2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895313 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Bi de lanzini vardı ona bakim neler yapıomuş  :evillol:

Bak bak. Seneye de bir konoplyanka vardı ne yapıyormuş diye bakacağız  :D

Çevrimdışı ZEKI

Kono ne oldu sevilla ilede imzalamamis..

Çevrimdışı Hasan Akten

Kono ne oldu sevilla ilede imzalamamis..

Ne olacak abi adam fiyat arttırmak için bizi kullandı ve kullanmaya devam ediyor. Eninde sonunda ya sevilla ya da epl'ye gidecek.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Cüneyt Tanman: "Transferde 3 nokta atışı, 1-2 genç oyuncu ve 1-2 tane de tecrübeli oyuncu düşünüyoruz."

Bunu geçen senenin 2 kupalı şampiyon takımı söylüyor.

Bizimki de yalan yahut değil 2 transfer yapacağız diyor.

Bir yerde hata var arkadaşlar. Yalansa yalan söylemesi, yalan değilse 2 transferin yeteceğini düşünmek..

Her halukarda hata hata hata.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne olacak abi adam fiyat arttırmak için bizi kullandı ve kullanmaya devam ediyor. Eninde sonunda ya sevilla ya da epl'ye gidecek.

Yalnız şuan Stoke ve Sevilla konuşuyo onu. Belki bize gelir çat diye :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı muhalefet

Şampiyon takım 4-5 transferden bahsederken dünyanın en çok 3. olan takımının başkanı 2 transferden bahsediyor. Allah bizim belamızı böyle veriyor galiba.

Çevrimdışı Hasan Akten

Yalnız şuan Stoke ve Sevilla konuşuyo onu. Belki bize gelir çat diye :biggrinking:

Fiyat arttırmak için Stoke ve Sevilla'yı kullandığını mı konuşuyorlar? Hiç sanmıyorum  :D
İlk günden beri inanmadım konop olayına hala gram inanmıyorum.

Çevrimdışı Erhan

Ukrayna rusya topçuları soğuk gelio bana ya epl veya laligada tutunamaz bu adam.Ki biz de bişi yapar mı muamma.

Khlestov die bi topçu vardı hatırlayan var mı tutunamamıştı galiba :alala:

Çevrimdışı velikavlak12

Rüzgar Sağnak iyi yorumcu olur  :D  Başkanlık için sanki fazla düşük profil gibi dinledigim kadarı ile tanımıyorum kendisini. tanıyan var mı?

Çevrimdışı Kemal

Bahsedilen satışlar olursa , giden futbolcuların yerleriyle nasıl 2 topçu dahil edicez ? Adamı anlamak mümkün değil ama ben anladım ;

Kısaca diyorki transfer teklifleri haberlerini ben salıyorum piyasaya, aslında 1 sağbek 1 stoper alıp transferi kapatacaz, Kono da imzalarsa ne alaa.  Türkçe meali budur.

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimiçi Necmi

Eto'o bitmis.. yarabbi sukur en sonunda getirdiler adami memlekete..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

git başında nöbet tut kaçmasın pek kalıcı gibi durmuyor :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

git başında nöbet tut kaçmasın pek kalıcı gibi durmuyor :D
valla nobet tutulacak kadar oldu. Kac yildir ha suna geldi ha buna geldi.. geldi de kurtulduk. En azindan haberini yapamazlar artik. :)

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

valla nobet tutulacak kadar oldu. Kac yildir ha suna geldi ha buna geldi.. geldi de kurtulduk. En azindan haberini yapamazlar artik. :)

olurmu sene ortasında İstanbula getirecekler daha

Çevrimdışı Kadir G.

@firatgunayer: Baraja bak..İnsan şut çekmeye utanır:)

Çevrimdışı Kemal

Antalya seneye ilk 5 bunu yazın kenara :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı yapılan: Kadir Güney link=topic1162.msg279989#msg279989 date=1435179248

O barajon kurulmasına sebep olan kişi yani Frikigi kullanan kişi NİHAT KAHVECİ :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

O barajon kurulmasına sebep olan kişi yani Frikigi kullanan kişi NİHAT KAHVECİ :bandit:

Boşver şimdi nihatı :D şu tabloya bakar mısın bir araya getirmek çok çok büyük iş. Bir bu iki efsane milan üç arsenal kadrosu. Yerleri ayrı bende.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

şutu çekende nihat kahveciymiş bu arada :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı muhalefet

Fikret Orman: "Beşiktaş artık üzerine koyma aşamasına gelmiştir. Artık çok fazla transfer yapmıyoruz. Yazın 3-4, kışın da 1-2 transfer."

Arabada 5 evde 15 hesabı

Çevrimdışı Kemal

Fikret Orman: Ortada oluşmuş bir şey yok ama hoşumuza gitmesi gereken şey, Beşiktaş'ın oyuncuları değerlidir ve alıcıları çıkmıştır.

Tamda bu sözü soylemek ıcın o bomba transfer teklifi haberlerını yaptırıyor.