2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889118 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Fikret Orman: Bunu hep beraber göreceğiz, 2019-2020 sezonunda Beşiktaş Kulübü, 1 milyar bütçe yapan bir kulüp haline gelecek.

hahaha , ben yatıyorum artık yat zıbar ekmegımı yedım beynım yandı , hayırlı geceler :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beyaz yalanlarına alıştık da, bu artık Ziyaaa oldu.

Ağustos sonuna kadar vaktimiz varmış da beklemeyecekmişiz o kadar, allah razı olsun kendisinden.

Çevrimdışı Abdullah

əvrən ‏@evrenmanchester  2 dk.2 dakika önce
Baba rahman i isteyenler

Arsenal
City
Manutd

@Çağrı abi sen bi ara bu adamı mı istiyordun  :ebebe:

Çevrimdışı atalay

Rahman Baba zu Chelsea.

25 milyon euro.  :eyes

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Rahman Baba zu Chelsea.

25 milyon euro.  :eyes
Filipe Luis de Atletico Madrid'e geri döner herhalde :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Başkan fikret orman güçsüz aday olası seçimde kaybedecek taraf rüzgar sağnakın beşte biri kadar olabiliritesi olan konuşmalar yapmıyor. Kandırıyor bunu burda söyleyince biz haksız çıkıyoruz. Olay ziya boyutunu da geçti. İlk seçimde giderler umarım.

Çevrimdışı Türkay

Murat Özen (habr1903) demin periscope de Brezilyalı 19 yaşında bi santrafor ile ilgileniyormuşuz dedi.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 00:37:54 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

Fikret Orman: Bunu hep beraber göreceğiz, 2019-2020 sezonunda Beşiktaş Kulübü, 1 milyar bütçe yapan bir kulüp haline gelecek.

hahaha , ben yatıyorum artık yat zıbar ekmegımı yedım beynım yandı , hayırlı geceler :)
ya bu donemde cikan  haberler gercek ise transfer sezonunda ersan atinc pedro ba giderse o zaman ne yapacaksin veya yapacaksiniz

Çevrimdışı TØLGA

ya donem haberler gercek ise transfer sezinunda ersan atinc pedro ba giderse o zaman ne yapacaksin veya yapacaksiniz
yaa şunu anlamıyorsunuz veya anlatamıyoruz ba 14 atınç 6 ersan 5 milyon gitsin tamam eyvallah
bu yönetimin sportif olarak başarısız olduğunu değiştirmezki kupa varmı kupa onu söyleyin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

tff flen yazıyo ama fake olabilir :biggrinking:
tff sitesine baktım form varmı diye orada form örnekleri var ama şuan baktığım pc de office yazılımı yok eğer bu şekildeyse fake dir :)

Çevrimdışı Türkay

Nemanja Maksimović bu adam alınmalı yatırım olarak daha 20 yaşında
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tff sitesine baktım form varmı diye orada form örnekleri var ama şuan baktığım pc de office yazılımı yok eğer bu şekildeyse fake dir :)

Link verirmisin abi biz bakalım :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Filipe Luis de Atletico Madrid'e geri döner herhalde :)

İyi ilişkilerimiz var 5 milyona bitiririz Cech gibi.  :kop:

Taş yerinde ağırdır.

Kiralık geri gelir.

Çevrimdışı Tolga

İyi ilişkilerimiz var 5 milyona bitiririz Cech gibi.  :kop:

Taş yerinde ağırdır.

Kiralık geri gelir.
Biz Tosiç'i aldık unuttun mu :D

Çevrimdışı FARUK

tff sitesinde hepsi var bunların düzenlenir fake olarak :)
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=128

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı murat_

yaa şunu anlamıyorsunuz veya anlatamıyoruz ba 14 atınç 6 ersan 5 milyon gitsin tamam eyvallah
bu yönetimin sportif olarak başarısız olduğunu değiştirmezki kupa varmı kupa onu söyleyin
arkadas sen olayi anlamadan ne zipliyon konuya adam diyo bu transfer dedikodularini baskan ortaya saliyor oysa ole bisey yok diyo bende diyorumki ya varsa ya soylendigi gibi olursa ne diyeceksiniz

Murat Özmen (habr1903) demin periscope de Brezilyalı 19 yaşında bi santrafor ile ilgileniyormuşuz dedi.

Gabriel Barbosa olsa diyeceğim de hiç sanmıyorum :)

Çevrimdışı FARUK

Gabriel Barbosa olsa diyeceğim de hiç sanmıyorum :)

burkina faso lu olsa keşke :)

burkina faso lu olsa keşke :)

Bertrand traore yi diyorsun sanırım. Dortmund 10 milyon euro teklif etmiş chelsea vermemiş. Çalışma izni çıkartılmış, chelsea bu sene faydalanmayı düşünüyor.

Çevrimdışı murat_

Simdi baktigimda @Kemal arkadas benim alintilamak istedigim mesaji silmis veya silinmis benim alinti yaptigim mesaj nasil deyisti anlamadim

Çevrimdışı Tolga

Ba giderse iyi bir forvet alınacaktır elbette fakat yedek kulübesine forvet alınacağını düşünmüyorum.

Şenol Hoca, Ömer'i takımda tutmak istiyormuş elimizde 4 forvet olacak yani.