2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12882537 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Başkan bugüne kadar hiçbir transferi basın önünde net bir şekilde söylememiştir o yüzden bence hedef şaşırtmaya çalışmış :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Başkan bugüne kadar hiçbir transferi basın önünde net bir şekilde söylememiştir o yüzden bence hedef şaşırtmaya çalışmış :)

Şaşırtmasın hedef falan gerek yok. Çalışmalarımız sürüyor desin geçsin. Böyle gereksiz açıklamalar ileride başını ağrıtır halen daha öğrenemedi mi bu konuyu?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Konstantinos Mitrogluuu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

Şaşırtmasın hedef falan gerek yok. Çalışmalarımız sürüyor desin geçsin. Böyle gereksiz açıklamalar ileride başını ağrıtır halen daha öğrenemedi mi bu konuyu?
konuşmayı seviyor  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Duşak için 10 milyon € istiyor dinamo nereye alıyorsun?
6 Ay sonra Sozleşmesi bitecek adama Kimse 10 milyon € vermez , Ayrıca 6 Ay sonra sözleşmesi bitecek adamdan Para kazanmak isteyeceklerdir oyuzden okadar uçamazlar :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Mitro ismi için Fulham ile iyi ilişkileri olan bir Beşiktaşlı tanıyorum ama küstürdüler.

edit: Mitro geçen yılda gündemdeydi; soruya istinaden de söylenmiş olabilir.

Zaten kara çocuğu bekliyoruz.  :eyes
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 17:54:02 atalay ]

Çevrimdışı Jukebox

Bu kadar açık açık konuşmak pek iyi değil bence.

Çevrimdışı ahmetx

6 Ay sonra Sozleşmesi bitecek adama Kimse 10 milyon € vermez , Ayrıca 6 Ay sonra sözleşmesi bitecek adamdan Para kazanmak isteyeceklerdir oyuzden okadar uçamazlar :tabe:
kimse vermez ,ferdinand gibi ocakda elini kolunu sallaya sallaya transfer olur .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

Mitro ismi için Fulham ile iyi ilişkileri olan bir Beşiktaşlı tanıyorum ama küstürdüler.

edit: Mitro geçen yılda gündemdeydi; soruya istinaden de söylenmiş olabilir.

Zaten kara çocuğu bekliyoruz.  :eyes
Dieumerci Mbokani iddaa oynarken bu adama guvenirdim
See you in another life,brother.

Çevrimdışı safa burak

kendisi forum da üyedir bu arada bilmeyenlere duyurulur :)
Sosyalkartal mi yoksa

Çevrimdışı TØLGA

Sosyalkartal mi yoksa
yokya direk kendi ismiyle yağız1903
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

kono sevillaya gitmediğine göre evet beyler sahneden çekilin bir zahmet  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Başkanın ne yaptığını kimse anlamıyor  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Duşak için 10 milyon € istiyor dinamo nereye alıyorsun?

30 verelim abi :D

Kim nereye 10 istiyor 5 gün sonra 6 ay sonrası için bedava sözleşme imzalayabileceğim adama  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Başkanın ne yaptığını kimse anlamıyor  :D
İyimser bakış açısı benimkisi :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Mbokani > Mitro yalnız. Mitro daha yağlı ve hantal.

Mbokani baya baya olur bizde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Manchester City, Enes için Bursaspor'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bursaspor ayrıca bir sonraki satıştan yüzde 10 pay alacak.

Çocuğun gitmesi şu açıdan önemli. City olmaz ama Newcastle'a filan iyi forvet olur 3 yıl içinde.

Forvet lazım milli takıma çok iyi oldu bu büyük potansiyel var Enes'te.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Manchester City, Enes için Bursaspor'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bursaspor ayrıca bir sonraki satıştan yüzde 10 pay alacak.

Çocuğun gitmesi şu açıdan önemli. City olmaz ama Newcastle'a filan iyi forvet olur 3 yıl içinde.

realin yaptığı gibi falan portoya falan kiralarlar umarım oynaması lazım diye düşünüyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Evet gitmesi milli takım açısından çok önemli umarım gelişimine katkısı olur çünkü potansiyeli olan bir oyuncu :)

Çevrimdışı Çağrı

realin yaptığı gibi falan portoya falan kiralarlar umarım oynaması lazım diye düşünüyorum  :biggrinking:

Almaları bile büyük adım yahu bu çocuk sadece Türk. Avrupa pasaportu olmamasına rağmen alıyorlar.

Bugün bu olur yarın Ozan gider hen çocuklar gitmeye alışsın hem adamlar bize ön yargısını yıksın çok yetenek var bu ülkede biz yetiştiremiyoruz onlar alsın da milli takım başarılı olsun  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Almaları bile büyük adım yahu bu çocuk sadece Türk. Avrupa pasaportu olmamasına rağmen alıyorlar.

Bugün bu olur yarın Ozan gider hen çocuklar gitmeye alışsın hem adamlar bize ön yargısını yıksın çok yetenek var bu ülkede biz yetiştiremiyoruz onlar alsın da milli takım başarılı olsun  :icool:
katılıyorum ozan da atleticoya gidecek inşallah  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Panenka ‏@panenkasporcom  30 sn.30 saniye önce
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Olağanüstü kongreye gidiyoruz. O zamana kadar transfer  yapmayacağız"

çok fazla istifa oldu tabi  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

İho secim karari almis.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba