Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Badem gözlü olmasına da az kaldığına göre ersanın, Ersanı satanı bizde satarızcı bir kaç arkadaş gelirse, denklem tamamlanır ve ersan beşiktaş ta kalır.
Gs, Torino'da oynayan Polonya'lı stoper Kamil Glik ile anlaşmış
Ersan elinden geleni yapmaya calısan ama yetenegi sınırlı olan bir arkadastı onde basmaya calisirken faydaliydi.Bende kendime soz verdim ersani 5 milyona aldiklari gunden itibaren 1 hafta cin yemegi yiyecegim zaten gidecegini dusunmuyorum dembayıda yollayamadikDiscovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oldukça iyi bir stoper ya glik. Piyasası da var, nasıl yapacaklar o işi anlamadım.
Oyuncuyla anlaşmışlar Torino ile görüşmeler sürüyormuş.
Sen hangi maçta önde basmaya çalışırken top aldıgını daha doğrusu kademesini boş bıraktıgını görmedin ? de onun yüzünden pozisyonlara girdi rakip maç söyle de tekrar izleyelim bakalım...! @Renton
He içim rahatladı.. Glik kolay kolay gitmez, yani ucuza gitmez.
15 milyon euro diyor ya her denilene inanmamak lazım
Ersan o paraya satilirsa serdar aziz alinabilir
Ersan satılıp yerine Serdar Aziz alınırsa Ersan'ı aratır bize.
Hakkini yemeyelim adamin körü körüne eldekilerin en iyisi
yahu neden illa yerli oyuncu arıyorsunuz stopere? atınç var işte. Alt yapı kontenjanını da tamamlıyor. Yabancı serbest artık gençler bilmiyorum farkındamıyız. En az bi 8-10 sene daha böyle gider bu.