2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948466 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Kalecisi Tolga olan takımın tasraftarı Ochoa beğenmiyor şaka gibi :D Ochoa dunyanın refleks konusunda en iyi 10 kalecisinden biri karşı karşıya yemeyiz tek eksiği hava topları gelsin Şenol hocayla halleder o sorunu yeni Cordoba olur :evillol:

Oyuncular video klipten ibaret değil.

Ochoa, vasat bir kaleci. Refleksleri iyidir.

Alan kalecisi değil, ayakları kötü, yan top zaafı var. Adımlama tekniği de kötü. Fazla öz güveni var ve hep zararına oldu bu durum. Bu yüzden hiçbir büyük takım onu transfer etmedi. (Dünya Kupası performansına rağmen)

Video kliple olmuyor o işler.  :icool:

edit: Tolga'dan iyi kalecidir.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 16:36:43 atalay ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya kardeşim ekstrem işlere gerek yok. Türkiye ligindeyiz, uçmaya gerek yok..

Ba giderse yerine aynı kalibrede adam bul yeter. Zaten bulacağın sağ bek serdardan iyi olacaktır, sol açık (babel ) olcaydan kat kat iyidir. Stoper dediğin bulunur be kardeşim. al britos al zambrano al vlaar dolu isim var.

ama yok efendim kaleye cech olsun casillas olsun, sağ bek glen olsun sol açık konoplyanka olsun ön libero de jong olsun dersek, ne para dayanır ne başka birşey. Şampiyonlar liginde değiliz, hatırlatmak isterim. Avrupada neciplerle serdarlarla olcaylarla oynadık.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ukraynada ki savaş olabilir mi?

Senelerce belçikanın refahı içinde, ferahı içinde belçika çukulatasıyla beslenen bu karaçocuk, ukraynada savaşın ortasında kaldı. Düşüş normal bence.  :lol:
Şu iki oyuncunun arkasında kalmış şampiyon sezonda
http://www.transfermarkt.com.tr/lukasz-teodorczyk/profil/spieler/157849
http://www.transfermarkt.com.tr/artem-kravets/profil/spieler/58405

İyi oyuncu olduğu belli ama son sezonu uyuzlandırdı

13-14'te 16 gol 11 asist performans vermiş Kievde

Çevrimdışı Baba1903

Ulan her şeyi Şenol hoca halleder diyorsunuz bakın uyarıyorum yapmayın bunu :D

Sonra ciddi hüsran olur :D
Abi adam Harunu bile milli kaleci yaptı Ochoa gelsin bi hava topu öğrettiği zaman world class kaleci çıkar ortaya ve Şenol hoca hep yapmıştır bunu gittiği her takımda kaleci çıkarmıştır  :)

Çevrimdışı Baba1903

Oyuncular video klipten ibaret değil.

Ochoa, vasat bir kaleci. Refleksleri iyidir.

Alan kalecisi değil, ayakları kötü, yan top zaafı var. Adımlama tekniği de kötü. Fazla öz güveni var ve hep zararına oldu bu durum. Bu yüzden hiçbir büyük takım onu transfer etmedi. (Dünya Kupası performansına rağmen)

Video kliple olmuyor o işler.  :icool:

edit: Tolga'dan iyi kalecidir.
Abi ben Ochoa'nın en az 15 tane maçını izledim adamın tek eksiği hava topları yapma sadece videolardan yorum yapmam ben :icool:

Çevrimdışı Tolga

Ochoa'nın en büyük zaafı hava toplarındaki fazla özgüveni.

Onun dışında açıyı iyi kapatır, birçok pozisyonda ayakta kalır, çabuktur ve ayaklarının da öyle aman aman kötü olduğunu da düşünmüyorum.

Bu lig de zaten öyle üstün yetenekte hücumcular yok.Ochoa'nın vasat hali bile bu ligde bize çok maç kaç kazandırır. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Şaka gibi ama 2-3 yıl içinde futbolu bırakacak sanırım.

Gerçekten sonunda jiletleyecek kendini bitecek ızdırabı.
Hiç jiletlemez.barlarda gezer kizlarla takilir son kurusuna kadar yer parasini.

Ayrica o futbolu degil futbol onu birakacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Abi ben Ochoa'nın en az 15 tane maçını izledim adamın tek eksiği hava topları yapma sadece videolardan yorum yapmam ben :icool:

Ben 10 maçını sadece Meksika liginde America takımında oynuyorken izledim.  :icool:

Ochoa, sırf jeneriklik kurtarış yapmak için frikiklerde yarım adım uzak direğe yakın duran bir adam.  :eyes

Velhasıl Cenk var iken yeni bir Cenk'e gerek yok.

Madem Şenol Hocanın sihirli dokunuşları var Cenk'ten iyi kaleci yaratsın. 

edit: Tolga yerine de iyi bir kaleci alınsın.

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 16:45:38 atalay ]

Çevrimdışı Deniz

Ulan her şeyi Şenol hoca halleder diyorsunuz bakın uyarıyorum yapmayın bunu :D

Sonra ciddi hüsran olur :D
Çağrı milletin tutunacak baska dali yok ki tek senol gunes :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Baba1903

Ochoa'nın en büyük zaafı hava toplarındaki fazla özgüveni.

Onun dışında açıyı iyi kapatır, birçok pozisyonda ayakta kalır, çabuktur ve ayaklarının da öyle aman aman kötü olduğunu da düşünmüyorum.

Bu lig de zaten öyle üstün yetenekte hücumcular yok.Ochoa'nın vasat hali bile bu ligde bize çok maç kaç kazandırır. :)
Aynen öyle ya Ospina Ospina diye ölen tarafatar Ochoa beğenmiyor bende bunu anlamıyorum :D

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı milletin tutunacak baska dali yok ki tek senol gunes :)

İyi de işte çok asılırsan kopar Deniz bu adam insan yani :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Faik Çetiner: "Benim duyduğum kadarıyla Beşiktaş, Ryan Babel ile anlaştı. Nani de bu hafta içi Türkiye'ye Fenerbahçe için gelecek"
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

Muslera > Ospina > Ochoa.

Çevrimdışı Baba1903

Ben 10 maçını sadece Meksika liginde America takımında oynuyorken izledim.  :icool:

Ochoa, sırf jeneriklik kurtarış yapmak için frikiklerde yarım adım uzak direğe yakın duran bir adam.  :eyes

Velhasıl Cenk var iken yeni bir Cenk'e gerek yok.

Madem Şenol Hocanın sihirli dokunuşları var Cenk'ten iyi kaleci yaratsın. 

edit: Tolga yerine de iyi bir kaleci alınsın.
Abi Ochoa kariyeri boyunca hep 1. kaleci olmuş Ajaccio-America-Meksika milli takımı.Bu adam bu sezon Malaga'Da belli sıkıntılar yaşamış ve sadece kupada oynamış ama Ochoa beğenmemek ayıptır ya bizde isteriz kaleye Lloris gelsin ama Ochoa da çok iyi kalecidir

Çevrimdışı Baba1903

Muslera > Ospina > Ochoa.
Abi tamam Musler Ochoa dan iyidir ama arada uçurum fark yoktur not versem hepsine objektif olarak
Muslera=8
Ochoa=7
Ospina=6,5 :D

Çevrimdışı talha

Mario Mandzukic'i Juventus'a satan Porto ile Jackson Martinez'in transferi konusunda anlaşan Atletico Madrid, forvete bir takviye daha yaptı. Kırmızı-beyazlar, yeni Agüero olarak adlandırılan Villarreal'in 21 yaşındaki Arjantinli golcüsü Lucivano Vietto'yu renklerine bağladı. Genç forvet için Atletico'nun kasasından 20 milyon euro çıktı.

Bunlar Jimenez'i gönderecek. Artık kaça gönderir bilmemde bir el atmak lazım çocuğa. :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Abi Ochoa kariyeri boyunca hep 1. kaleci olmuş Ajaccio-America-Meksika milli takımı.Bu adam bu sezon Malaga'Da belli sıkıntılar yaşamış ve sadece kupada oynamış ama Ochoa beğenmemek ayıptır ya bizde isteriz kaleye Lloris gelsin ama Ochoa da çok iyi kalecidir

Lloris'e gerek yok Neto alınsın yeter.  :eyes

Ayrıca ayıptır ne?

Görüş bu.

Ochoa'ya 5 milyon bonservis; 2 milyon maaş vereceksen. Bknz: Çöp

Free Neto var. Aynı maaşı, hatta fazlasını ver.

Çevrimdışı Çağrı

1. kaleci olması önemli değil Ochoa benim ergenliğimden beri safi yetenek ve potansiyelli kaleci oldu ama hiçbir zaman kimse tercih etmedi.

Sebebiyse kaleciliği bilmiyor oluşu. Sadece refkleksler ile kalecilik yapılmaz klasik Latin kaleci anlayışına sahip yani şovmen adam.

Kaç tane maçta sırf daha fazla uçup çıkarmak için kasıtlı yanlış pozisyon almıştır buna son Dünya Kupası da dahil.

Yetenekli kaleci evet ama bizim gibi takımlar için değil daha çok Ersun Yanal'ın Gençlerbirliği ve Ankaragücü takımı gibi takımlar için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mario Mandzukic'i Juventus'a satan Porto ile Jackson Martinez'in transferi konusunda anlaşan Atletico Madrid, forvete bir takviye daha yaptı. Kırmızı-beyazlar, yeni Agüero olarak adlandırılan Villarreal'in 21 yaşındaki Arjantinli golcüsü Lucivano Vietto'yu renklerine bağladı. Genç forvet için Atletico'nun kasasından 20 milyon euro çıktı.

Bunlar Jimenez'i gönderecek. Artık kaça gönderir bilmemde bir el atmak lazım çocuğa. :tabe:
Kiralık falan çöksek ya üstüne :D

Çevrimdışı atalay

Jimenez'i kiralamak lazım.  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Aslında en iyi çözüm tartışmasız Neto'dur.

Alacaksın Neto'yu önümüzdeki 10 sene kaleci aramayacaksın da nerdeeeee.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  3 dk.3 dakika önce
Galatasaray, Klaas-Jan Huntelaar'ı bitirmiş. O_o
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Baba1903

Lloris'e gerek yok Neto alınsın yeter.  :eyes

Ayrıca ayıptır ne?

Görüş bu.

Ochoa'ya 5 milyon bonservis; 2 milyon maaş vereceksen. Bknz: Çöp

Free Neto var. Aynı maaşı, hatta fazlasını ver.
Abi Neto gelmiyecek hayal etmeyi bırakalım artık  :) alınabilecekler arasında Romero-Ochoa var yada 3 kaleciyle devam edilcek benim göruşum en mantıklısı Ochoa almak olur

Çevrimdışı Çağrı

Hunteleaar iyi transfer olmaz da yine aynı şeyi konuşmak lazım.

Biz adamı almayı gitsek alabilir miydik?

Bitiricilik çok farklı bir olay.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Aslında en iyi çözüm tartışmasız Neto'dur.

Alacaksın Neto'yu önümüzdeki 10 sene kaleci aramayacaksın da nerdeeeee.
Sozlesmesi de bitiyordu galiba degil mi?