2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12953588 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Strand Jack

Çevrimdışı sosyalkartal

Bu arada Töre'nin gitmesi için en az 1 sene daha bizde oynması gerektigini düsnüyorum. Töre'nin potansiyelini tam anlamiyla gösterdigini dusunmuyorum. Bize gelene kadar ki istatistiklerine baktigimizda yanlis hatirlamiyorsam golu yoktu.  Eger mental sorunlar yasamazlarsa Hem Babel  hem de töre'nin cok faydali olacagini düsünüyorum.
biz elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz şu töre gs haberlerinden sonra biraz gas forumlarını gezdim seviyorum ben böyle işleri nasıl heyecan yapmışlar boşverelim konoyu başkan bunu al diyenler mi  :lol: ba gitsin töre gitmesin kırk yılın başı bi adamı bu yaşta parlattık daha çok erken
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

Sağ bek ve stoper gelsin ben başka oyuncu istemiyorum. :)

bu stoper ve sag bek psikoloji bırakmadı 2 senedir :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

seneye herkes burda oğuzhanla kerimi konuşacak şenol hoca bursadan boşuna topuklamadı oynatacağı futbola en uygun takımız biz kimya tuttuğunda biliç gibi kısır maçlar görmeyeceksiniz bu defansla gol yeriz ona da çözüm buldumu ilk defa rahat bir maç izleyeceğimzi düşünüyorum ömrü hayatım boyunca  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Baba1903

Transferde yine geç kalınıyor. Tüm sezon sağ açık ve kaleci sıkıntısı çekti takım.
Lig biter bitmez bu iki bölgenin netleşmesi lazımdı. Yine son dakikaya kalınıp piyango çekmememiz lazım.
Atomu parçalamaya da gerek yok.
Bir tane üst düzey KALECİ
Bir tane adını ilk olarak takıma yazacağınız STOPER
Bir tane Gökhan Gönül seviyesinde SAĞ BEK
Bir tane en az Gökhan Töre seviyesinde Olcayın ancak yedeği olabileceği SOL AÇIK

Mevcut kadroya bu 4 transferin yapılması demek takımın seviye atlaması demekken bu kadar geç kalınmamalıydı
Kano olmadıysa senin alternatifinin çoktan hazır olması lazım. Ronaldinho olayından dolayı tecrüben var yine aynı hataya düşüyorsun olacak iş mi? Adam naz yaptığı anda atacaksın alternatifi ile imzayı. Bu iş çocuk oyuncağı değil
Kaleci nerede ?
Sağ bek nerede ?
Çıldırmamak elde değil gerçekten
Hayal kurmak güzel şeydir kardeşim devam et :evillol:

Çevrimdışı Efe

4 temmuzda çatı havaya kalkar mı 3 transfer olur mu  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

:icool: :icool: :icool:     :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Barcelona'da oynayamayacak ama İngiliz takımlarında Çılgın atacak ileride Traore  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Baba1903

Olur olur bal gibi olur :evillol:

Çevrimdışı murat_

Hayaller Dortmund taraftarı gibi destek olan taraftar gerçekler de malum açıkçası herşeyi ölümüne eleştirmekle de bir yere gelinmiyor maalesef muhalefetlik işini fazla abartmadan yapmak lazım.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Orhan_

İçerden aldığım bilgilere göre yönetimin kono haberlerini basına servis etmesi tamamen düzmeceymiş. Asıl hedef olan bir Alman futbolcu yarın açıklanacak. Kesin bilgidir! Yersen! Twitter duyumcularının kopyaları da buraya yerleşmiş gibi. Bende nemalanayım biraz.

Çevrimdışı Strand Jack

Efe abi çatı 4 temmuzda havaya kalkarsa,3 tanede transfer yaparsak eğer yürür gideriz  :D

Aklıma karikatür geldi;

Çevrimdışı B@RoL

:ok:
Bu arada Töre'nin gitmesi için en az 1 sene daha bizde oynması gerektigini düsnüyorum. Töre'nin potansiyelini tam anlamiyla gösterdigini dusunmuyorum. Bize gelene kadar ki istatistiklerine baktigimizda yanlis hatirlamiyorsam golu yoktu.  Eger mental sorunlar yasamazlarsa Hem Babel  hem de töre'nin cok faydali olacagini düsünüyorum.

Çevrimiçi blackeagle35

Gökhan,Kerim,Olcay,Oğuzhan,Sosa toplam gol sayısı 20 civarı..Bu oyuncular forvetin arkasındaki 3'lü..Burada Bilic'in hatalarının yanı sıra Olcay hariç skorer karakterli olmamaları da etken..Takımın geri kalanı zaten toplam 10 gol atmamıştır..Forvete bu kadar bağlı kalınmaz..Sezon başında da hep söylemiştim gol atan oyuncu sayısını arttırmalıyız diye bunun sıkıntısını yaşadık sezon içinde..Şenol Güneş bunu mutlaka bir kısım çözecektir ancak bunu tam anlamıyla gidermesi çok zor..Stoper,sağ bek şart ancak hücuma da mutlaka takviye lazım..Hatta orta sahaya da lazımdı ancak o tren kaçtı maalesef..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Barcelona'da oynayamayacak ama İngiliz takımlarında Çılgın atacak ileride Traore  :bandit:

PES de gücü 100 yapılmış adam gibi :) durdurulması imkansız içine biraz Amokachi kaçmış tam bir Boğa :)

Çevrimdışı ümer

Yok amca yapma

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Babel için Katar takımlarının da devreye girdiği öğrenildi.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Kasımpaşa'dan ayrılmasına kesin gözü ile bakılan Babel için Katar takımlarının da devreye girdiği öğrenilirken, Beşiktaş Kulübü'nin imza parasını henüz aşamadığı bilgisine ulaşıldı.

İlerleyen günlerde bu transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

inşallah hadi

@Yunus Emre Dökmeci  bak gene imza parası  :bandit: :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Oh babelin fiyatini arttirsinlar gelmesin babel
See you in another life,brother.

Çevrimdışı murat_

Hayaller Dortmund taraftarı gibi destek olan taraftar gerçekler de malum açıkçası herşeyi ölümüne eleştirmekle de bir yere gelinmiyor maalesef muhalefetlik işini fazla abartmadan yapmak lazım.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardesim dortmund demisken adamlar gecen sene 55bin kombine satti bu sene sadece 93 tanesi yenilemedi kombineleri (bence bi bolumu ölmustur  :biggrinking: ) gecen seneki basarisizliga ragmen ama bizim agalara diyecek kelime bulamiyorum artik hayirlisini dileyelim artik

balotelli olur mu beyler ne dersiniz?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

çok para harcarsan kesin başarı gelir ya da az para ile başarı yakalanamaz  demek elbette mümkün değil ancak işin çok daha zor olduğu da bir gerçek.Bu gerçeği görerek beklenti ve eleştirileri yapmak lazım.Rekabet ettiklerinle arandaki fark şu an için 300-500 değil en az 2 kat.

+1903

Çevrimdışı GÖRKEM

Yönetim sportif olarak başarılı mıdır?

basarili degildir. ancak basarisiz da degildir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Olaya böyle bakar da kabulleniş evresine girersek asıl topu o zaman atarız işte. O zaman küçük olduğunu tam anlamıyla kabul etmiş olursun. Burası la Liga değil buraya gelebilecek en üst kesin oyuncu da belli burada 40 milyon harcayan da 15 milyon harcayan da Eşit şampiyonluk şansına sahiptir çünkü mesele paranın çokluğu değil doğru oyuncu tercihidir. La ligada oynuyor olsak her oyuncu gelebiliyor olsa anlarım dediğini ama öyle bir durum yok biz doğru transfer yapsak aradaki kadro kalite farkı yazıyla rakamla Sıfır olur.

peki sen o dogru tercih dedigin bütcene uygun Oyunculari alirken Rakiplerin fazlasini verirse ne olacak?