2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930732 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://kartalbakisi.com/haber/o_h7624.html

bunuda bi okuyuverin Adnan dincer Hocayla ilgili cok güzel yazı olmus.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

:))) hadi benden size bir transfer haberi.
 Adana Demirspor samet aybabayı td yaptı

Çevrimdışı talha

:))) hadi benden size bir transfer haberi.
 Adana Demirspor samet aybabayı td yaptı

Başka adam mı kalmadı ya. Biz gönderirdik onlara. Adana bu kafayla sittin sene 1.lige çıkamaz.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Yanlız Ersan ve Mustafa ile yabancı kkuralı kalkmadan imzalandı. Çok gerekliymiş gibi acele ettiler.  :lol:
Görüşmeler devam ederken karar açıklandı ondan sonra KAP'a bildirildi diye hatırlıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Görüşmeler devam ederken karar açıklandı ondan sonra KAP'a bildirildi diye hatırlıyorum :)

Yok yav. Kap olayı taaa ne zaman oldu. KAP'tan 1 ay sonra falan kural geldi.

Ama tabi bu olayın kendisini haklı çıkarmaz. Kim lan bu Pektemek ile Ersan bir yere gidecekler sanki.  :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

ANÇ neler dedi farklı bir şey var mı?

Çevrimdışı Necmi

Ayrıca şunu da kabul etmiyorum başarısız olursak tek başına suç Şenol Güneş'in değildir.

Benim için bir kulüp başarılıysa en büyük pay başkanındır tam tersi başarısızlık varsa da yine en büyük pay başkanındır.
bu gün söylenen en doğru laflardan biri bu :ok:

Çevrimdışı ayayhan

Dinamo Moskova'nın UEFA'dan men edilmesinin ardından Fransız yıldız Valbuena takımdan ayrılmaya karar verdi.

gelirmi çok beğeniyorum bu adamı

Çevrimdışı sosyalkartal

Bugün kap bekliyorum dedim fenerden geldi  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı doganay

Fenerden kap gelmedi ki. 😄

Çevrimdışı ayayhan

Beşiktaş, Graz'da 3 kişinin hayatını kaybettiği kazaya destek amacıyla Sturm Graz ile yardım maçı yapacak

Çevrimdışı GÖRKEM

Yönetimin konuşma yeri Genel Kuruldur, icraatlarıdır birebir taraftarlarına karşısına alıp konuşma gibi veya buraya bir temsilci atama gibi durumu yok. Biz burada kişilikleri eleştirmiyoruz, kişilikler eleştirilince benim gibi muhalif olanlar bile uyarıyorlar. Biz icraatlarını eleştiriyoruz. Sen yönetime yapılan eleştirileri kişiliklerine yapılan bir eleştiri olarak algılarsan işin içinden çıkamazsın. Önemli olan bu dengeyi tutturabilmektir. Bizim kişilerle işimiz yok, isterse Demirören yeniden gelsin ama adam gibi yönetsin kulübü borca sokmasın mantıklı hamleler yapsın hangimiz çıkar ona eleştiri de bulunur? Bu gibi forumların amacı yönetimi pohpohlamak değildir, olumlu veya olumsuz eleştirileri dile getirmektir. Olumlu icraat yapıldığında (Önder Özen Hamlesi, Stadın inşaatının başlanması, gençleştirme v.b) buradaki ve dışardaki çoğu kişi bunu alkışlamasını bilmiştir, bilecektir. Körü körüne sadece eleştirmek kimseye bir şey ifade etmez. Sen buradaki yönetime yapılan eleştirileri baz alarak insanlarla o tondan konuşursan olay çok farklı noktaya kayar.

güzel bir yazi. "kisileri degil icraatlarini elestiriyoruz" cok dogru bir zihniyet. bu senin icin gecerli olabilir. ancak atladigin sey bunun genel ortamda gercegi yansitmamasi. benim elestirim onlara.

Yönetime yapilan elestirileri baz alarak kisileri de yazdiklarindan dolayi elestirmek yanlis oluyorsa, bu Yönetime yapilan elestiri de bir yanlislik oldugunu gösterir. @Serhat Akkaya

Çevrimiçi hasankale

Bugün kap bekliyorum dedim fenerden geldi  :halay:
Değişik bir arkadaşsın ??

Çevrimdışı talha

Esas olan Beşiktaştır o koltuk emanettir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Geçen sezon tribün olaylarından 1.809.500 TL + 7 maç tribün kapatma cezası almışız.

Çevrimdışı GÖRKEM

ama hakaret küfür alaycı üslup kullanmadığı sürece çokta yapabileceğimiz bir şey yok biz insanların fikirlerini
yönlendiremeyizki bizim ana fikrimiz burda insanların özgürce konuşabilmesi kendi kısıtlamalarını kendileri koymalı
bunuda çoğu arkadaş başarıyor. Bir tek üslup Beşiktaşa zarar verecek noktada ilerlediğinde müdahale ediyoruz.
Mesela sana daha önce yaptığım müdahalenin nedenini şimdi eminim anlıyorsundur seninde üslubunda kötü bir şey yoktu
ama süreci düşündüğünde yersiz ve zarar vericiydi. Ben sana konuşma dememiştim hep zamanını bekle dedim hatırlarsan @GÖRKEM

iste bende bunlara sesleniyorum. bu cezalandirmakla ortadan kaldirabilecek bir sorun degil. dogru zihniyete herkesin kendisi sahip olmali.

eski konuya gelirsek evet bizde de sabirsizlik olmustur. bazen göz göre göre yanlis yapildigini düsünüce kendini tutamiyor insan. bu da dogal birsey. buna da anlayis göstermek lazim fakat Olaylara daha bilincli ve saglikli bakabilmek icin duygusalligi belli bir noktada kontrol altina almak gerekiyor. öfke kontrolü cok önemli. bazi seyleri daha iyi sorgulamak gerekiyor. maalesef bunu yapamayan veya yapmak istemeyen her yerde cok insan var.

dolayisiyla benim Yönetime verebilecegim en iyi tavsiye Taraftari kesinlikle dinlememeleri. biz Taraftar olarak kendimiz bir cok konuda Fikir olarak birbirimize yanasamiyoruz. sonucta herkesin farkli düsündügü konular vardir. Taraftarin cogunlugunu dinlemekle de bir yere varamazsin. Vizyona kendin sahip olmalisin. yoksa ilerleyemezsin.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beşiktaş, Graz'da 3 kişinin hayatını kaybettiği kazaya destek amacıyla Sturm Graz ile yardım maçı yapacak

:claps:

haberi görmüştüm okumadım bile hazırlık maçıdır diye, örnek davranış umarım graza bir faydası olur.

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

ordayiz insallah  :tabe:

Çevrimdışı sercan.sarkanok

Bizi bu hale getiren tek sorumlu  yıldırım demirorendir.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 16:20:21 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Çağatay

demba ba çin den gelen teklifleri istemem deyip reddetmiş
ama ingiltere olursa tamam diyomuş

buyur burdan yak  :bandit:

ingiltere den hayatta 14 M teklif gelmez
gelmeyince de satmazlar
satılmadığı zamanda önümüzdeki sezon oynayacağı topu siz düşünün gari  :bandit: :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Jukebox

gelmeyince de satmazlar
satılmadığı zamanda önümüzdeki sezon oynayacağı topu siz düşünün gari  :bandit: :bandit:
Asıl sıkıntı bu abi.Bu kadar şeyin üstüne satamazsak bu adam oynamaz.Ya zararına satıcaz yada satmamayı tercih edeceğiz elimizde patlayacak.  :steamed:

Çevrimiçi Akil Emre

Futbolcu almayı geçtim elindeki en iyi adamıda mundar edip satamadılar, fener bile salihi oynatmadan 4 milyona kiralamıştı.

Çevrimdışı ayayhan

gelmeyince de satmazlar

ben demba ba nın karakterine güveniyorum çıkıp topunu oynar
geçen yıl gibi
tek sıkıntım beşiktaşa gelene kadar sezonda  20-25 maç oynaması onunda bir çoğunu 2. yarıda girmesi

bu sezon o yüzden çok yorgun gözüktü 2. yarıda iri yarı cüsseli  futbolcuların toparlanmasıda zor oluyor

Çevrimdışı ahmetx

Tam arşivlik foto

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum