çağrı sportif direktör olmaktan ziyade şenol güneş ile birlikte çalışacak

Yani üstü değil kurmayı gibi olacak.

Yardımcısı olacak.Bu kadar işin altından şenol güneş kolay kolay kalkamaz yardımcı şart,işi bilen camiayı bilen biri..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Özen  geri  gelmez.Başta Şenol hoca  kabul etmez  Deniz.Etseydi  başka  biri  SD olacaktı  ama  Şenol hoca  istemedi.Türkiyede  SD  işi  zor  zaten.Bak  Hurma  veya  Yanal  da çok yakındır  patlar  birisi  TS  de.

Çevrimdışı Çağrı

Önder Özen'in gitmesinin en büyük sebebi yönetimin menajerlerin oyuncağı haline gelmesiydi. Sezer,Eneramo derken Yalçın Ayhan bardağı taşırdı. Futboldan çok iyi anladığını düşündüğüm bir insan ama Fikret Orman yönetimi gitmeden Beşiktaş'ta görev alacağını zannetmiyorum

Sorun şu ki menajerlerin olmadığı ortam yok.

Real Madrid'in bile içinde adamlar. Başkanlar yöneticiler kullanılmaya her zaman açıktır zaten.

Yapılacak şey öyle bir sportif direktör olacaksın ki uzak tutmak yerine yakınında tutacaksın menajerleri sana zarar veremesinler diye.

Uzaklaştırdıkça saldırganlaşır menajerler öyle de oldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı sportif direktör olmaktan ziyade şenol güneş ile birlikte çalışacak

Yani üstü değil kurmayı gibi olacak.

Yardımcısı olacak.Bu kadar işin altından şenol güneş kolay kolay kalkamaz yardımcı şart,işi bilen camiayı bilen biri..

Kabul eder mi @Deniz? Ben etmezdim. Bir yere çıktıysan o konumdan aşağı inmemen gerek.

Şimdi 1 yıl nefes alsın yine bir takımdan teklif gelir illa ki Eskişehirspor gibi.

Ama yardımcı olursa yardımcı olarak gider artık. Hocanın bence oturup düşünmesi lazım hatayı nerede yapıyorum ben diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli