2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12960841 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bugunu de bos gectik :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat C

Eğer 14m€ vereceklerse bende Demba'yı satma taraftarıyım. 2. bir fernandes vakası yaşamamak lazım. Ama kalırsa da ne ala, yeni stadla birlikte daha da coşar diye umuyorum.

Dzeko'nun olma ihtimali olabilir. Ancak Demba gibi 7 m€'ya inmezler gibi, neticede başkanın Chelsea'yle arası iyiydi oradan fiyatı indirtmiştir. Birde sakat söylentileri vardı o sıralar. Ama Dzeko'yu 10'dan aşağı bırakmazlar gibi.

Birde Şenol Güneş'le birlikte Oğuzhan'dan bir patlama bekliyorum. Eğer bu senede patlama yapamazsa kendisi hakikaten patlayacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Mbia önerilmişse yoklamak lazım.

Çevrimdışı talha

satış yapmadan transfer yasağın bulunan ligde nasıl yabancı serbestliğini kabul edersin arkadaş aklım almıyor, adamlar dream team kurmak üzereler.

yasak dediğin daha 1.5 ay önce ortaya çıktı. yasağında devam etmesi gereksizdi.

ama tahmin ettiğim olaylar oluyor şuan Tff yasağı getirdi ama yetersiz getirdi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Mbia önerilmişse yoklamak lazım.

Atiba ile anlasmamıs olsaydık super olurdu ama malesef cok gec gibime geliyor.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Kemal

takımda nejip - veli - atiba - tolgay varken 1 tane sağbek serdar varken mbia yoklarlarsa beyin nakli gerçekleştirsinler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir de yok kaçırdık yok alırız falan diyorduk one lan bonservisi anca o kadar olurdu adamın. İngilizler transferde Arap'ın yağ versiyonu. Para b.k nereye saçacaklarını şaşırıyorlar.  :kop:
Aynen her free adami alacagimizi zannedip hata yapıyoruz turkiyeye getirmek gercekten zor bu oyuncular i

Atiba ile anlasmamıs olsaydık super olurdu ama malesef cok gec gibime geliyor.

Veli elden çıkarılmalı.Atiba tek başına yeterli değil.

Çevrimdışı Kemal

yasak dediğin daha 1.5 ay önce ortaya çıktı. yasağında devam etmesi gereksizdi.

ama tahmin ettiğim olaylar oluyor şuan Tff yasağı getirdi ama yetersiz getirdi.

uefa ya tahaddütlerinden , uefa kriterlerinden ve bunun olacağından haberleri yoksa zaten bıraksınlar mührü güzel kardeşim

Çevrimdışı Deniz

herkese tonla para ödeyen ts bile mbia yı doyuramadıysa biz hiç doyuramayız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Veli de satılabilir. Alıcısı çıkar onunda 3 4e. Avrupa pasaportu var en nihayetinde Avusturya milli takımı oyuncusu sonuçta.

Çevrimdışı Efe

papis cisse demba ba 2 li forvetiyle gol atmaya bıkarız bi kerede isteğim olsa şimdi fotlarını gördüm  :bandit:

hemde siyah beyaz formayla :bandit: :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı JoseDemba

@canpolatyilmaz  51 sn.51 saniye önce
ILK.  TRANSFER.   STOPER.  KAP. OLUR
Vlaardır İnşAllah
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

EPL'de dehşet paralar dönüyor Papis Cisse'ye 15milyon'dan aşağı istemezler.Unutalım o işi

Çevrimdışı Kemal

papis cisse demba ba 2 li forvetiyle gol atmaya bıkarız bi kerede isteğim olsa şimdi fotlarını gördüm  :bandit:

evet bunu gormeyı bende cok ısterdim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vlaardır İnşAllah
O adam dediyse olur.degisik bi adam hic bir cikari yok duydugunu yaziyor imla kurali sıfır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mesaj göğüs reklamında gizli abi :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tanıdığım en kolpa adamdır canpolat yılmaz.  Beni blokladı zaten. Hiç itibar etmeyin.

Çevrimdışı Deniz

Vlaardır İnşAllah
Bu dayi da her sene kap diyor hic oldugu yok
Gecen tranafer doneminde 2 saate linnesin kap i gelecek dedi :)

Osmanlı,Başakşehir,Kasımpaşa bu 3 kulübe Veli,Necip,Tolga,İsmail'i göndermeye çalışmak lazım.

Çevrimdışı atalay

Glen Johnson'dan sonra, 3 yıl da Britos ile prensipte anlaşılmış. Vlaar için bekletiliyor. Kararını verecekmiş hafta sonuna kadar.

Oldu mu acaba ?  :upto:

Yalnız Vlaar kronik sakat.  :evillol:

Çevrimdışı Efe

evet bunu gormeyı bende cok ısterdim
neden olmasın fikret başkana burdan çağrı yapalım demba ba mutsuzsa alalım arkadaşını yanına gol atmaya bıksınlar burda bazı işler çok zor görünür ama bir okadarda kolay olabilir papis cisse neden gelmesim demba ba araya girdimi çok şey değişir satmak değil almak lazım şuan demba ba nın yanına iyi bir forvet oda cisse beşiktaş büyük kulup  ğarayıda bulur bişekilde keşke olsa  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Vlaardır İnşAllah
Britos olduğunu düşünüyorum  :by2: keşke vlaar olsa  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Oldu mu acaba ?  :upto:

Yalnız Vlaar kronik sakat.  :evillol:

Sağ bek için Isla konuşuluyordu?  :alala: @atalay
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler