2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937232 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

şenol güneş anlıyormu :alala:

Necmi abi bir şey soracağım. Şenol hoca 2002'de İlhan Mansız'la Nihat Kahveci'yi oynatmadı diye mi hala bu kızgınlığın :D

Çevrimdışı Necmi

ya arkadaşlar kafayımı yediniz Rüzgar sağnak bir isim ortaya attı diye on sayfadır yönetime saydırıyorsunuz
adamın derdi zaten yönetime sövdürmek hiç aklınızın ucuna geliyormu böyle bir bilgiyi edinebileceği sıkmıştır
bir tarafından yönetime yakın kaynakların bile bilgi alamadığı dönemde ortaya atılan hiç bir isme inanmayın
birinin alındığını anca adam uçaktan indiğinde öğrenebiliyoruz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Siz en iyisi mi Glen Johnson'ın istediği rakamın yanına tik koyun.

Yoksa onu bile arayacağız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Siz en iyisi mi Glen Johnson'ın istediği rakamın yanına tik koyun.

Yoksa onu bile arayacağız.

Bizim Rıdvan Şimşek vardı ne alemde o :evillol: :evillol:

Çocuğun ayağı kırılmıştı Simpson kaymıştı :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Bizim Rıdvan Şimşek vardı ne alemde o :evillol: :evillol:

Çocuğun ayağı kırılmıştı Simpson kaymıştı :bandit:

Antalyaspor.  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Antalyaspor.  :lol:

Yalnız ben o sıralar baya beğeniyodum ileri çıkışları topla gidişi falan iyiydi :)

Çevrimdışı atalay

Yalnız ben o sıralar baya beğeniyodum ileri çıkışları topla gidişi falan iyiydi :)

Çıkıyordu da; geri dönemiyordu zaten.  :kop:

Çevrimiçi murat

Necmi abi bir şey soracağım. Şenol hoca 2002'de İlhan Mansız'la Nihat Kahveci'yi oynatmadı diye mi hala bu kızgınlığın :D
Bazı şeyleri unutmamakta fayda var.mesela vanspor maçında smaçı görmeyen metin tokat hakem atama komitesi başkanı oldu yusuf Namoğlu mhk başkanı .adamlar göreve geldi hiç ihtimal verilmeyen gs şampiyon oldu.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Bende çok ümitliydim.

Çevrimdışı Deniz

şenol güneş anlıyormu :alala:
Türkiye nin yetiştirdiği en iyi 3 futbol adamından birisidir kendisi.şu an piyasa onun yetiştirdiği oyuncularla dolu bu da onun ne kadar iyi bir futbol adamı olduğunu gösterir  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Türkiye nin yetiştirdiği en iyi 3 futbol adamından birisidir kendisi.şu an piyasa onun yetiştirdiği oyuncularla dolu bu da onun ne kadar iyi bir futbol adamı olduğunu gösterir  :icool:
Umarım haklı çıkarsınız.bir liste yapında sezon sonu tebrik edelim sizi

Çevrimdışı TØLGA

@Yusuf Tekeli birdaha olmasın  :olmaz :olmaz
Tolgaları karıştırma  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Boş verin. Bunu izleyin. Oyun zekası nedir?

[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 02:44:15 kcptl ]

Çevrimdışı Hasan Akten

Bazı şeyleri unutmamakta fayda var.mesela vanspor maçında smaçı görmeyen metin tokat hakem atama komitesi başkanı oldu yusuf Namoğlu mhk başkanı .adamlar göreve geldi hiç ihtimal verilmeyen gs şampiyon oldu.

Orası öyle abi ama ben bu durumu kişilere bağlamıyorum. Federasyon başkanı eski başkanımız YD, mhk başkanı Zekeriya Alp iken de şampiyon olamadık biz. Beşiktaş'ın fb ve gsye oranla medya gücü ve baskısı yok. Kim gelse vuruyor ensemize alıyor lokmamızı. Klubün başkanı bile bu tip durumlarda masaya yumruğunu vuramıyor. Hakkımız yenildiğinde, şampiyonluğumuz çalındığında aklımıza ilk gelen şey şerefli ikincilikler oluyor. Kabulleniyoruz yani durumu. İtiraz edebilecek güçte birileri yönetmiyor kulübü.

Çevrimdışı Necmi

yoo o dünya kupasını biz hocasız oynadık  :D
adamın ne başarısı var burda putlaştırılıyor. Çebinin inadı yüzünden Luceyi kaçırdık elimizden
hele bir geçsin takımın başına yapsın bir şeyler iyi şeyler olursa birlikte alkışlayalım
ama ortada fol yok yumurta yok kendi kendinizi gaza veriyorsunuz ya ben bu adamı trabzonda
kaleyi teslim aldığından beri tanıyorum iyi kaleciydi ama göklerede çıkartılacak bir kaleci değildi.
ama iyi bir insan Beşiktaşa yakışırmı karakter olarak yakışır ama hocalık olarak yakışırmı bekleyip göreceğiz
burda bazı arkadaşlar öyle konuşuyorki sanki Diego Simeone yada Mourinho yu getirdik takımın başına.
benim için şu anda ne artı nede eksi kapalı kutu ne olacağına bakacağız Beşiktaş gibi bir kulübün başına ilk kez
geliyor biz trabzon yada bursa değiliz ya bütün yetenekleri varsa çıkar ortaya yada dibe vurur.
Hele bir büyük takım başında sahaya çıksında ne yapacağını görelim.

Çevrimiçi Samet Ç

adamın ne başarısı var burda putlaştırılıyor. Çebinin inadı yüzünden Luceyi kaçırdık elimizden
hele bir geçsin takımın başına yapsın bir şeyler iyi şeyler olursa birlikte alkışlayalım
ama ortada fol yok yumurta yok kendi kendinizi gaza veriyorsunuz ya ben bu adamı trabzonda
kaleyi teslim aldığından beri tanıyorum iyi kaleciydi ama göklerede çıkartılacak bir kaleci değildi.
ama iyi bir insan Beşiktaşa yakışırmı karakter olarak yakışır ama hocalık olarak yakışırmı bekleyip göreceğiz
burda bazı arkadaşlar öyle konuşuyorki sanki Diego Simeone yada Mourinho yu getirdik takımın başına.
benim için şu anda ne artı nede eksi kapalı kutu ne olacağına bakacağız Beşiktaş gibi bir kulübün başına ilk kez
geliyor biz trabzon yada bursa değiliz ya bütün yetenekleri varsa çıkar ortaya yada dibe vurur.
Bu doğru mu ?  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

biz alt yapıya hoca almadık A takıma hoca aldık banane oyuncu yetiştirmesinden
ben yetiştirme yurdumuyum seneyede son maçlarda şampiyonluk kaçarsa o zaman
burda oturur oyuncu yetiştirdi diye sevinirsiniz o zaman. iyi oyuncu yetiştirme işiyse
önemli olan o zaman neden Serpil Hamdi Tüzün ü getirmiyoruz ondan daha iyi yetiştirici
varmı Türkiyede şu anda süper ligin hocalarının yarısı onun yetiştirdiği insanlar bizim altınçağımızdaki
kadronun mimarı :bandit:

Çevrimdışı Hasan Akten

Ak koyun kara koyun çıkacak yani ortaya.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli birdaha olmasın  :olmaz :olmaz
Tolgaları karıştırma  :evillol:

Yav nörüyüm birinizin soyadı alt tire, birinizin yok :evillol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

biz alt yapıya hoca almadık A takıma hoca aldık banane oyuncu yetiştirmesinden
ben yetiştirme yurdumuyum seneyede son maçlarda şampiyonluk kaçarsa o zaman
burda oturur oyuncu yetiştirdi diye sevinirsiniz o zaman. iyi oyuncu yetiştirme işiyse
önemli olan o zaman neden Serpil Hamdi Tüzün ü getirmiyoruz ondan daha iyi yetiştirici
varmı Türkiyede şu anda süper ligin hocalarının yarısı onun yetiştirdiği insanlar bizim altınçağımızdaki
kadronun mimarı :bandit:
Alt yapiya degil a takimda oyuncu yetistiriyor abi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Bu doğru mu ?  :bandit:
sence  :alala:  bir tarafımızdan sallamıyoruz herhalde :bandit: