ama hakaret küfür alaycı üslup kullanmadığı sürece çokta yapabileceğimiz bir şey yok biz insanların fikirlerini
yönlendiremeyizki bizim ana fikrimiz burda insanların özgürce konuşabilmesi kendi kısıtlamalarını kendileri koymalı
bunuda çoğu arkadaş başarıyor. Bir tek üslup Beşiktaşa zarar verecek noktada ilerlediğinde müdahale ediyoruz.
Mesela sana daha önce yaptığım müdahalenin nedenini şimdi eminim anlıyorsundur seninde üslubunda kötü bir şey yoktu
ama süreci düşündüğünde yersiz ve zarar vericiydi. Ben sana konuşma dememiştim hep zamanını bekle dedim hatırlarsan @GÖRKEM
iste bende bunlara sesleniyorum. bu cezalandirmakla ortadan kaldirabilecek bir sorun degil. dogru zihniyete herkesin kendisi sahip olmali.
eski konuya gelirsek evet bizde de sabirsizlik olmustur. bazen göz göre göre yanlis yapildigini düsünüce kendini tutamiyor insan. bu da dogal birsey. buna da anlayis göstermek lazim fakat Olaylara daha bilincli ve saglikli bakabilmek icin duygusalligi belli bir noktada kontrol altina almak gerekiyor. öfke kontrolü cok önemli. bazi seyleri daha iyi sorgulamak gerekiyor. maalesef bunu yapamayan veya yapmak istemeyen her yerde cok insan var.
dolayisiyla benim Yönetime verebilecegim en iyi tavsiye Taraftari kesinlikle dinlememeleri. biz Taraftar olarak kendimiz bir cok konuda Fikir olarak birbirimize yanasamiyoruz. sonucta herkesin farkli düsündügü konular vardir. Taraftarin cogunlugunu dinlemekle de bir yere varamazsin. Vizyona kendin sahip olmalisin. yoksa ilerleyemezsin.