2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12944574 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

dün konplyanka sevillada diolardı noldu ?
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı atalay

Menajerler çakacak yakında istedikleri birini.

Bekleyin...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

dün konplyanka sevillada diolardı noldu ?
Bunu bizim sana sormamız gerekmiyormuydu :alala:
Heberler sende hocam bekliyoruz :bandit: @sosyalkartal
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Twitter'da menajer oyunlarına gelmeyin.Millet kendi futbolcusunu taraftar üzerinden pazarlamaya çalışıyor.Nyome'u barca istiyormuş bize gelecekmiş haahahah :lol: Milleti saf zannediyorlar.

Çevrimdışı kartal43

Bu işin sonu defansa kiralık 6 ay ayağına top değmemiş biri,sol açık zaten Olcay var sağ bek Serdar idare eder,orta saha Necip yedekler sonra bu takım derbi kazanamıyor şampiyon olamıyor. Veli ve Olcay bu takımda 11 de başlıcak kalitede değiller ama biz kral yaptık adamları resmen.

Bu işin sonu defansa kiralık 6 ay ayağına top değmemiş biri,sol açık zaten Olcay var sağ bek Serdar idare eder,orta saha Necip yedekler sonra bu takım derbi kazanamıyor şampiyon olamıyor. Veli ve Olcay bu takımda 11 de başlıcak kalitede değiller ama biz kral yaptık adamları resmen.

Veli,Olcay,Necip,Pektemek,Tolga,Cenk Gönen,Serdar.Bu oyuncuların takımda işi yok.

Çevrimdışı sosyalkartal

Bunu bizim sana sormamız gerekmiyormuydu :alala:
Heberler sende hocam bekliyoruz :bandit: @sosyalkartal
eleştiri için öyle dedim zaten dün twitterdakiler bitirdi transferi gerçek olan daha hala net bir cevap gelmedi nerdeyse babasıyla aşk derecesine geldik her gün konuşuluyor heralde kono sevillaya giderse babasıyla ayrılmamız zor olacak  :kop: :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

eleştiri için öyle dedim zaten dün twitterdakiler bitirdi transferi gerçek olan daha hala net bir cevap gelmedi nerdeyse babasıyla aşk derecesine geldik her gün konuşuluyor heralde kono sevillaya giderse babasıyla ayrılmamız zor olacak  :kop: :kop:

Adam Sevilla'da.Resmi açıklama gelince alıntılarım.

Çevrimdışı Tolga

Ne Konoplyanka'ymış be kardeşim transfer dönemi bitene kadar uğraşırız herhalde :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine Bursaspor'un önemli isimlerinden Serdar Aziz için teklif sundu.

Beşiktaş, Bursaspor forması giyen Serdar Aziz için devrede...

Siyah beyazlılarda başkan Fikret Orman, Şenol Güneş'in isteği üzerine Bursaspor forması giyen Serdar için teklifte bulundu.

Başkan Orman, yeşil beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı ile temasa geçerek 24 yaşındaki oyuncuya talip olduklarını iletti. İki başkan arasında yapılan görüşmede Bölükbaşı'nın Orman'a Serdar Aziz'i satmayı düşünmediklerini söylediği öğrenildi.

Bu durum sonrası siyah beyazlıların bonservis ücreti konusuda resmi bir teklif yapmadığı ancak önümüzdeki günlerde Bursaspor ile yeniden temasa geçebilecekleri kaydedildi.

Serdar Aziz'in yeşil beyazlı takımla 2018 yılına kadar mukavelesi bulunuyor.

Ntvspor

Çevrimdışı JoseDemba

En geç pztesi salı cevabını ileticek diyolardı ? Yarın belli olurmu kesin olarak ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı sosyalkartal

Adam Sevilla'da.Resmi açıklama gelince alıntılarım.
ben zaten sevillaya gitmeyecek demiyorum ama şu ana kadar da gitmedi resmi anlaşma gelmediği sürece benim için kono freedir :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Serdar Aziz = Ersan Gülüm

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Britos - Serdar Aziz defansı nasıl olur?

Edit: Tamam aldım ben cevabımı :D

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ben zaten sevillaya gitmeyecek demiyorum ama şu ana kadar da gitmedi resmi anlaşma gelmediği sürece benim için kono freedir :tabe:

Haklısın.

Çevrimdışı Kutay

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine Bursaspor'un önemli isimlerinden Serdar Aziz için teklif sundu.

Siyah beyazlılarda başkan Fikret Orman, Şenol Güneş'in isteği üzerine Bursaspor forması giyen Serdar için teklifte bulundu.

Başkan Orman, yeşil beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı ile temasa geçerek 24 yaşındaki oyuncuya talip olduklarını iletti. İki başkan arasında yapılan görüşmede Bölükbaşı'nın Orman'a Serdar Aziz'i satmayı düşünmediklerini söylediği öğrenildi.

Bu durum sonrası siyah beyazlıların bonservis ücreti konusuda resmi bir teklif yapmadığı ancak önümüzdeki günlerde Bursaspor ile yeniden temasa geçebilecekleri kaydedildi.

Ntvspor
inşallah gelir ersandan iyidir. ama bursa zaten bize gıcık yabancı sınırı olmasına rağmen bizden fazla para isterler gibime geliyor.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı sosyalkartal

En geç pztesi salı cevabını ileticek diyolardı ? Yarın belli olurmu kesin olarak ?
konoplyanka dan cevap ne zaman gelirse o zaman belli olacak şöyle bir gerçek var adam bonservisim elimde diye 2 kulübüde oynatmak istiyor biz her sevilla haberleri çıktığında fiyat yükselttik sevilla hep sabit kaldı zaten kono gelmezse diye alternatiflerini aldılar yani bizden daha akıllı davrandıklarını söyleyebilirim alternatiflerle biz de tavrımızı koymalıydık

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

Ersan'ı verelim Serdar'ı alalım.  :)

Çevrimdışı Savaş

Ntvspor

Pektemek + Necip takasına Ertuğrul hayır demez bence  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Serdar'ın Ersan'dan bir tık daha yukarıda bir stoper olduğunu düşünüyorum ama yerli bir stoperi para vererek almayı da şuan ki durumda mantıklı bulmuyorum hiç gerek yok yani.

Çevrimdışı Kutay

serdar aziz 24 , ersan 28 yaşında serdar 4 yaş daha genç belki bir nebze olsun kendini geliştirebilir umarım bu transfer olur ama bence çok düşük ihtimal
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı GÖRKEM

Serdar'ın Ersan'dan bir tık daha yukarıda bir stoper olduğunu düşünüyorum ama yerli bir stoperi para vererek almayı da şuan ki durumda mantıklı bulmuyorum hiç gerek yok yani.

aynen öyle.

Çevrimdışı Tolga

Enes Ünal için Bursa ile M.City prensip anlaşmasına varmış deniyor umarım doğrudur :icool:

Ek olarak M.City, Bursa'ya 3 m euro ayrıca bir sonraki satıştan % 10 pay verecekmiş bakalım ne kadar doğru bu haber. :)

Gerçi Enes'in Almanya'da ya da Hollanda'da oynamasını isterdim ama yine de doğruysa kendisi için iyi olur.

Bu arada henüz resmi birşey yokmuş.Bursa, Enes'in menajerine diğer kulüplerle görüşme izni vermiş.3 kulüple görüşüyormuş Enes'in menajeri.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 19:48:35 Tolga_ ]

Çevrimdışı Çağatay

Bugun de transfer yapamadik galiba pek takip edemedim
Hope for the Best, Plan for the Worst