2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890632 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Uzun süredir sizleri takip ediyorum güzel insanlarsınız üye olmak bugüne kısmetmiş, hoşgeldik😎
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

@barbunyazade: Ersan Satılmaz ise ( Demba ba transferi Stad için düşünülüyor muş paranın çogu ) Kono olmayacak arkadaşlar malesef

Çevrimdışı Çağrı

@barbunyazade: Ersan Satılmaz ise ( Demba ba transferi Stad için düşünülüyor muş paranın çogu ) Kono olmayacak arkadaşlar malesef

Konoplanka teminat istiyor imza parası için bizimkiler haliyle veremiyor.

Yalnız bu durumda Ersan'dan geleni doğrudan bu adama verirlerse parasını alamayn takım ve  staff ayaklanır böyle iş olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Bi ara junior caicara ismi geciyodu sanirim forumda
adam shalke ye gitmis sanirim

Bi de barca nin altyapida bi herif vardı diyodunuz adi deuf gibi biseyle basliyodu onun bonservisi de everton almis
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Necmi

İyi akşamlar abiler, arkadaşlar bayadır stad konusunu takip ediyordum ben de üye olup bir şeyler karalayayım dedim :D
Hoşgeldin

Çevrimdışı sosyalkartal

konoplyanka transferi Beşiktaşıda benide düzlüğe çıkaracak  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Jukebox

Kono ersana bagliysa gecmis olsun yatti o is.Ersan cine gitmek istemez.Keske beni yaniltsa.

Çevrimdışı Renton

Kono ersana bagliysa gecmis olsun yatti o is.Ersan cine gitmek istemez.Keske beni yaniltsa.
Neyi istemiyor arkadas yillik 2.5 milyon ersan hayatında nerede kazanacak bonservistende para istiyor diyorlar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaşı çıkartırmı bilmemde seni çıkaracağı kesin :kop: :kop: :kop:
bu güne kadar saydırıyorlardı bir anda tanrı parçacığı olursun kutsal insan ilan edilirsin

Çevrimdışı sosyalkartal

Beşiktaşı çıkartırmı bilmemde seni çıkaracağı kesin :kop: :kop: :kop:
bu güne kadar saydırıyorlardı bir anda tanrı parçacığı olursun kutsal insan ilan edilirsin
diğer duyumlarımla sağladığım güveni konoplyanka ile mahvettim resmen borsada tüm mal varlığını kaybetmiş iş adamı gibiyim olsun beşiktaşımıza değer  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

diğer duyumlarımla sağladığım güveni konoplyanka ile mahvettim resmen borsada tüm mal varlığını kaybetmiş iş adamı gibiyim olsun beşiktaşımıza değer  :kop:

Diğer duyumlarından 1 tanesini söylermisin, Severek takip ediyoruz seni ama kaçırmış olmalıyım.

Çevrimdışı sosyalkartal

Diğer duyumlarından 1 tanesini söylermisin, Severek takip ediyoruz seni ama kaçırmış olmalıyım.
sen sus konuşma  :lol: olumsuzlukların efendisisin sen koalisyonlar kurarak darbe yaptınız bana  :kop: aç bak arka sayfalara görürsün  :lol:

Çevrimdışı ferdi1903

bir gelisme varmi bu konuda kardes?

Çevrimdışı ZEKI

sen sus konuşma  :lol: olumsuzlukların efendisisin sen koalisyonlar kurarak darbe yaptınız bana  :kop: aç bak arka sayfalara görürsün  :lol:
arasın dursun @sosyalkartal kono isi artik son duzlukte gibi gorunuyorda, eger Ersan bagli ise transfer yandik

Çevrimdışı Kadir G.

Konoplanka teminat istiyor imza parası için bizimkiler haliyle veremiyor.

Yalnız bu durumda Ersan'dan geleni doğrudan bu adama verirlerse parasını alamayn takım ve  staff ayaklanır böyle iş olmaz.

Arena için yüz olarak görüyormuş konoyu. Demba nın satışı da stada gidecek demiş bu arkadaş.

Çevrimdışı Çağrı

Arena için yüz olarak görüyormuş konoyu. Demba nın satışı da stada gidecek demiş bu arkadaş.

O kadarı olmaz sanmıyorum stad bir şekilde bitecek zaten şimdi sermaye arttırımı da geliyor.

Sponsorlar aylık ödeme yapıyorlar bir şekilde dönüyor.

Arena için güzel yüzü var evet :D Ama bize yüzden ziyade eksikleri doldurulmuş bir takım lazım.

2 stoper, 1 sağ bek, 1 forvet, 1 sol açık ve 1 kaleci eksiği var takımın.

Kono ve Britos gelirse 4 oyuncu kalıyor geriye free kalmadığı için bonservis ile alınması gereken.

Buna da 14 milyon euro yeter mi? Umarım Atınç da satılır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

arasın dursun @sosyalkartal kono isi artik son duzlukte gibi gorunuyorda, eger Ersan bagli ise transfer yandik
ersana bağlı felan değil ya zaten neredeyse 1.5 hafta önce herşeyi hazırdır bu transferin parası teminatı fakat bir cevap gelmedi konodan hala da gelmedi bir ara sevillaya çok yakınlaştı ama olmadı şu an bizim verdiğimiz paraya yakınlaşan bile yok hep bu transfer demba ba nın satılmasına bağlı diyordum hala da diorum demba badan gelecek olan parayla alakası yok uefayla alakası var

Çevrimdışı Tolga

O kadarı olmaz sanmıyorum stad bir şekilde bitecek zaten şimdi sermaye arttırımı da geliyor.

Arena için güzel yüzü var evet :D Ama bize yüzden ziyade eksikleri doldurulmuş bir takım lazım.

Kono ve Britos gelirse 4 oyuncu kalıyor geriye free kalmadığı için bonservis ile alınması gereken.

Sağ beke Glen Johnson gelirse yeter :D

Zaten kaleci alınmaz onu değerlendirmeye almadım :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar;

Sezon konusunu bizi bölmemek için açmadım ben transferde her şeyin konuşulmasına bundan izin verdik ama görüyorum ki doğru bir karar olmamış bu.

Kısır tartışmalar devamlı dönen konular vs gerçekten adam akıllı futbol ve futbolcu konuşamaz olduk.

Eğer bu iş böyle sürecekse yeni konu açacağım ve transfer konusunda transfer dışında konu dışıya izin vermeyeceğim.

Buyrun karar sizin yorumunuzu bekliyorum çünkü bu durumdan fena halde sıkıldım.

+ Olarak mizah olur evet ama söz konusu olan Beşiktaş başkanı ise söylediklerinize ve paylaştığınız caps ve video tarzı şeylere lütfen daha çok dikkat edin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Hepsine katılıyorum. Umarım ba ersan atınç satılabilir ama elimize geçecek para şu an konuşulan meblağların altında olacak gibi hissediyorum. Hep öyle olmadı mı zaten nasıl bir kaderdir bizdeki
@barbunyazade: 3- Konoplyanka ile ön sözleşme yapılmış , Konoplyanka 2 gün içinde transferi bitirmez isek başka takıma imza atacağım lafını söylemiş

Çevrimdışı Çağrı

Bu konuyu artık sadece transfer ve kadro planlaması için kullanacağız.

Özetle eski hali gibi sadece futbol konuşacağız.

Kulüp ile ilgili diğer tüm konular için bu başlığı kullanabilirsiniz.

Başlık 14 Ağustos'ta kitlenecek ve yeni sezon başlığı üzerinden devam edecek.

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/besiktas-jimnastik-kulubu-genel-degerlendirme/new/#new
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

ambrabat zu malaga diyimde belki konu dağılır  :lol:

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağatay

drenthe zu antalyaspor  olabilir yakında

şu herifi aslında alabilsek rotasyonda işimize yaradı sanki
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet57

Junior Mengolo, Cluj'da oynuyor. Kanatlarda gorev yapiyor, ucta da oynayabiliyor. 22 yasinda. Besiktas beni istiyor demis.
Kendim izlemedim, ama cok ucuza alinabilirse denemekte fayda olabilir. Bazen hatali tercih yapiyor ama fizigi, gucu, hizi yerinde ve ayaklarina da hakim gozukuyor.