2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924402 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı atalay

Gündeme şöyle bir baktım.

Profesyonellik ✓

Kurumsallaşma ✓

Yeniden yapılanma ✓

Futbolun yeni patronu ✓

Bitti demediniz mi ...  :eyes
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 19:03:54 atalay ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hakan Gündoğar yine rezil etti kendini.Ortada böyle bir teklifin varlığı bile şüpheliyken sanki imza atılmış gibi haber yaptılar

Çevrimdışı Deniz

Hakan Gündoğar yine rezil etti kendini.Ortada böyle bir teklifin varlığı bile şüpheliyken sanki imza atılmış gibi haber yaptılar
Gerceklesmezse transfer doneminin basinda kendini bitirir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Gerceklesmezse transfer doneminin basinda kendini bitirir.

Adam daha gelmeden Nani'yi Şamil'i RVP'yi kimleri kimleri bitirdi birşey olmaz bunlara. Seneye sallamaya kaldıkları yerden devam ederler.

bu arada Serdar Sarıdağ yazmış buna da inanmamak lazım.

Beşiktaş, Ersan Gülüm için 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Çin ekip Shandong Luneng ile  anlaşmaya vardı.
Ersan Gülüm yıllık 2.5 milyon euro bedelle Çin ekibi ile prensipte el sıkıştı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sosyalkartal

Ersan gitti bugün bekliyordum ben kapı demba da gidecek 19 20 mil euro kaynak glen johnsonda  gelecek  :ok:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

Ersan o paraya satilirsa serdar aziz alinabilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doganay

Bu A sporun fotomac ile bir baglantısı var mı ?

Çevrimdışı Tolga

Ersan gitti bugün bekliyordum ben kapı demba da gidecek 19 20 mil euro kaynak glen johnsonda  gelecek  :ok:
Ba Çin'e gitmek istemiyormuş nasıl olacak bu iş bilmiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

3.5 alan demba ya 5.5 veriyorlarsa 1.5 civarı alan ersana 2.5 civarı teklif ederler.biraz pazarlıkla 2.8 gibi bir paraya gidebilir.neredeyse 1 senede 2 yıllık Kazanç.ersanın buradan daha fazla Kazalabileceği tek yer orası olur.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Shanghai Shenhua, Beşiktaş'ın 28 yaşındaki defans oyuncusu Ersan Gülüm için 5 milyon euro'yu gözden çıkardı. İki kulüp büyük oranda anlaşırken, aradaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Ersan Gülüm'ün transferi için bir süre önce Beşiktaş ile temasa geçen Çin ekibi Shanghai Shenhua, ilk olarak 3 milyon euroluk teklifte bulunmuştu. Bu rakamı az bulan siyah beyazlı yönetim ile pazarlık masasına oturan Shanghai Shenhua yetkilileri, son olarak 5 milyon euroluk yeni bir teklifte bulundular.

Bu gelişme üzerine bir değerlendirme yapan Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu, Ersan Gülüm'ün satışına onay verdi. İki kulüp büyük oranda anlaşırken, aradaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

İki kulübün kesin olarak anlaşamaya varmasının ardından Ersan Gülüm, Shanghai Shenhua ile masaya oturacak. Beşiktaş ile 2019'a kadar mukavelesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun yapacağı görüşmelerde olumlu sonuç çıkması durumunda, milli oyuncu kariyerine Çin'de devam edecek.

NTV Spor.

Belli birşey yok beklemek lazım. Ama 5m çok iyi para.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Bizimkiler git git diye baskı yaparlar Ersan'a :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Atakan kurt da onayladi.hepsini not aldim bu is gerceklesmezsr fena saydirrim

Çevrimdışı Anıl

Gitme, #DirenveEfsaneOl ERSAN ADEM GÜLÜM :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Fatih Berker

Ersan'ı sağlam kitlemişiz.

Çevrimdışı Çağatay

beyler ersan gidiyor diye bi düğün dernek havasına giriyoruz da

düşünsenize adamlar bu forumu keşfedip bu yorumlardan sonra vazgeçiyolarmış transferden  :kop: :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

:steamed: :steamed:
5 milyona 2 tane iyi stoper alamazlarsa ben bu yönetime küfür edicem :D

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Çevrimdışı Tolga

5 milyona 2 tane iyi stoper alamazlarsa ben bu yönetime küfür edicem :D
Önce Ersan bir satılsın da sonra o parayla 1 tane iyi stoper alınsın razıyım :D

Çevrimdışı Ergin1903

ÖYle göruluyor ki en az iki tane stoper alacagiz. Eğer yönetim aklını iyi kullanırsa ,zayif karnimizdan kar ederek kurtulabilirz. İyi bir stoper kombini olusturmaliyiz. Stoperlerimizin biri hızlı ve mücadeleci , digerinin ise daha fizikli ve pozisyon bilgisinin yüksek olmasi lazim. Umarim gelenler gidenleri aratmaz.

Çevrimiçi annoca

Çevrimdışı Türkay

5 milyon euro Britos'un yanına kaliteli bir stoper için harcanabilir.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Once bi satalik da ersani :D

Çevrimdışı atalay

:eyes  Daniel Agger  :icool:
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 19:31:25 atalay ]