2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12963446 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

geçen sezon ne güzel penaltıları stressiz rahat rahat izliyorduk. dembaba gidince penaltılarda eski günlere mi dönecez :bawling:

Çevrimdışı Serkan P.

Haydi baba para para

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

geçen sezon ne güzel penaltıları stressiz rahat rahat izliyorduk. dembaba gidince penaltılarda eski günlere mi dönecez :bawling:

Aynen valla :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan P.

Hala konoplyankaya inananlar var :D

Çevrimdışı Çağatay

harbiden şu pektemeği en azından kiralasak
kiralama koşulu olarak da maaşının tamamını yada yarısını filan ödeyecek bi klüp bulsak ya la
ümraniye'de olmasından iyidir  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

Ben Ömere haksizlik yapildigini dusunenlerdenim Pektemekten cok daha fazla sansi hak ediyor.

Aynen kadro da Cenk ile beraber Pektemek'in yerine kalmalı.  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Ben Ömere haksizlik yapildigini dusunenlerdenim Pektemekten cok daha fazla sansi hak ediyor.
:tabe: :tabe:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sezon başından beri söyledik aslında. 1-Demba 2-Cenk 3-Ömer diye. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sezon başından beri söyledik aslında. 1-Demba 2-Cenk 3-Ömer diye. :bandit:

Necmi duymasın  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Necmi

Benim aklımada Dzenko geliyor :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Çağrı

Inter'den 7.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Sneijder, Galatasaray'dan yıllık 3.2 milyon Euro kazanıyor.

Ntvspor'un haberi.

Oysaki Sneijder

3,2 Milyon Euro Net + 1,3 Milyon Euro İmza Parasının Taksidi + 500 Bin Euro Maçbaşı alıyor.

Aldığı para 5 milyon euro.

Bize gelince rakamları çarşaf çarşaf basar basın utanmasalar 2 diyecekler adamın maaşına.

Krasic ve Ebour yattığı yerden 3 milyon euro para kazanıyor biri 2 biri 3 yıldır kaç kez yazıldı bunlar. Bu kadar da rezil olmayın be.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Benim aklımada Dzenko geliyor :D
Haber yapasin diye sana bilgi veriyoruz buraya yaziyorsun @Necmi

Çevrimdışı Tolga

:upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Necmi

:nerd: tırstım haber yapmaya :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli