2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12961644 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

911. sayfaya gelmişiz gençler
1000. sayfanın ilk yorumunu yazana
holosko+bir miktar para  hediye   :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MumbLe

Umarım Dzsudzsak ile ilgileniliyordur. Konoplyanka olmayınca (ki olmayacak) Babel'e falan kalmayalım  :s20:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersan'ı da satarsak 19 milyon BÜTÇE çıkıyor bi de 3.5 fazla harcama hakkınız var 22 milyon euro.

Şu paraya dede mayke paketine girseler forvete mitroğlu sağ beke islayı kiralasalar bir de bedava britosu alabilseler..

Mitrouglu ya hiç güvenemiyorum nedense , sergileyecegi performans Almeida dan hallice olur :bandit:
Sola Dzutsak ı , Forvete de Elkesonu alalım arkamıza yaslanıp seyredelim :tabe: @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

son dönemdeki söylemlerine bakılırsa o da gitmek istiyor gibi lakin 13-14 lere gidecekse yerine de bence birisini yada birilerini bulabiliriz Onur
zira o lafları ettikten sonra geçen seneki performansını gösterebilir mi diye de sorgularım
Guidetti ve Elkeson birlikte alınırsa bence uzun zaman santrfor aramayız
Dedigin gibi bu saatten sonra ne verir demba orasında muallak yine bi transfer surecini iyi yurutemiyoruz. İnşAllah bu surecten biz güçlenerek cikariz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Dedigin gibi bu saatten sonra ne verir demba orasında muallak yine bi transfer surecini iyi yurutemiyoruz. İnşAllah bu surecten biz güçlenerek cikariz

mevcut yönetimi düşününce hem süreci hemde transfer dönemi sonraki durumu açıkçası çok parlak görmüyorum
hızlı aksiyon almaları gerektiğini kendileri de biliyorlar ama neden hala böyleler bilmediğimiz bir şey mi var anlayamıyorum doğrusu

en basitinden şöyle bir örnek vereyim
bu demba bu sezon iyi bir performans gösterip baya bi gol attı mı? Attı
sezon sonu teklif gelebiir mi ve bu teklif iyi bir teklif olabilir mi? Olabilir
o zaman en azından böyle bir ihtimalin oluşabileceğini düşünüp en kötü sadece isim araştırması yaparsın
bu ihtimal olursa yerine kimler olabilir diye...
yani bu araştırmayı da öyle kalkıp ocak ta filan değil nisan gibi yaparsın kimler var kimler yok diye

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Ozan E.

Demba ba gidince sizce as forvetimiz Cenk Tosun olamaz mi?
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 11:58:26 ozi ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

Demba ba gidince sence as forvetimiz Cenk Tosun olamaz mi?

Olamaz.

Cenk Tosun 1. sınıf santrafor değildir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Demba ba gidince sence as forvetimiz Cenk Tosun olamaz mi?

Gyan Asamoah olur bence  bizim takıma ..

Çevrimdışı Ozan E.

Olamaz.

Senol Gunes'in elinde cok onemli bir forvet haline gelebilir diye dusunuyorum. Burak Yilmaz'dan bile gol krali yaratti

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olamaz.

Suan için değil ilerleyen zamanlarda olabilir cok  yol alması lazım cenkin ama bu takımda her zaman olması gereken bi golcü geçen sene gerek hocanın takıntılarından gerekse sakatlıktan dolayı cok süre alamadı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu saatten sonra Demba gider artık ama kalırsa, profesyoneldir çıkar topunu oynar. Transfer sürecini iyi yürütemiyoruz görüşüne katılmak istemiyorum. ( Katılmıyorum değil bak ) Konop u 6 aydır takip ediyorsun ama adam sonuçta profesyonel son dakikaya kadar bekletiyor seni ve talibi çok. İyi oyuncu olduğu için vazgeçemiyor ve bekliyorsun üstelik herkesten fazla para veriyorsun. Şimdi gelmezse bu yönetimin suçu olamaz. İşte tam burada Cenk Tosun'u düşünelim. Tam 6 ay önceden teklif ediyorsun ve anında transfer ediyorsun çünkü Cenk için daha iyisi yok. Diğer transferlere ve satılacaklara gelince çok değil 1 milyon euro bir fark demek Şener'in bonservisi demek. Boşta olanlara gelince konuşulanların hemen hepsi birbirine çok yakın. İyi mi çıkar kötü mü , uyum sağlar mı sağlamaz mı artık orası bana göre piyango  :) Bekleyip göreceğiz  :bandit:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

Olamaz.

Demba Ba da değil :D

Cenk bence 2. sınıf bile değil 2. sınıf olsa bize yetecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

O kadar da kotu degil. Ligdeki sayili Turk forvetlerin basinda geliyor. Disaridan hazir adam almak yerine kadromuzda bulunan oyuncularin performansini yukseltmeye odaklanmaliyiz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1. sınıf diyince  akla gelenler Aclass golcüler onlarda zaten bize cok uzak olanlar Demba ba bizim için 1. sınıf golcüdür bu benim görüşüm tabi.

Çevrimdışı Çağatay

o kadar da itin bi tarafına sokmayın adamı ya ayıptır.  :evillol: :evillol:
geçen sezon bilicin kurbanı oldu garibim
pektemek in aldığı süreyi bu alsa daha efektif olurdu
küstürdüler çocugu resmen

Çevrimdışı Volkan Başaran

Travian diye bir oyun var bilirsiniz az çok

Çoğumuz oynamışsızdır..

Şimdi 2 çeşit orada oyuncular var. Birisi üretimi sonuna kadar arttırıp en son asker basıyor

Diğeride az bişey üretim olunca az bişey asker basıp saldıırıyr. O saldırlarla da üretmeden başkasının mallarını yağmalıyor ve hazinesine ekliyor.

Beşiktaş ilk sınıfa giriyor.. Stat bitsin, fulya bitsin, sene cl olacak vs vs sv diyerek bir umut içerisinde

ancak rakip sürekli ilerliyor..Gelişim beklemedne oyuncu alıp başarıya gidiyor.

Cenk Tosun'un ben 1.sınıf santrafor olmasını bekleyemem. Cenk ne zaman 1.sınıf santrafor olur o zaman forma giyer.

Çünkü biz bu ozzy, kerim, pedro, atınç iyi oyuncu olacak diye diye rakipler aldı başını gidiyor..

Yetiştirme yurdu modelinden vazgeçilip , direkt oynayacak adamlarla iş yapmak lazım

Yönetim sene başında beni umutlandırdı gerçi halen umudum var o konuda

Cech
Johnson
Danny
Skertel

deyince tamam dedim artık doğru yoldu buldular..

Umarım bu düşünce devam eder. Ha cenk tosun yada kerim herneyse, gelecek formasını alacak ve beni artık kesemezsiniz diyecek o zaman bizde onu kadroya koyarız. Şu anki yapıları ile Beşiktaş bunlarla oynarsa Anadolu Kulüplerinden farksız olur..

Yukardaki oyuncuarın hepsini alabilirdi Beşiktaş , ve dünyadaki son oyuncular değil. Halen bu tarz binlerce adam vardır, yeterki araştırılsın

Bana eleştirme öneri yap diyen olacaktır bende diyorum ki bana da 100 bin lira maaş verin gecemi gündüzümüze katayım. Benim yapacağım katkı sadece forma olur, kombine olur şu olur bu olur. Oyuncu önermek benim işim değil 100 bin lira maaş alan scoutcuların işi.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 12:13:57 Volkan Başaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ONUR KOLCU

cok önemli bi futbolcu olacak bu cocuk.

[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 13:14:13 kcptl ]

Çevrimdışı Çağrı

:biggrinking: :biggrinking:

Arkadaşlar 1. sınıf adam Sneijder'dir bu ligde ve Muslera'dır.

Ba forvet olarak onların sınıfında değil hoş zaten başka 1. sınıf adam yok ligde kalan ne varsa 2. sınıftır Caner,Ba,Sow,Sosa,Gönül,Töre gibi oyuncular.

Onların bir altında da Cenk,Alper,Olcay,Yasin gibi oyuncular geliyor.

Onların da en altında, şişenin en dibininde, kuyunun görünmez yerinde bir yerlerde Pektemek Var :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray denilen takım 2 tane 1. sınıf oyuncusu ile ligi aldı zaten.

Kalan oyuncuların 1-2 tanesi 2. sınıf kalanların tamamı nerdeyse 3.sınıf oyuncuydu.

Fener ise 1. sınıf hiç oyuncusu olmayan ama 3. sınıf oyuncusu da çok az olan çok dengeli bir takımdı.

Biz ise 2. ve 3. sınıf oyuncuların yarı yarıya bile bulunmadığı bir takımız malesef.

Töre,Sosa,Ba,Tolgay hepsi 2. sınıf oyuncu ama arka tarafı ben sınıflandırmaya bile sokamıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

cok önemli bi futbolcu olacak bu cocuk.

Valla fm'de uçuyor bu çocuk abi wonderkid.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o kadar da itin bi tarafına sokmayın adamı ya ayıptır.  :evillol: :evillol:
geçen sezon bilicin kurbanı oldu garibim
pektemek in aldığı süreyi bu alsa daha efektif olurdu
küstürdüler çocugu resmen

Aynen katılıyom valla :D

Bu adam daha 91 doğumlu ve ligde, sadece "SüperLig" de toplam 44 gol atmış, 22 tane de asist yapmış :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Atkar

LEANDRO DAMIAO..Ba giderse riske girilebilir.Forvet transferlerinde hep Mitroğlou vb vb isimler geçiyor.Nerede senin scout ekibin ? 14e Ba satılıp  Cherlie Austin-Saido Berahino gibi PLden isimler var.10M civarına forvet transferi yapılacaksa iyi futbolcular bulabiliriz.Ersan ve Pedronunda toplam 9 milyona satılıp Vlaar,Britos bonservisli Dede vb alınabilir.Gyam'ı sağ beke istemiyorum şahsen ben.Hucumcu bir adam lazım sağ beke.Kiralik İsla olabilir,Şener olabilir ama gyam olmaz.Marco Matias konusuna geçelim.Neden bu kadar karşısınız anlamıyorum? Martinez 25 gol atmış 35M€/Matias 1.7M€ ve 900 bin yıllık.Kerim Freinin satılıp en kötü rotasyon için Matias'ın gelmesini istiyorum.Duzdak-Töre-Olcay-Matias ateş eder gerçektende.Ön libero atiba ve veli yetersiz bana göre.Atibanın yollanıp-Velinin yedeğe çekilip bir ön libero bekliyordum fakat almayacaklar heralde.Mbia boştayken Tsyede misilleme olucakken alınabilir aslında.Fer kiralanabilir vb vb