Travian diye bir oyun var bilirsiniz az çok
Çoğumuz oynamışsızdır..
Şimdi 2 çeşit orada oyuncular var. Birisi üretimi sonuna kadar arttırıp en son asker basıyor
Diğeride az bişey üretim olunca az bişey asker basıp saldıırıyr. O saldırlarla da üretmeden başkasının mallarını yağmalıyor ve hazinesine ekliyor.
Beşiktaş ilk sınıfa giriyor.. Stat bitsin, fulya bitsin, sene cl olacak vs vs sv diyerek bir umut içerisinde
ancak rakip sürekli ilerliyor..Gelişim beklemedne oyuncu alıp başarıya gidiyor.
Cenk Tosun'un ben 1.sınıf santrafor olmasını bekleyemem. Cenk ne zaman 1.sınıf santrafor olur o zaman forma giyer.
Çünkü biz bu ozzy, kerim, pedro, atınç iyi oyuncu olacak diye diye rakipler aldı başını gidiyor..
Yetiştirme yurdu modelinden vazgeçilip , direkt oynayacak adamlarla iş yapmak lazım
Yönetim sene başında beni umutlandırdı gerçi halen umudum var o konuda
Cech
Johnson
Danny
Skertel
deyince tamam dedim artık doğru yoldu buldular..
Umarım bu düşünce devam eder. Ha cenk tosun yada kerim herneyse, gelecek formasını alacak ve beni artık kesemezsiniz diyecek o zaman bizde onu kadroya koyarız. Şu anki yapıları ile Beşiktaş bunlarla oynarsa Anadolu Kulüplerinden farksız olur..
Yukardaki oyuncuarın hepsini alabilirdi Beşiktaş , ve dünyadaki son oyuncular değil. Halen bu tarz binlerce adam vardır, yeterki araştırılsın
Bana eleştirme öneri yap diyen olacaktır bende diyorum ki bana da 100 bin lira maaş verin gecemi gündüzümüze katayım. Benim yapacağım katkı sadece forma olur, kombine olur şu olur bu olur. Oyuncu önermek benim işim değil 100 bin lira maaş alan scoutcuların işi.