2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12945304 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Stat bitsede şu yönetim komple değişse, gerçekten bunun parasızlıkla falan hiç alakası yok , hiçbirşey yapmasalar şurayı takip etseler bonservisi elinde ve alınabilinecek 10 tane isim söylüyoruz burda iş yapacak ama yok arkadaş adamı deli çıkartırlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yararlı değil tam tersi Zararlı bir oyuncu , El freni görevi görüyor....
Veli varken 10 kişi oynuyoruz , Sokaktan bir kişiyi koy Orta sahaya Aldığı topu geri pas ve yan pas yapsın , Saga sola bo boş deli gibi koşsun , Al sana Veli işte ...

Sokaktan bi adam top goremez sahada bosver bunları yunusemre Veli iyi topcudur el freni falanda değildir bence rakipleri durdurmak için fren görevi goren bi adamdır bilicin sisteminde cok geride kalmış olabilir bence  her sezon 5 gol 6-7 asist yapacak kapasitede bi adamdır

Çevrimdışı Hamahakki

Bu arada bu gsnin bizim topçularla ilgilenme sebebini anlamadım.adamların izleme komitesi felan yok mu acaba?ne bileyim konoplyanka dudsdak nyom.ulan adamlar kime el atsak saldırmaya başlıyo.
Fenerle kapışamıyolar bize mi saldırıyorlar hani fenerle yarışamayız bari beşiktaş'ı aradan çıkaralım mantığı mıdır nedir.bi rahat vermediler

Çevrimdışı TØLGA

Sokaktan bi adam top goremez sahada bosver bunları yunusemre Veli iyi topcudur el freni falanda değildir bence rakipleri durdurmak için fren görevi goren bi adamdır bilicin sisteminde cok geride kalmış olabilir bence  her sezon 5 gol 6-7 asist yapacak kapasitede bi adamdır
kadroda olması düşününlerdenim ancak ilk 11 olarak değil çok güzel alternatif olur maddi durum ortada işimizi görüyor istediğimizi alıyoruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Allan Nyomu almaktansa Cicinhoyu tercih ederim :bandit:
Yaşı geçti , 1 Yıllık sözleşme imzalarım , Onumuzdeki sezon daha iyisini alırım ...
2 Sezon ust üste Asist kralı , R.madrid , Brezilya milli takımı banko oyuncusu Ama pardon yaaa O sivassporun oyuncusu onu alırsak Anadolu takımına doneriz :eyes

kardeşim önümüzdeki sezon daha ıyısı kim mesela ? 3 sezon oldu sağbek alacaz , genç kızlar evlenme çağına genç erkekler askerlik çağına geldi nişanlı çüftlerin evlenip çocukları oldu daha önümüzdeki sezonumu kaldı ??

Çevrimiçi Samet Ç

geç kalmışız kimdir bu sağbek  :evillol: :evillol:
Adını vermedi ama ben Joa Pereira'dır diye düşünüyorum. Temmuzu bekleyeceğiz artık.  :)

Çevrimdışı Türkay

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  1 dk.1 dakika önce
1- beyaz 2- yabancı 3- hristiyan 4- Sarışın😂😂😂

Linnes?  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  56 sn.57 saniye önce

Çevrimdışı TØLGA

hoffenheim kadarebek aldı bizde yoksa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yalnız eğer dönüp dolaşıp Joao Pereira'yı alırsak diyecek birşey yok artık.

Adama demezler mi madem Joao'yu alacaktın neden geçen yaz almadın da fellik fellik sağ bek aradın diye

Neyse şimdi çok ağır bir yorum da yapmak istemiyorum belki de başka bir oyuncudur o yüzden yine de beklemekte fayda var. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hamahakki

Adını vermedi ama ben Joa Pereira'dır diye düşünüyorum. Temmuzu bekleyeceğiz artık.  :)

Nyom olamaz mı?ben bugün özgür sancar'la konuşmasını dinledim.adam olumlu bakıyo.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kardeşim önümüzdeki sezon daha ıyısı kim mesela ? 3 sezon oldu sağbek alacaz , genç kızlar evlenme çağına genç erkekler askerlik çağına geldi nişanlı çüftlerin evlenip çocukları oldu daha önümüzdeki sezonumu kaldı ??

Cicinho tam aradıgımız , İstedigimiz Tipte bir sagbek , Yaşına göre performansı çok ust duzey , İşimizi Fazlasıyla görür bu sezon fakat bir sonraki sezonu çıkarabilir mi orası meçhul işte :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Pereira değil o zaman adam sarışın değil. Aslında tam olarak çözemedim. :D

Çevrimdışı ayayhan

linnes ?

Çevrimdışı Hamahakki

Eğer linnes ise ben tavım

Çevrimdışı Hakan Bilgin

hoffineim dan beck mi yoksa?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes'e geri döndük herhalde  :D

Çevrimdışı Tolga

Linnes olsaydı Rüzgar Sağnak belli ederdi bence o değildir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

hristiyanmı o araştırın  :evillol: :evillol:
kaderebeck'te oraya gitti hazır olabilir 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hamahakki

Şu geçenlerde bi gazetede çıkmıştı bi sarışın çocuk o mu beck?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Şu geçenlerde bi gazetede çıkmıştı bi sarışın çocuk o mu beck?
evet  tariften başka bulamadım

Çevrimdışı JoseDemba

Adıyla mevkisi aynı olabilir  :tabe:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yine mi yaaa :akuma: :akuma:
Yeter ama artık bi adam gibi Sagbek bulamadınız , Alın Cicinhoyu kökten çozelim bu sorunu , Bu sezon çok çok fayda sağlar işimizi fazlasıyla görür ama bir sonraki sezonu kaldıramaz , 1 Yıllık sözleşme yapalım ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık