2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12946605 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı Onur Can

Mustafa , Necip , Serdar Ve Veli Beşiktaşın yedek futbolcusu bile olamazlar ama maalesef hepsi ilk 11 de oynuyor :s20: :s20: :s20:

Veli'nin orada ne isi var Allah askina. Dün aksam da biri burada Volkan Sen Gökhan'dan iyidir diyordu. Trollüyor musunuz anlamiyorum.

Töre, Ba, Sosa ve Tolgay en iyi 4 oyuncumuz oldugunu hepimiz kabul ediyoruz. Simdi 5. Veli degil mi? 4 yildizimizi saymayinca, takimda Veli'den iyi/önemli kim var? Olcay mi? Franco mu? Atiba mi? Oguzhan mi? Veli iste. Türkiye milli takimindan kat kat üstün olan Avusturya milli takiminda birçok kez oynamis ve hala oynayan birinden bahsediyoruz. Sirf adi Veli diye kötülüyorsunuz. Avrupa Ligi'nde son 6 maç oynamamis olmasina ragmen tüm pas istatistiklerinde ilk 10'da olan bir adam. Defansif olarak görevini çok iyi yapmasini geçtim yani, ofansif olarak takimina en fazla katki saglayan 2-3 ön libero'dan biri Süper Lig'te.

Ne seviyoruz kendi degerlerimizi küçümsemeyi.

Çevrimdışı Ozan E.

TRT Diyanet Televizyonun bu haftaki konuğu başkan Fikret Orman
Transferle ilgisi var mi
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 20:51:08 ozi ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Veli kesinlikle Besiktas'in ilk 11 Oyuncusu olacak kapasitede degil. Yedegin Yedegi olabilir.

Çevrimdışı Ozan E.

Veli kesinlikle Besiktas'in ilk 11 Oyuncusu olacak kapasitede degil. Yedegin Yedegi olabilir.
Orta sahamizda Pogba ve Marchisio var haklisiniz :)

Çevrimdışı ALI RIZA

forma satışı vs gelir için yıldız düzgün aklı başında ve türk olmayan oyuncu şart kafaları geliştirin çıkın bu anatolia kafasından

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı GÖRKEM

Orta sahamizda Pogba ve Marchisio var haklisiniz :)

gerek yok ki. Veli'den daha kalitelisini bulmak zor birsey degil.

Çevrimdışı Hunter1987

Veli'nin orada ne isi var Allah askina. Dün aksam da biri burada Volkan Sen Gökhan'dan iyidir diyordu. Trollüyor musunuz anlamiyorum.

Töre, Ba, Sosa ve Tolgay en iyi 4 oyuncumuz oldugunu hepimiz kabul ediyoruz. Simdi 5. Veli degil mi? 4 yildizimizi saymayinca, takimda Veli'den iyi/önemli kim var? Olcay mi? Franco mu? Atiba mi? Oguzhan mi? Veli iste. Türkiye milli takimindan kat kat üstün olan Avusturya milli takiminda birçok kez oynamis ve hala oynayan birinden bahsediyoruz. Sirf adi Veli diye kötülüyorsunuz. Avrupa Ligi'nde son 6 maç oynamamis olmasina ragmen tüm pas istatistiklerinde ilk 10'da olan bir adam. Defansif olarak görevini çok iyi yapmasini geçtim yani, ofansif olarak takimina en fazla katki saglayan 2-3 ön libero'dan biri Süper Lig'te.

Ne seviyoruz kendi degerlerimizi küçümsemeyi.
Veli sakatlandıktan sonra orta sahanin hali de ortadaydı. Ne bekleniyor ki. Adam önlibero işini gayet iyi yapiyor.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Ozan E.

gerek yok ki. Veli'den daha kalitelisini bulmak zor birsey degil.
Su anki duruma gore yedegin yedegi derseniz gercegi yansitiyor olmaz. Tolgayla Atiba oynar

Çevrimdışı Onur Can

Birsey diyorsaniz, söylediginiz seyi destekleyecek argümanlariniz olsun. Rastgele ortaya bir cümle atiyorsunuz, komik oluyor. Veli anca yedegin yedegi mi olabilir? Veli Real Madrid'de, Barcelona'da yedegin yedegi olur. Soyledigin seye bak.

Karar verdim bu forum trollerle dolu. Sunu söyleyen adam ciddi olamaz çünkü. Hayir, Veli'nin ne eksigi var; ön libero'dan tam olarak ne bekliyorsun desek cevap da veremeyecek. Hizli mi degil? Yeterince savunmaya yardim mi etmiyor? Yoksa oyun kurmaya yardimci mi olmuyor? Allah askina anlatin da anlayalim. Veli'nin suçu gol krali olmamak mi?

Içimi rahatlatan sey ise, Senol Günes'in sizler gibi düsünmedigini bilmek. Çok sansliyiz. Bu sene orta sahamiz Veli-Tolgay-Sosa, siz istediginiz kadar nefret edin çalim atmayan, Korejma gibi oynamayan oyunculardan  :icool:

Çevrimdışı GÖRKEM

Su anki duruma gore yedegin yedegi derseniz gercegi yansitiyor olmaz. Tolgayla Atiba oynar

su anki duruma göre degil kafamdaki takima göre yorum yaptim.

mesela Mavuba ayarinda bir defansif orta saha Oyuncusu alinabilseydi dedigim olabilirdi.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

demba ba satıldığında arbeloa çalışması var duyumsuz gitmiyor bu forum  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Daha olmamış transferler için ne eleştirin nede kendinizi yıpratın yahu.
Armağan valla  sayfaya  girmeye  korkuyorum.En dandik sitede  ,gazetede  çıkan ufacık haberle  bile 12  duvara  kafa mı  atılır ,8 makinalıylamı  taranır  ortalık yahu.Yeminle  şiştim.Hayır adamı  harbiden alsalar  tepki  ne olacak??Meraktayım.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 21:20:47 Coşkun Mevsim ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Birsey diyorsaniz, söylediginiz seyi destekleyecek argümanlariniz olsun. Rastgele ortaya bir cümle atiyorsunuz, komik oluyor. Veli anca yedegin yedegi mi olabilir? Veli Real Madrid'de, Barcelona'da yedegin yedegi olur. Soyledigin seye bak.

Karar verdim bu forum trollerle dolu. Sunu söyleyen adam ciddi olamaz çünkü. Hayir, Veli'nin ne eksigi var; ön libero'dan tam olarak ne bekliyorsun desek cevap da veremeyecek. Hizli mi degil? Yeterince savunmaya yardim mi etmiyor? Yoksa oyun kurmaya yardimci mi olmuyor? Allah askina anlatin da anlayalim. Veli'nin suçu gol krali olmamak mi?

Içimi rahatlatan sey ise, Senol Günes'in sizler gibi düsünmedigini bilmek. Çok sansliyiz. Bu sene orta sahamiz Veli-Tolgay-Sosa, siz istediginiz kadar nefret edin çalim atmayan, Korejma gibi oynamayan oyunculardan  :icool:
Onurcan bu sene belkide ilk 2 ye  kalamayışımızın  sebebi Velinin son haftalardaki yokluğudur.Oynasaydı çok şey  değişirdi.

Çevrimdışı Kadir G.

Veliden iyi ön liberon yok yedeğinin yedeği olurmuş destekli yazın bari. Adam efendi sakat değilse çekinmez oynar. Yeteneği sınırlı olsa da hiç mi iyi yaptığı bir şey yok. Şut çeker zaman zaman iyi ara pas atar defansif görevini de gayet iyi yapar. Omzundaki sakatlık çözülseydi ve maçlara yetişseydi son beş hafta halimiz farklı olurdu.

Ha unutmadan çok beğenilen atibanın velinin yanında adı geçmez.

Çevrimdışı Çağatay

Umarim dogru degildir ne kisiligini ne de oynadigi topu hic sevmem arbeloa nin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Şunu da anlamıyorum millet soyunma odasına arkadaşını kilitleyip döven oyuncusunu baş tacı eder yere göğe sığdıramaz. Bizim taraftar iki dakika da satar. Quaresmayla başladı tolgay veli devam ediyor. Ortada gerçek olmayan bir şeyler var arkasında da onlarca kişi takılmış gidiyor.

Çevrimdışı Onur Can

Onurcan bu sene belkide ilk 2 ye  kalamayışımızın  sebebi Velinin son haftalardaki yokluğudur.Oynasaydı çok şey  değişirdi.

E ben de onu diyorum zaten. Veli bu takimin en iyi oyuncularindan biri.

Çevrimdışı Türkay

Veli takımın kilidi  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı forzatunga

Şenol Güneş karar verir arkadaşlar aliye veliye,bakalım görücez.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

he veli takımın kilidi arkadaşlar he. He veli olmadığı için şampiyonluk gitti.

Yok arkadaş ben karar verdim, benim tek istediğim stat açılsın, haftasonu etkinliği gözüyle bakacağım. Newcastle taraftarı nasıl maçlara gidiyor, kazansalar da kaybetseler de ne olmuş, ne uzuyorlar ne kısalıyorlar..

Eğlence için güzel seçenek. En temizi.

Konoplayanka sonrası duyum işi yaş.

Çevrimdışı TØLGA

FİKRET BAŞKAN İLE SAHURA DOĞRU
programının çalışmaları başlamıştır
yakında televeziyonda  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK