2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952709 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Transfer başlığını sessizce takip edenlerdenim. Genelde yazarsam stad başlığında yazıyorum. Benim merak ettiğim bir şey var. Ba'nın satışı gündemde ve birçok kişi satılmasından yana. 14 milyon doğruysa iyi para kabul ediyorum. Peki Ba giderse onun kalitesinde bir oyuncuya ne kadar vermemiz gerekir sizce. Bana Free adamlardan bahsetmeyin. Bahsedilen topu topu 2-3 oyuncu var. Bence hepsi Ba'nın kalitesinin altında. Gerçekten iyi olanlar ise bonservis ödememiz gereken adamlar. Çok iyi oyuncular içinde 10 milyondan aşağı kimse oyuncusunu vermez sana. Ayrıca Ba'nın bir ayrıcalığı daha var. Türkiye'nin heryerinde şarkıları söylenen 1 sene içinde fenomen olmuş bir oyuncudan bahsediyoruz. Küçük çocukları bile Beşiktaşlı yapabilecek bir oyuncu. Başka hiçbir oyuncu bu etkiyi yapamazdı. Eğer Ba satılırda yeri dolmazsa taraftarın tepkisi çok sert olur.
işte herşey para değil anlatamıyoruz ki he adam kendisi ben kesinlikle oynamak istemiyorum dönmeyeceğim istanbula falan diyorsa o zaman  açıklama yapıp satarsın ben öyle bişey olduğunu sanmıyorum yönetim parayı görünce satmak için cellallendi aynı taraftar gibi davranıyorlar seni şampiyon yapacak adamı gönderme telaşına düştün ilk git stopere sağ beke adam transfer et bayı satıp kimi alacaksın daha iyi olmayacak ben söyleleyeyim kesinlikle kötü olacak inşallah gitmez ama görüntü gideceği yönünde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Transfer başlığını sessizce takip edenlerdenim. Genelde yazarsam stad başlığında yazıyorum. Benim merak ettiğim bir şey var. Ba'nın satışı gündemde ve birçok kişi satılmasından yana. 14 milyon doğruysa iyi para kabul ediyorum. Peki Ba giderse onun kalitesinde bir oyuncuya ne kadar vermemiz gerekir sizce. Bana Free adamlardan bahsetmeyin. Bahsedilen topu topu 2-3 oyuncu var. Bence hepsi Ba'nın kalitesinin altında. Gerçekten iyi olanlar ise bonservis ödememiz gereken adamlar. Çok iyi oyuncular içinde 10 milyondan aşağı kimse oyuncusunu vermez sana. Ayrıca Ba'nın bir ayrıcalığı daha var. Türkiye'nin heryerinde şarkıları söylenen 1 sene içinde fenomen olmuş bir oyuncudan bahsediyoruz. Küçük çocukları bile Beşiktaşlı yapabilecek bir oyuncu. Başka hiçbir oyuncu bu etkiyi yapamazdı. Eğer Ba satılırda yeri dolmazsa taraftarın tepkisi çok sert olur.
Konuşulanlardan Mitroglou'yu bence kiralarız opsiyonu bizde olması şartıyla.

Bir de Papis Cisse var onu da 7-8 m euro civarında bir paraya alabiliriz.

Dzeko gündeme geldi ama onu alma ihtimalimiz çok düşük. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Ayrıca bir konu daha. Biz alıcı kulüpmüyüz yoksa satıcımı. Bugüne kadar hiç satıcı olamadık kabul. Burada bir tercih var. Ajax mı olmayı tercih edersin yoksa Barcelona'mı. Verdiğim örnek çok uç kabul ediyorum. Beşiktaş'ın geliri asla büyük avrupa kulüpleri kadar olamaz bunuda kabul ediyorum. Ama bizim misyonumuz asla oyuncuyu al 1 sene sonra sat değil bence. UEFA kısıtlaması olmasaydı satışa karşı olmazdım ama bu kısıtlama yüzünden asla istediğimiz oyuncuları alamayacağız bunu kabul edelim.
seni başarıya ulaştırsın öyle sat zaten 4 sene sözleşme yapmışsın gelecek sezonda 10 dan aşşağı zaten satılmaz dem ba ba çin katar almak için can atıyor bu tarz adamları ama şimdi değil 1 sezon daha kalmalı oturmuş takımın en önemli figürünü gönderirsen başarı beklemek biraz hayalcilik olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Fanatik ‏@fanatikcomtr  2 dk.2 dakika önce
Yıldırım Demirören: Beşiktaş'ta tekrar görev almayı kesinlikle düşünmüyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Alparslan

Konuşulanlardan Mitroglou'yu bence kiralarız opsiyonu bizde olması şartıyla.

Bir de Papis Cisse var onu da 7-8 m euro civarında bir paraya alabiliriz.

Dzeko gündeme geldi ama onu alma ihtimalimiz çok düşük. :)
O bahsettiğin adamların hiçbiri Ba kalitesinde değil bence. Mitroglou yunan liginde başarılı olmuş bir adam. Yunan ligi kaliteli bir lig mi sizce. Sen premiere lig golcünü gönder yerine 2.almeida vakasını getir. Ba geçen sene 27 gol attı. Ben uzun senelerden beri bu kadar gol atan bir oyuncu görmedim. Bana 30 gol atacak adam alabiliyorsanız tamam. Ama bulamazlar. İyi golcüler en az 10 milyon.

Çevrimdışı atalay

Şenol Hocadan tek istediğim oyuncu tercihlerinde duygusal davranmasın.

Yönetime paratoner görevi görmesin.

Ne istiyorsa talep etsin.

Yoksa bu kadronun sonu yine hüsran olur.

:bandit:

Çevrimdışı Alparslan

seni başarıya ulaştırsın öyle sat zaten 4 sene sözleşme yapmışsın gelecek sezonda 10 dan aşşağı zaten satılmaz dem ba ba çin katar almak için can atıyor bu tarz adamları ama şimdi değil 1 sezon daha kalmalı oturmuş takımın en önemli figürünü gönderirsen başarı beklemek biraz hayalcilik olur :)
Efe sorun bu değil aslında. Dikkatimi çeken burdaki arkadaşların birçoğu malesef bizim takımın aslında çöp olduğunu en az 6 tane ilk 11 oyuncusu falan alınması gerektiğini düşünüyor. Bu takım iyi takım arkadaşlar. Şampiyon olamadık kabul. Ama olamadık diye 3 senelik yapılanmayı bir anda silip atamazsınız. Bu takıma üst level 2-3 oyuncu yeterli. Şu anda zaten fazlasını alamayız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haksız değil ama adam hakkaten bu başarısızlık değil bu 0 SIFIR  :evillol:

Rüzgar'da bi şeytan tüyü var adam ikna edici :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

O bahsettiğin adamların hiçbiri Ba kalitesinde değil bence. Mitroglou yunan liginde başarılı olmuş bir adam. Yunan ligi kaliteli bir lig mi sizce. Sen premiere lig golcünü gönder yerine 2.almeida vakasını getir. Ba geçen sene 27 gol attı. Ben uzun senelerden beri bu kadar gol atan bir oyuncu görmedim. Bana 30 gol atacak adam alabiliyorsanız tamam. Ama bulamazlar. İyi golcüler en az 10 milyon.

Ama Demba Ba da bize gelmeden önce premier lig de 8 tane atmış 3 tane asist yapmış. Bu sene bizle 27 tane bıraktı 7 de asist yaptı. Aynı şekilde Papiss de bu sene epl de 11 tane atmış 1 tane asist yapmış. Cisse'nin bizle yine Ba gibi olacağını düşünüyorum
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

off bu çok kötü haber yapma bunu büyük başkan :(  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı GÖRKEM

Cisse Ba'dan daha kaliteli bir Oyuncu.

Çevrimdışı TØLGA

harcanan paralara göre dördüncü siradayiz ama 3. olduk.

Besiktas olarak bunu tabi ki basari olarak göremeyiz ancak rakamlara göre basarisiz degiliz.
basketbolda ligdeki 10. bütçeydik 9. olduk başarılı diyordu yiğiter uluğ playofflara bile kalamadık
ligdeki 9. bütçe olan karşıyaka şampiyon oldu saygılar senin dediğin buna benzer birşey
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

off bu çok kötü haber yapma bunu büyük başkan :(  :lol:

Ulan çok iyi hatırlarım daha küçüğüm futbola yeni yeni ilgi duyuyorum. Bu televizyonda. Bi izleyim dedim Beşiktaş'ın başkanı kimmiş.

Neyse konuştu konuştu.. Ve şunu dedi: "Daha geçen birisi geldi kasaya şu kadar para koydu. Herkesten bekliyoruz"

Yemin ediyorum o yaşta ben utandım bu lafı duyunca. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

basketbolda ligdeki 10. bütçeydik 9. olduk başarılı diyordu yiğiter uluğ playofflara bile kalamadık
ligdeki 9. bütçe olan karşıyaka şampiyon oldu saygılar senin dediğin buna benzer birşey

anlatamiyorum galiba. Para = Basari diye bir Kural var diyen yok.

ama Paranin önemi olmadigini söylemek mümkün degil. nerede olursa olsun. Para tek Faktör olmasa da her zaman önemli bir Faktör.

