2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12946257 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

‏@mechulhaberci 33 Min.
West Brom Ba için teklifini sundu. Gözler Orman yönetiminde. Hayırlısı olsun. 14 m€
At yalani seveyim inanani mechul.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Nyom menejerim Gs ve Bjk ile göruşuyor demiş :)

Nyom'da Beşiktaş'ın yanıtı bekleniyor olmazsa gs'ye gider.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

At yalani seveyim inanani mechul.

Biri bunu yazınca benim aklıma bu geliyor :alala: :evillol: :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Baba1903

Ben yeni sezonda Ochoa-Nyom-Vlaar-Kone-Dzudszak ve Demba Ba giderse Cisse transferlerine fitim :D

Çevrimdışı Çağrı

Olacak olan şudur diyebileceğimiz tek transfer var o da Britos.

Onun dışında hiçbir şey net değil.

Britos gelecek gibi ama.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş'in isteğiyle stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a Ada'dan kötü haber geldi.

İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Aston Villa ile yollarını ayıran Hollandalı defans oyuncusu Ron Vlaar, Siyah-Beyazlı cepheyi üzecek bir karar almak üzere.

UEFA ile yaptığı anlaşmadan dolayı bonservisi elinde bulunan futbolculara yönelen Beşiktaş, stoper takviyesini Aston Villa ile sözleşmesi sona eren Ron Vlaar ile yapmayı planlıyordu.

30 yaşındaki futbolcuya teklif götüren Beşiktaş, Ron Vlaar'ın biraz düşünmek için zaman talep etmesi üzerine beklemeye geçmişti. İlk görüşmeler sonrası Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan tecrübeli stoperin araya giren İngiliz kulüpler nedeniyle transferden vazgeçtiği öğrenildi.

Özellikle Sunderland'in yakın takibinde olan Van Dijk'i kulübü Celtic'in serbest bırakmamasından sonra rotasını Ron Vlaar'a çevirmesi bütün planları alt üst etti. Sunderland'ın yanı sıra Newcastle United'ın da transfer listesinde bulunan 30 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'i ikinci plana attığı ve transferin zora girdiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Eurosport

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Baba1903

Britos gelecek gibi ama.
Abi ben şahsen Vlaar-Kone ikilisini daha çok isterim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Britos gelecek gibi ama.

Nasıl bi vatandaş bu Britos peki :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Baba1903

Şenol Güneş'in isteğiyle stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a Ada'dan kötü haber geldi.

İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Aston Villa ile yollarını ayıran Hollandalı defans oyuncusu Ron Vlaar, Siyah-Beyazlı cepheyi üzecek bir karar almak üzere.

UEFA ile yaptığı anlaşmadan dolayı bonservisi elinde bulunan futbolculara yönelen Beşiktaş, stoper takviyesini Aston Villa ile sözleşmesi sona eren Ron Vlaar ile yapmayı planlıyordu.

30 yaşındaki futbolcuya teklif götüren Beşiktaş, Ron Vlaar'ın biraz düşünmek için zaman talep etmesi üzerine beklemeye geçmişti. İlk görüşmeler sonrası Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan tecrübeli stoperin araya giren İngiliz kulüpler nedeniyle transferden vazgeçtiği öğrenildi.

Özellikle Sunderland'in yakın takibinde olan Van Dijk'i kulübü Celtic'in serbest bırakmamasından sonra rotasını Ron Vlaar'a çevirmesi bütün planları alt üst etti. Sunderland'ın yanı sıra Newcastle United'ın da transfer listesinde bulunan 30 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'i ikinci plana attığı ve transferin zora girdiği öğrenildi.

Tamam o zaman Sunderland Vlaar alsın biz Virgil Van Dijk alalım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

Bu arada Papiss Cisse isteyenler var genel olarak.

Üzgünüm ama 30 maçı göremez. Demba bu yıl 44 maça çıktı. Yüzde 15-20'sinde fiziksel olarak yoktu.

Cisse'de öyle. Zaten son 5 yılda, 8-9 tane 1.sınıf Senagalli golcü var. Hepsinin sorunu bu: Süreklilik.

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

ysariusta

• Ziyaretçi

heryerde Tolgay yaziyor. eski Yönetici Celal Kolot da söylemis. emin misin Pektemek oldugundan?
Celal kolot başımıza güvenilir adam kesildi. Dediğinin tuttuğunu gören var mı? Pektemekti o.

Çevrimdışı atalay

Güzel haber. Kronik sakat çünkü.  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş , Ryan Babel le Prensip anlaşmasına vardı :ishock: :ishock: :ishock:
Şenol Guneş Ochoa için Çok kaliteli bi kaleci alınmasını isterim demiş :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Papiss Cisse isteyenler var genel olarak.

Üzgünüm ama 30 maçı göremez. Demba bu yıl 44 maça çıktı. Yüzde 15-20'sinde fiziksel olarak yoktu.

Cisse'de öyle. Zaten son 5 yılda, 8-9 tane 1.sınıf Senagalli golcü var. Hepsinin sorunu bu: Süreklilik.

Demba'nın 45 maç görmesinin iki sebebi vardı.

Bir Bilic İki Cenk'in sakatlığı.

Normalde zaten ligde 25 maç Avrupa'da da full performans oynaması yeterli. Göreceği 35 maç yani.

Cisse diye söylemiyorum bunu kim gelirse gelsin rotasyon böyle olmalı Cenk'i de öldürmemek için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

@atalay sordum ama arada kaynadı :D

MBokani haber bekliyor dedin ya bizimkiler ne kadara almaya planlıyorlar merak ettim :icool:

:s20: :s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı atalay

Glen Johnson'dan sonra, 3 yıl da Britos ile prensipte anlaşılmış. Vlaar için bekletiliyor. Kararını verecekmiş hafta sonuna kadar.

Şenol Hoca ile bunlarda konuşulmuştur herhalde.

Bir yönetici şu anda Şili'deymiş. Turnuvayı da takip edecekmiş.

Şu şurada dursun.

Vlaar reddetmişse;  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

Britos gelecek gibi ama.
inşallah sol stoper ihtiyacımızı karşılar önemli olan
yanına sert lider bir stoper
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Ben defansta , Britos - Vlaar veya Britos - Zambrano tandemine Fitim :bandit:

Çevrimdışı atalay

@atalay sordum ama arada kaynadı :D

MBokani haber bekliyor dedin ya bizimkiler ne kadara almaya planlıyorlar merak ettim :icool:

6-7. Demba tarifesi standart.  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Britos'un yanına Bakary Kone de alınabilir. :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı atalay

Demba'nın 45 maç görmesinin iki sebebi vardı.

Bir Bilic İki Cenk'in sakatlığı.

Normalde zaten ligde 25 maç Avrupa'da da full performans oynaması yeterli. Göreceği 35 maç yani.

Cisse diye söylemiyorum bunu kim gelirse gelsin rotasyon böyle olmalı Cenk'i de öldürmemek için.

Aynılarını yazacaktım; üşendim.  :evillol:

Normal bir takımda Back up oyuncu olmalı.

Cisse içinde anlatmak istediğim bu.

ysariusta

• Ziyaretçi

Benim tanıdığım Bursa'da Serdar'ı 6-7 den aşağıya satmaz. O parayı gidip Douglas'a veya Samba'ya versinler. Anadolu takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz  :bandit:
Iyi de Bursa da biliyor yabancı serbestisi var. Malın değeri düştü