2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904162 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Anne tarafindan çin li desek kitleyemez miyiz ?
Bak o da olabilir @Deniz :D :D

ha iste aynen bu. 

bu yüzden diyorum ki Kaleci'nin etkisi bir yere kadar'dir.

Muslera Sampiyonlar Liginde ortalama 3 Gol yedi.  :D
Hocam Ş.Ligi'nde en iyi kaleci bile belli bir yere kadar takımı tek başına sırtlar bu Muslera olmasa bile :icool:

Fakat Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak istiyorsak omurganın çok iyi olması şart.

Kaleci de bu yüzden çok önemli bir bölge.

Maçlarımızı hatırlayın kalemize 2 ya da 3 top ya geliyor ya gelmiyordu onlardan 1 ya da 2 tanesi kesin gol oluyordu.

Bizim kaleciler bazen top kurtarmadan maç bitiryorlardı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Atınç içinde başlamış kesinlikle satılmasınlar. 6 milyon gerçekse şehre inene kadar refaket edersin. O parayla taş gibi stoper alınır bu takıma.

6 milyona her türlü satılır düşünmeye gerek yok. Ersan 4.5 diyorlar umarım o da olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62911/
yeni transferimiz hayırlı olsun  :biggrinking:

Sağlık kontrolunden geçerken sakatlanmazsa iyidir.

Yanlız şöyle bi durum var bence  mustafa makul bi ücrete oynasa sıkıntı yok begenirim mustafayı

Çevrimdışı TØLGA

Sağlık kontrolunden geçerken sakatlanmazsa iyidir.

Yanlız şöyle bi durum var bence  mustafa makul bi ücrete oynasa sıkıntı yok begenirim mustafayı
abi aldığı paranın karşılığında verdiği 0 bana göre yeteneği vardır belki gençlerbirliğinde kanıtladı kendini azçok
ama ben ayağına top geldiğinde bir planı olduğunu düşünmüyorum eli ayağı birbirine dolaşıyo gibi oluyo çok ilginç
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

abi aldığı paranın karşılığında verdiği 0 bana göre yeteneği vardır belki gençlerbirliğinde kanıtladı kendini azçok
ama ben ayağına top geldiğinde bir planı olduğunu düşünmüyorum eli ayağı birbirine dolaşıyo gibi oluyo çok ilginç

Artık bişeyler yapması gerekiyor sakatlanmadan 12  13 gol atması gereken bi sezon olması dilegiyle.

Çevrimdışı TØLGA

Artık bişeyler yapması gerekiyor sakatlanmadan 12  13 gol atması gereken bi sezon olması dilegiyle.
amin amin inşallah bir kurşun döktürse iş düzelecek belkide  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Milan Axel Witsel ile  görüşüyormuş bunuda alamayacaklar  adamlar iyice bizim gibi oldular kimseyi alamıyolarlar BJK sendromuna yakalandılar :)

sarper hoca öçb ameliyatımı yaptı.şükürler olsun iyiyim şimdi.4-5 arkadaşımıda öçb den sarper hocaya yönlendirdim.onlarda çok memnun kaldılar.bir abimizde aşilden ve dizdeki kıkırdak erimesinden gitmişti.oda çok memnundu.

Çevrimdışı Serdkar

her elindeki değerli olacak diye bir kuralmı var iyi oyuncu oynadığı ilk maçta kendini belli eder kardeşim.
onun yaşındaki bir gencinde zıpkın gibi olması gerekir. O büyük anneden hallice duruyor.
ben dünkü çocuk değilimki nerdeyse Beşiktaşın alt yapıdan çıkardığı her oyuncuyu gördüm.
olanınada şahit oldum olmayanınada tecrübeyle iyi olunmaz iyi oyuncu gömleği varsa iyidir
tecrübeyle ancak hatalarını giderir daha iyi olur bununki hata değilki adamda öyle bir yetenek yok
adamını kaçırıyor arkadan kaleye gidişini seyrediyor o boyuna bakmadan yere yatıyor hep ama bir daha kalkması zaten asır geçiyor
Beşiktaşta olmaz pişecekse bunu Beşiktaşta yapamaz bize çok fazla şeye mâl olur kiraya verirsin olursa
orda olur sen inanıyormusun  5-6 M verildiğine sen o paraya ne stoperler alırsın  @Serdar_76

@Necmi Abi
Ilk Macda kendini belli eder diyorsun ben buna katilmiyorum...
Genc Oyunculari oynadikca tecübe kazanacak ...
Adam kacirma falan filan bunlar ilk basda heyecandan falan olabilir..
Gencler oynayip özgüven kazanip hala bu hatalar yaparlarsa eyvallah..
100% perfekt oynayan bir Genc oyuncu bulamasin zaten..Oynadakackasin ve o oynadikca acilacak ve kendisini gösterecek..
Almanya ve diger Liglerde oynatipda kazaniyorlar gencleri..
Adamlar birsey gördügü varda o kadar para veriyor bu Atinc..
Gs da Semih örnekigin
Semih Hava Toplari cok zayif ama sans verilip oynatildi...Milli Takima kadar cikdi..
Atinc o sanslari verilseydi simdi durum daha degisikdi

Çevrimdışı TØLGA

sarper hoca öçb ameliyatımı yaptı.şükürler olsun iyiyim şimdi.4-5 arkadaşımıda öçb den sarper hocaya yönlendirdim.onlarda çok memnun kaldılar.bir abimizde aşilden ve dizdeki kıkırdak erimesinden gitmişti.oda çok memnundu.
valla sahada değişiyor, kondisyonerde, doktorda, bu seferde böyle sakatlıklar olur ise hoca flen okusun tükürsün bu nedir çektiğimiz sakatlıklardan  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Hocam Ş.Ligi'nde en iyi kaleci bile belli bir yere kadar takımı tek başına sırtlar bu Muslera olmasa bile :icool:

Fakat Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak istiyorsak omurganın çok iyi olması şart.

Kaleci de bu yüzden çok önemli bir bölge.

Maçlarımızı hatırlayın kalemize 2 ya da 3 top ya geliyor ya gelmiyordu onlardan 1 ya da 2 tanesi kesin gol oluyordu.

Bizim kaleciler bazen top kurtarmadan maç bitiryorlardı :)

tabi ki Kalecinin de iyi olmasi önemli ama kabiliyet olarak en basit mevki.

cok pozisyon vermeden gol yememiz dogru ancak burada otomatikmen sucu Kalecide aramak yanlis cünkü bizim Kaleye gelen o dedigin 2 ya da 3 top o kadar net Pozisyon oluyordu ki Kalecinin genelde yapacagi birsey kalmiyordu.

istersen bir söyle analiz yapalim. Ligde yedigimiz 32 Golün kac tanesinde "böyle Gol yenmez" veya "Kaleci bizi yakti" diyebilirdik?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İtalyan basınına göre, Çin kulübü Shanghai Shenhua ya Roma'da oynayan Seydou Doumbia'yı ya da Demba Ba'yı transfer edecek. 

Seydou Dombia daha iyi golcü :) onu alsınlar

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

@Necmi Abi
Ilk Macda kendini belli eder diyorsun ben buna katilmiyorum...
Genc Oyunculari oynadikca tecübe kazanacak ...
Adam kacirma falan filan bunlar ilk basda heyecandan falan olabilir..
Gencler oynayip özgüven kazanip hala bu hatalar yaparlarsa eyvallah..
100% perfekt oynayan bir Genc oyuncu bulamasin zaten..Oynadakackasin ve o oynadikca acilacak ve kendisini gösterecek..
Almanya ve diger Liglerde oynatipda kazaniyorlar gencleri..
Adamlar birsey gördügü varda o kadar para veriyor bu Atinc..
Gs da Semih örnekigin
Semih Hava Toplari cok zayif ama sans verilip oynatildi...Milli Takima kadar cikdi..
Atinc o sanslari verilseydi simdi durum daha degisikdi

