2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920356 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  2 dk.2 dakika önce
Ersan Çin'e gitmek istemiyormuş yönetim de kadro dışı bırakmakla tehdit etmiş. Iş inada binecek sanırım.

Geçmiş olsun.
:s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

Ersan Çin'e gitmek istemiyormuş yönetim de kadro dışı bırakmakla tehdit etmiş. Iş inada binecek sanırım.

Geçmiş olsun.
Bu kimse harbi kolpa. :D Bir tane tutan haberi yok herifin. Ona buna saldırıyor :D

Çevrimdışı TØLGA

yıldırım demiröreni tebrik et istersen tolga galiba onun döneminde alınmıştı.satanı tebrik edemiyorsan bari alanı tebrik et.
tebrik ettim zaten abi  :bandit:
https://twitter.com/ToGiiiii_/status/613412400868556800
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı JoseDemba

Geçmiş olsun.
Abi inanmayın yönetime sallıyan ne yazsa tutmayan biri Adalı başkan olmuşmu sorun bi  :lol:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Geçmiş olsun.
Yine başlamış sallamaya :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

başladı diyanet  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

''Sabah Ola Hayrola'' başladı. Bekleriz efendim.  :lol:

Çevrimdışı Efe

ersan shandong luneng te demekte ısrar ediyor a spor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

başladı diyanet  :)
bekliyorum bende daha göremedim başkanı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı musacn1903

Başkanın konuşmalarını arada burda yayınlarsanız çok makbule geçer :)

Çevrimdışı TØLGA

band yayın ya bende canlı bekliyordum izlemek isteyenlere  :biggrinking: http://www.diyanet.tv/canli-izle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Eski bu yavv kahvaltı yapıyolar  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Çıktı valla cidden  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Başkanın konuşmalarını arada burda yayınlarsanız çok makbule geçer :)
takım ile alakalı birşey konuşulacağını düşünmüyorum olursa yazarız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı musacn1903

takım ile alakalı birşey konuşulacağını düşünmüyorum olursa yazarız
Yayın feyk çıktı :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Viviano

Arkadaşlar Leipzig'in 2.Lig takımı olmasına bakmayın. Salzburg'la kardeş takımdır yani Salzburg para veriyor Leipzig'e. Bu yıl da rahat Bundesliga'ya cikacak zaten.

RALF RANGNICK

hey gidi...

İbrahim Altınsay kendisini Beşiktaş'a getirmeye çalışıyordu(oğuzhan, şener özbayraklı,salih uçan gelecekti). Bir şekilde olmadı. O zaman fener şike ile çalkalanıyordu. Gs stadına yeni geçmişti. Yani ortam musait ortalık boştu. Tamer Kıran denen şahıs kendi başına iş yapmasa. Altınsay yukardaki saydığım isimlerle beraber Van Gaal'ı getiriyordu. Ve biz şimdi 3+ bilemedin 2+ şampiyonlukla 2016 senesine giriyor olabiliridik. Ne oldu? gs iki sene üst üste şampiyon oldu, yeni stadı ile geliri arttı.

Ama biz Fikret Orman'nın başına buyruk yöneticileri yüzünden tarihi fırsatı kaçırıdık.

2003 yılının mimarıdır Altınsay. Kimsenin bilmediği adamları bulup çıkarır. Ve tam bir futbol mühendisidir. Şuan için yeni stadla beraber BJK'nin kurtuluşudur.

[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 00:15:56 halvetifarazi ]

Çevrimdışı sağduyu

Bu takımı yönetenleri gerçekten anlamıyorum. Resmen başı kesilmiş tavuk gibiyiz kimin ne yaptıgı belli değil böle amatörce takım mı yönetilir  :alala:

Geçen seneden belli kardeşim bu takımın neye ihtiyaç duyduğu ;

1- Kaleci
2- Sağlam tecrübeli takımı arkadan yönetebilecek bir Stoper
3- Sağ bek
4- Sol bek

Bunlardan sonra olabiliyorsa atiba nın mevkisine daha hırslı pozitiv bir ortasaha.

Neden bu kadar kasılıyor anlamış değilim. Tartışılacak bir şeyde yok ki geçen sene gördük neden şampiyonlugu verdiğimizi neden avrupada turu geçemediğimizi göz var nizam var maceramı arıyolar anlamadım valla.

Biz de seni anlamadık :olmaz
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı sosyalkartal

şu uefanın yaptığı sınırlama heralde bizim ilerde kurtuluşumuz olacak sınırlama süresini biraz daha uzatsınlar  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan yine stattan bahseder gibi konuşuyo :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Başkan ölüm temalı programdan stada girecek birazdan bekliyorum o hamleyi  :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Eylüle yetişiyormuymuş? :D

Çevrimdışı Viviano

Emiliano Viviano aslında tam bize göre bir kaleci yahu. Arsenal'in şuan 3.kalecisi ama bu yanıltmasın kimseyi çünkü Arsenal'in cidden çok iyi 2 kalecisi var. Bu yıl Palermo'nun as kalecisiydi ve kendisi çok beğendiğim bir kaleci. 29 maça çıktı ligde 30 gol yedi sadece ve 11 maçta da gol yemedi. Keşke yönetime biri bahsetse de ilgilensek. Uygun maliyetli de olur hem.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan ölüm temalı programdan stada girecek birazdan bekliyorum o hamleyi  :bandit:

"Şimdi bakın mesela burası çok zor bir lokasyon..." :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."