2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958957 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Çok akıllı transfer politikaları ile Tosic'i almasalardı Nyom'u sağa alıp sola full ofansif bir bek alabilirdik.

Bu transferi kim neden yaptı sorusu Sezer, Eneramo transferlerinde olduğu gibi sorgulanacak ve oyuncu seneye yol alacak yine.
Kim neye göre yaptu bu transferi bilinmiyor yaşıda genç değil scout işide diyemezsin  kısaca menajerina bak neden bizde olduğunu anlarsın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ozan E.

Beşiktaş'ta transferde son durum

Yeni sezona 2 Temmuz'da start verecek olan Beşiktaş, Dusko Tosic dışında henüz transfer yapmadı. Bunun yanında son birkaç gündür gelecek futbolculardan daha çok satılacak futbolcular gündemde.

Bütçeyi artırmak için mutlaka futbolcu satmak isteyen yönetim, Demba Ba, Gökhan Töre, Ersan Gülüm, Oğuzhan ve Atınç gibi oyunculara gelen teklifleri değerlendiriyor. Transfer yapmak için UEFA'nın katı denetimi altında olan siyah beyazlılar, şu an 3.5 milyon Euro olan transfer bütçesi ile istediği oyuncuları almakta bir hayli zorlandığı için birinci önceliği oyuncu satışına verdi.

İlk etapta Demba Ba için Çin takımı Shanghai Shenhua ile 14 milyon Euro'ya anlaşan siyah beyazlılar, Senegalli oyuncunun atacağı imza ile oldukça rahatalayacak.

GEÇMİŞ YILLARDAKİ HATALAR YAPILMAYACAK

Beşiktaş yönetiminin futbolculara gelen teklifleri değerlendirmek istemesinin bir diğer sebebi de daha önceki yıllarda yapılan transfer yanlışları. Geçmiş yıllarda değerini bulan oyuncuları satmadığı için büyük pişmanlıklar yaşayan ve sonrasında hiç para kazanamadan bu futbolcuları kaybeden yönetim, aynı hataya tekrar düşmemek için 5 oyuncuya gelen teklifleri kesinlikle değerlendirecek. Önceki sezonlarda Fernandes ve Almeida gibi oyunculara gelen yüksek miktardaki transfer isteklerini 'yerini dolduramayız' diyerek satmayan siyah beyazlılar, sonrasında bedavaya giden bu oyuncular için oldukça pişman olmuşlardı.

Başkan Fikret Orman da her fırsatta bu durumu hatırlatıp, aynı hataya düşmeyeceğini ve iyi teklif gelen oyuncuları zamanında satacağını sürekli yineliyor. Teknik direktör Şenol Güneş'ten de bu doğrultuda onay alan yönetim, Erdal Torunoğulları'nın yurt dışında yürüttüğü transfer çalışmalarına yardım için kulübe gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alıyor.

İSİM ÇOK, GÖRÜŞME ÇOK, ANLAŞMA YOK

Dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ise Avrupa'ya adete üs kurmuş durumda. Elinde çok geniş bir transfer listesi olan Torunoğulları, her gün ülke ülke dolaşarak oyuncular ve menajerler ile bir araya geliyor. Şu ana kadar listesinde sağ bek, stoper ve orta saha oyuncuları olan Torunoğulları, Demba Ba'nın transferi kabul edip Çin'e gitmesi durumunda forvet transferine de yoğunlaşacak.

Son bir kaç haftadır Beşiktaş'ın gündemine gelen oyuncular ve transfer durumları ise şu şekilde:

Yevhen Konoplyanka: Hala bir numaralı transfer hedefi. Menajeri İngiliz takımlarını istekleri ile bıktırdı. Sevilla ile çok sıkı pazarlığın içinde, anlaşamaz ise Beşiktaş'a gelme ihtimali yükselecek.

Miguel Britos: Napoli'de sözleşmesi biten Uruguaylı stoper, adaylar arasında en ön sırada ve görüşmeler olumlu geçiyor.

Rafael Toloi: Sao Paolo'da oynayan stoper için kiralık formülü üzerinde duruluyor, ama Sao Paolo satmak istiyor.

Ron Vlaar: Aston Villa ile sözleşmesi bitti. Teklif yapıldı, düşünmek için süre istedi.

Allom Nyom: Menajerler tarafından ısrarla Beşiktaş'a öneriliyor ve gelmeye hazır olduğu belirtiliyor. Kendisi de Twitter hesabından İstanbul resmi paylaşarak bu transfere hevesli olduğu hissi uyandırdı.

Mauricio Isla: Juventuslu sağ bek, menajerler tarafından önerildi. Beşiktaş kiralamak istiyor, ancak Fiorentina da bu oyuncuyu satın almak için Juventus'un kapısını çaldı.

Glen Johnson: Livepool'dan ayrılan sağ bek, tercihini İngiltere'den yana kullanmak istediğini söyledi. Ama Beşiktaş'ın teklif ettiği garanti paraya henüz yaklaşan bir teklif almadı. Siyah beyazlılar bu transferden umudu kesmiş değil.

Josué Pesqueira: Beşiktaş'ın Pedro Franco ile takas yapma isteği hala geçerliliğini koruyor.

Bakary Sako: Sol açık için Konoplyanka'dan sonraki aday. Girişimler sürüyor.

Siyah beyazlılar, bu simlerin yanı sıra Demba Ba'nın satılması durumunda forvet oyuncuları ile de görüşmelere başlayacak.

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı TØLGA

dua edin babel olsuna doğru gidiyoruz bakalım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

İsla ile ilgili yeni bir gelişme var mı ?

Kiralık alacağımız söyleniyordu da devreye Fiorentina girdi diyorlardı en son. :alala:
:money: :money:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

:money: :money:
:dontknow: :dontknow:
ısla olsa keşke 1 maç göbek oynar ordan devam eder sonra
orjini göbekti yanlış hatırlamıyosam transfermarkt'te gözükmüyo ama
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2015, 14:11:29 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Karabay

gökhan töre gitmesin.

Çevrimdışı Deniz

Çok akıllı transfer politikaları ile Tosic'i almasalardı Nyom'u sağa alıp sola full ofansif bir bek alabilirdik.

Bu transferi kim neden yaptı sorusu Sezer, Eneramo transferlerinde olduğu gibi sorgulanacak ve oyuncu seneye yol alacak yine.
@Çağrı tosic i hangi yöneticinin aldığını bile bilmiyoruz.Basketboldan bir yönetici imza attırdı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bek arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar, bonservisi Juventus'ta olan Isla ile yaklaşık 1 hafta önce için temaslara başlamıştı. 27 yaşındaki oyuncuyu kiralamayı planlayan futbol komitesi, İtalyan ekibi ile anlaşmasına rağmen Isla ile uzlaşamadı.

Beşiktaş'a Mauricio Isla'dan olumsuz yanıt geldi...

Geçen sezon Queens Park Rangers'da kiralık olarak forma giyen Şili'li oyuncuyu, kariyerine İngiltere veya İtalya'da devam etmek istediğini açıkladı. Menajeri aracılığı ile Beşiktaş yönetimine haber gönderen Isla, Copa Amerika sonrası kendisi ile temasa geçen İtalyan veya İngiliz kulüpleri ile görüşmek istediğini aktardı.

Yönetim bu gelişme üzerine Isla transferini rafa kaldırdı. Futbol komitesi, teknik direktör Şenol Güneş ile bu hafta içinde bir araya gelerek sağ bek için listede bulunan diğer adaylar hakkında fikir alış verişinde bulunacak. Güneş ile yapılan toplantının ardından belirlenen sağ bek için görüşmelere başlayacak. 

Ntvspor

İsla hayal Nyom iyidir :D

Çevrimdışı Ozan E.

Ntvspor İsla ile ilgili haberi
Sağ bek arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar, bonservisi Juventus'ta olan Isla ile yaklaşık 1 hafta önce için temaslara başlamıştı. 27 yaşındaki oyuncuyu kiralamayı planlayan futbol komitesi, İtalyan ekibi ile anlaşmasına rağmen Isla ile uzlaşamadı.
Beşiktaş'a Mauricio Isla'dan olumsuz yanıt geldi...

Geçen sezon Queens Park Rangers'da kiralık olarak forma giyen Şili'li oyuncuyu, kariyerine İngiltere veya İtalya'da devam etmek istediğini açıkladı. Menajeri aracılığı ile Beşiktaş yönetimine haber gönderen Isla, Copa Amerika sonrası kendisi ile temasa geçen İtalyan veya İngiliz kulüpleri ile görüşmek istediğini aktardı.

Yönetim bu gelişme üzerine Isla transferini rafa kaldırdı. Futbol komitesi, teknik direktör Şenol Güneş ile bu hafta içinde bir araya gelerek sağ bek için listede bulunan diğer adaylar hakkında fikir alış verişinde bulunacak. Güneş ile yapılan toplantının ardından belirlenen sağ bek için görüşmelere başlayacak. 

Çevrimdışı Tolga

:dontknow: :dontknow:
ısla olsa keşke 1 maç göbek oynar ordan devam eder sonra
orjini göbekti yanlış hatırlamıyosam transfermarkt'te gözükmüyo ama
İsla gelmek istemiyorsa zaman kaybetmeye gerek yok Glen Johnson gelsin o zaman.

Çevrimdışı ozan062

Arda Turan'da ne muazzam özellikler vardı da 13m verdiler?
Gökhan'a da verilir,vermezlerse alamazlar
Kaliteli oyuncunun değerini düşürmenin anlamı yok

adam aldıgı kupalar ve kazandırdıgı mac sayısıyla bizimki bi,r değil
bizimkinin artısı işte avrupa menseili olması
evet büyük para eder ama yas 23 ve bircok büyük takımdan yolu geçmiş yani o paraları bence cok ama cok zor bulur..

bu tabiki benim fikrim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Dün kap gelecek yazan bir dayı vardı yine patladı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Dün kap gelecek yazan bir dayı vardı yine patladı.
KAP'ın ne zaman geleceğini bence yönetimde bile bilen kimse yoktur :evillol:

Çevrimdışı Deniz

KAP'ın ne zaman geleceğini bence yönetimde bile bilen kimse yoktur :evillol:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı sametbagan

Adam ayaklı fizik. Çok hızlı, diri, güçlü ve dengesi çok iyi.

Savunmada bu ülke için kusursuz.

Zaafı hucum. Adam teknik aslında ortaları da fena değil ama asiste dönüştüremiyor hiçbir zaman ilginç şekilde.
nyom yerine ıslayı koy bide stopere lider bi oyuncu senle mütabık kalırız yok illa nyom diyosan bence ona da gerek yok serdar oraya yeter sakatlanırsa atiba gediği kapatır serdar dönene kadar  ne dersin  :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

Önder Özen:Menajerleri etrafta görmekten nefret ediyorum.Onların olduğu yerde huzursuzluk oluyor.Onları görmemek için ölmeyeceğimi bilsem uçaktan atlarım.

Çevrimdışı atalay

Piyasada sağ bek yok. Tabii, yönetimin standartlarında - 1, 2 milyon bonservis bedeli ile alınabilecek. -  :eyes

İskandinavya ve Brezilya'dan 1-2 tane potansiyelli ama riskli kiralanabilecek yada satın alınabilecek oyuncu var.

Avrupa'da seviye atlatacak mevcut tarife uygun bir çok oyuncu var. Asgari 5 milyon euro. Bizimkiler o parayı vermez.

Elde bir tane free isim kaldı; oda olmuyor galiba.

Atiba - Serdar'a hazırlanın

Çevrimdışı TURKahvesi

hayırdır @Necmi abi senin futbol profesörü olduğunu bilmiyordum  :evillol: :D
senin bu Yunan golcü hakkında olumsuz çıkışının sebebini öğrenmek isterim nedir bu sıkıntı abi
ha Cisse'mi gelirse saygı duyarım yeterki Beşiktaşıma katkı versin

ayrıca bak ne diyeceğim G.Töre hakkında,
tmm sen gönderilmesinden yanasın bende gönderilsin isterim ancak yinede 1 sezon daha kalmasından yanayım
Ş.Güneş gibi tecrübeli bir teknik adam var
bir şans daha bir sezon daha kalsın isterim
son olarak G.Töre'nin değeri 15 m.euro'dur siz bakmayın gelen tekliflere onlar benim gözümde tam sopalıktır
bu ülkede Arda gibi oyuncuya ki (kendisi yetenekli eyvallah ama nasıl söylesem bazı yönleriyle  çok şişirilmiş bir oyuncu) 13m.euro'ya satılmış bir oyuncu
yani dışarıda oynamak ile bizim ligde oynamak arasında dağlar kadar fark var
İngiltere,İspanya,Almanya,İtalya liglerinde oynamak tamamen profesyonel hayat üzerine kurulu
Arda'nın Avrupa macerasının ilk zamanlarını hatırlayın bocaladı da bocaladı sonra yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı
G.Töre ile Arda'nın arasında yetenek açısından bir fark varmı yok
Arda'nın en büyük şansı Simeone gibi başarıya aç dinamik çalışan bir teknik adamın yer almasıydı
Arda'nın yeteneğine güvenen üstüne titreyen devamlı devamlı olumlu şeylerle empozxe eden bir teknik adamın olmasıdır büyük bir  şans aslında Arda için
Arda'yı bu hale getiren Simeone G.Töre'yi neler neler yapmaz
Arda ligimizde kalsaydı inanın bu muazzam çıkışını yapamazdı
o yüzden lütfen kendi oyuncumuzu eleştririrken ne yapıp edip sahip çıkmasını da bilelim.

Çevrimdışı Kadir G.

Ceku gelmiş mi? :D

Şaka bir yana olmayacak işlerle uğraşmaktansa cisse ile ilgilenseler daha mantıklı. 7 ye alabilsek ba kadar katkı verir artan parayla da defansa takviye yapılır. Seneyede katara ya da çine satarız. :)

Dzekonun bonservis+1 yıllığı ba dan gelen bütün parayı bitirecek belki de boşuna uğraşıyorlar.

Sağ beke nyom gelirse hücum yapamaz fazla fakat ordan çok zor gol yeriz. +adam gelmek istiyor rahatlıkla biter transferi.

Çevrimiçi Necmi

arkadaş benim mesaj gene niye siliniyor?? :bandit:
silen cevap versin??
silinen mesajın yok :bandit:
@Tolga

Çevrimdışı Tolga

silinen mesajın yok :bandit:
@Tolga
@Necmi abi ben silmişim yanlışlıkla @Tolga nın mesajını :iblush:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok