2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12957932 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abdullah

yokki  :dontknow: :dontknow:
Tosic adam değil mi  :evillol: Babel gelecek işte neyine yetmiyor  :bandit:

Çevrimiçi Mehmet57

Bir ay sonra 31 olacak, ofansı eskisi kadar olmasada iyi ama defansı çok kötü bir Johnson'mı yoksa Johnson'a bakarak ofansı daha zayıf ama defansı çok daha güçlü 27 yaşında Nyom'mu?

Ve Nyom Johnson'a bakarak yarı fiyata oynar. Bunları düşünmek gerek.

Çevrimdışı Tolga

:money: :money:

Çevrimdışı asi_kartal

Bu takıma Kaleci - Stoper - Sag-Sol Bek alınmadıgı sürece bir cacık olmaz bosuna kendimizi kandırmayalım.. Ayrıca atiba yerine daha hırslı daha pozitif bir ortsaha ve demba ba gitme ihtimaline karsın hırslı bir golcü alınması sart.

Takımın arka 5 lisine hucüm hattında ki kalite yada o kaliteye yakın bir transfer politikası izlenirse avrupa da final yaparız.. Aksi taktirde her sene oldugu gibi belli bir yere kadar gelir sonra kalecilerden tut beklere yani mevcut arka 5 li ile ahlar vahlar cekmeye baslarız..

Kendimce karar aldım takım iyi bir kaleci, sag bek ve hırslı konuskan oyunu yöneten tecrübeli (ileriye dönük değil) bir stoper almaz ise bu sene izlememe kararı aldım sadece elimden geldiği sürece maddi destek de bulunacağım. Çünkü gecen seneden biliyoruz ki mevcut kalecilerimiz vasat ve çok sakatlanıyor, oyunu arkadan yönetecek konuskan hırslı bir oyuncumuz yok bunun sıkıntısını cok çektik. Beklerimiz özellike sağ bek malesef vasat. Bu kadar açık ve netken her şey bu bölgelere transfer yapılmaz ise kendimizi yormaya gerek yok..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Tolga

Bir ay sonra 31 olacak, ofansı eskisi kadar olmasada iyi ama defansı çok kötü bir Johnson'mı yoksa Johnson'a bakarak ofansı daha zayıf ama defansı çok daha güçlü 27 yaşında Nyom'mu?

Ve Nyom Johnson'a bakarak yarı fiyata oynar. Bunları düşünmek gerek.

Nyom'u alacağımıza sağ bekte Atiba'yı oynatmak bence daha mantıklı olur :ok:

Çevrimdışı Necmi

hayırdır @Necmi abi senin futbol profesörü olduğunu bilmiyordum  :evillol: :D
senin bu Yunan golcü hakkında olumsuz çıkışının sebebini öğrenmek isterim nedir bu sıkıntı abi
ha Cisse'mi gelirse saygı duyarım yeterki Beşiktaşıma katkı versin

ayrıca bak ne diyeceğim G.Töre hakkında,
tmm sen gönderilmesinden yanasın bende gönderilsin isterim ancak yinede 1 sezon daha kalmasından yanayım
Ş.Güneş gibi tecrübeli bir teknik adam var
bir şans daha bir sezon daha kalsın isterim
son olarak G.Töre'nin değeri 15 m.euro'dur siz bakmayın gelen tekliflere onlar benim gözümde tam sopalıktır
bu ülkede Arda gibi oyuncuya ki (kendisi yetenekli eyvallah ama nasıl söylesem bazı yönleriyle  çok şişirilmiş bir oyuncu) 13m.euro'ya satılmış bir oyuncu
yani dışarıda oynamak ile bizim ligde oynamak arasında dağlar kadar fark var
İngiltere,İspanya,Almanya,İtalya liglerinde oynamak tamamen profesyonel hayat üzerine kurulu
Arda'nın Avrupa macerasının ilk zamanlarını hatırlayın bocaladı da bocaladı sonra yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı
G.Töre ile Arda'nın arasında yetenek açısından bir fark varmı yok
Arda'nın en büyük şansı Simeone gibi başarıya aç dinamik çalışan bir teknik adamın yer almasıydı
Arda'nın yeteneğine güvenen üstüne titreyen devamlı devamlı olumlu şeylerle empozxe eden bir teknik adamın olmasıdır büyük bir  şans aslında Arda için
Arda'yı bu hale getiren Simeone G.Töre'yi neler neler yapmaz
Arda ligimizde kalsaydı inanın bu muazzam çıkışını yapamazdı
o yüzden lütfen kendi oyuncumuzu eleştririrken ne yapıp edip sahip çıkmasını da bilelim.
yoo mitiroglu ile ilgili tamamen his yoksa oyuncuyu tanımam ama bence sanki olimpiakos dışında başka takımda oynamak istemiyor gibi bir his geldi
bumerang gibi atıyorlar geri geliyor :D
Törede ne 15 i bana göre 20 ye bile satılması düşünülür. kalitesinden yana bir sıkıntı yok.
ama tutmak takımı bozmak demektir oyuncular bile üstü kapalı eleştirebiliyorsa orda bir ateş yanıyor demektir.
sosa bile konuştu bu konuda Töre şampiyonluğu sabote etmiştir. Takım arkadaşlarının emeğini çöpe atmıştır
takım içinde huzursuzluk çıkarmıştır. Paramı vermediniz diye maça çıkmayan adamın Beşiktaşta yeri yoktur.
çıkmıyor gibi nazlanmadan bahsetmiyorum öğrendiğime göre çebiyle gırtlak gırtlağa olmuşlar bir yöneticinin
oyuncunun gırtlağına sarılmasına neden olacak olayı bir düşün istersen Bilic basın toplantısında Töreyi hedef
gösterdi bu güne kadar herhangi bir oyuncu için yaptımı bunu takım arkadaşları istemiyor Hocası istemiyor yönetici istemiyor
herkesmi hatalı bu adamın takımda kalmaması gerekiyor Kaldığı taktirde gelecek senede bir çok soruna
sebep olabilir adam taraftara bile tavır koydu bütün takım tribüne çağrılıyor hepsi geliyor Töre gelmiyor.
Burası Beşiktaş kardeşim o formayı sadece hak eden giyer kim istiyorsa satın gitsin yeri dolmayacak bir
oyuncu değil zaten karakteri böyle olmasa 12 M nın adını bile telafuz etmezler emin ol ardanın iki katıdır bence değeri  @Özgür

Çevrimdışı Renton

Transfer haberi yok gelen yok giden yok yaprak kimildamiyor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi ben silmişim yanlışlıkla @Tolga nın mesajını :iblush:
geri aldın o zaman çöpte göremedim @Tolga_

Çevrimdışı TØLGA

Bizde bunlarla şampiyon olacaz demii  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

geri aldın o zaman çöpte göremedim @Tolga_
Biraz temizlik yapayım dedim de orada o yüzden görmemişsindir Necmi abi :)

Çevrimdışı Tolga

Ba'nın durumuna göre transfer şekillenecek gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Ozan E.

Gs sag bekte sabriyle sol onde yasinle sampiyon oldu :)

Çevrimdışı Abdullah

O mevzuyu dün gece kapattık diye hatırlıyorum ben :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Gs sag bekte sabriyle sol onde yasinle sampiyon oldu :)
sırf onlara bağlayamazsın bu işi ama haklısın tabi
yasinin yaptığını kaç haftada bizim pektemek yapamadı meselaaa  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

O mevzuyu dün gece kapattık diye hatırlıyorum ben :bandit:
neyse bir bekliyelim görelim bakalım  :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

neyse bir bekliyelim görelim bakalım  :lol:
Ömür beklemekle geçti bekleyelim bakalım daha ne kadar bekleyeceksek :bandit:

Çevrimdışı muhalefet

sırf onlara bağlayamazsın bu işi ama haklısın tabi
yasinin yaptığını kaç haftada bizim pektemek yapamadı meselaaa  :bandit:

Galatasarayı şampiyon yapan kalecisidir. Adamın her maç çıkardığı şutları haddi hesabı yok. Bizim yönetim başka takviyelerden önce kaleci transfer etse keşke. Beşiktaş takımı her türlü gol atar, önemli olan yememek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Demba ba'nın sözleşmesinde İngiltere ligi için 6 milyon euroya serbest kalır maddesi var mı arkadaşlar?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Galatasarayı şampiyon yapan kalecisidir. Adamın her maç çıkardığı şutları haddi hesabı yok. Bizim yönetim başka takviyelerden önce kaleci transfer etse keşke. Beşiktaş takımı her türlü gol atar, önemli olan yememek.
Evet ben de şimdi aynısını söyleyecektim.

Bu sezon Muslera'nın üstün performansı olmasaydı Gs şampiyon olamazdı.

Tabi bunun yanında Sneijder'in son haftalardaki artan performansı da etkili oldu.

Çevrimiçi Samet Ç

Demba ba'nın sözleşmesinde İngiltere ligi için 6 milyon euroya serbest kalır maddesi var mı arkadaşlar?
ANÇ yok dedi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hala iddia ediyorum, 1 allahın kulunu satamayacağız.

Bakın satmayacağız demiyorum, satamayacağız.

Çevrimdışı TØLGA

sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum :evillol: :evillol:
satsakta yerini doldurabileceğimize şüpheliyim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

:alala: Sebep?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fernandes'i satamayan adamlar bu kafayla Demba ba yı da satamaz. Daha şimdiden televizyonlara çıkıp gitmek istiyor diye profesyonellikten uzak açıklamalar yapıyor çok saygıdeğer başkanımız. Daha atılmış imzalar yok adamı anında sildiler.
Korku akıl katilidir.