2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920672 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Ne Serdar Azizi yapmayın Allah aşkına. Adam gibi stoper gelmezse bu takım başarılı olamaz. Gerçi şaşırmamak lazım. Ersan gidiyor diye methiyeler düzülmüş ben necip pektemek giderse onlarada bekliyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaş, oyuncu satsa bile UEFA'yla yaptığı anlaşma gereği gelen bonservisin yüzde 60'ını kullanabiliyor.

Bu doğru mu ?

Öyle birşey yoktu bildiğim kadarıyla, sadece yönetimin bu yönde bir tasarrufu olacakmış diye haberler var.

Çevrimdışı Renton

Beşiktaş, oyuncu satsa bile UEFA'yla yaptığı anlaşma gereği gelen bonservisin yüzde 60'ını kullanabiliyor.

Bu doğru mu ?
Bende bugun gordum ama yonetim %60 ini kullanacak gibi bir haberdi
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle birşey yoktu bildiğim kadarıyla, sadece yönetimin bu yönde bir tasarrufu olacakmış diye haberler var.
Bir yerde gördüm bende şaşırdım anlaşmada böyle bir madde yok diye biliyorum. Ama senin dediğin doğrudur abi büyük bir ihtimalle.

Çevrimdışı Renton

Sorun da bu zaten. Eldekilerin en iyisinin bu denli dengesiz olması. Açıkcası Ersan'ın iyi niyetli olduğuna bende katılıyorum fakat kesinlikle iyi bir stoper değil. Gerek adam kaçırması, gerek yersiz hataları gerekse oyuna soktuğu her uzun topun ya taca ya auta gitmesi geçen sene beni deli ediyordu. 5 milyon bence piyangodur, başka da birşey değil.
Aynı fikirdeyim zaten defans hattının bu denli dengesiz olması komikti motta zaten bomba orda opare oyleydi

Çevrimiçi Samet Ç

Elde Atınç ile Milo kalacak büyük bir ihtimalle bunlar mutlaka yedek olması lazım. Abdoulaye Ba falan alınmaz herhalde. O da ancak yedek olur çünkü. Şu Douglas'ı ve Toloi'yi alsalar on numara olur.

Çevrimdışı ümer

Ersanla Birlikte İsmail de ver gitsin elde patlayacagına Cin e ver  :ok:
İsmailin üstüne para isterler

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

İki tane zebellah gibi adam dikmemiz lazım stopere. Tabiri caizse kodu mu oturtucak cinsten. Özellikle şu Samba'yı isterdim. Adamın gözlerinden ateş çıkıcak nerdeyse  :D

Çevrimdışı Anıl

Elde Atınç ile Milo kalacak büyük bir ihtimalle bunlar mutlaka yedek olması lazım. Abdoulaye Ba falan alınmaz herhalde. O da ancak yedek olur çünkü. Şu Douglas'ı ve Toloi'yi alsalar on numara olur.
Pedro var birde :) İşte 3 milyonunu kullanıp bonservisli bir stoper alsınlar (Douglas veya Samba), free olarak da Britos'u getirsinler.

Çok şey mi istiyoruz be :iblush:

Çevrimdışı Renton

Pektemegede pasaport cikarsak cinde yerli kategorisinde oynayacak sekilde

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Sow'u Sunderland'e satacak büyük bir ihtimalle .

Çevrimiçi Samet Ç

Pedro var birde :) İşte 3 milyonunu kullanıp bonservisli bir stoper alsınlar (Douglas veya Samba), free olarak da Britos'u getirsinler.

Çok şey mi istiyoruz be :iblush:
Pedro'yu yollarlar. O yüzden yazmadım. Douglas  ( Samba ) - Toloi ikilisi mükemmel olur. Birde biri Agger yazmış o daha iyi olur :)

Çevrimdışı talha

Pedro ve Atınç'ı da satarsak stoperlerden 12M'a yakın para gelecek demektir.

Bu arada @Samet Ç adam gidiyor dedim bak erken konuşmamak lazım.

Yine de çok erken konuşmamak lazım.  :icool: :icool:

Bu arada Ersan'a 2.5M para vermişler. Çok güzel para ömrü boyunca kazanamaz gideceksin 3 yıllığına ben olsam giderim.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Pedro ve Atınç'ı da satarsak stoperlerden 12M'a yakın para gelecek demektir.

Bu arada @Samet Ç adam gidiyor dedim bak erken konuşmamak lazım.

Yine de çok erken konuşmamak lazım.  :icool: :icool:

Bu arada Ersan'a 2.5M para vermişler. Çok güzel para ömrü boyunca kazanamaz gideceksin 3 yıllığına ben olsam giderim.  :tabe:
Ersan gitsin hele bi hem özür dilerim hem tebrik ederim. :D

Çevrimdışı talha

Beşiktaşın tecrübeli futbolcusu Ersan Adem Gülüm, Çin'in Shanghai Shenhua Kulübü'ne satılmak üzere.
HABER1903'ün konu ile ilgili edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü'nün Çin ekibinden 5 milyon Euro para istediği öğrenilirken, Shanghai Shenhua Kulübü'nün Ersan Adem Glülüm için 4.5 milyon Euro verdiği bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Ersan Adem Gülüm'ün Çin kulübü ile 3 yıllık sözleşme istediği bilgisine ulaşılırken Shenhua Kulübü'nün 2+1 yıl olmak üzere sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

2 kulüp yöneticilerinin yarın tekrar görüşerek aradaki pürüzleri ortadan kaldırarak bu transferi noktalamaya çalışacakları gelen haberler arasında.

Tarafların anlaşması halinde Ersan Adem Gülüm Shanghai Shenhua Kulübü'den yıllık 2.5 milyon Euro alacak.

Pürüzler halledilir bizimkiler para isterken de bokunu çıkarmaz heralde. BUradan anladığım kadarıyla Ersan gitmeye sıcak davranıyor. Sadece sözleşme kısmı kalmış bu belli.

Çevrimdışı Geovani

Necip in aşkı biliç niye necip için hareket yapmıyor iflahımızı s.. geçen sene necip sevdasına, hani her yerin jokeri süper kahraman gibiydi ulan biliç senin ben var ya...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Geovani

Birde enson oynanan u19 maçında bizim sağ kanatta muhammet enes diye kardeşimiz vardı çok yetenekli gördüm bu oyuncuyu,umarım şenol hoca bir kaç futbolcu çıkarır alt yapıdan @Çağrı izledinmi hiç
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 21:25:53 Geovani ]
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Vlaarı alırsak sezonun yarısında oynayamaz. Bu demektir ki vlaarı alırız biz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vlaarı alırsak sezonun yarısında oynayamaz. Bu demektir ki vlaarı alırız biz.
:tabe:

Ama inşallah olmaz ya. Biz bile girip transfermarkt'tan bakabiliyosak alanlar daha iyi araştırabilir heralde :alala: Dimi? :by2:

:D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

:tabe:

Ama inşallah olmaz ya. Biz bile girip transfermarkt'tan bakabiliyosak alanlar daha iyi araştırabilir heralde :alala: Dimi? :by2:

:D :D

Gözlerinin önünde ameliyat masasından adam aldılar ya, ertan süzgün mü ne menajerin itelemesiyle. Bir daha düşün?

Çevrimdışı Tolga

Ersan gidiyor büyük ihtimalle Pedro da gidecek elimizde Atınç ve Miloseviç kalacak.

2 stoper kesinlikle lazım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Ersan gidiyor büyük ihtimalle Pedro da gidecek elimizde Atınç ve Miloseviç kalacak.

Atınç'a da teklif vardı Almanyadan  :bandit: Tek stoper Milo kalıyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Atınç'ta gidiyor reis. Adama 4.5M'lik teklif var hem de Almanya'dan sana gelse durur musun?  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

Necip in aşkı biliç niye necip için hareket yapmıyor iflahımızı s.. geçen sene necip sevdasına, hani her yerin jokeri süper kahraman gibiydi ulan biliç senin ben var ya...

Çevrimdışı Tolga

Atınç'a da teklif vardı Almanyadan  :bandit: Tek stoper Milo kalıyor
Atınç'ta gidiyor reis. Adama 4.5M'lik teklif var hem de Almanya'dan sana gelse durur musun?  :evillol: :evillol:
Atınç'ta giderse 3 stoper alınması gerekecek böyle birşey olacağını düşünüyor musunuz :kop: :kop:

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...