Atınçın iyi kötü oynaması bir konu ne kadar gelişecek ayrı konu, 6 milyon teklif var bu ise apayrı bir konu. Yıllardır istediğimiz şey oyunculardan biraz kar elde etmekti kader yüzümüze güldü 6 milyon veriyorlarsa hiç düşünmeye gerek yok. 6 milyon euro 18 milyon TL eder bi de böyle düşün  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

cok pozisyon vermeden gol yememiz dogru ancak burada otomatikmen sucu Kalecide aramak yanlis cünkü bizim Kaleye gelen o dedigin 2 ya da 3 top o kadar net Pozisyon oluyordu ki Kalecinin genelde yapacagi birsey kalmiyordu.

istersen bir söyle analiz yapalim. Ligde yedigimiz 32 Golün kac tanesinde "böyle Gol yenmez" veya "Kaleci bizi yakti" diyebilirdik?

İşte ben de onu söylüyorum büyük takımların kalecisi çıkartılması zor olan topları çıkartmak zorunda.

Yoksa yenecek golü yiyip kurtarılacak topu kurtarmak zaten çoğu orta seviye kalecinin yapabildiği birşey. :)

Yani demek istediğim bir derbide çıkıp çok kritik 2-3 top kurtaracak ve bize zaman zaman tek başına maç kazandıracak bir kaleci lazım.

Çevrimdışı Deniz

Fernandao da gelmis istanbula
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Olympique Lyon, Beşiktaş'ın Burnika Faso'lu stoper Bakary Kone için yaptığı 1.5M€'luk teklifi kabul etti. (@NTVSpor)
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 15:53:28 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GÖRKEM

İşte ben de onu söylüyorum büyük takımların kalecisi çıkartılması zor olan topları çıkartmak zorunda.

Yoksa yenecek golü yiyip kurtarılacak topu kurtarmak zaten çoğu orta seviye kalecinin yapabildiği birşey. :)

Yani demek istediğim bir derbide çıkıp çok kritik 2-3 top kurtaracak ve bize zaman zaman tek başına maç kazandıracak bir kaleci lazım.

Topun ya cikartilacak olani vardir ya da cikartilmayacak olani.

cikartilmasi zor olani ariyorsak golleri iyice analiz etmemiz gerekir.

bunu yapmak icin su soruyu sorayim: kalemizde mesela Muslera olsaydi, yedigimiz o 32 Golün kac tanesini yerdik?

Çevrimdışı Kadir G.

Kabiliyet olarak en basit mevkiyi biraz açabilir misin?

Çevrimdışı Tolga

Topun ya cikartilacak olani vardir ya da cikartilmayacak olani.

cikartilmasi zor olani ariyorsak golleri iyice analiz etmemiz gerekir.

bunu yapmak icin su soruyu sorayim: kalemizde mesela Muslera olsaydi, yedigimiz o 32 Golün kac tanesini yerdik?

Rahat 10-12 tanesi yemezdik ve bu da bizi şampiyon yapardı :)

Çevrimdışı Deniz

Olympique Lyon, Beşiktaş'ın Burnika Faso'lu stoper Bakary Kone için yaptığı 1.5M€'luk teklifi kabul etti. (@NTVSpor)
Ntvspor bu sene fanatikle yarisir.full yalan haber.hic inanamiyorum onlarin haberlerine
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Çok vermişiz.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

bende şunu anlayamıyorum , biri açarsa sevinirim ;

Şimdi bizim stoperlere atınç 6 , ersan 4.5 , pedroda 5 m euro verıliyor değil mi?

Biz ne yapıyoruz 1.5 m euro ya mesela stoper alıyoruz veya bonservisi elinde stoperlere yöneliyoruz. Ya bize bu paraları veren adamlar gerizekalı mı gidip bu adamları almıyorlar da gelip bizim ıskartaları alıyorlar ? Mantık hatası var burda.

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor'un sitesine girdim de aynı haber de Serdar Aziz ve Vlaar ile de temaslar sürüyor demişler o yüzden kesin bir anlaşma yok ortada :D

Çevrimdışı TØLGA

Çok vermişiz.

valla bu adam gelirse zaten transferi kapatalım boşuna para harcamayalım ersan pedro ilede oynarım ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK