2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907816 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Prandelli döneminde Gs felaket bir durumdaydı fark yiyecekleri maçlarda takımı tek başına Muslera sırtladı.

Sivas maçı hatırlarım 4-0 5-0 bitecek maç 2-1 Gs üstünlüğü ile bitmişti.Kasımpaşa maçı da vardı 2-1 bitmişti yine yanlış hatırlamıyorsam.

Muslera sezon başı takım o kadar kötü giderken bile yarışta kalmasını sağladı erkenden kopabilirlerdi.

Gs'nin bu şampiyonluğunda Muslera'nın payı çok çok fazla.

ben Gs'in bu sene az macini izledim. o dedigin maclari görmedim ama son maclardaki kurtarislari bazen de fazla abartildi diye düsünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

SPORX.COM ‏@sporx  3 dk.3 dakika önce
SON DAKİKA! Antalyaspor, Eto'o ile yapılan transfer görüşmelerine ara verildiğini açıkladı. #Sporxtransfer

Antalyaspor Etoo'nun tuvalete gittiğini açıkladı  :kop:

Tam destek aldıkları kişilerin zihniyetini uyguluyorlar, bol bol reklam bol bol gösteriş.

Altın tuvalet de verecekler Etoo'ya yakında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serdkar

@Necmi Abi
Oyuncu kendisini gelistirmesi icin oynamasi lazim...
Bazi Seyler sirf Idmanlar ögrenilmiyor..
Gencler oynadikca tecübe kazaniyor..
Biz Atinc begenmiyoruz ama Almanlar tutmus buna 5-6 Mio para veriyorlar..
Neden Acaba.
Almanlar Scouting bizim Türkiye Scoutlar gibimi acaba. :D
Bilic Efendi gecen Sene Franco ve Ersan cok sans verdi ama bir Atinc oynatmadi..
Ersan yas 28 ve hala bir sürü hatasi oluyordu maclarda..Atinc olsa bari dersin Gencdir ögrenir ama Ersan en iyi yasinda yapiyordu bu hatalari...
Biraz elimizdeki degerleri kullanmasini bilmiyoruz.
Ayni Konu Pekto ile Cenk de gecerli...Cenkde dogru dürüst oynatilmadi ..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tabi ki ama bence siralama söyle:

1. Takim Savunmasi

2. Defans

3. Kaleci

Aynen. Taffarel'in toplara hiç uçtuğunu görmedim desem yeridir. Ama defansla uyumluydu ve çok iyi yer tutturur ve tutardı. Bir kaleci kalenin tamamını kontrol edemez. En az bir kenarı oyuncuya bırakır. Oyuncu ise kendi kontrol ettiği bölgeden topun geçmesine engel olmalıdır. Engel olamazsa kalecinin yapacak bir şeyi yoktur. Mesela bizim Oğuzhan öyle vurur, sert değildir ama defansın bacaklarının yanından ya da arasından giderse kaleci bir şey yapamaz. Bir örnek te Sneijder in Bufona attığı goldür. Şut defansın bacak arasından geçip Buffon'un korumadığı yere gidip gol olmuştur.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

fatih doğan

İnanmam. :nerd: O heriften böyle kaliteli bi iş çıkmaz :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Antalyaspor Etoo'nun tuvalete gittiğini açıkladı  :kop:

Tam destek aldıkları kişilerin zihniyetini uyguluyorlar, bol bol reklam bol bol gösteriş.

Altın tuvalet de verecekler Etoo'ya yakında.
Gelirse antalyada iyice rusça öğrenir zaten eto  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

gerçekleşirse sağlam kadro olur..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Prandelli döneminde Gs felaket bir durumdaydı fark yiyecekleri maçlarda takımı tek başına Muslera sırtladı.

Sivas maçı hatırlarım 4-0 5-0 bitecek maç 2-1 Gs üstünlüğü ile bitmişti.Kasımpaşa maçı da vardı 2-1 bitmişti yine yanlış hatırlamıyorsam.

Muslera sezon başı takım o kadar kötü giderken bile yarışta kalmasını sağladı erkenden kopabilirlerdi.

Gs'nin bu şampiyonluğunda Muslera'nın payı çok çok fazla.

Önüne gelenden dört yiyen bizim tolga ya da cenk değildi sanırım. Nasıl şampiyon olduklarını biliyoruz. Saray helvası çok vitaminliymiş. Sen ne yapmışsın; darbeye teşebbüs  :D Eeee bir de efsane başkan istemeyenler var. Fikret Orman stadı yaparken tüm maçlarını deplasmanda oynadığı Süleyman Seba sezonunu alsaydı birileri kahrından giderdi  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Ertesi günkü görüşmelerde ekonomik şartlarda futbolcu ile yıllık 3 milyon Euro ve menajerleri ile de 300.000 bin Euro olmak üzere toplamda yıllık 3.300.000 Euro ile anlaşma sağlanmıştır.

Antalyanın etoya vereceği para.Yazık yazık milletten çıkıyor bu paralar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kendi oyuncularımızı yerin dibine sokmakta ustumuze yok :tabe:
Okadar kotulerki oyuzden hepsine teklif yağıyor :bandit:
Benim izlediğim ATINÇ , Tottenham , Trabzon , Antep ve Gs maçlarında mükemmel oynadı , Top geçirmedi..
Gs maçındaki Hatayı söylıyorsunuz o pozisyonu dikkatli izleyin , O poziyonda hatanın %60 ını Sivoka , %40 ınıda Atınça yazarım , Güya kademeye giriyor Öyle bir atlayış modeli yok hani çok tecrübeli ya Yere göğe sığdırmadıgınız Sivok :money: @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı msezer

@çağrı sanırım sarper hoca yeni doktorumuz olmuş.hayırlı olsun.öçb ameliyatımı kendisi yapmıştı.hem dr hem insan olarak çok iyi biri şu andada milli takımın dr.u
ikinci olarakta güray varol gsye gidiyormuş.şike saçayağını tamamladılar galiba.

Başlangıçtaki hastaya yaklaşım konusunda aynı fikirdeyim ama başımdan geçen bir olayı anlatacağım kararı siz verin.
Sporcu sakatlıkları konusunda  iyi referensları olduğunu öğrendiğim bu adam 2010 yılında  benim de sağ ayak aşil tendonu ameliyatımı yaptı. Ameliyat sonrasındaki kontrollere başladığımda her kontrole gittiğimde ameliyat bölgesindeki dikişler biraz daha aralanmaya açılmaya başladı. Birkaç kontrolden sonra bu tür ameliyatlarda % 2-3 gibi başarısızlık ihtimali var ve o ihtimal gerçekleşti,  artık benim yapacağım bir şey yok, estetik cerrah bir şey yapabilirse o yapsın diyerek sıyrılmaya çalıştı. Epeyce de tartıştık.
Bu konularda çok iyi birkaç doktora göründüm. İlk gördüklerinde ameliyat kesiğinin çok tercih edilmeyen bir teknikle ve yeteri önem gösterilmeden yapılmış olabileceğini söylediler.  Daha sonra bir estetik cerraha 2. kez ameliyat oldum ve normalde birkaç ayda bitecek bir iyileşme süreci yaklaşık 1 yıl boyunca devam etti.
Bu olaydan 10 yıl önce sol ayak aşil tendonum  da kopmuştu ve ameliyattan birkaç ay sonra  yürümeye başlamıştım.
Bu yüzden önyargılı olabilirim ama bugün anlaşma haberini alınca üzüldüm açıkçası.

Bu yüzden

Çevrimdışı Çağrı

Ertesi günkü görüşmelerde ekonomik şartlarda futbolcu ile yıllık 3 milyon Euro ve menajerleri ile de 300.000 bin Euro olmak üzere toplamda yıllık 3.300.000 Euro ile anlaşma sağlanmıştır.

Ancak ekonomik şartlar haricinde diğer bazı detaylarda anlaşma sağlanamamıştır.

Antalya şehri ve Antalyasporumuz için bir proje transferi olarak düşünülen Samuel Eto’o, her ne pahasına olursa olsun transfer edilmesi değil, Kulübümüzün menfaatleri de gözetilerek hareket edildiğinden dolayı detayların netleşmesine kadar üzerinde düşünülmesi için görüşmelere ara verilmiştir.

Heyetimiz 24.06.2015 (bugün) TSİ saat 15:00’da Milano’dan şehrimize hareket edecektir.
Kamuoyuna önemle duyururuz" ifadelerini kullandı.
:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Atınç yedek klubemizde her daim olması gereken bir oyuncu çünkü o tipte başka defansımız yok. Teknik direktor akıllı kullanırsa çok işe yarayacagı maçlar olacaktır. Misal Brugge maçlarında oynatılsaydı biz geçmiştik o turu. De Sutter'i direk kitlerdi. Ki turu bizden alan adam da De Sutter olmuştu. Ayrıca 6 milyon teklif ettiklerini de sanmıyorum.

Çevrimdışı eski inönü

benim en merak ettigim konulardan biri transfer edilecek stoper, mevcut stoperlerimizden hangisinin yanına düşünülüyor. Franco'ya partner düşünüyolarsa farklı, Milosevic'e partner düşünüyolarsa farklı tipte stoper gerekir. Umarım detaylı düşünüyorlardır. Stoper transferi de Tosic tarzı yama transfer olursa değişen bir şey olmaz. Takıma direkt seviye atlatacak tartışmasız bir stoper alınmalı.

Çevrimdışı Anıl

Kendi oyuncularımızı yerin dibine sokmakta ustumuze yok :tabe:
Okadar kotulerki oyuzden hepsine teklif yağıyor :bandit:
Benim izlediğim ATINÇ , Tottenham , Trabzon , Antep ve Gs maçlarında mükemmel oynadı , Top geçirmedi..
Gs maçındaki Hatayı söylıyorsunuz o pozisyonu dikkatli izleyin , O poziyonda hatanın %60 ını Sivoka , %40 ınıda Atınça yazarım , Güya kademeye giriyor Öyle bir atlayış modeli yok hani çok tecrübeli ya Yere göğe sığdırmadıgınız Sivok :money: @Çağrı
Benim hatırladığım da GS maçında ilk golü Atınç yüzünden yedik :alala:

Çevrimdışı Deniz

benim en merak ettigim konulardan biri transfer edilecek stoper, mevcut stoperlerimizden hangisinin yanına düşünülüyor. Franco'ya partner düşünüyolarsa farklı, Milosevic'e partner düşünüyolarsa farklı tipte stoper gerekir. Umarım detaylı düşünüyorlardır. Stoper transferi de Tosic tarzı yama transfer olursa değişen bir şey olmaz. Takıma direkt seviye atlatacak tartışmasız bir stoper alınmalı.
Milosevice güvenerek yola cikmaz hiçbir teknik adam.transfer edildi sonra ayagi kirildi.performans ini kimse goremedi.cok iyi de cikabilir balon da cikabilir.deneyip gormek lazim..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Atınç, Kerim, Oğuzhan, Günay, Töre, Cenk Tosun = Bu isimler asla satılmamalıdır. Şimdi buraya Pektemek'i de yazacağım başlayacaksınız vırvıra  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Önüne gelenden dört yiyen bizim tolga ya da cenk değildi sanırım. Nasıl şampiyon olduklarını biliyoruz. Saray helvası çok vitaminliymiş. Sen ne yapmışsın; darbeye teşebbüs  :D Eeee bir de efsane başkan istemeyenler var. Fikret Orman stadı yaparken tüm maçlarını deplasmanda oynadığı Süleyman Seba sezonunu alsaydı birileri kahrından giderdi  :tabe:
@Hasan Tahsin abi evet o konuda haklısın :D

Ligdeki takımlara baktığımızda ortalama ve ortalama üstü hücum oyuncusu fazla yok bu da Muslera'nın daha da yıldızlaşmasını sağladı.

Ş.Ligi'nde Muslera'nın performansı da yetmedi çünkü orası başka bir platform :icool:

Ş.Ligi'nde bir kaleci bir yere kadar seni tek başına sırtlar :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

O degil de bugun fernandao da aciklanacak diyorlar.herifler ciddi ciddi para saçıyor transfere.

Benim hatırladığım da GS maçında ilk golü Atınç yüzünden yedik :alala:
O pozisyonu tekrar izle , Poziyonda Atınçtan çok Sivokun hatası var , Kademeye öyle mi girilir yada Tecrübeli bir stoper öylemi atlar topa ve adama ????
Ayrıca Atınç orada bireysel hata yapmadı , Hamle yaptı fakat alamadı bu Atınç'ın %100 hatalı olduğu anlamına gelmez :tabe: @Anıl
O poziyon haricinde 2-3 %100 lük Golude Atınç onledi :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Atınç, Kerim, Oğuzhan, Günay, Töre, Cenk Tosun = Bu isimler asla satılmamalıdır. Şimdi buraya Pektemek'i de yazacağım başlayacaksınız vırvıra  :evillol:
Evet pektemek satilmamalidir cunku alicisi yok.bedavaya gonderilsin en azindan 4 senelik 20 milyonluk kazıktan kurtuluruz.

Evet pektemek satilmamalidir cunku alicisi yok.bedavaya gonderilsin en azindan 4 senelik 20 milyonluk kazıktan kurtuluruz.
:tabe: :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

bizimki umrede sow ile birlikte

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Pektemek de Avustralya vatandaşlığı alsa keşke onu da yollardık Çin'e :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...