2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878738 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

çok ilginç ya daha önceden olmuyordur böyle birşey.kjaer yıllık ücret açıklanmadı şener ve fernandaonun da hem bonservisi hem yıllık ücretleri belirtilmedi.

daha ilginiç olanı hiç itiraz eden fb görmedim

bizde olsa buralar çok karışırdı ki haklı olurlardı

Çevrimdışı talha

Onu alamayız biz.

Bence alabileceğimiz yegane en kaliteli isim. Gardaşı da burdaymış. Vlaar falan müzmin sakatlara gerek. Fumes Mori ve Britos olursa muazzam olur. Toloi ve Fumes Mori de olur çok sıkıntı değil. Ama dün Uruguay maçını izledikten sonra defansın Uruguay'lı olması gerektiği kanaatine vardır.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

Bizimkiler transferin son gününe kadar seni bekleriz diyorlarsa Kono için 2.Lanzini vakası yaşarız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'ndan önce LİG TV canlı yayınında Enes Ünal için Manchester City ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Enes için Manchester City kulübünden teklif aldıklarını söyleyen Recep Bölükbaşı, "Genç golcümüz Enes Ünal’a Avrupa’dan birçok talip vardı. İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City ile anlaşmak üzereyiz. Bir iki gün içerisinde konu netleşir" dedi.

NTV Spor
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 15:07:21 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Şu ana kadar ismi geçen takımlar arasında Stoke City dışında, bana göre hepsi için profili düşük bir oyuncu.

Stoke için ise oyun şablonu ve taktik açısından ideal. Kanat ortaları ve şut becerisi açısından.

Ayrıca mesele o değil tam 11 takım ile ismi geçiyor.

gidiyor işte adam hepsine.

L'pool Sevilla Totti falan kapattı yüzüne kapıyı. İnter ve Atletico'da kapatacak. Bence bu adam boşta kalacak bu davranışı yüzünden.  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Bence alabileceğimiz yegane en kaliteli isim. Gardaşı da burdaymış. Vlaar falan müzmin sakatlara gerek. Fumes Mori ve Britos olursa muazzam olur. Toloi ve Fumes Mori de olur çok sıkıntı değil. Ama dün Uruguay maçını izledikten sonra defansın Uruguay'lı olması gerektiği kanaatine vardır.  :icool:
Uruguaylı ve Brezilyalı stoperler çok farklı gerçekten.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ayayhan

vlaar konusunda şöyle bir olay var
adamın sözleşmesi 30 da bitiyor

bir ihtimal oda bekleniyor olabilir

Çevrimdışı atalay

Kim peki :)

Yazmayacağım.  :)

Daha önce Glen Johnson ve Britos ile prensipte anlaştıklarını yazdım; 3 haftadır netleşmedi.  :lol:

O yüzden sadece stoper bitti diyorum.  :ok:

Gelince demiştim diyemem zaten.

Sadece rahat olun iyi stoper.

Çevrimdışı Türkay

Daha önce Glen Johnson ve Britos ile prensipte anlaştıklarını yazdım; 3 haftadır netleşmedi.  :lol:

Peki bu stoper Britos'a ek mi? Yoksa Britos'un yerine mi gelecek? @atalay
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Güney Amerikalı mı? Oralardaysan benim ok'i mi aldılar.  :icool: :icool:

Çevrimdışı atalay

Peki bu stoper Britos'a ek mi? Yoksa Britos'un yerine mi gelecek? @atalay

Sağ stoper.

Britos sol.

Yani ek.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sağ stoper.

Britos sol.

Yani ek.

Şimdi bi heyecan geldi işte
Hem sağ hem sol stoper düşünmeleri bile heyecan verdi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bitti diyorsan yaz, gelmezse gelmesin sana ne diyebiliriz ki?

Çevrimdışı GÖRKEM

Şu ana kadar ismi geçen takımlar arasında Stoke City dışında, bana göre hepsi için profili düşük bir oyuncu.

Stoke için ise oyun şablonu ve taktik açısından ideal. Kanat ortaları ve şut becerisi açısından.

Ayrıca mesele o değil tam 11 takım ile ismi geçiyor.

Konoplyanka kalite acisinden Stoke Takimindan üc gömlek üstün. Cok büyük Kulüplerde ilk 11 oynayacak kalitede bir oyuncu.

Stoke'a giderse cok yazik olur.

Çevrimdışı talha

Şimdi bi heyecan geldi işte
Hem sağ hem sol stoper düşünmeleri bile heyecan verdi

Hem sağ hem sol düşünmeleri ya Pedro'yu satıyoruz demektir ya da Milos'tan umudu kestik gönderiyoruz demektir.

Bir de sanırım Atınç'ı tutuyoruz çünkü o zaman 3 stoper gerekiyor.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hem sağ hem sol düşünmeleri ya Pedro'yu satıyoruz demektir ya da Milos'tan umudu kestik gönderiyoruz demektir.

Franconun gönderilmeyeceğini bugün başkan açıkladı. Milos uzun vadeli sözleşmesi var daha piyasası oluşmadı gönderilmez.
Atınç ise teklif hala geçerliyse gönderilecek gibi duruyor.
3te 0 yaptın  :biggrinking:

Çevrimdışı Türkay

Pedro kalacakmış bugün başkan dedi. Atınç a da teklif varmış o gidebilir

Stoperler Britos 2.Stoper Milo Pedro olacak galiba. Bi de Necip var tabi :D
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 15:26:44 Türkay ]

Çevrimdışı Anıl

İkisi de değil. Ersan giderse elimizde Atınç, Pedro ve Milosevic kalıyor. Sol stoper zaten 1 tane vardı Britos gelecek 2 olacak. Sağ stoper de Pedro ve Milosevicten daha iyisi olacak işte. Başkan zaten Pedro ve Töre'yi satmayacağız diye açıklama yaptı.

Çevrimdışı talha

Franconun gönderilmeyeceğini bugün başkan açıkladı. Milos uzun vadeli sözleşmesi var daha piyasası oluşmadı gönderilmez.
Atınç ise teklif hala geçerliyse gönderilecek gibi duruyor.
3te 0 yaptın  :biggrinking:

O zaman çok büyük plansızlık işine girerler.

Atınç gidecek bence de. O zaman bir tane sol stoper 3 tane sağ stoper olacak. Çok mantıklı gelmiyor bana olay.  :evillol:

Çevrimdışı forzatunga

5 stoper lazım.tabi necip stoper çıksın istemiyorsanız, ona göre planlamak gerekli.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

5 stoper lazım.tabi necip stoper çıksın istemiyorsanız, ona göre planlamak gerekli.

Necip'in 5. stoper olmasında sakınca yok. Problem Sivok, Atınç vs. kenarda otururken onların yerine oynaması.

Avrupa'nın hiçbir takımı 5. stoper için transfer yapmaz, ya altyapıdan birini kullanırlar, ya da bizim Necip gibi başka mevkiden devşirme oyuncu koyarlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı TØLGA

river plate'deki eleman mı?? :upto: :upto:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

FutbolArena Özel - Beşiktaş büyük bir gelirden olmak üzere. Çin kulübü Shandong Luneng ile 14 milyon TL karşılığında Ersan için anlaştı ama oyuncu gitmeyi kabul etmedi.

4 yıl sözleşme isteyen Ersan'a Çin kulübü 2+1 yıllık sözleşme önerdi. Çin kulübü, Ersan Gülüm'in 4 yıl ve istediği 10 milyon Euro garanti parayı kabul etmedi.

Bu gelişme üzerine transfer için gelen Shandong Luneng yetkilileri, Ersan ile anlaşmadan geri dönme kararı aldılar.

Çevrimdışı forzatunga

Necip'in 5. stoper olmasında sakınca yok. Problem Sivok, Atınç vs. kenarda otururken onların yerine oynaması.

Avrupa'nın hiçbir takımı 5. stoper için transfer yapmaz, ya altyapıdan birini kullanırlar, ya da bizim Necip gibi başka mevkiden devşirme oyuncu koyarlar.

elbette transfer yapar demedim zaten.5 tane lazım dedim.necip özelinde sakınca var ama stoper oynamasında :)

2 as stoper+ pedro+milosevic+altyapıdan gelen   şeklinde olması ideal.

Çevrimdışı Türkay

FutbolArena Özel - Beşiktaş büyük bir gelirden olmak üzere. Çin kulübü Shandong Luneng ile 14 milyon TL karşılığında Ersan için anlaştı ama oyuncu gitmeyi kabul etmedi.

4 yıl sözleşme isteyen Ersan'a Çin kulübü 2+1 yıllık sözleşme önerdi. Çin kulübü, Ersan Gülüm'in 4 yıl ve istediği 10 milyon Euro garanti parayı kabul etmedi.

Bu gelişme üzerine transfer için gelen Shandong Luneng yetkilileri, Ersan ile anlaşmadan geri dönme kararı aldılar.

Başkan bugün Ersan da gitmek istiyor. dedi Çinliler ilk Ersanla konuşmuş