Çevrimdışı Efe

çok üzüldük gerçektende büyük başgan  :bandit: :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Rüzgar'da bi şeytan tüyü var adam ikna edici :evillol:
Yönetici vasfı var mıdır bilmem ama söylediklerinin çoğunda kesinlikle haklı. Başkan olamaz bu egoyla belki ama bir başkan için kesinlikle mükemmel bir futbol danışmanı olabilir.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

çok üzüldük gerçektende büyük başgan  :bandit: :D

ironi yaparken dikkatli olalim. belki yanlis anlasilir.  :evillol:

Çevrimdışı Alparslan

Ama Demba Ba da bize gelmeden önce premier lig de 8 tane atmış 3 tane asist yapmış. Bu sene bizle 27 tane bıraktı 7 de asist yaptı. Aynı şekilde Papiss de bu sene epl de 11 tane atmış 1 tane asist yapmış. Cisse'nin bizle yine Ba gibi olacağını düşünüyorum
Sadece daha kaliteli olması önemli değil. Bence gelen hiçbir oyuncu Demba etkisi yaratamaz. Oyunculuk olarak söylemiyorum bunu. Minik bebelerin bile ağzında Demba şarkılarını dinlerken tüylerimiz diken diken oluyordu burada. Bu etki inanın az buz bir etki değil.
Ayrıca Demba EPL de kaç maç oynadı kaç gol attı. Cisse kaç maç oynadı kaç gol attı buna da bakmak lazım.
Ve bir önemli konu sanki biz isteyince cisse hemen bize koşarak gelecek gibi konuşuyorsunuz. EPL'den adam buraya gelecekmi bakalım. Foruma yazmak gibi olmuyor bu işler. Gelecekleri lig bence rezil bir kalitede olan Türkiye süper ligi. Bunu da unutmayın lütfen. Öyle her talip olduğunu alamazsın. Sen o oyuncuların gözünde son tercihsin. Bu malesef gerçek.

Çevrimdışı TØLGA

böyle diyorsa kesin olur  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yönetici vasfı var mıdır bilmem ama söylediklerinin çoğunda kesinlikle haklı. Başkan olamaz bu egoyla belki ama bir başkan için kesinlikle mükemmel bir futbol danışmanı olabilir.

:tabe:

Çevrimdışı sosyalkartal

ironi yaparken dikkatli olalim. belki yanlis anlasilir.  :evillol:
bence bu olayı ironisiz anlatsak yanlış anlaşılır  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

nihat kahvecinin satıldığı dönemde yönetim kurulundaydı yanlış bilmiyorsam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yönetim Şenol Güneş'e transfer istemeyeceksen gel demiş olabilir.Eğer böyle değilse Şenol hoca içinde bulunduğumuz durumdan eminim hiç hoşnut değildir ve erken bir istifa gelebilir.

Transfelerin geç yapılacağından şüphem yok 1 ay önce de temmuz sonu gelen gelir ligin ilk maçlarını kaçırır demiştim.
Arkasındayım bu yazdıklarımın.Gelecek isimlerin kaliteleri hakkında da ciddi şüphelerim var.Bu iş ne kadar uzarsa Opare vari bir transfer gerçekleşme ihtimali artıyor.

Bu takımın 2 senedir kanayan yarası defansın sağ tarafıdır.Sen bu mevkinin transferi için sene başından  işe başlayıp transferi bitirmiyorsan zaten senden kimse bir şey beklemez,beklentileri düşük tutar.Taraftara sözüm şudur bu sene Feda senesidir.Yönetim tarafından deklare edilmeyen ama anlaşılması beklenen bir sezondur.Cart modeli curt modeli derken yönetimin ne kadar plansız olduğu ortaya çıkmıştır.

Çevrimdışı Jukebox

Konoplyanka bizi kullanarak sevilla'nın teklifini yukarılara çekmeye çalışıyor.
2-3 güne kesinleşir.
Bizim teklifimizi görünce tabii sevilla'ya direkt gidemedi  :lol:
Azıcık daha yükselsin bari teklif diye uğraşıyorlar yoksa aynen ispanya'da bu adam.
Birde orda vergi daha fazla oda var.
Biz şu brugge'a elenmeseydik de çeyrek final görseydik ligde de şampiyon olsaydık yada en kötü 2. olup şamp. gidebiliyor olsaydık bu adamı almıştık bence.  :money:
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 00:05:03 Jukebox ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK