2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12951790 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

ULan 15 dk dır trt3 spor da Fransa Kore maçı izliyorum , kadınmışya la oynayanlar şimdi fark ettim, diyorum kendikendime bu ne maçı olabilir... Allahım sen erkekle kadını karıştırma herkes kendi dalında spora baksın yarabbim.

:kop: :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Baba1903

Ben savunmanın hücuma katılanını beğenirim.Yani sivok gibi olacak.Oyun tıkandığında çıkıp kafayı koyacak.

Britos gelirse hücum yönü çok zayıf bir oyuncu alacaz.2 gol bile atabileceği konusunda şüpheliyim.

"Savunmacı savunmasını yapsın gol atmasına ne gerek " demeyin asıl önemli olan şeylerden birisi de gol atması.

Hatırlayın oyun tıkandığında altın kafa çıkar kafayı koyar 3 puanı cebimize alırdık.Duran toplar bir takımın can damarıdır.Her maç korner + freekicklerde en az 10 pozisyon oluyor.bunları heba etmemiz lazım.

Britos tek başına gelirse bu sezonun bir kopyasını izleriz..
Abi sen tam Virgil Van Dijk diyosun da adamın bonservisi 7-8 milyon :D

Çevrimdışı Çağrı

bunu kesin olarak söylemek mümkün mi?  bu Oyuncularin menajerleri Kulüp kullanmayi iyi bilirler. onlara yönelseydik devreye girebilirlerdi.

Ronaldo ya kadar atladigin kac tane basamak var ama.

Nani mi Babel mi? Ospina mi Neto mu? Kjaer mi Britos mu?

burada da bir fark var.

Kesin olarak söylemek tabi ki mümkün değil de eline sadece tek alternatif ile gitmezsin tabi ki. 3 tane oyuncu olur elinde 3 ü ile aynı anda görüşür birini alırsın iş keşke buralara kalsa Görkem bunlar aşılır çok rahat.

Çok aşama geçtiğimi sanmıyorum. Kjaer ile Britos'u aynı yere koyamayız zaten farklı tipler. Britos daha yumuşak ama Kone ile koyarım ve emin ol ikisi 3 aşağı 5 yukarı aynı performansı verir.

Nani ile Babel lig bittiğinde tabela olarak karşılaştırılırsa emin ol Babel Nani'den fazla yazar oraya. Ama oyun olarak çok büyük fark olmaz.

Bu tarz oyuncuların farkları büyük maçlarda ortaya çıkar derbilerde. Sosa Sneijder gibi. Bunu da sisteminle öldüreceksin. Sadece oyuncu ile olmaz Teknik direktörün de bir şey katacak oyuna.

Fener'in kadrosu Beşiktaş'tan çok çok iyi diyorlardı ne oldu lig sonunda? Kim Demba kadar tabela yaptı? Diego Sosa kadar oynayabildi mi?

Sonuç bu. Giunti tarzı ortasahaları bul sen bırak rakip Melo'yu Guarin'i alsın hiç farketmez alabileceğin verim aynı olacak ligde. Ligin standartından ötürü.

Rakiplerin 100 üzerinden 50 gücünde. 70 lik ortasahada maçı alır 80 lik ortasahada. Yeterki sen gidip de 80 lik parasına 55lik adam alma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunu ne sen yazmış ol ne biz görmüş olalım yok et @Yunus Emre Dökmeci  :evillol:
Fransa liginde ne top oynanıyor bana açıklar mısın ???
Sözümün sonuna kadar arkadındayım , Fransada Psg yi çıkar , Bizim ligimiz daha kaliteli NET !! Şuanki duruma göre bu Görüşüm bu :bandit:
Eski Fransa ligi yok bunu görmemek için kor olmak lazım @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Online Spor ‏@onlinespor 2 dk.2 dakika önce

Faik Çetiner: Beşiktaş'ta Babel imza aşamasına geldi.

gündüzsoylemiştim bu hafta imza atacak :)

Çevrimdışı Baba1903

Kesin olarak söylemek tabi ki mümkün değil de eline sadece tek alternatif ile gitmezsin tabi ki. 3 tane oyuncu olur elinde 3 ü ile aynı anda görüşür birini alırsın iş keşke buralara kalsa Görkem bunlar aşılır çok rahat.

Çok aşama geçtiğimi sanmıyorum. Kjaer ile Britos'u aynı yere koyamayız zaten farklı tipler. Britos daha yumuşak ama Kone ile koyarım ve emin ol ikisi 3 aşağı 5 yukarı aynı performansı verir.

Nani ile Babel lig bittiğinde tabela olarak karşılaştırılırsa emin ol Babel Nani'den fazla yazar oraya. Ama oyun olarak çok büyük fark olmaz.

Bu tarz oyuncuların farkları büyük maçlarda ortaya çıkar derbilerde. Sosa Sneijder gibi. Bunu da sisteminle öldüreceksin. Sadece oyuncu ile olmaz Teknik direktörün de bir şey katacak oyuna.

Fener'in kadrosu Beşiktaş'tan çok çok iyi diyorlardı ne oldu lig sonunda? Kim Demba kadar tabela yaptı? Diego Sosa kadar oynayabildi mi?

Sonuç bu. Giunti tarzı ortasahaları bul sen bırak rakip Melo'yu Guarin'i alsın hiç farketmez alabileceğin verim aynı olacak ligde. Ligin standartından ötürü.

Rakiplerin 100 üzerinden 50 gücünde. 70 lik ortasahada maçı alır 80 lik ortasahada. Yeterki sen gidip de 80 lik parasına 55lik adam alma.
Abi Veli-Tolgay ikilisi kesinlikle Melo-Selçuk yada Topal-Meireles ikilisinden eksik değil hatta ustun yapmayın bizim oyuncuları bu kadar kucuk gormeyin.Biz Olcay'ı eleştiririz ama Gs'nin en iyi kanatı Yasini 2ye katlar Olcay  :D

Çevrimdışı Çağrı

Sözümün sonuna kadar arkadındayım , Fransada Psg yi çıkar , Bizim ligimiz daha kaliteli NET !! Şuanki duruma göre bu Görüşüm bu :bandit:

@Yunus Emre Dökmeci döverler seni bunu söyleme dışarıda  :evillol:

Ne ile neyi karşılaştırıyorsun? Adamların takımları sadece fizikleriyle bizi 60. dakikadan sonra hallaç pamuğu gibi atar.

Ligin kalitesini en iyi 3 takım değil altındaki takımlar belirler.

Senin liginde kalan 15 takımda toplasan 5 tane yıldız adayı yok. Yetenekli adam bile yok. Hatta genç oyuncu bile yok.

Adamların liginde 50 tane var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Online Spor ‏@onlinespor 2 dk.2 dakika önce

Faik Çetiner: Beşiktaş'ta Babel imza aşamasına geldi.

gündüzsoylemiştim bu hafta imza atacak :)
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Abi sen tam Virgil Van Dijk diyosun da adamın bonservisi 7-8 milyon :D
Dostum alacaksan öyle adam alacaksın.Çıktı mı koyuyor kafayı.Şut bile atıyor :D

Gerçekten verdiğin parayı çıkartırsın.Bayı 14 e satacaksan git 4-5 e bu adamı getir otur çayını demle maçını izle her türlü izlediğin futboldan zevk alırsın..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Abi Veli-Tolgay ikilisi kesinlikle Melo-Selçuk yada Topal-Meireles ikilisinden eksik değil hatta ustun yapmayın bizim oyuncuları bu kadar kucuk gormeyin.Biz Olcay'ı eleştiririz ama Gs'nin en iyi kanatı Yasini 2ye katlar Olcay  :D

Kardeşim Veli+Tolgay'ın skor katkısı 1 gol farkındasın değil mi :D

O da Trabzon'a  Veli'nin attığı gol :D

Kıyası her açıdan yapman lazım puan getirmiyor bizim oyuncular hepsi takımın parçası.

Onlardakiler ise ayrı ayrı lider. Oyun karakteri çok şeyi farkettiriyor oyun içinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

inanın babel bızde iş yapar senol hocayla , bılıcle şımarabılırdi.

kasımpasa maclarını ızleyın adam bosa kacıyor adam eksiltıyor adam kacırıyor dıkıne kat edıyor ama ne yapsın çevresındeki arkadaşları kapasitesiz izlıyolar , bizde çok farklı olur. hele Ba veya Cisseyle oynarsa tabela artar.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Nyom falan yeterli adam değil bunlar yapmayın.Demba Ba satılacaksa adam gibi forvet ve sağ bek lazım.Nyom gelecekse hiç gelmesin Serdar'dan fazlasını veremez

Çevrimdışı Deniz

babel gelsin isterim ben abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@Yunus Emre Dökmeci döverler seni bunu söyleme dışarıda  :evillol:

Ne ile neyi karşılaştırıyorsun? Adamların takımları sadece fizikleriyle bizi 60. dakikadan sonra hallaç pamuğu gibi atar.

Ligin kalitesini en iyi 3 takım değil altındaki takımlar belirler.

Senin liginde kalan 15 takımda toplasan 5 tane yıldız adayı yok. Yetenekli adam bile yok. Hatta genç oyuncu bile yok.

Adamların liginde 50 tane var.
Mersin İdman Yurdu : Wellington , Nakoulma
Antalya : Eto yarın , Roni Cuma imzaya geliyor
Kpnya : Djalma , Rangelov
Bursa : Josue , Bellushi
Sivas : Aatıf , Utaka
Aklıma şimdilik bu kadarı geldi
Nasıl gelmiyor yetenekli futbolcu ?? Çok iyi futbolcularda geliyor Anadılu takımlarına
Fransa liginin Alt sıra takımları ne top oynuyor acaba ??? Benmi göremiyorum çok iyi oynuyorlarda ??
Bi ozetleri izleyeyim diyorum , Bu kadar sıkıcı olamaz yahu 3 Maç dayanamayıp kapatıyorum !
Bizm Anadolu takımlarının maçlarını İzliyorum Lig tv den Daha çok zevk alıyorum ! Tercih meselesi :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Fener Dixon'u almış Kafkaf'tan çok sağlam  küfür ediyorum şuan.

Ölüseviciler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Konoplyankanın peşinde 6 ay gezdiniz alamadınz anlarımda Bakary Kone nedir abi ne halt yiyolarsa yesinler artık umrumda değil

Aynen.Milleti kötü transferlere alıştırdılar artık.

Çevrimdışı Çağrı

Nasıl gelmiyor yetenekli futbolcu ?? Çok iyi futbolcularda geliyor Anadılu takımlarına
Fransa liginin Alt sıra takımları ne top oynuyor acaba ??? Benmi göremiyorum çok iyi oynuyorlarda ??
Bi ozetleri izleyeyim diyorum , Bu kadar sıkıcı olamaz yahu 3 Maç dayanamayıp kapatıyorum !
Bizm Anadolu takımlarının maçlarını İzliyorum Lig tv den Daha çok zevk alıyorum ! Tercih meselesi :tabe:

Genç olmayanların üstünü tek tek çizdim.

Özetle, lig çöplük Yunus Emre  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bana göre Kaliteli ligler , Epl , Bundes liga ve la liga ...
Fransa lig 1 , İtalya ve Hollanda liglerini kesinlikle beğenmiyorum
Fransa'dan PSg yi çıkar bizim lig daha kaliteli bunu şuan için söylüyorum tabi çünkü ne Marsilya nede Liyon eski guçlerinde değil, İtalyan futbolu zaten bitmiş okey donuyor , Orayı da ayakta tutan Juventus :bandit:
Hollanda ligine Gelince Belkide Dünyanın en zevkli ligi , Avrupada hiçbir ligde bu kadar Gollu maçlar izlyemessin :D Her maç 4-6 Gol garantili, Ne kadar Amatör bir lig olduğu buradan belli :bandit
Bizim ligi çok düşük goruyorsunuz fakat bence Avrupanın en zor liglerinden birisi bizim lig , Tamamen fiziki Mucadeleye bağlı bir lig , Hakemler Adil olsa Ligin gerçek kalitesi ortaya çıkar ama hakemler kaliteyi duluşuruyor , Biraz adil olsalar ne biz ne Gs nede fb hiçbir sezon 70 puanı bile göremez :bandit:
Rezalet bir ligimiz var diyorsunuz ama Avrupadan gelen her futbolcu buranın gerçekten çok zor bir lig olduğunu söylüyor, Demekki biz oynayanlardan daha iyi biliyoruz ...

Bizim lig mi daha kaliteli hem de italyadan fransadan :D

Juventus götürüyordu italyada doğru ama milan bu sezon satıldı 150 milyonluk bütçe belirlediler ibrahimoviç j.martinez gibi transferler yaptılar. İnter keza öyle kaliteli transferler peşindeler. Romanın talip olmadığı oyuncu yok bizden kat kat daha kaliteli kadrosu var. Fiorentinada çok önümüzde. Şu beşliden milan juve interi geçtim roma veya fiorentinayla bizim üç takım 10 maç yapsa azami 2 hadi 3 er maç kazanırlar. İtalya nasıl süperligden kalitesiz oluyor?

Fransada psg hariç at demişsin marsilya değil miydi büyüklere kaç hafta liderlik göstermeyen, lyon son haftalarda tökezledi de geride kaldı. Yıldızları satsalarda cl de 4. torbadan girip lider çıkan birde monacoları var. Şu takımlardan biri şu anki haliyle burda olsa ligi süpürürler.

Çevrimdışı Kadir G.

Eto da roni de gelmiyor üzgünüm :)

Çevrimdışı Anıl

Abi sus allah aşkına forumu kapatacaklar senin yüzünden :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tivibuda benim ligim daha iyi diye bir program var. sizi oraya alalım gençler.

Çevrimdışı TØLGA

Fener Dixon'u almış Kafkaf'tan çok sağlam  küfür ediyorum şuan.

Ölüseviciler.
:olmaz :olmaz
basketbol başlığına lütfen lütfen  :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Süperlig küçük avrupa liglerini saymayalım bir rusyadan katardan iyi ligdir.

Senin liginde bir takım hariç diğerleri bulgar takımı kadar cl de iş yapamıyorsa ne yapayım o ligi

Çevrimdışı Alparslan

Bizim ligimiz kaos futbolu oynanan bir lig. Bunu kabul edin. Yok fiziğe dayalıymış falan hikaye hepsi. Kasaplığın adı ne zamandan beridir fizik mücadele oldu. Ayrıca şu da var unuttunuz sanırım. Bizim şampiyon olamamamızın en önemli sebebi hakemler. Son haftalarda bize neler yaptılar unutuldu sanırım. Ayrıca Gsaraya her maçta yattı rakipler. Böyle bir ligde messiyi alsan ne yazar. Adamlar kafasına koymuş seni yaşatmamayı. Tamam bizimde hatalarımız var kabul ama bunu da göz önüne almamız lazım bence.