Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fikret orman döneminden değil daha önceki serdal bilgili dönemindeki transferlerden bahsediyolar galiba
Orada parantez içinde ELKESON var bide
ben sana demedim zaten.genel kanı altınsay bu işten çok iyi anlar(katılıyorum) ama beşiktaşa getirdiği oğuzhan, olcay gibi oyuncular istenmeyen oyuncular listesinin hatırı sayılır yerlerinde.hep kaçan balık büyük olur.emin olun şimdi dünya yıldızı olmuş oyuncular zamanında bize gelseler beğenilmez oyuncular heba edilir.oyunculara rahat bir ortam sunamıyoruz.
Sterling gider @atalay 40 milyon verdiler 40 veren 50 de verir zaten 50'ye verecekler.Asıl mesele giderse tercih Kono mu olur? Bence El Shaarawy'ı alırlar bu giderse.
Kono, bizim gibi takımlar için ideal ama. Liverpool için fazla düşük profil.Gerçi bu Liverpool transfer konusunda ne yapacağı belli olmaz. Bu arada "biz Liverpool'u eledik ne ideali" diyenler olmaz umarım.
Abi biz Dzeko hayalleri kuruyoruz sen Elkeson-Mbokani iyosun bu kadar gerçekçi olma
Papiss Cisse'ye fitim ben.
Kurma hayal genç gerçeklere dön Dzeko filan gelmez buralara
Adamlar da haklı ya.Çin'e de gidilmez ki. Ben olsam Arap yarım adasına giderim yine Çin'e gitmem.Adamların kültürleri aşırı farklı Kore filan olsa neyse Çin çok değişik bir ülke.Yulin yeter tek başına.
bize uymaz sevgilisine tatile gidiorum diyor başkasıyla evleniyo değerlerimize uymaz
NetoGlem Jonshon. Agger Britos Tosiç Atiba. TolgayGökhan Töre. Sosa. Konoplyanka. ElkesonBu nasıl @MURAT Abi Deminkini begenmemiştin
Olsun şu gole bakın yaaa
Töre-Sosa-Konoplyanka DzekoHayali bile süper değil mi
Abi neden Elkeson
Çine gitmekde ayri olay buna sahadaki 90 dk diye bakmayin orda yasiyorsunuz hayatinizi cinde gecirmeniz gerekiyor.ben futbolcu olsam eyvallah gonderin ama avrupaya giderim derim.cine bende gitmem yasayamam ben oralarda.
evet sonuçta 1 gün futbol maçı yapıyorsun geri kalan günler orda yaşıyorsunben kafayı yerim heralde