2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958274 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı okansosa

Shanghai Shenhua Teknik Direktörü Francis Gillot'dan Demba Ba açıklaması geldi.

Senegalli oyuncu için 14 milyon Euro'yu gözden çıkaran Çin ekibinin teknik patronu, Demba Ba konusunda kesin kararlarını vermediklerini söyledi.

Shanghai Shenhua'nın Çin Ligi 14. haftasında Liaoning Who'yu 3-1 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fransız teknik adam, "Yöneticilerimiz ile yabancı forvet oyuncusu transferi için konuşuyoruz. Ancak şu anda ciddi bir gelişme yok" ifadelerini kullandı.

Demba Ba konusuna da açıklık getiren Gillot, "Demba Ba için henüz son kararımız vermedik." şeklide konuştu.

Ntvspor
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Abdullah

Fernandes'i satamayan adamlar bu kafayla Demba ba yı da satamaz. Daha şimdiden televizyonlara çıkıp gitmek istiyor diye profesyonellikten uzak açıklamalar yapıyor çok saygıdeğer başkanımız. Daha atılmış imzalar yok adamı anında sildiler.
Abi olayın iç yüzünü bilmeden nasıl bu kadar rahatlıkla yorum yapabiliyorsunuz? Belki imzalar çok önceden atıldı sadece prosedürler uygulanıyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

:alala: Sebep?

Sebep mi?

Yan yattı çamura battı, 1 milyon daha verin, Demba ba %5 kısımı almasan olur mu? Demba ba gidebilir gitsin gitmesinde sakınca yok.

Baş sebep bunlar.

Diğer sebepler de duygusal, mesela diyecekler ki, Şenol hoca şimdi bunların üstüne değerler katacak, gelecek sene satarız..

Ben Almeidayı istediklerinde satmadılar ses çıkartmadım, ama fernandesi o korkunç paralara satmayınca bunlarda bir gariplik olduğunu anlamıştım.

Aşırı pazarlık hastalığından, ne istedikleri oyuncuların tamamını alabiliyorlar, nede satabiliyorlar.

Göreceğiz, dilerim ben yanılırım.

Çevrimdışı ZEKI

Fernandes'i satamayan adamlar bu kafayla Demba ba yı da satamaz. Daha şimdiden televizyonlara çıkıp gitmek istiyor diye profesyonellikten uzak açıklamalar yapıyor çok saygıdeğer başkanımız. Daha atılmış imzalar yok adamı anında sildiler.
Fernandesi satani bizde satariz diyen kimdi ?

Çevrimdışı okansosa

Lig tv Papiss Cisse yi yazmış
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi olayın iç yüzünü bilmeden nasıl bu kadar rahatlıkla yorum yapabiliyorsunuz? Belki imzalar çok önceden atıldı sadece prosedürler uygulanıyor.
İmzaların çok önceden atıldığı filan yok. İlgilenildiği doğrudur teklif vardır ama imza olmadığı net. Çünkü son bir haftaya kadar forvet transferi gündeminde bile yoktu klubün. Bunu camia içinden spor yazarları da dile getiriyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Ospina & Guarin & Nani zu Fenerbahçe.  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Kimseyi satmasınlar Nyom, Britos ,Toloi (kiralık)alsınlar yeter sattıkları adamların yerlerini dolduramaz bizim yönetim eminim.

Çevrimdışı talha

Fernandes olayında nelerin olduğunu bilmeyen yorumlar görüyorum. Ben hayatımda bir topçu gidecek diye bu kadar tepki görmemiştim.

Şİmdi suçlu yönetim mi oldu?

Biraz olaylara objektif bakın yazıktır. Yönetimin transfer tutumunu beğenmesemde Fernandes'i satamadılar demek muhalefetin bile ötesine geçer.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Abdullah

Sebep mi?

Yan yattı çamura battı, 1 milyon daha verin, Demba ba %5 kısımı almasan olur mu? Demba ba gidebilir gitsin gitmesinde sakınca yok.

Baş sebep bunlar.

Diğer sebepler de duygusal, mesela diyecekler ki, Şenol hoca şimdi bunların üstüne değerler katacak, gelecek sene satarız..

Ben Almeidayı istediklerinde satmadılar ses çıkartmadım, ama fernandesi o korkunç paralara satmayınca bunlarda bir gariplik olduğunu anlamıştım.

Aşırı pazarlık hastalığından, ne istedikleri oyuncuların tamamını alabiliyorlar, nede satabiliyorlar.

Göreceğiz, dilerim ben yanılırım.
Oyuncuyu satarken satabileceğin en yüksek bedele satmak istersin. 14 M verdiler diye hemen sat sat modunda girmezsin. Ne koparsan kar orada oyuncunun hem çinden hem katardan talipleri var. Fiyatı 15-16 seviyesine çekebiliyorsan bi şansını denersin olmuyorsa da 14e satarsın. Biz alırken adamlar bizim ilk teklif ettiğimiz rakama hemen atlıyorlar mı? Ha pazarlığın abartılması tabii ki saçma buna katılmıyorum ama hiç pazarlık yapmamakta saçma bir hareket olur.  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma yla sözleşme imzalamayan adam Fernandes'i de satardı. Hadi satmadın niye sözleşme yenilemedin diye sorarım ben de o zaman? Hem satmıyorsun 12 milyon euro gelirden oluyorsun üstüne bir de sözleşme yenilemiyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Renton

Transfer haberi salla abi sıkıntıdan olcem :akuma:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fernandes olayında nelerin olduğunu bilmeyen yorumlar görüyorum. Ben hayatımda bir topçu gidecek diye bu kadar tepki görmemiştim.

Şİmdi suçlu yönetim mi oldu?

Biraz olaylara objektif bakın yazıktır. Yönetimin transfer tutumunu beğenmesemde Fernandes'i satamadılar demek muhalefetin bile ötesine geçer.
ARkadaşım satmadın üstüne sözleşme de yenilemedin. Bunun mantığını bana açıklar mısın? Madem bu kadar değerli yenileseydin sözleşme. Taraftarın gazını 1 seneliğine alacam diye böyle saçma kararlar imza atamazsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Abdullah

İmzaların çok önceden atıldığı filan yok. İlgilenildiği doğrudur teklif vardır ama imza olmadığı net. Çünkü son bir haftaya kadar forvet transferi gündeminde bile yoktu klubün. Bunu camia içinden spor yazarları da dile getiriyor.
Yoo Ba ya uzun zamandır teklifler var. Forvet konusunda da hep bi çalışma vardı. Belki atılmış imza yoktur ama görüşmelere yeni başlandı gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum.

Çevrimdışı ozan062

kendime bir soru soruyorum
dembayı 13e sattık
bu paranın cogunlugunu forvetemi yoksa 2veya 3 mevkiyemi harcayalım bonservis olarak...
ben ikincisini seçerim gol işini bi ara halelderiz kafasındayım cnk diğerlerinde bana gore hayli kademe farkı var onları toparlamak bence daha öncelikli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat_

Başkanın öyle demiyor ama   :icool:

N'aber.  :lol:
  senin baskanin aziz yildirim mi ?  :alala:

Çevrimdışı Kadir G.

Ba yı 14 e satıp cisseyi max 8 e bitirebilirlerse seneye onu da 12 civarına katara çine yollarız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dembayı 13e sattık
bu paranın cogunlugunu forvetemi yoksa 2veya 3 mevkiyemi harcayalım bonservis olarak...
ben ikincisini seçerim gol işini bi ara halelderiz kafasındayım cnk diğerlerinde bana gore hayli kademe farkı var onları toparlamak bence daha öncelikli
Önceliğimiz kesinlikle defans olmalı. Çok kaliteli üst düzey bir defans alıp arkamızı sağlama almalıyız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Abdullah

dembayı 13e sattık
Forvete papiss i 6-8 arası bir fiyata aldıktan sonra kalan parayı diğer mevkilere harcayıp o mevkilerdeki kaliteyi de diğer tarafa yaklaştırmak en mantıklısı olur bence.

Çevrimdışı talha

ARkadaşım satmadın üstüne sözleşme de yenilemedin. Bunun mantığını bana açıklar mısın? Madem bu kadar değerli yenileseydin sözleşme. Taraftarın gazını 1 seneliğine alacam diye böyle saçma kararlar imza atamazsın.

Adam atmadı imzayı ne yapacaktın boğazına bıçak dayayıp imza mı attıracaktın?

Olaylara objektif bakmayın bilin. Ben de eleştiriyorum ama şöyle eleştiriler görünce ister istemez savunma durumuna geçiyorum bu nedir ya. Adamı göndersen sıkıntı göndermesen sıkıntı adam imzalamaz suçlusu sn olursun imzalar yine suçlusu sen olursun.

Kusura bakmayın ama herşeyin bir adeti vardır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TURKahvesi

yoo mitiroglu ile ilgili tamamen his yoksa oyuncuyu tanımam ama bence sanki olimpiakos dışında başka takımda oynamak istemiyor gibi bir his geldi
bumerang gibi atıyorlar geri geliyor :D
Törede ne 15 i bana göre 20 ye bile satılması düşünülür. kalitesinden yana bir sıkıntı yok.
ama tutmak takımı bozmak demektir oyuncular bile üstü kapalı eleştirebiliyorsa orda bir ateş yanıyor demektir.
sosa bile konuştu bu konuda Töre şampiyonluğu sabote etmiştir. Takım arkadaşlarının emeğini çöpe atmıştır
takım içinde huzursuzluk çıkarmıştır. Paramı vermediniz diye maça çıkmayan adamın Beşiktaşta yeri yoktur.
çıkmıyor gibi nazlanmadan bahsetmiyorum öğrendiğime göre çebiyle gırtlak gırtlağa olmuşlar bir yöneticinin
oyuncunun gırtlağına sarılmasına neden olacak olayı bir düşün istersen Bilic basın toplantısında Töreyi hedef
gösterdi bu güne kadar herhangi bir oyuncu için yaptımı bunu takım arkadaşları istemiyor Hocası istemiyor yönetici istemiyor
herkesmi hatalı bu adamın takımda kalmaması gerekiyor Kaldığı taktirde gelecek senede bir çok soruna
sebep olabilir adam taraftara bile tavır koydu bütün takım tribüne çağrılıyor hepsi geliyor Töre gelmiyor.
Burası Beşiktaş kardeşim o formayı sadece hak eden giyer kim istiyorsa satın gitsin yeri dolmayacak bir
oyuncu değil zaten karakteri böyle olmasa 12 M nın adını bile telafuz etmezler emin ol ardanın iki katıdır bence değeri  @Özgür
anladım abi
görüşlerinde haklılık payın var doğrudur
sonuçta Beşiktaşım için hayırlısı ne ise o olsun.

Çevrimdışı Tolga

Ba yı 14 e satıp cisseyi max 8 e bitirebilirlerse seneye onu da 12 civarına katara çine yollarız.
Evet ben de bugün bunu düşündüm :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Evet ben de bugün bunu düşündüm :)

Kaçırdım çok mesaj vardı. Formalara kimin ismi yazılıyormuş öyle bir şey okudum :D

Çevrimdışı ozan062

Önceliğimiz kesinlikle defans olmalı. Çok kaliteli üst düzey bir defans alıp arkamızı sağlama almalıyız.

ve libero almalıyız bence stoperden sorna bu onemli cnk eldeki veli ve atiba bize akıl değil sadece fizik avantajı saglıyor fakat oda bi yere kadar..

Forvete papiss i 6-8 arası bir fiyata aldıktan sonra kalan parayı diğer mevkilere harcayıp o mevkilerdeki kaliteyi de diğer tarafa yaklaştırmak en mantıklısı olur bence.

papiyi istemiyorum bir sene once bi haberi vardı onun ts istiyordu o donemlierde arastırmıstım
karakter olarak sorunlu bir arkadasımız o sebeble uzakdursun bide oyle golcu bi adamda değil zaten
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

senin baskanin aziz yildirim mi ?  :alala:
Arkadaşım sen insanları düşman bellemeden yazmayı öğren ondan sonra gel burada takıl. Adam esprili bir şekilde yazmış Aziz Yıldırım filan ne demek oluyor? Burada herkes belli bir seviye içerisinde yazarken senin insanları direk  hedef alır şekilde iğneleyici cümleler kullanman hoş değil. Kimse burada birbirine düşman değil belli sınırlar içerisinde yorumlarını veya eleştirisini yapıyor. Eleştiren kişileri Beşiktaş'lı değilmiş gibi göstermeye senin hakkın yok. Sesimi çıkartmıyorum ama bir daha böyle tepkiler verirsen daha sert tepkiler göstereceğim.
Korku akıl katilidir.