2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920709 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

dinomo moskovanın oyuncularına çökmek  lazım :acim: adamlar 4 yıl ceza yiyecek ne yaptılar acaba  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Baba1903

Abi Ersan,Necip,Olcay,Pektemek bu tür oyuncular yetenekli değil ama Beşiktaşlı oyuncular.Hepimiz bu oyuncuların gitmesini istiyo ama giderken de sizi bilmem ama beni ağlatıyo adamlar en azından Beşiktaşı adam gibi adamlar.Ersan Beşiktaş para kazansın diye gidiyormuş.
Yolun açık olsun kartal yürekli adam :by2:

Çevrimdışı Tolga

dinomo moskovanın oyuncularına çökmek  lazım :acim: adamlar 4 yıl ceza yiyecek ne yaptılar acaba  :alala:
Samba :upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Yanlız dikkat etmek lazım UEFA'dan gözüm korktu 4 yıl demek ne demek. Yuuuh neleri atlatmışız şimdi dha iyi anlıyorum bu arada.

Çudşak.  :icool:
Samba
Valbuena

falan kesin ayrılırlar. Gün bugündür beyler.  :icool: :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cudşak>gs diyolar
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Abi Ersan,Necip,Olcay,Pektemek bu tür oyuncular yetenekli değil ama Beşiktaşlı oyuncular.Hepimiz bu oyuncuların gitmesini istiyo ama giderken de sizi bilmem ama beni ağlatıyo adamlar en azından Beşiktaşı adam gibi adamlar.Ersan Beşiktaş para kazansın diye gidiyormuş.
Yolun açık olsun kartal yürekli adam :by2:

İyi para vermeseler kimse istanbulu bırakıp çine gitmez merak etme.

Çevrimdışı Baba1903

İyi para vermeseler kimse istanbulu bırakıp çine gitmez merak etme.
Abi iyi para dediğin 2 milyon euro adam burdan zaten 1.5 alıyo

Çevrimdışı Kadir G.

Abi iyi para dediğin 2 milyon euro adam burdan zaten 1.5 alıyo

Nerede yazıyor 2 alacağı

Çevrimdışı Baba1903

Nerede yazıyor 2 alacağı
Bi dakika abi bi yerde okudum ama bulcam şimdi bulunca yazacağım sana :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Ersanla Birlikte İsmail de ver gitsin elde patlayacagına Cin e ver  :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Neyse çok önemli değil. Evli adam tek başına karar vermiyor, eşi 500 bin için çine gitmeyi kabul etmez sanmam.

Ersanı içerdeki arsenal maçında "çıkar ayağından şu topu artık veli" serzenişiyle hatırlayacağım. :)

Çevrimdışı Aykutt

Ali express uzerinden satalim anasini satim hep onlar mi bize satacak
Lig bitene kadar ulaşamaz Ersan Çin'e kargo uçağıyla paraşütünü verelim atlasın stadın önüne  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Haziran 2015, 19:45:05
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
çok kötü olmasa da Beşiktaş stoperi değil ersan ama çok iyi bir beşiktaşlı. Takımda en çok sevdiğim oyuncuların başında geliyor . Bire numara tabiki gattuso reyiz , Sosa , tolgay ,Günay, Ersan çok kaliteli adamlar. Olcay tırsağın teki melo ile kapışmayı gözü yemedi Veli reyiz gitti 3 kişinin arasına daldı  :D :D

Çevrimdışı forzatunga

gelecek paranın %60'ını kullanabiliyoruz diye biliyorum.Ona göre hayal kurun  :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben hala gideceğine ihtimal vermiyorum, göreceğiz hep birlikte.

Bu arada Samba için yeni sözleşme ile ilgili bilgi aradım da bulamadım. var mı kaynağı olan?

Çevrimdışı sosyalkartal

duygusallığı bırakın ersan süper ligde orta sıra bir takımda oynar sonrada bank asyaya gider saatli bomba 5 mil euro çok iyi para sat sat sat  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Ben hala gideceğine ihtimal vermiyorum, göreceğiz hep birlikte.

Bu arada Samba için yeni sözleşme ile ilgili bilgi aradım da bulamadım. var mı kaynağı olan?
www.transfermarkt.com.tr/christopher-samba/profil/spieler/29016

2016'ya uzatmış sözleşmesini burada öyle gözüküyor. :)

http://www.transfermarkt.com.tr/christopher-samba/profil/spieler/29016

2016'ya uzatmış sözleşmesini burada öyle gözüküyor. :)

Free adamı almadık şimdi 2-3 milyon euro bir adama mı verilir diyenler çıkacağı için samba falan uğraşmaz yönetim ama kesinlikle bize lazım gelen sağ stoper bu arkadaştır. İnsan yer.

Çevrimdışı Tolga

Free adamı almadık şimdi 2-3 milyon euro bir adama mı verilir diyenler çıkacağı için samba falan uğraşmaz yönetim ama kesinlikle bize lazım gelen sağ stoper bu arkadaştır. İnsan yer.
:claps:

Çevrimiçi murat

Kendi adıma ersanın oyununu beğenirdim.Beşiktaş ve ersan için hayırlısı olsun.verdiği emek için teşekkür ederim.elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır.ben oyuncuların birazda böyle değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Haziran 2015, 20:04:15
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Kendi adıma ersanın oyununu beğenirdim.Beşiktaş ve ersan için hayırlısı olsun.verdiği emek için teşekkür ederim.elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır.ben oyuncuların birazda böyle değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle sahada herşeyini veren bir futbolcudan bahsediyoruz . Saha içinde ve dışında takıma sürekli pozitif katkı veren bir enerjisi var Ersan'ın takımda arasının kötü olduğu tek insan yok .

Badem gözlü olmasına da az kaldığına göre ersanın, Ersanı satanı bizde satarızcı bir kaç arkadaş gelirse, denklem tamamlanır ve ersan beşiktaş ta kalır.  :lol: :lol: