2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12946247 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Britos'un yanına Bakary Kone de alınabilir. :)
zaten yönetimin Politikası bu şekildeymiş , İlk hedef Vlaar veya koneymiş bu 2 sinden birini mutlaka alacakmış yönetim , Eğer Ersan veya Pedro satılırsa Ust duzey bir stoper daha alınacakmış , Ersanın kalmasını istiyormuş Şenol hoca , yönetim Portonun pedro için yapacağı son teklifi bekliyormuş....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Iyi de Bursa da biliyor yabancı serbestisi var. Malın değeri düştü
o işler öyle olmuyor abi işte vermezler ucuza sametin dediği rakamlar konuşur en kötü 4
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Britos Kone olur. Britos'a 3 yıl Kone'ye 2 yıl.

Biraz odun bir ikili olur artık topları baya geriden Atiba veya Tolgay çıkarması gerekecek zira ikisi de tam takoz.

Ama uyumlu ikili olur stoperde ve boy ortalaması baya yükselir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Eğer

Tosic Britos Kone Nyom

Yaparlarsa 4'lüyü boy ortalaması 1,87 olacak arka dörtlünün vur derken öldürmüş olacaklar şuan 1,78 :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biraz odun bir ikili olur artık topları baya geriden Atiba veya Tolgay çıkarması gerekecek zira ikisi de tam takoz.

Şimdi ben diyecektim arkadan top çıkartmak da sorunlar yaşarız ama hem uyumlu hem de ülke şartlarında sert savunmamız olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

zambrano için hiç ümit yokmu :by2:
Bende Britos - Vlaar veya Vlaar - Zambrano 2lisinden birine fitim @Çağrı

Çevrimdışı TØLGA

serdar aziz-civelli ikilisi gibi diyorsun yani  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

zaten yönetimin Politikası bu şekildeymiş , İlk hedef Vlaar veya koneymiş bu 2 sinden birini mutlaka alacakmış yönetim , Eğer Ersan veya Pedro satılırsa Ust duzey bir stoper daha alınacakmış , Ersanın kalmasını istiyormuş Şenol hoca , yönetim Portonun pedro için yapacağı son teklifi bekliyormuş....
Porto teklif yaptı ama bizimkiler de Pedro-Josue takasını gündeme getirmişler bakalım ne yönde seyredecek transfer görüşmeleri.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

serdar aziz-civelli ikilisi gibi diyorsun yani  :evillol: :evillol:

Britos yine idare eder ayağı fena değil diyorum  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Pedro ve Ersanı satıp , Vlaar - Britos - zambrano 3 lusunden 2 sini alıp , Atınç ve miloseviçi Kupada kullansak , Tosiçi de Rotasyon olarak stoperde kullansak olmazmı ??
Çünkü Tosiç Stoperde oynayabiliyor , Stoper performansı nasıldır bilmiyorum ama buda bi seçenek...

Çevrimdışı Çağrı

Kone - Britos - Nyom - Duzdak - Mitro

Ba giderse En azından bunu yapın artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Elinizde Chiellini, Cannavaro, Maldini, Hierro gibi  stoper yoksa genelde solak stoperler yumuşak ve oyunca top sokan olur.

Sağdaki de katil olur o oranda.

O yüzden Tosic de olsa, Britos da olsa bunlar zaten yumuşak. Bir tane sert hamleli lider mutlaka şart.

Britos Ersan yaparlarsa facia olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tek isteğim var Dzudzsak diğer bölgelere Kone mi alıyorlar Britos mu alıyorlar Nyom mu alıyorlar bu saatten sonra hiç fark etmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Iyi de Bursa da biliyor yabancı serbestisi var. Malın değeri düştü
Malın değeri düştü de ben sana Bursa'nın pazarlığa başlayacağı rakamı söylüyorum inecekleri maksimum 1-2 milyon eurodur.

Çevrimdışı atalay

Samba'dan, Kone'ye; Maxi'den, Nyom'a; Danny'den, Babel'e nasıl geldik.

Klasik...  :eyes

Çevrimdışı Baba1903

Samba'dan, Kone'ye; Maxi'den, Nyom'a; Danny'den, Babel'e nasıl geldik.

Klasik...  :eyes
Abi Samba hiç gundeme gelmedi ki biz kendimiz hayal kurduk sadece :)

Çevrimdışı kaanzor

Defansa Milo yu banko yazın yanına adam arayın bence hafta sonu 4 5 maçını izleme fırsatım oldu şuan elimizdeki en iyi stoper
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Baba1903

Defansa Milo yu banko yazın yanına adam arayın bence hafta sonu 4 5 maçını izleme fırsatım oldu şuan elimizdeki en iyi stoper
O çocukta gelecek var abi 

Yaptığı penaltıyı ve aldığı kırmızı kartıda gördün mu peki abi ??
Bu kadar dengesizce bu kadar amatorce Direk rakibe böyle bir hareket yapılır mı ??? Pozisyonu izlerken kendi kendime dedimki Aha Ersan 2 !!! Aynı Kkasik Ersan Gülüm mudahalesi yaptı resmen rakibe !

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

20 temmuz yani ikinci kamp öncesi oyuncu transferleri bitmez. Bunun sebebi senelerdir klasikleşen, herkes kadrosunu oturtsun ona göre bakalım fikridir yalnız her zaman da şu atlanmıştır, sen transfer döneminin sonuna doğru transfer yapmak istersin de kim neden sana transfer döneminin sonunda kilit adamını versin. Yok benim kilit adamla işim yok rotasyonlarından oyuncu bakıyorum diyorsan, ikinci kampı vs beklemene ne gerek var.

Futbol takım oyunu. 23-25 kişi 10 kişilik de teknik heyet medikal ekibi vs. 35 40 kişilik bir ekip. Bu ruh gerektiren birşey. Bu adamlar ne kadar aynı sofrada yemek yer ne kadar aynı odada sohbet eder oyun oynar ise o kadar etkili olur. Teknik taktik bu seviye adamlar iki günlük iş, ama ekip ruhu oluşturmak uzun vadeli iş. O yüzden on onbeş günün bilene kadar önemi olduğu aşikar. Bir kere de Full kadro açalım sezonu ya. Sonra oyuncu sayıyorsan sat yerine yenisini getir. Yeter vallahi bıktım yıldım artık.

Çevrimdışı Kadir G.

Miloseviçten Beşiktaşın stoperi olmaz.

Çevrimdışı kaanzor

Yaptığı penaltıyı ve aldığı kırmızı kartıda gördün mu peki abi ??
Bu kadar dengesizce bu kadar amatorce Direk rakibe böyle bir hareket yapılır mı ??? Pozisyonu izlerken kendi kendime dedimki Aha Ersan 2 !!! Aynı Kkasik Ersan Gülüm mudahalesi yaptı resmen rakibe !

Ersana bakma sen boşver bu adamda fark var oynadıkça bence böyle hareketler yapmayacaktır. Hamle tecrübe işidir oynadıkça hatalar düzelir.

Not: Ersan hariç  :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Strand Jack

Miloseviçten Beşiktaşın stoperi olmaz.

Hocam çok net konuştunuz da elinizde bir argüman var mı yoksa kendi görüşünüz mü bu yönde :alala: