2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12962568 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Papis Cisse-Duzdzsak-İsla(Kiralık)-Skrtel-Britos

Elimizdeki bütçeyle bu transferleri zorlayabiliriz. :)
:bandit: :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Lig Tv'de Atletico'nun Töre için 9 milyon euro verdiği söylendi doğru mudur bilemem.

Çevrimdışı TØLGA

demba ersan gidiyormuş haaa vaybee güzel paraya gitmesine sevindim demba'nın ama yerini doldururlar umarım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı velikavlak12

Ozaman Herşey İçin Teşekkürler Demba ba :) 14Milyon€  iyi para

Çevrimiçi Samet Ç

Caicedo fernandaodan çok daha güçlü birebir de yıkamayacağı adam yok ancak son vuruşları zayıf bu sene  la liga da 35 maçta 9 gol 2 asisti var :/
Demba gönderip Fernandao - Caicedo almak transfer başarısı mı oluyor ?

Çevrimdışı Türkay

Töre gitmesin Ba 14 Ersan ve Atınç 4.5 toplam 23. Töre nin gitmesine gerek yok :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ozan E.

Göndermeyi düşünüyorlarsa 7-8 civarında bir bedele satacaklardır :)
Yine gayet iyi o zaman :) aldigimiz fiyatin uzerine satmaya aliskin degiliz biz farkli geliyor :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Töre bence bir sezon daha bizle olmalı Şenol hoca ile bir tık seviye daha atlarsa seneye 12-13e gider. Ersan-Demba Ba 18 milyon euro iyi para işimizi görür eğer akıllı hamleler yapılırsa. Sağ bek - Sol Açık - 2xStoper - Forvet  5 adamı 18e alamaz mıyız ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Birde malumunuz inşaata da sıcak para girişi lazım buradan gelen para oraya harcanıp transferi aksatırlar mı ? Eğer 5 bölgeye kalbur üstü adam alınmazsa hiç başlamayalım lige.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı TØLGA

yerine 3 adayı var papis cisse-huntelaar-luiz adriano  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Elimizde 25 m civarında bütçe olacaksa gerçekten de bunu çok iyi kullanmamız lazım.

Bu parayla doğru işler yapılırsa kalitemiz 2-3 tık yukarı çıkar.

Çevrimiçi Samet Ç

yerine 3 adayı var papis cisse-huntelaar-luiz adriano  :bandit:
Papiss veya Luiz Adriano'yu getirirsek transfer başarısı olur. Huntelaar ölü yatırım olur 32 yaşında ve çok sık sakatlık yaşıyor.

Çevrimdışı TØLGA

Birde malumunuz inşaata da sıcak para girişi lazım buradan gelen para oraya harcanıp transferi aksatırlar mı ? Eğer 5 bölgeye kalbur üstü adam alınmazsa hiç başlamayalım lige.
inşaata aktarılacak işe hiç satmayalım zaten seneye o stadyumda oynarken takım iyi olmazsa stadyumun bitmesinin bir önemi yok zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ensdndr

Gençler , hevesinizi kırmak istemem ama Demba nın yerine adam alınmaz ise ben hiç şaşırmam. Demedi demeyin. Ömer Cenk ve pektemek ike başlayabiliriz lige
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı TØLGA

Muhammet Atmar ‏@MuhammetAtmar   21 sn.21 saniye önce
Balotelli olayı çok ciddi. Olursa müthiş iş olur. Taraftarla birlikte tekrar yükselişe geçer; her türlü kazanırız.

balotelli istemezükkkkk  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Bu gelen paralar stada akarsa çok pis söverim. Basketbolu bitirdiler sıra futbol takımına gelir diye korkmuyorum da değil.  :bandit:

Çevrimdışı velikavlak12

Balotelli olayı çok ciddi. Olursa müthiş iş olur. Taraftarla birlikte tekrar yükselişe geçer; her türlü kazanırız.

hayalden öte bi transfer. fiyatlar uçuk bi kere.

Çevrimdışı TØLGA

Gençler , hevesinizi kırmak istemem ama Demba nın yerine adam alınmaz ise ben hiç şaşırmam. Demedi demeyin. Ömer Cenk ve pektemek ike başlayabiliriz lige
o bir ihtimal zaten herkes biliyor  :evillol: :evillol:
ama alırlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bu gelen paralar stada akarsa çok pis söverim. Basketbolu bitirdiler sıra futbol takımına gelir diye korkmuyorum da değil.  :bandit:
:evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MumbLe

Töre gitmemeli, hata olur.

Çevrimdışı atalay

Balatolli'nin gelme ihtimali bir tarafa. Bu adamı halen transfer etmek isteyen bir takım bence tüm kupalardan ihraç edilmeli.

Çevrimdışı Tolga

Balotelli mi :akuma:

Çevrimdışı velikavlak12

trtspordaki röportajda demba ba giderse yerine biri alınacak diye söyledi. Şenol hoca kabul etmez pektemekle flan lige başlamayı :D

Demba gönderip Fernandao - Caicedo almak transfer başarısı mı oluyor ?

Fernandao 22 gol atmış ‚caicedoda ona benzer ve daha genç adam fiyatı da makul kalan parayla da 2 sağlam oyuncu alırsın basari değil mıdır bu?