2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12882004 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

FutbolArena Özel - Beşiktaş büyük bir gelirden olmak üzere. Çin kulübü Shandong Luneng ile 14 milyon TL karşılığında Ersan için anlaştı ama oyuncu gitmeyi kabul etmedi.

4 yıl sözleşme isteyen Ersan'a Çin kulübü 2+1 yıllık sözleşme önerdi. Çin kulübü, Ersan Gülüm'in 4 yıl ve istediği 10 milyon Euro garanti parayı kabul etmedi.

Bu gelişme üzerine transfer için gelen Shandong Luneng yetkilileri, Ersan ile anlaşmadan geri dönme kararı aldılar.

O zaten burayı bırakıp gitmezdiki. Yavrum benim gel keyfim gel :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Başkan bugün Ersan da gitmek istiyor. dedi Çinliler ilk Ersanla konuşmuş
Bilmiyorum haberi paylaştım :D

Çevrimdışı TØLGA

Aydın Cingöz ‏@AydinCingoz  3 dk.3 dakika önce
Shandong Luneng ile Beşiktaş 4.6 milyon €'ya anlaştı. Ersan 4 yıl istedi, Çinliler 2+1 yıl önerince transfer gerçekleşmedi. Adamlar dönüyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Paşam emeklilik istemiş adamlardan tabii
Nerden bulacan Beşiktaş gibi yağlı kapıyı dimi

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 16:06:50 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kadir G.

https://twitter.com/SporFiX/status/614042247156252672

ayaklarında flen elmas var heralde bu adamın  :evillol: :evillol:

Yalan haber sahte sözleşmeyi de haber diye koymuşlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

konoplyanka zu cehennemin en orta yeri  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

bu ersanın haberi dogruysa başkan yerınde olsam odunla döverim ben bunu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu ersanın haberi dogruysa başkan yerınde olsam odunla döverim ben bunu
Bu senelik alacağını da ben veririm gönderirim  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Ersan 1 günde Beşiktaş'ın sevilen çocuklarından biri iken en nefret edilen insanlarından biri olabilir bunu göz önüne alıp kararını versin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Ersanla neden sözleşme imzaladın diyen Beşiktaşlılara da selam olsun burdan. Şimdi gelen teklifi görüyorlar" dedi Başqanım :halay: :evillol:

Çevrimdışı OnizukaSensei

Gelecek adamlar gelmiyor, gidecek adamlar gitmiyor. Ne zaman olumlu bir sonuç göreceğiz? Boşta olan oyuncular kaçıyor sürekli en kötüsü de bu.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

"Ersanla neden sözleşme imzaladın diyen Beşiktaşlılara da selam olsun burdan. Şimdi gelen teklifi görüyorlar" dedi Başqanım :halay: :evillol:
Ee satabilecek miyiz?
Ersan gitmek istemiyor istedikleri kadar bassın parayı çinliler.

Çevrimdışı TØLGA

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  20 sn.21 saniye önce
Ersan zorluk çıkarmıyor. 4.9 milyon eurodan menejeri vasıtasıyla "sakal" istiyor. Menejer mi kim??? Böyle bir soru olamaz..😊

ertan göksuydu galiba her yerden bu denyo çıkıyo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@atalay  o söylediğin stoper rive plate'den mi?? :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Aleykum selam.

Önce ersani satsin sonra konussun her mikrofona konusmakla olmuyor bu isler.

Ek olarak mustafa pektemegin 20 milyonunu da cebinden oderse seviniriz.o zaman da bir selam biz soyleriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok boş konuşuyor. İki gündür bir gaza geldi saçmaladıkça saçmalıyor. Ben Fikret Orman'ı sakinliğinden efendiliğinden dolayı severdim. Ama maalesef bu koltuk insanı çok değiştiriyor. Türlkler resmen koltuk görünce kendilerinden geçiyor.
Hadi biz konuşuyoruz burada ileri geri neden sözleşme yeniledin diye ama Başkan'ın daha oyuncusu gitmeden bu tip laflar etmesi gerçekten anlamsız. Satarsın Ersan'ı çıkıp ben bunun için sözleşme yeniledin dersin biz de tebrik ederiz. Daha ortada bir sözleşme yok biz afaki konuşuyoruz. Ben de afaki konuşmuştum burada bu haberler gerçekçi değil diye ama anlaşma imzalanır ben de yazdıklarımı yerim. Yeter ki böyle şeyler için yiyeyim yazdıklarımı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı asi_kartal

@atalay kardesim stoper takimi arkadan yonetebileck tecrubeli biri mi yoksa ileriye donuk bir transfer mi ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı TØLGA

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  51 sn.52 saniye önce
West Bromwich, Demba Ba için Beşiktaş'a 10 milyon Pound'luk teklifte bulundu

euro'ya çevirdiğimizde ne kadar yapıyor?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  51 sn.52 saniye önce
West Bromwich, Demba Ba için Beşiktaş'a 10 milyon Pound'luk teklifte bulundu

euro'ya çevirdiğimizde ne kadar yapıyor?
14,070,502.04 :bandit: